Σελίδα 21 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Περνει, περνει, περνει για να εχει και ο Γιωργος με το προβλημα του και την οικογενια του ενα κομματι ψωμι να φαει.
    Και ασε με εμενα να φτανω στην απογνωση οταν στο τελος καποιων μηνων μου μενουν στα χερια λιγοτερα απο οτι δηνει το ταμειο ανεργιας.
    (...)

Αλλα μεχρι να βρεθει καποιος που να εχει καποια καλυτερη και εφαρμοσιμη λυση που να αντιμετοπιζει και το δικο μου προβλημα μην με περιμενετε στις πορειες για να με καπελωσει το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο καθε ευαισθητος "επαναστατης" κρατικο-συνδικαλιστης που ξαφνικα ξεβολευτικε.
    Όποιος λυπάται το Γιώργο να τον πάρει σπίτι του (μαζί με τη φαμίλια του) να τον συντηρεί. Άσε που για τον Γιώργο προβλέπεται και αναπηρική σύνταξη. Kαι αν δεν έχω εγώ ή το παιδί μου δουλειά, γιατί θα πρέπει να έχει ο κάθε Γιώργος που δεν ξέρω και πώς τη βρήκε. Η κατάσταση έχει γίνει "ο σώζων εαυτόν σωθήτω" και όταν δεν μπορούμε να συντηρήσουμε πλέον τους εαυτούς μας, δε βρίσκω το λόγο γιατί θα πρέπει να συντηρούμε ένα τσούρμο άλλους (τους οποίους πιθανότατα κακώς συντηρούσαμε τόσα χρόνια).
    Με βρίσκεις ΑΠΟΟΛΥΤΩΣ σύμφωνη sonic!!
    Dura lex, sed lex.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Όποιος λυπάται το Γιώργο να τον πάρει σπίτι του (μαζί με τη φαμίλια του) να τον συντηρεί. Άσε που για τον Γιώργο προβλέπεται και αναπηρική σύνταξη. Kαι αν δεν έχω εγώ ή το παιδί μου δουλειά, γιατί θα πρέπει να έχει ο κάθε Γιώργος που δεν ξέρω και πώς τη βρήκε. Η κατάσταση έχει γίνει "ο σώζων εαυτόν σωθήτω" και όταν δεν μπορούμε να συντηρήσουμε πλέον τους εαυτούς μας, δε βρίσκω το λόγο γιατί θα πρέπει να συντηρούμε ένα τσούρμο άλλους (τους οποίους πιθανότατα κακώς συντηρούσαμε τόσα χρόνια).

Προτείνω να αναβιώσει ο Καιάδας (όχι ο ελληνορθόδοξος υμνητής του εξαποδώ - τραγουδοποιός- βουλευτής), το σπηλαιοβάραθρο στην Σπάρτη λέω και όσα τσούρμα δε μπορούν να συντηρηθούν να ρίπτονται εκεί με συνοπτικές διαδικασίες, όσοι λιγότεροι τόσο καλύτερα. Στο κάτω-κάτω αν δε μπορούν να συντηρηθούν στα π@π@ρια μας (ωοθήκες στην παραπάνω περίπτωση...).

Παλαιό μέλος
    Θα τον πάρουμε σπίτι μας. Και το Γιώργο και όσους έχουν ανάγκη, ειδικά όταν συμπονάνε τους διπλανούς τους. Όσους χωράνε οι καρδιές, τα μυαλά και οι τσέπες όλων μας, θα τους φροντίσουμε και θα μας φροντίσουν. Για όσο μπορέσουμε, για όσο αντέξουμε. Ίσοι προς ίσους.

Κάτι άλλους θα τους αφήσουμε στην πείνα.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειχα τους λόγους μου να μη θελω να κατεβω και, οπως φαινεται απο τα γεγονότα, δυστυχως δικαιώθηκα.

Και κόψτε λιγο απο τα νουμερα, γιατι μου φέρνουν ζαλάδα...

Δεν είναι το Συνταγμα captain είναι η όλη σου συμπεριφόρά σε κάθε έναν που απεργεί ,
    διεκδικεί και γενικά κατεβαίνει στον δρόμο.

Ουτε το αλάθητο έχουμε όσοι κατεβαίνουμε,ούτε και προσδωκούμε οφέλη.

Για τον Αρχαίο Έλληνα(μιας που ο νεοέλληνας ψηφίζει ακροδεξία μην τυχόν και του πάρει ο Τσίπρας το σπίτι!!!) το να μην παρεβρεθείς ήταν οκνηρία.

Πρώτα ήσουν μελος του κοινωνικού συνόλου και μετά άτομο.
    Κύριο μέλημά σου ήταν να ενδιαφέρεσαι για την κοινωνία.

Μάλιστα όποιον δεν συμμετείχε του αφαιρούσαν τα πολιτικά δικαιώματα
    [κάτι σαν κοινωνικός θάνατος δηλαδή],ακολουθούσε κατάσχεση της περιουσίας και τέλος εξορία ή θάνατος(!!!)

Έτσι και η λέξη "ιδιώτης" απέκτησε την έννοια του ηλιθίου [idiot],
    γιατί φανέρωνε απαξίωση και ανευθυνότητα με ρίζα την τεμπελιά.

Εκτός κι αν πιστέυει κάποιον οτι όποιος κάθεται στα αυγά του την γλυτώνει!

(Ειδικά τα 3 τελευταία χρόνια καταρίφθηκε πανηγυρικά και αυτο...)
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Στα δικά μας και πάλι ....

Η χουντα σήμερα δίνει ρέστα...δύο νεες προφυλακίσεις, δακρυγόνα και ξύλο για τις Σκουριές.
    Εκτός απ την όμορφη Μεσσηνία. Οι σαμαράδες δίνουν λεφτά και στα παιδιά του Πάχτα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1013487_10201379209860629_1375784739_n.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	28,5 KB 
ID:	295266
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    όλοι έχουμε πάρει έναν Γιώργο σπίτι μας ή όλοι έχουμε έρθει στη θέση του Γιώργου και μας έχουν σπιτώσει
    και αυτό είναι το μόνο καλό της όλης ιστορίας (και δε το παίζω Πορτοσάλτες ε ; )

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Δε θέλω να πιστεύω ότι έγραψες αυτά που έγραψες.
    Ισως χρειάζεται μια αναδιατύπωση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι το Συνταγμα captain είναι η όλη σου συμπεριφόρά σε κάθε έναν που απεργεί ,
    διεκδικεί και γενικά κατεβαίνει στον δρόμο.[...]
    Δεν ειναι συμπεριφορα, ειναι αποψη. Προσπάθησε να καταλάβεις τη διαφορα. Επιτρέπεται να εχω διαφορετική αποψη απο εσενα, ναι;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    .....δε βρίσκω το λόγο.....
    Τυχερή είσαι κι ευχαριστώ να λες. Μεγάλη ευλογία.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Δε θέλω να πιστεύω ότι έγραψες αυτά που έγραψες.
    Ισως χρειάζεται μια αναδιατύπωση.
    Προφανώς κανείς δεν κατάλαβε τι εννοώ. Γιατί πρέπει να λυπηθώ ΕΙΔΙΚΑ το Γιώργο? Επειδή είναι δημόσιος/δημοτικός υπάλληλος? Όπως ορθά είπε και ο sonic και ο captain, κανείς δεν προβάλει τα δράματα των εργαζομένων στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα οι οποίοι ΕΠΙΠΛΕΟΝ είναι/είμαστε και αυτοί που πληρώνουν εκτός από τους εαυτούς τους και ΟΛΟ το δημόσιο τομέα. Βαρέθηκα αυτή την ανίσωση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Ίσοι προς ίσους.
    Αυτό ακριβώς λείπει από την ιστορία του Γιώργου, της ΕΡΤ, κλπ. ΔΕΝ βλέπεις ότι η αντιμετώπιση είναι ΑΝΙΣΗ???

Αυτά. Για όποιον καταλαβαίνει.
    Τελευταία τροποποίηση από ERRIKA; 11/07/2013 στις 13:27.
    Dura lex, sed lex.

Προφανώς κανείς δεν κατάλαβε τι εννοώ. Γιατί πρέπει να λυπηθώ ΕΙΔΙΚΑ το Γιώργο? Επειδή είναι δημόσιος/δημοτικός υπάλληλος? Όπως ορθά είπε και ο sonic και ο captain, κανείς δεν προβάλει τα δράματα των εργαζομένων στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα οι οποίοι ΕΠΙΠΛΕΟΝ είναι/είμαστε και αυτοί που πληρώνουν εκτός από τους εαυτούς τους και ΟΛΟ το δημόσιο τομέα. Βαρέθηκα αυτή την ανίσωση.

Αυτό ακριβώς λείπει από την ιστορία του Γιώργου, της ΕΡΤ, κλπ. ΔΕΝ βλέπεις ότι η αντιμετώπιση είναι ΑΝΙΣΗ???

Αυτά. Για όποιον καταλαβαίνει.
    Τον κάθε Γιώργο που μπήκε στο κάθε δημόσιο για να παίρνει 1 φράγκο επειδή έχει αυτό το πρόβλημα που έχει (και σε
    λίγο καιρό δε θα το έχει γιατί θα μας αφήσει χρόνους) ΘΕΛΩ, ΠΡΕΠΕΙ να τον πληρώνω εγώ του ιδιωτικού (και του δημοσίου κλπ).

'Οτι η κατάσταση είναι άνιση, δεν έχει να κάνει με αυτούς του ιδιωτικού και αυτούς του δημοσίου.
    Η ανισότητα υπάρχει διασταυρούμενη σε κάθε συνδυασμό μεταξύ ιδιωτικού, δημόσιου ελεύθερου επαγγελματία, καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως.

Στη άνιση λοιπόν (μέχρι ενός σημείου φυσιολογική) κατάσταση, υποτίθεται ότι το κράτος θα μεριμνήσει να μη ψοφολογήσουνε οι αδυνατότεροι
    και κυρίως, να μην τους εκμεταλευτούνε εντελώς οι δυνατότεροι.

Και ουτε με νοιάζει για τον υγιή και έξυπνο που θα χάσει τη δουλειά του, ιδ. ή δημ. Για τον βλάκα και άρρωστο πρέπει να μεριμνήσω.
    Αλλιώς, καλά είπε ο άουγκεντάλερ, καιάδας και τελειώνουμε.

Αλλά πρόσεξε, δεν ξέρεις τι κριτήρια θα έχει ο κριτής......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τον κάθε Γιώργο που μπήκε στο κάθε δημόσιο για να παίρνει 1 φράγκο επειδή έχει αυτό το πρόβλημα που έχει (και σε
    λίγο καιρό δε θα το έχει γιατί θα μας αφήσει χρόνους) ΘΕΛΩ, ΠΡΕΠΕΙ να τον πληρώνω εγώ του ιδιωτικού (και του δημοσίου κλπ).

....
    Βέβαια υπάρχουνε κι οι Γιώργηδες που δεν μπήκαν ποτέ στο Δημόσιο... Κlein mein αυτοί....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Βέβαια υπάρχουνε κι οι Γιώργηδες που δεν μπήκαν ποτέ στο Δημόσιο... Κlein mein αυτοί....
    Σαφέστατα και υπάρχουν, σαφέστατα και το κράτος τώρα τους έχει γραμμένους, σαφέστατα και για αυτούς πρέπει να προβλεφθεί κάτι.

Αντί να κάνουμε κάτι για αυτούς που έχουν πρόβλημα, μεγαλώσουμε το πρόβλημα αυτών που το είχαν ένα μέρει λύσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus

'Οτι η κατάσταση είναι άνιση, δεν έχει να κάνει με αυτούς του ιδιωτικού και αυτούς του δημοσίου.
    Η ανισότητα υπάρχει διασταυρούμενη σε κάθε συνδυασμό μεταξύ ιδιωτικού, δημόσιου ελεύθερου επαγγελματία, καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως.

Στη άνιση λοιπόν (μέχρι ενός σημείου φυσιολογική) κατάσταση, υποτίθεται ότι το κράτος θα μεριμνήσει να μη ψοφολογήσουνε οι αδυνατότεροι
    και κυρίως, να μην τους εκμεταλευτούνε εντελώς οι δυνατότεροι.

Και ουτε με νοιάζει για τον υγιή και έξυπνο που θα χάσει τη δουλειά του, ιδ. ή δημ. Για τον βλάκα και άρρωστο πρέπει να μεριμνήσω.
    Αλλιώς, καλά είπε ο άουγκεντάλερ, καιάδας και τελειώνουμε.

Αλλά πρόσεξε, δεν ξέρεις τι κριτήρια θα έχει ο κριτής......
    Το τραβάς από τα μαλλιά κατά την γνώμη μου. Αυτό που λέει η Errika ο sonic και λοιποί είναι πολύ συγκεκριμένο. Το ίδιο και η άλλες πλευρές. Σαν τον "Γιώργο" υπάρχουν παντού και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο. Ξέχνα και το όνομα και την κατάσταση για ένα λεπτό (όχι αδιαφόρησε απλά μην εστιάζεις και μην συγκεκριμενοποιείς).
    Το άνισο του πράγματος είναι αλλού. Ότι καλώς η κακώς μέχρι προσφάτως στον ιδιωτικό σε γλεντάνε χωρίς αύριο στο όνομα της κρίσης. Και τώρα που αυτό αγγίζει και τμήμα του δημοσίου (που άργησε χρόνια) ο συνδικαλισμός αστράφτει και βροντάει γιατί τωρα πηραν να καίγονται. Μεχρι τώρα σφυρίζανε αδιαφορα οχι μονο για τα του ιδιωτικού αλλα και για τα "μαγαζία" του δημοσίου που δεν ηταν δικά τους.
    Quod me nutrit... me destruit.....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

σουρεαλ!!

εκτος απο τρολολολολο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ