Σελίδα 21 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αν πούμε Ναι, θα έρθουν οι προηγούμενοι, που λίγο ακόμη και θα είχαμε χεστεί στο χρήμα; Αν πούμε Όχι, τι έχουν σκοπό να κάνουν; Με ποιους μίλησαν και από που περιμένουν λύσεις και επενδύσεις κλπ κλπ.
    Δεν ξέρω Χριστό, δεν έχω λεφτά να βάλω από την τράπεζα και δεν πήρα και μακαρόνια.
    Γάλα θα έχω στάνταρ

Κακως υπαρχει αυτο το θρεντ στην παρουσα φαση.
    Και το habemus papam.
    Μακαρι να κλειδωναν.
    Και ας ξανανοιξουν μετα το δημοψηφισμα.
    Εδω οποιος διαμαρτυρεται το παιζει επαναστατης...οτι να'ναι
    Τουμπεκι ολοι λοιπον.
    Αμασητα ολα

Άνοιξαν τα ασιατικά χρηματιστήρια;
    Για να δούμε.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Την τρίτη έχει συγκέντρωση στο Σύνταγμα το ''μένουμε Ευρώπη'' με την ευγενική χορηγία του Σκαι,Μεγκα,Αντ1...
    Δε νομιζω να εχει ξαναυπαρξει κυβερνηση στην ιστορια που να διαπραγματευεται για την χωρα,και η αντιπολιτευση να υποστηριζει τον αντιπαλο!
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Εγω παντως τον τελευταιο εναμιση χρονο σηκωνω 60€ τη βδομαδα (και πολλα λεω) οπότε.. :a12:
    +1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Άνοιξαν τα ασιατικά χρηματιστήρια;
    Για να δούμε.
    Πριν λιγο

http://www.businessinsider.com/euro-asia-open-2015-6

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Σ'αυτους που θα χόρευαν με τα νταούλια και τους ζουρνάδες που θα έπαιζε ο πρόεδρος του 15μέλους.

Δεν ξέρω πως να σωθείς..
    Οπότε μόνο τις συνέπειες ξέρεις...οκ τις ξέρω και γω..α, για το psi ποία ήταν η γνώμη σου;
    που το παρουσίαζαν σαν επιτυχία τότε..τη μεγαλύτερη προδοσία που έχει γίνει ποτέ.

Από κει και πέρα πρόεδρος του 15μέλους..ναι και απόφοιτος Ε.Μ.Π...όπως και πολλοί εδώ μέσα...
    Δεν είναι χειρότερος από τους ΣαμαροΒενιζέλους...γιατί αν αρχίσω να μιλάω για το πώς έχουν πάρει πτυχία νομικής κάποιοι απ' αυτούς..άστο..
    Όσο για το Μπένυ και τη μλκια που είπε χτες περί αντισυντ/τας του δημ/τος, γελάνε και τα σκυλιά..
    Και πίστεψέ με, είναι από τους πιο ξεφτίλες και άσχετους συντ/γους...

Α, και για να ξεκαθαρίσω..όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο διαφωνούσα κάθετα με τους απαρχαιώμενους τρόπους "δράσης" και τα ανεπίκαιρα θέματα των αριστερών παρατάξεων, άσχετα αν ήμουν μέλος...βέβαια και οι "άλλοι", ξημεροβραδιάζονταν στον Τσαλίκη...από τους 2 αυτούς προτιμώ τους πρώτους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Και η αποθήκη μας θα καεί και η κατσίκα του γείτονα.....
    Την κόρη του την περιμένουμε το καλοκαίρι.
    Πολεμάμε τον ίδιο μας το εαυτό (€) και το χαιρόμαστε κιόλας.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    1. Καταρχήν πρέπει επιτέλους μια φορά αυτά τα τελευταία 7 χρόνια να μετρηθούμε. Όλοι μιλάνε εξ ονόματος του λαού. Κάποιος λέει ψέματα. Ας μάθουμε επιτέλους γιατί όλοι νομίζουμε ότι έχουμε δίκιο

2. Ήμουν υπέρ της ψήφισης και το 2011 επι ΓΑΠ. Τελικά πέσαν τα κοράκια τον κάνανε πέρα. Γιατί?

3. Όλοι όσοι πιστεύεται ότι ο λαός είναι ανώριμος να επιλέξει και θα κάνει λάθος αν του ζητηθεί η γνώμη και θα πρέπει να έχουμε μια πολιτική ελίτ (αριστερή η δεξιά) η οποία είναι γνώστης των πραγμάτων και μπορεί να μας οδηγήσει προς την ευημερία, μάλλον δε καταλαβαίνεται ότι συμφωνείτε εν μέρει με τον αποθανόντα Συνταγματάρχη Παπαδόπουλο. Η έννοια της διοίκησης των πολλών, αγράμματων, απαίδευτων, ανεύθυνων, άσχετων, μη άξιων, που δε ξέρουν τι τους γίνεται και δε μπορούν να ερμηνεύσουν τα δύσκολα σοβαρά και τεχνικά θέματα …… από κάποιους λιγότερους οι οποίοι έχουν τη δύναμη της γνώσης (ελέησον μας δέσποτα) και παίρνουν τις σωστότερες αποφάσεις εξ ονόματος τους είναι επιεικώς απαράδεκτη. Ντροπή.

4. Για μένα η ερώτηση είναι μια, μέσα ή έξω από το ευρώ. Χαίρομαι που μου ζητείται η γνώμη. Χαίρομαι που ζητείται η γνώμη και όλων των Ελλήνων. Εδώ που φτάσαμε οτιδήποτε λιγότερο δε θα λειτουργήσει και δε θα συνεχίσει χωρίς ΜΑΤ. Εάν δε πάρουν όλοι την ευθύνη στα χέρια τους τότε όλοι θα βρίζουν όλους τους υπόλοιπους για τα δεινά του τόπου.

5. Το δίλημμα μεγάλο και δύσκολο. δεν είμαι σίγουρος οτι είτε το ένα είτε το άλλο θα λύσει τα σοβαρά προβλήματα. δε νομίζω οτι φταίει το νόμισμα. Για παράδειγμα εμένα προσωπικά με καεί περισσότερο το πώς επιτέλους θα σταματήσει να κυβερνάει το βαθύ πασόκ, το οποίο ζει και βασιλεύει. Κανείς δε το κούνησε. Δεν είμαι σίγουρος ποια από τις 2 επιλογές θα το κάνει. Μάλλον καμία από τις 2. Μάλλον θα συνεχίσει να κυβερνάει έτσι ή αλλιώς. Κυβέρνησε με δικιά του κυβέρνηση, κυβέρνησε με κυβέρνηση δεξιών και από ότι έδειχνε θα συνέχιζε να κυβερνάει και με κυβέρνηση αριστερών.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Τωρα πως γινεται για τους φιλελε αυτη η ρημαδα η χωρα που δεν παραγει τιποτα,που ειναι ενα μηδενικο και κατι στην παγκοσμια οικονομια και μολις αποφασισε να πει ενα οχι,ξαφνικα...ανησυχουμε πως θα ανοιξουν οι αγορες,πραγματικα εχει πλακα.Πολυ Σκαει γαιδαρο βλεπετε μερικοι μερικοι :-)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    60 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ?????

Πως θα ζησω με 1800 ευρω το μηνα ρε πστμ...
    Ρε taisteal, σε ξέρω και σε εκτιμω. Το αν παίρνεις ή δεν παίρνεις 500-800-1800 ή 10.800 δεν σημαίνει ότι έχεις άλλοθι για να πετάς τέτοιες εξυπνάδες. Καλώς ή κακώς για σένα, υπάρχουν άνθρωποι που τα παίρνουν ή παίρνουν λιγότερα. Και αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν σε επιχειρήσεις που κάνουν δουλειές με εξωτερικό. Και αυτοί θα πάρουν τα @@ τους, μιας και η δουλειά τους δεν θα έχει αντικείμενο εργασίας με τα capital controls...
    Αυτός είναι ο σκοπός δλδ, να βρεθούν και οι υπόλοιποι στην ανεργία; τι δεν καταλαβαίνεις και κανείς χαβαλέ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Καλώς ή κακώς για σένα, υπάρχουν άνθρωποι που τα παίρνουν ή παίρνουν λιγότερα. Και αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν σε επιχειρήσεις που κάνουν δουλειές με εξωτερικό. Και αυτοί θα πάρουν τα @@ τους, μιας και η δουλειά τους δεν θα έχει αντικείμενο εργασίας με τα capital controls...
    Αυτός είναι ο σκοπός δλδ, να βρεθούν και οι υπόλοιποι στην ανεργία; τι δεν καταλαβαίνεις και κανείς χαβαλέ;
    Την καμπούρα του ο καθένας δηλαδή.
    Εμείς να 'μαστε καλά και οι υπόλοιποι ας ψοφήσουν.
    Εξάλλου ο μλκς ο Έλληνας, είναι αξιοπρεπής και όταν πεινάσει δεν πρόκειται να μπουκάρει σπίτι μου ούτε να με σκοτώσει..οπότε μια χαρά.
    Μήπως να ψηφίσω ΝΑΙ...
    Μάλλον μλκς είμαι με κλεισμένες δουλειές 4κ το μήνα αυτό και με πληρωμένα εισητήρια και δωματιο στις Άλπεις...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Την τρίτη έχει συγκέντρωση στο Σύνταγμα το ''μένουμε Ευρώπη'' με την ευγενική χορηγία του Σκαι,Μεγκα,Αντ1...
    Δε νομιζω να εχει ξαναυπαρξει κυβερνηση στην ιστορια που να διαπραγματευεται για την χωρα,και η αντιπολιτευση να υποστηριζει τον αντιπαλο!
    Billy από πότε όσοι θέλουν να παραμείνει η χώρα μέλος της Ευρώπης και του €...είναι οι αντίπαλοι σου?

Και μιας και τα θυμάσαι καλά όλα, για πες μου ποτε έχουν ξαναγίνει διαδηλώσεις μιας ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ υπέρ του εαυτού της;
    Για πε, είμαι περίεργος να μάθω δλδ...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    ωχ, πλακώσανε κι οι γύφτοι...

http://www.reuters.com/article/2015/...0ZE0ZJ20150628
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ρε taisteal, σε ξέρω και σε εκτιμω. Το αν παίρνεις ή δεν παίρνεις 500-800-1800 ή 10.800 δεν σημαίνει ότι έχεις άλλοθι για να πετάς τέτοιες εξυπνάδες. Καλώς ή κακώς για σένα, υπάρχουν άνθρωποι που τα παίρνουν ή παίρνουν λιγότερα. Και αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν σε επιχειρήσεις που κάνουν δουλειές με εξωτερικό. Και αυτοί θα πάρουν τα @@ τους, μιας και η δουλειά τους δεν θα έχει αντικείμενο εργασίας με τα capital controls...
    Η πραγματικη μου αποψη ειναι λιγα ποστ πιο κατω.
    Η προπαγανδα παει συννεφο απο παντου,και κακως συζητειται εδω μεσα.
    Αυτοι που κανουν δουλειες με εξωτερικο,ειναι οι τελευταιοι που θα σκεφτω.
    Σκεφτομαι ολους αυτους που τα τελευταια 5 χρονια εμειναν ανεργοι και εξαθλιωθηκαν.
    Και ο αριθμος αυξανεται,και ισως να ειμαι κι εγω ενας απο αυτους σε λιγο καιρο.
    Δεν μπορω να επικροτω πολιτικες εξαθλιωσης,απλο.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004