Σελίδα 23 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Αν σε ενδιαφέρει η αγορά του , σκέψου τι θες να κάνεις με το μηχανακι…..
    Στο 90% των περιπτωσεων θα με καλυψει με 1000.
    Ειναι αυτο το γ@μημενο το 10% , που θες να πας σαν ανθρωπος 2-3 φορες το χρονο κανα ταξιδακι
    +- 400 χλμ. και θα σου βγάλει την πίστη στην εθνική.
    Εμφανησιακα , μαρεσε απο την 1η στιγμη που το ειδα...
    Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδια.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Μια ερωτηση προς κατοχους....
    Ποια ειναι η μεση ταχυτητα ταξιδιου στην εθνικη για συνεχομενα χλμ.
    Στην πραξη και απο την εμπειρια σας.
    Βλεπω οτι εχουν κανει με το συγκεκριμενο αρκετα μεγαλα ταξιδια και αναρωτιεμαι
    150χλμ στο κοντέρ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peskandritsos Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ ότι μια καλή και ασφαλή ταχύτητα ταξιδιού βλέποντας το κοντέρ όμως που ως γνωστό κλέβει είναι μέχρι 135-140 χλμ για να έχεις και λίγο γκαζάκι για προσπέραση.
    Με τα μαύρα και τα άσπρα αφαίρεσε καμιά 10αριά χλμ γιατί είναι πιο αργά από τα μπεζάκια.
    150χλμ και αν φταρνιστώ 160 στο κοντερ.

:a37:

Εγώ στην εθνική ειδα 166 στο κοντερ….

…αλλά έκοψα γιατί νόμιζα ότι έπαιρνε τηλέφωνο….

Βάρκα-γιαλό…
    Εγώ 178 στο κοντέρ (με μαμά ζελατίνα) και η μηχανή τρένο (όταν οι αναρτήσεις ήταν λίγο καλύτερες).

Έχει αρκετή ροπή σε αυτές τις ταχύτητες, οπότε πας άνετα.
    Με την εξτρά ζελατίνα που έχω βάλει (givi) με χτυπάει ελαφρά το αεράκι αλλά υποφερτά, είμαι και θηρίο 1,80.
    Άν είσαι πιο ψηλός θα σε χτυπάει αρκετά.
    Άν είσαι πιο κοντός δεν θα πατάνε τα πόδια σου κάτω...
    Είμαι 1.90 και δεν έχω αλλάξει ζελατίνα. Αέρας με χτυπάει μόνο στους ώμους. Στο κράνος μόνο στροβιλισμούς. Η μικρή ζελατίνα στο τενερε κάνει καλύτερη δουλειά απ' την μεγάλη που έχει το 990. Δοκιμασμένο. Τις άφτερ μαρκετ δεν τις έχω δοκιμάσει για να δω τι ψάρια πιάνουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Όχι ....μετά τα 130 η μηχανή αρχίζει και ψαρεύει επικίνδυνα (ειδικά με ψηλή ζελατίνα και βαλίτσες ή top case), και για να δεις από τα 130 τα 160, θες μια μέρα και μια αιωνιότητα.....
    Θέση οδήγησης κάθετα όπως σε όλα τα on-off....ζελατίνα θα σου είναι πολύ βολική, αν είσαι πάνω από 1.80...το ξεκούραστα είναι σχετικό ανάλογα το κ@λο του αναβάτη....ο Σουπιάς για παράδειγμα, χτυπάει στην πλάκα Σαλονίκη-Πάτρα-Σαλονίκη......και στα καπάκια κάνει και τρελίτσες με την γκόμενα.....

Πρόεδρε topcase δεν έχω. ΒάΝω όμως συχνά rollbag. Με 30 + 30lit πλαινές και 40 rollbag δεν κουνάει πουθενά. Rollbag και κατοστάρια ψαροντούφεκα, λεπίδες, πλαϊνές κτλ το ίδιο.
    Τα 160 στο κοντερ τα πάει άνετα. Θα ζοριστεί μόνο σε ανηφόρα με κόντρα άνεμο και φορτωμένη. Κοζάνη-Αθήνα με ανέμους δαιμονισμένους, φουλ φορτωμένος πάλι 150 κράτησα στο κοντερ. Κάποιες φορές όμως το έβλεπα πως ζοριζόταν. Σε μια ανηφόρα μου τελείωσε και το γκάζι για να κρατήσω τα 150. Σε αυτές τις συνθήκες η κατανάλωση πλησίασε τα 7l αλλά οριακά δεν τα έφτασε. Το τιμόνι δεν μου το κούνησε πουθενά.

Αν κατάλαβα καλά, παραπάνω αναφέρεις πραγματικά και όχι χλμ στο κοντέρ. 160 στο κοντέρ είναι περίπου 150 πραγματικά. Και μέχρι εκεί τα πάει άνετα. Από κει και πέρα τα βρίσκει σκούρα αλλά θα σου δείξει και τα 170 αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Αν επιμείνεις λίγο ίσως σκαρφαλώσει και ψηλότερα αλλά δεν έχει νόημα. Γιατί λες όμως πως απ' τα 130 και μετά σέρνεται?

Θεσ/κη Πάτρα και πίσω είναι ευκολάκι ρε!

Απόκληση κοντέρ με καλά (όχι φαγωμένα) ελαστικά στις διαστάσεις της μαμάς είναι 7 με 8 %. Λάθος κάνω? Πάντως όλα έχουν μια απόκληση γύρω στο 4-5%.

Η έλλειψη έκτης ταχύτητας καθώς και οι κραδασμοί που έχει σ αυτά τα χιλιόμετρα(πολύ ήπιοι για μονοκυλινδρο) ίσως κουράσουν
    Όντως μια 6 ίσως χρειαζόταν σαν overdrive αλλά και για να κοντινει η πρώτη. Το "άπλωμα" όμως της ροπής που δίνει το 5τάχυτο είναι ξεχωριστό.

Αν σε ενδιαφέρει η αγορά του , σκέψου τι θες να κάνεις με το μηχανακι…..
    Αυτό!

Στο 90% των περιπτωσεων θα με καλυψει με 1000.
    Ειναι αυτο το γ@μημενο το 10% , που θες να πας σαν ανθρωπος 2-3 φορες το χρονο κανα ταξιδακι
    +- 400 χλμ. και θα σου βγάλει την πίστη στην εθνική.
    Εμφανησιακα , μαρεσε απο την 1η στιγμη που το ειδα...
    Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδια.
    Δεν θα σου βγάλει τίποτα. Autostrata φορτωμένος δικάβαλος το γκάζι κλειδωμένο στα 150 (στο κοντέρ) και άστο μέχρι να φτάσουμε. Μη γελιέσαι, παραπάνω δεν πας. Όχι με φορτωμένο on-off, ότι κι αν είναι αυτό. Εξ' άλλου μετα τα 140-150 η κατανάλωση ανεβαίνει κατακόρυφα σε όλα όσα μπορούν να ταξιδεύουν άνετα με παραπάνω χλμ. Είναι πολλές φορές που είπα και 'γώ να είχα γκάζι να ξεπετάξω την Εγνατία με μια 180αρα να μπω επιτέλους στα "όμορφα", αλλά ποτέ σε ταξίδι.

400χλμ δεν είναι ταξίδι για το τενερε. Βόλτα είναι. Αν το βολευτείς το ίδιο θα είναι και για σένα. Σέλα, θέση οδήγησης, κάλυψη απ' τον αέρα. Αν με αυτά είσαι οκ τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
    Και λέω σέλα γιατί είναι πολύ μαλακή, (απ' το 09 και μετά την σκλήρηναν λίγο νομίζω) και δεν επιτρέπει μικρομετατοπίσεις με αποτέλεσμα να πιάνεσαι. Εμένα έχει μαλακώσει τόσο πολύ που ακουμπάω στην βάση της σέλας.

Itali.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	18133_1299733085666_1000585452_30923769_5949983_n.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	81,8 KB 
ID:	249036
    Sent from me using a computer.

Ευχαριστώ πολύ Daz.
    Αμα μπορει να ταξιδευει με 140 και 2 ατομα για τουλαχιστον ενα 2ωρο χωρις να ψαχνω
    για λαδια και βαλβίδες πισω μου....thats OK with me.

Υ.Γ.
    Το εχεις και στο αγαπημενο μου χρωμα

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Όπως κατάλαβες φίλε Portis ενώ πήγαμε στη YAMAHA 4 άτομα για την ίδια μηχανή, τελικά πηραμε 4 διαφορετικές μηχανές.
    Τό σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να ψωνίσεις από Θεσ/νίκη γιατί είναι πιο αργή.
    Η μαύρη επίσης δεν κάνει για σένα άμα είσαι παντρεμένος γιατί στα 166 χτυπάει το τηλέφωνο από την σύζυγο για να σου θυμίσει ότι πρέπει να πας σούπερ μάρκετ.
    Μάλλον πρέπει να ψωνίσεις από εκεί που ψωνίζει ο Daz γιατί έχει σχεδόν τις ίδιες επιδόσει με μένα χωρίς να έχει δώσει τα ίδια λεφτά με μένα και επιπλέον έχει και βοηθητικές.

Καλά ψώνια!!!
    :rotflmao::rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

WTF ???
    Παιρνω τηλεφωνο στην Μοτοδυναμικη (210 6293500 και 80111926242) και δεν απανταει.
    Μπηκε κιαυτη στο αρθρο 99 ???

Ψαχνω μπας και εχει ξεμεινει κανενα XTZ για test ride σε καναν αντιπρόσωπο.
    Γνωρίζει κανεις ?

WTF ???
    Παιρνω τηλεφωνο στην Μοτοδυναμικη (210 6293500 και 80111926242) και δεν απανταει.
    Μπηκε κιαυτη στο αρθρο 99 ???

Ψαχνω μπας και εχει ξεμεινει κανενα XTZ για test ride σε καναν αντιπρόσωπο.
    Γνωρίζει κανεις ?
    Γιατί δεν κοιτάς και στις αγγελίες για κανένα μεταχείρο που μπορείς να βρεις με λίγα χιλιόμετρα και να γλυτώσεις και χρήμα?

Πάρε και μοτοδικτιο Θησέως 324 2109401012 2109426136 αλλά δεν ξέρω άν έχουν.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Γιατί δεν κοιτάς και στις αγγελίες για κανένα μεταχείρο που μπορείς να βρεις με λίγα χιλιόμετρα και να γλυτώσεις και χρήμα?

Πάρε και μοτοδικτιο Θησέως 324 2109401012 2109426136 αλλά δεν ξέρω άν έχουν.
    Μα για μεταχειρισμενο μιλαω...αλλα για test ride ?
    Ποιος θα σου δώσει το μηχανάκι του ?

Αν και...το συγκεκριμενο μοντελο σε μεταχειρισμενο...ειναι αρκετα επικίνδυνο αν δεν ξερεις ιδιοκτήτη και παρελθον
    Λόγω του οτι παταει και χωμα.

Μα για μεταχειρισμενο μιλαω...αλλα για test ride ?
    Ποιος θα σου δώσει το μηχανάκι του ?
    Ε τι, αυτός που το πουλάει δεν θα στο δώσει να το οδηγήσεις?
    Γουρούνι στο σακί θα πάρεις?
    Λεφτά θα δώσεις!

Ε τι, αυτός που το πουλάει δεν θα στο δώσει να το οδηγήσεις?
    Γουρούνι στο σακί θα πάρεις?
    Λεφτά θα δώσεις!
    Πάντως κερναω καφεδακι σε βόλτα για ανταλαγη μοτοσυκλετων
    (τωρα θα μου πεις...ποιος μονοκύλινδρος εντουρας εχει καψουρα για βόλτα με 4κυλινδρο 1250 του 1 τόνου ?)

Πάντως κερναω καφεδακι σε βόλτα για ανταλαγη μοτοσυκλετων
    (τωρα θα μου πεις...ποιος μονοκύλινδρος εντουρας εχει καψουρα για βόλτα με 4κυλινδρο 1250 του 1 τόνου ?)
    Δεν έχω αντίρηση, αλλά όπως θα έχεις καταλάβει τα συμπεράσματα οδηγώντας την δικιά μου δεν θα είναι ασφαλή.
    Έχω ρίξει αρκετό τουμπάνιασμα σε βελτιώσεις και δεν έχει και πολύ σχέση με τα "μαμά" τενερέ.
    Άν νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει τότε οκ.

Δεν έχω αντίρηση, αλλά όπως θα έχεις καταλάβει τα συμπεράσματα οδηγώντας την δικιά μου δεν θα είναι ασφαλή.
    Έχω ρίξει αρκετό τουμπάνιασμα σε βελτιώσεις και δεν έχει και πολύ σχέση με τα "μαμά" τενερέ.
    Άν νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει τότε οκ.
    Ναι το εχω δει απο κοντα το δικο σου , ειχαμε παει και βόλτα μαζι.
    Γιαυτο ψάχνω για μαμά ή περίπου μαμα.

ειχαμε παει και βόλτα μαζι.
    Πότε???

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Όπως κατάλαβες φίλε Portis ενώ πήγαμε στη YAMAHA 4 άτομα για την ίδια μηχανή, τελικά πηραμε 4 διαφορετικές μηχανές.
    Δεν έχεις άδικο. Όπως βλέπεις τα χρώματα είναι διαφορετικά.

Ρε δεν είναι θέμα μηχανής αλλά αναβάτη. Εγώ θεωρώ ότι με 150 στο κοντέρ μπορεί να ταξιδεύει όλη μέρα, άλλος πιστεύει πως η κατάλληλη ταχύτητα είναι τα 130 πραγματικά. (140 παρά κάτι στο κοντέρ). Το θέμα της τελικής είναι εντελώς ρευστό. Στις υψηλές στροφές η δύναμη είναι τόσο λίγη που αν την επόμενη μέρα φυσάει λίγο αεράκι μπορεί να δεις και 10 χλμ κάτω. Τα 170 πάντως τα βλέπω. Τα 160 τα έχω όποτε θέλω. Φυσικά όχι όπως εσύ! Είμαι σίγουρος πως ο πρόεδρας εννοούσε πραγματική ταχύτητα και όχι ένδειξη ταχυμέτρου.

Η σταθερότητά της είναι υποδειγματική μέχρι και την περιοχή κοντά στην τελική της. Αν δεν είναι αναζητήστε το πρόβλημα σε κακοφθαρμένα ελαστικά, αναρτήσεις σώβρακα, μεγάλες ζελατίνες, αφτερ μαρκετ χούφτες, λάθος ζυγοστάθμιση, μπαγκαζιέρα.

Η μεγαλύτερη ζελατίνα χρειάζεται για να μειωθεί ο θόρυβος στο κράνος απ' τους στροβιλισμούς. Η αλλαγή της πάντως δεν είναι επιβεβλημένη όπως με κάποιες άλλες. Και πάλι όμως θέμα αναβάτη είναι και αυτό. Εμένα δε με καίει και τόσο ενώ κάποιος άλλος θα ήταν το πρώτο που θα άλλαζε.

Όπως διαπιστώνεις και μόνος σου το λευκό είναι το πιο γρήγορο απ' όλα.

Portis Αθήνα είσαι ε? Αν έρθω σε καμιά κοπή πίτας θα κανονίσουμε για τεστ ντράιβ.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αν έρθω σε καμιά κοπή πίτας θα κανονίσουμε για τεστ ντράιβ.
    Μέχρι το 2013 που θα κόψουμε πίτα θα έχει αγοράσει και μπορεί να έχει αλλάξει κιόλας.
    Εκτός άν υπάρχει και πασχαλινή πίτα-τσουρέκι με κόκκινο αυγό αντί για φλουρί...:rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49