Τη λέξη φασίστας να τη προσέξεις....
(φιλικά πάντα)
Ο φασισμός είναι πριν απ όλα στη ψυχή.
Θέλω πω ότι υπάρχουν "δεξιοί" που σε σχέση με κάτι "αριστερούς" είναι ΑΓΙΟΙ !
![]()
Τη λέξη φασίστας να τη προσέξεις....
(φιλικά πάντα)
Ο φασισμός είναι πριν απ όλα στη ψυχή.
Θέλω πω ότι υπάρχουν "δεξιοί" που σε σχέση με κάτι "αριστερούς" είναι ΑΓΙΟΙ !
![]()
Sorry που ξαναεπεμβαινω αλλα να συγκεντρωθει η αριστερα στην Ελλαδα και να κανει τι ακριβος;
Ή η σκεψη μας (σας) φτανει μεχρι την στιγμη του γενικου ξεσηκωμου και μετα ο θεος να βαλει το χερι του?
Γιατι κανεις Αλεξης δεν εχει μαγικο ραβδακι για να βρει δουλειες και χρηματα, στο αμεσο διαστημα μετα τις οποιες εκλογες, σε 1 μυριο κοσμο.
Γιατι ειτε υποχωρησει και μεινει στο Ευρο, ειτε φυγει απο το ευρο θα εχει πολλεμο απο ολες τις μεριες.
υ.γ. Γιατι οι "αριστεροι" ψυφοφοροι στην Ελλαδα ειναι σαν τις γκομενες που οταν τις ρωτησεις που θελουν να φανε σου λενε οπου θες εσυ αλλα σου απορυπτουν ολα τα μερη που του λες;
Γιατι αυτο το παλιο 2 δεξιοι=2 αποψεις, 2 αριστεροι=3 ποψεις ισχυει ακομα και ισος να εγιναν 4 οι αποψεις.
Θες να σου πω κι εγώ μια άλλη άποψη?
Υπάρχουν κόμματα της μάσας και του βολέματος όπου η άποψη σου δεν παίζει κανένα ρολό. Βασικά δεν υπάρχει καν άποψη. Τέτοια κόμματα λοιπόν θα συνεργαστούν σήμερα με τον ένα βλαμμένο και αύριο με τον άλλο προκειμένου να μείνουν στα πράγματα. (ξέρεις τι λέω έτσι?)
Υπάρχουν και κόμματα άποψης τα οποία δεν είναι ΜΟΝΟ στην αριστερά. Τα κόμματα άποψης λοιπόν θα προσπαθήσουν να πείσουν για την άποψη τους και δεν θα δεχτούν κανένα συμβιβασμό. Ακολουθείς?
Δεν φτιάχτηκαν που λες για να βολέψουν κάποιον. Δεν ενδιαφέρονται να βολευτούν οι ίδιοι.
Φτιάχτηκαν μόνο και μόνο γιατί κάποιοι πίστεψαν σε κάτι. (σωστό ή λάθος δεν έχει σημασία)
Συχνά τα κόμματα αυτά φτάνουν στα άκρα.
Συχνά μπορεί να μιλάμε και για θρησκείες ή αιρέσεις. (εικονομάχοι εικονολάτρες) οι οποίοι έλυσαν τις διαφορές τους με πολύ άσχημο τρόπο, αφού κανείς δεν υποχωρούσε στα πιστεύω του.
Τηρουμένων των αναλογιών πάντα έτσι?
Μην έρχεσε λοιπόν να μου πεις για γκόμενες γιατί εγώ θα σου πω για αδερφές.
Πούστηδες ρε παιδί μου, που σήμερα σου μιλούν για ελεύθερη οικονομία, αύριο κάνουν κόμμα με τον Κουβέλη και μεθ αύριο, με τον Καρατζαφέρη και τον αριστερό.
Ακολουθείς?
Άμα δε, τους τάξεις και τίποτα καλό και η ΧΑ δεν είναι και τόσο κακό κόμμα.
Εγώ σέβομαι ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που ακολουθούν τα πιστεύω τους, έστω κι αν είναι λανθασμένα (για μένα)
Αυτούς που συχαίνομαι είναι τους κωλοτούπες, τους υποκριτές και τους ψεύτες.
Ή είσαι ή δεν είσαι...
Τ άλλα χέστα !
Σε πάνε στο δεν είσαι !
Σας πέρασε απο το μυαλό οτι πιθανόν να μην είμαστε όλοι αριστεροί και να μη μας νοιάζει αν θα ενωθεί η οποία αριστερά η όχι, αλλα αν θα βρεθεί ποτέ ένας άξιος να κυβερνησει;
Υπάρχουμε κι εμείς οι μετριοπαθείς κεντρωοι ξέρετε, που αρθρογραφιες, τοποθετήσεις και θεωρητικές αμπελοφιλοσοφιες μας αφήνουν παγερα αδιάφορους, όπως επίσης και τα διάφορα συνέδρια και ομιλίες.
Να υπενθυμίσω επίσης, οτι είμαστε στο moto.gr και οχι στο Indymedia...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βρε καλα τα λες αλλα μια αποψη ή ακομα και μια ιδεολογια δεν ειναι αρκετη προυποθεση για να γινει ενα κομμα.
Η ιδεολογια ειναι ενα εργαλειο (σκεψης), οχι ο αυτοσκοπος.
Πρεπει να προσαρμοζεις την ιδεολογια σου στην πραγματικοτητα και προς το συμφερον της κοινωνιας ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.
Αλλιως δεν εχεις κομμα με βασεις στην κοινωνια αλλα ιδεολογικο μουσειο με επισκεπτες.
Ειναι ιδεολογικος αυνανισμος οπου στην φανατσια του καθενος ολα ειναι οπως πρεπει.
Το αλλο προβλημα με τα κομματα ειναι το ιδιο που εχουν και τα συνθηματα.
Πρεπει το τελικο μηνυμα να ειναι παντα αρκετα αοριστο γιατι αλλιως θα υπαρξει διαφωνια και διασπαση.
Απο τα δυο παραπανω λοιπων συμπερενουμε οτι
1. Αν θες η γνωμη σου να εχει αξια μην γινεις οπαδος καποιοι κοματος.
2. Ο ιδεολογικος προσανατολισμος μας προσφερει ενδειξεις για τις προθεσεις καποιου αλλα οι πραξεις ειναι αυτες που μετρανε.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το φάντασμα της αριστεράς ας ενωθεί και μετά να πάει να πνιγεί παρέα με αυτούς που χαριεντίζεται. Θα ανακαλύψουμε όλοι μια ώρα αρχύτερα ότι έχει πεθάνει εδώ και 40 χρόνια. Θα ξεμείνουν και μερικοί περιμένοντας τον καλό, τον άφθαρτο, τον ιδανικό, τον άνθρωπο, τον σουπερ ντουπερ ηγέτη - κυβέρνητη - σωτήρα - αρχηγό. Μπορεί να μας βγει κάτι σε βασιλιάς ή ηγεμόνας, αλλά οκ, και αυτά στο πρόγραμμα είναι.
Οι υπόλοιποι, αν θέλουν να επιβιώσουν, μπορούν να ενωθούν σε ομάδες των 5,10,20,30 ανθρώπων...Για λόγους επιβίωσης, ισότιμα και δίχως διακρίσεις. Τόσο δύσκολο αλλά το μόνο ρεαλιστικό. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Όλα τ' άλλα είναι και θ' αποδειχθούν τραγικές αυταπάτες.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δεν τους ξέρω τους κυρίους...Άπ' τον τίτλο μόνο μυρίζει διάφορα αντιπαθητικά ή φαντασμένα...
Άσε τους στρατούς και τα όπλα, με 3-4 γείτονες ή συναδέλφους μπορείς να βρεθείς και να αποφασίσεις ότι θα μοιραστείτε το αγγούρι; Εκεί είναι το θέμα
Ή άλλοι που δεν είναι τίποτα από όλα αυτά τα gps (δεξιά, ζερβά, ίσα πέρα κλπ) και θεωρούν αυτούς τους διαχωρισμούς και τις ανάλογες ταμπέλες βλακείες;
Η ανθρώπινη ανάγκη να ανήκω κάπου είναι (αν όχι ο μόνος) ένας από τους ισχυρότερους λόγους για την σημερινή κατάσταση.
Δεν είναι και τόσο κακό να αλλάζω θέση και γνώμη, ειδικά όταν η εμπειρία μου και οι (νέες) γνώσεις είναι το εργαλείο της σκέψης μου και ο οδηγός μου.
Το "Κωλοπετινίτσα γεννήθηκα και Κωλοπετινίτσα θα πεθάνω" είναι εμμονή, εγωισμός και εμπόδιο στη πρόοδο (και την ανάπτυξη βεβαίως βεβαίως).
Υ.Γ, Λιάκο καταλαβαίνεις ότι δεν αναφέρομαι σε σένα, απλά μου έδωσες ώθηση![]()
Στη δικη μου πολη,στα δυτικα προαστεια,εχω ξεχασει ποτε τους ειδα τελευταια φορα...Ειχα ακουσει οτι ηταν και επι μηνες απληρωτοι,οποτε θα την εβγαζαν και μεσα στο Δημαρχειο...Χαλια μαυρα!
Λενε οτι θελουν να τους κανουν κανονικους αστυνομικους,με τι προσοντα ομως? Πολλοι απο αυτους ειναι τελειως ουνοι...
Θα ριξουν πολλοι κλαμα οι Doritos...(οι διορισμενοι απο την Ντορα δηλαδη!!!!)
Εγώ πάλι βλέπω οτι οι δημοτικοί αστυνομικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κομματικά διορισμένοι από την δεξιά.(εκπλήσομαι)
ΔΕΝ θα απολυθούν ουτε καν θα αξιολογηθούν στο εαν και κατά πόσο μπορούν να μπούν στην ήδη ανεκπαιδευτη Ε.Α.
Θα παρουν και όπλα και γιατί όχι, μπορέι να εξοστρακίσουν και καμία σφαίρα... Ούτως η άλλως καταστολή εργαζομένων θέλουν
και όχι προστασία των πολιτών
Από την άλλη διώκονται για άλλη μια φορά εκπαιδευτικοί δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.'Οπως στο πρώτο μνημόνιο
Με το πρόσχημα της αξιολόγησης...
Ποιός θα αξιολογήσει όμως τους δασκάλους;
Οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι; Και με ποιά κριτήρια; Την κομματική ταυτότητα;
Την αξιολόγηση της Θατσερ που απέτυχε την έχουν ακούσει άραγε στην Μεγ.Βρετανία?
Έχουν ξαναγίνει ανάλογες "αξιολογήσεις" εκπαιδευτικών και δημ. υπαλλήλων πριν 80 χρόνια (δεν είναι δα τόσο πρωτότυπες)
και απολύθηκαν όλοι οι αντιφρονούντες καθηγητές-δάσκαλοι-δημ. υπάλληλοι.
Ποιοί έμειναν ... οι δεξιοί πάλι ( έκπληξη μεγάλη... )
Για όσους λένε για την τάχα εξίσωση της ευθύνης μεταξύ δεξιάς και αριστεράς
οι δήμοι, οι ΔΕΚΟ, τα σώματα ασφαλείας και τα Υπουργεία εξακολουθούν να είναι γεμάτα από "δικά μας παιδιά" για τα οποία δεν μιλάει κανείς,
εαν εξαιρέσεις ορισμένα ανεξάρτητα blog και ιστοσελίδες.
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"