Σελίδα 26 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εγω δεν ταχθηκα ποτε στο πλευρο οσων πιστευουν οτι ειναι δυνατη η αμβλυνση της παλης των ταξεων και η οργανωση του εργατικου αγωνα μεσα απο νομιμες διαδικασιες στο πλαισιο του αστικου κρατους ουτε ποτε ταχθηκα εναντιον της ιδεας της σοσιαλιστικης επαναστασης.αρα εγω ρεβιζιονιστης η ρεφορμιστης δεν μπορω να χαρακτηριστω
    Ελεεινά sexy όμως, μπορείς να χαρακτηριστείς..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ελεεινά sexy όμως, μπορείς να χαρακτηριστείς..
    ααα ετσι εξηγειται...

...........(όποιος δεν κατάλαβε τι λέω, να μην ρωτήσει γιατί έχω πονοκέφαλο από μια σφακιανή ρακή..)
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 20/12/2012 στις 13:15.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    να δω τον Eddie στο αβαταρ σου να κραταει την σημαια του Περισσου (αλλα σε λουλακι-ασπρο) ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πέρα από την πλάκα πάντως, κράζουμε το ΚΚΕ, το οποίο δεν έχει κυβερνήσει και ποτέ στην τελική, για την αδιάλλακτη πετριά που έχει φάει και για την εμμονή του σε κάτι το οποίο φαντάζει ουτοπικό. Οι δε "προσλαμβάνουσες" που έχουμε και τα επιχειρήματα με τα οποία στηρίζουμε τις απόψεις μας, είναι βασισμένα στην εφραμογή του κομμουνισμού σε άλλα κράτη, όπου η αλήθεια είναι βέβαια ότι απέτυχε παταγωδώς... αλλά έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα, ο καπιταλισμός και πόσο μάλλον η μεταλλαγμένη μορφή του την οποία βιώνουμε από πρώτο χέρι , ο νεοφιλελεύθερισμος, πέτυχε; Δηλαδή είναι σύστημα αυτό να το κρατήσουμε ας πούμε... μας κάνει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    να δω τον Eddie στο αβαταρ σου να κραταει την σημαια του Περισσου (αλλα σε λουλακι-ασπρο) ...
    Μη του τον eddie τάρατε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	10,0 KB 
ID:	277431

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πέρα από την πλάκα πάντως, κράζουμε το ΚΚΕ, το οποίο δεν έχει κυβερνήσει και ποτέ στην τελική, για την αδιάλλακτη πετριά που έχει φάει και για την εμμονή του σε κάτι το οποίο φαντάζει ουτοπικό. Οι δε "προσλαμβάνουσες" που έχουμε και τα επιχειρήματα με τα οποία στηρίζουμε τις απόψεις μας, είναι βασισμένα στην εφραμογή του κομμουνισμού σε άλλα κράτη, όπου η αλήθεια είναι βέβαια ότι απέτυχε παταγωδώς... αλλά έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα, ο καπιταλισμός και πόσο μάλλον η μεταλλαγμένη μορφή του την οποία βιώνουμε από πρώτο χέρι , ο νεοφιλελεύθερισμος, πέτυχε; Δηλαδή είναι σύστημα αυτό να το κρατήσουμε ας πούμε... μας κάνει...
    Δεν θέλω -και δε μπορώ- να μιλάω για τους άλλους, αλλά πιστεύω πως το ΚΚΕ κράζεται και λοιδωρείται για τις πετριές του όπως ακριβώς είπες, δε νομίζω πως όταν ο άλλος ακούει ΚΚΕ έχει στο μυαλό του ουρές για 100γρ. λουκάνικα στο Βουκουρέστι, ή έλλειψη κουρτινών στις πολυκατοικίες της Δρέσδης για να βλέπεις τί κάνει ο απέναντί σου να τον καρφώσεις στη Στάζι. Το ΚΚΕ έχει δώσει δείγματα γραφής και στο παρελθόν και σε κρίσιμες περιόδους της ιστορίας, τώρα δεν είναι ώρα να αναμοχλεύσω το παρελθόν και να φράφω για Ζαχαριάδη, Βαφειάδη, Πλουμπίδη κτλ. Είναι μεγάλη κουβέντα και ο χώρος δεν ενδείκνυται για εκτενή ανάλυση. Όταν ας πούμε ο κόσμος και η κοινωνία είναι έτοιμα να εκραγούν κι εσύ κάνεις συνέδριο για να αποκαταστήσεις τον Πατερούλη Στάλιν, ή όταν πεθαίνει ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας που επί των ημερών του πέθαναν από πείνα 1 εκατομμύρια πολίτες επειδή αυτός τα τρόφιμα τα έστελνε για να σιτίζει το στρατό και στέλνεις συλληπητήριο τηλεγράφημα προς το λαό της και τον χαρακτηρίζεις παράδειγμα προς μίμηση, δεν έχεις πετριά, ζεις σε άλλο παράλληλο σύμπαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Να σου πω κάτι αστείο ?
    Ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός δεν απέτυχε, αυτοκαταργήθηκε.
    Κάποια στιγμή οι άνθρωποι σκέφτηκαν γιατί ρε να γράφουμε ότι όλα ανήκουν στο λαό και να ρθει μια μέρα ο λαός και να μας πει φέρτετα?
    Τους απελευθερώνουμε και καλά γαμήσια !
    -ο αγώνας του ανθρώπου όμως για δικαιοσύνη, ελευθερία και αδελφότητα ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει στη Ρώσικη επανάσταση-

Το ΚΚΕ είναι κρίμα γιατί έχει καλούς ανθρώπους, άσχετα αν κάνουν λάθος και χωρίς διανόηση προσπαθούν ν αρθρώσουν λόγο.
    Πες ρε θεία…
    Μιλάμε για έναν άλλο τρόπο ζωής !
    ΠΕΣΤΟ ΚΑΘΑΡΑ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Το ΚΚΕ είναι κρίμα γιατί έχει καλούς ανθρώπους, άσχετα αν κάνουν λάθος και χωρίς διανόηση προσπαθούν ν αρθρώσουν λόγο.
    Πες ρε θεία…
    Μιλάμε για έναν άλλο τρόπο ζωής !
    ΠΕΣΤΟ ΚΑΘΑΡΑ
    Έχει καλούς ανθρώπους και είχε καλούς ανθρώπους οι οποίοι βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν, εκτοπίστηκαν, έφτασαν στο σημείο να δώσουν τη ζωή τους και να γίνουν μάρτυρες για μια ιδέα που πίστευαν -και γενικά είναι υπέρτατη ίσως θυσία να πεθαίνεις για μια ιδέα χωρίς να έχεις συμφέρον- και δυστυχώς οι ελπίδες τους προδώθηκαν/ διαψεύστηκαν, πες το όπως θες. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί και να μην παρεξηγηθεί αλλά το ΚΚΕ έχει πατήσει πάνω στο αίμα των αγνών αγωνιστών του αλλά δεν τους έχει σεβαστεί. Μόνο και μόνο τα ονόματα Πλουμπίδης και Μπελογιάννης φτάνουν...Όταν ακούς μια Έλλη Παππά να κατακεραυνώνει το ΚΚΕ, όταν ακούς ένα ΚΚΕ να αποκαλεί πουλημένο και προδότη ένα Μανώλη Γλέζο, εμένα προσωπικά μου φτάνει...

Ειναι ενδιαφέρον το οτι η κουβέντα φουντωσε μόλις μπήκε στη μεση το ΚΚΕ...

Κοιτα να δεις...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Έχει καλούς ανθρώπους και είχε καλούς ανθρώπους οι οποίοι βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν, εκτοπίστηκαν, έφτασαν στο σημείο να δώσουν τη ζωή τους και να γίνουν μάρτυρες για μια ιδέα που πίστευαν -και γενικά είναι υπέρτατη ίσως θυσία να πεθαίνεις για μια ιδέα χωρίς να έχεις συμφέρον- και δυστυχώς οι ελπίδες τους προδώθηκαν/ διαψεύστηκαν, πες το όπως θες. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί και να μην παρεξηγηθεί αλλά το ΚΚΕ έχει πατήσει πάνω στο αίμα των αγνών αγωνιστών του αλλά δεν τους έχει σεβαστεί. Μόνο και μόνο τα ονόματα Πλουμπίδης και Μπελογιάννης φτάνουν...Όταν ακούς μια Έλλη Παππά να κατακεραυνώνει το ΚΚΕ, όταν ακούς ένα ΚΚΕ να αποκαλεί πουλημένο και προδότη ένα Μανώλη Γλέζο, εμένα προσωπικά μου φτάνει...

100% μαζί σου. Και κάποιοι θησαύρισαν στις πλάτες και στους αγώνες αυτών των αγωνιστών που περιγράφεις. Το ΚΚΕ στην Ελλάδα πρώτ' απ' όλα έχει ν' αντιπολιτευτεί τον ίδιο του τον εαυτό.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    ρε κατεστραμενε τοση ωρα τζαμπα γραφω?

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    . Μόνο και μόνο τα ονόματα Πλουμπίδης και Μπελογιάννης φτάνουν...Όταν ακούς μια Έλλη Παππά να κατακεραυνώνει το ΚΚΕ, όταν ακούς ένα ΚΚΕ να αποκαλεί πουλημένο και προδότη ένα Μανώλη Γλέζο, εμένα προσωπικά μου φτάνει...
    Ακριβώς …
    Τα πεπραγμένα του ΚΚΕ πριν και μετά το 1975 έχουν δικαίωμα να τα κρίνουν και κατακρίνουν μόνο όσοι αγωνιστήκαν από τις τάξεις του ή θεωρούν το εαυτό τους κουμουνιστή…
    Η κριτική(οι) τύπου αδωνι Γεωργιαδη , φαηλου Κρανιδιωτη ,ηλια κασσιδιαρη , Σωτης Τριανταφυλλου κ.λ.π είναι γ.τ.π.κ. και καλό είναι να μας πουν τι έκαναν οι δικοί τους πολιτικοί φορείς ή κόμματα τις περιόδους αυτές…

Οι ελληναραδες κατακεραυνώνουν το ΚΚΕ για τα λαθη του , αλλα το ριχνουν μονοκουκι σε ΧΑ , ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ,Καρατζαφερηδες ,σαμαραδες ,βενιζελους κ.λ.π

σκ@τα στον σταλιν ,αλλα περισοτερα σκ@τα σε μεταξαδες ,βασιλιαδες ,ραλληδες , τσολακογλου παπαγο , παπανδρεου , καραμανληδες , παπαδοπουλους , κουτσογιωργες , μητσοτακηδες κ.λ.π

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Τα πεπραγμένα του ΚΚΕ πριν και μετά το 1975 έχουν δικαίωμα να τα κρίνουν και κατακρίνουν μόνο όσοι αγωνιστήκαν από τις τάξεις του ή θεωρούν το εαυτό τους κουμουνιστή…
    Κατι σαν "οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται δια να ομιλούν" ας πούμε..??
    (μια και ανέφερες τον Κουτσόγιωργα..)

Κατι σαν "οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται δια να ομιλούν" ας πούμε..??
    (μια και ανέφερες τον Κουτσόγιωργα..)
    ναι βρε τζιερι μου ....

Αυτή η πρόσφατη θεωρία των «δυο άκρων» που έχει «εκπονηθεί» από τους «μετριοπαθείς» και υιοθετηθεί από το μοναδικό άκρο που υπάρχει , έχει κάνει τα λόγια του μακαρίτη συντρόφου αληθινά…

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Αυτή η πρόσφατη θεωρία των «δυο άκρων» που έχει «εκπονηθεί» από τους «μετριοπαθείς» και υιοθετηθεί από το μοναδικό άκρο που υπάρχει , έχει κάνει τα λόγια του μακαρίτη συντρόφου αληθινά…
    Αυτα δεν συζητιούται εδώ...

(άμα έχεις καμια γκαρσονιερίτσα με αφίσες του Τσε και το - all time classic - Why? να δένει με την κόκκινη βελέντζα, φέρνω κρασί χύμα και λουκούμια..)

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •