Σελίδα 26 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 162122232425262728293031 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 507

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015 - Μέρος 2ο

Παλαιό μέλος
    Όταν η ασάφεια ενός ερωτήματος αξιοποιείται για δημιουργικά και σαφή συμπεράσματα.

Είμαι μικρός για ν αρχίσω τα Χάπια αλλά το πρώτο σύμπτωμα είναι η διπλωπία , θα γίνω καλά γιατρέ μου ?

Σωστό να μη γκρινιάζουμε βέβαια ! Για να δούμε 5+ ώρες «ζυμώσεις» .

Να τους δω αγκαλιά και τι στον κόσμο..

Κάναμε και τη πλακίτσα μας πιο πάνω … Τι πλακίτσα , αισχρό κουτσομπολιό !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    τώρα το είδα αυτό...

Κοσμά, κόψε τις σφηνάκια λαδιού-νερού από μπιελαρισμένα SXV...

Καμμία σχέση δεν έχω με τον παρλαπίπα οικονομολόγο των θεωριών του κώλου, που έκανε καριέρα πάνω στο δράμα της χώρας του. Δεν νομίζω παγκοσμίως να υπάρχει δημόσιο πρόσωπο που να έχει πεί τόσες κοτσάνες, τόσες αυτοδιαψεύσεις, να έχει γίνει τόσες φορές ρόμπα ξεκούμπωτη και να μην έχει κάν την την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί και να περιμένει να τον παραιτήσουν για να φύγει ως ανένταχτος μάρτυρας των συμφερόντων που πολέμησε. Θεωρητικοί πουθενάδες, που στο δια ταύτα πετάνε 50 χαριτωμένα τσιτάτα για να αποφύγουν να απαντήσουν τις πρακτικές ερωτήσεις.

Το τραγικό θα είναι, να δημιουργήσει κόμμα που η απήχηση του θα τροφοδοτηθεί από τις συνέπειες της στρατηγικής που επέβαλλε στην κυβέρνηση. Θυμήσου τα λόγια μου.
    Διαφωνώ, στον οικονομικό κλάδο πήξαμε στους χαρτογιακάδες που στέκονται σαν αγγούρια είναι τίποτα χωρίς τις σημειώσεις τους και αναλύουν ελαστικότητες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι δε πιο μάγκες ασχολούνται με παράγωγα ή την όποια "νέα" μόδα! Μονόπλευροι άνθρωποι και σίγουρα τη δουλειά τους θα την έκανε καλύτερα οποιοσδήποτε χωρίς φαντασία μαθηματικός. Οι οικονομολόγοι που έχουν να δώσουν κάτι περισσότερο από το "δεδομένα σε στατιστικά πακέτα" είναι αυτοί που δε ξεχνάνε τα βασικά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ γιατί όσες διαφορικές και να βάλεις στο παιχνίδι ο παράγοντας άνθρωπος πάντα θα σε ρίχνει στο περίπου και τις αποδοχές...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Διαφωνώ, στον οικονομικό κλάδο πήξαμε στους χαρτογιακάδες που στέκονται σαν αγγούρια είναι τίποτα χωρίς τις σημειώσεις τους και αναλύουν ελαστικότητες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι δε πιο μάγκες ασχολούνται με παράγωγα ή την όποια "νέα" μόδα! Μονόπλευροι άνθρωποι και σίγουρα τη δουλειά τους θα την έκανε καλύτερα οποιοσδήποτε χωρίς φαντασία μαθηματικός. Οι οικονομολόγοι που έχουν να δώσουν κάτι περισσότερο από το "δεδομένα σε στατιστικά πακέτα" είναι αυτοί που δε ξεχνάνε τα βασικά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ γιατί όσες διαφορικές και να βάλεις στο παιχνίδι ο παράγοντας άνθρωπος πάντα θα σε ρίχνει στο περίπου και τις αποδοχές...
    Αυτό το βάζεις σε Δημοψήφισμα ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ήθελα να μάθω τι ναρκωτικά παίρνουν εκεί στον Περισσό.

Τόσα χρόνια λένε ΟΧΙ στην ΕΕ, ΟΧΙ στο Ευρώ.

Σήμερα βγαίνει ο Κουτσούμπας και λέει "Οχι σε μια επώδυνη συμφωνία ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ GREXIT"

Θα περιμένω τώρα τον γνωστό σύντροφο εδώ μέσα να πει:
    Το ΚΚΕ τόσα χρόνια είναι το μόνο αξιόπιστο κόμμα γιατί μένει σταθερό στις απόψεις του.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    και μια που τ αναφέραμε.... Κοίτα και τον άλλο ογκόλιθο της οικονομίας και δώσε βάση στις σπουδές....

Ο Γιάννης Παπαθανασίου γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από το Βλαχοράφτι Γορτυνίας του Νομού Αρκαδίας. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).
    Ρε MG-Ktine...αφού ο εντυπωσιασμός σου είναι φωτοβολίδα, γιατί ρε πουλάκι μου το συνεχίζεις? Ο Παπαθανασίου ήταν ο άχρηστος με την χαρτοπετσέτα.
    Η συσχέτιση μεταξύ σπουδών και επαγγέλματος δεν χρειάζεται να έχει σχέση, μιας και δεν μιλάμε για Ιατρική ή Φαρμακολογία. Ο Σόιμπλε, είναι δικηγόρος πχ, μήπως είναι αποτυχημένος για την χώρα του?
    Σε ότι αφορά τους μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους υπάρχει μια πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ των (άσχετων φαινομενικά) επιστημών.

Μαθηματικά, στατιστική, μοντέλα αλγοριθμων είναι τα προφανή κοινά πεδία. Γκούγλαρε Quantitative Analysis πχ... Και μπορώ να επιβεβαιώσω πως κάποια απ΄τα πιο έξυπνα μυαλά στη δουλειά μου, προέρχονται από Ηλεκτρολόγους-Μηχανολόγους που στράφηκαν μετά στα Οικονομικά.

Οκ, διαφωνούμε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Από βδομάδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ναι ε ?

Μακάρι να ήταν έτσι.
    Οι "οικονομολόγοι" ως τώρα το ΜΟΝΟ που έκαναν είναι χατιράκια στους πλούσιους με φωτογραφικά νομοσχέδια ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    Κι αν θες απόδειξη σκέψου μόνο αυτό...

ΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ
    ΚΑΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎΣ?
    ανανήψαντας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	λήψη.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	338248

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ναι ε ?

ΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ
    ΚΑΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎΣ?
    Μάλλον όλοι της Κεϋνσιανής σχολής. Άλλο?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	λήψη.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	338248

Ρε MG-Ktine...αφού ο εντυπωσιασμός σου είναι φωτοβολίδα, γιατί ρε πουλάκι μου το συνεχίζεις? Ο Παπαθανασίου ήταν ο άχρηστος με την χαρτοπετσέτα.

:rotflmao:

Η συσχέτιση μεταξύ σπουδών και επαγγέλματος δεν χρειάζεται να έχει σχέση, μιας και δεν μιλάμε για Ιατρική ή Φαρμακολογία. Ο Σόιμπλε, είναι δικηγόρος πχ, μήπως είναι αποτυχημένος για την χώρα του?
    Δεν με ενιδαφέρει πραγματικά ούτε αυτός ούτε η χώρα του...
    Σε ότι αφορά τους μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους υπάρχει μια πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ των (άσχετων φαινομενικά) επιστημών.

Μαθηματικά, στατιστική, μοντέλα αλγοριθμων είναι τα προφανή κοινά πεδία. Γκούγλαρε Quantitative Analysis πχ... Και μπορώ να επιβεβαιώσω πως κάποια απ΄τα πιο έξυπνα μυαλά στη δουλειά μου, προέρχονται από Ηλεκτρολόγους-Μηχανολόγους που στράφηκαν μετά στα Οικονομικά.

Τα ξέρω σύντροφε τραπεζιτικέ όλα αυτά...
    Έχω δει τους κεφάλες αυτούς όταν τους κάνουν πραγματικές ερωτήσεις για την παραγματική ζωή
    τι ωραία απαντούν με ένα....
    -ΕΕεεεεεεεεεμμμμμμμμ

Ο φίλος μου ο Νίκος έχει γραφείο λογιστή στην Καλλιθέα.
    Είμαι 100% σίγουρος ότι αν κάποιος τον έβαζε υπουργό πιο καλά θα ντα κανε απ όλους αυτούς
    τους τετραπέραΝΤους υπερεπιστήμονες....
    Και πλάκα πλάκα αλλά καλά μας γ.... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΤΩΡΑ....
    :a029:
    (και το γαμότικον είναι εμείς κι αυτοί....)

Ας κάνω γιόγκα τώρα πριν με μεταρυθμίσουν κι εμένα....
    ανανήψαντας

Μάλλον όλοι της Κεϋνσιανής σχολής. Άλλο?
    οκ... καλό !

να το πούμε στον Νταισεμπλούμ να δούμε αν θα γελάσει κι αυτός???
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οσα χρονια θυμαμαι τον εαυτο μου το ΚΚΕ λεει οχι στα παντα
    μια και μοναδικη φορα που το οχι ηταν χρησιμο ειπε αποχη
    και την επομενη μερα παλι οχι
    ποση δυσκοιλιοτητα και αγαμια πια;

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ευτυχώς βγήκε το ΟΧΙ

Γιατί εαν είχε βγει το ΝΑΙ, τότε ο Βαρουφάκης θα δήλωνε παραίτηση και θα είχαμε σύγκλιση συμβουλίου αρχηγών κομμάτων για να δεχτούμε νέο Μνημόνιο....
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Εμενα παλι μου θυμιζει την κλασικη μεθοδο ανακρισης, στελνουμε πρωτα τον κακο "μπατσουλη" που φωναζει,χτυπαει, τα κανει ολα λιμπα κ μετα μπαινει ο καλος "μπατσουλης" κ λεει "Ελα κατηγορουμενε, πες ναι σε ολα μην ξαναφωναξω τον αλλο! "

Θελω να πω, μηπως ο κ.Βαρουφακης επαιξε το ρολο που επρεπε να παιξει σωστα? Προσωπικα αυτος ο ψυχασθενης που ειναι ιδιαιτερα συμπαθης...
    Αλλωστε σε ακραιες καταστασεις χρειαζονται ακραιες συμπεριφορες!

Οπως εχει γραπτει ξανα, θα το δειξει η ιστορια...

Παρόμοια θέματα

1. Δημοψήφισμα 2015
    από George_Sp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1965
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2015, 18:45
  2. Όλα τα σενάρια για το δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου 2015!
    από apoleifadi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2015, 20:47
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. πιστα Φ1 στην Ελλαδα .. μερος 2ο
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 15:08
  5. 2ο Σεμινάριο του ΑΝΕΜΟΥ...