Σελίδα 28 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 18232425262728293031323338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ αυτά τα προϊόντα που πωλούνται ίδια σε μεγάλες αλυσίδες και εκτός αυτών.
    Μπορεί να είναι το "ασημί καπάκι" που έλεγε ο Βασίλης πιο πίσω.

Το συγκεκριμένο πάντως το θεωρώ "κακή" αγορά. Πολλά λεφτά και μέτριο προς το κακό πάνελ οθόνης, ακριβός επεξεργαστής με την ελάχιστη βοήθεια στα γραφικά, λίγη μνήμη.
    Τυχαίο ήταν το παράδειγμα με το μοντέλο.
    Και έτσι να είναι βρίσκεις μοντέλο της ίδιας σειράς που πιθανότατα θα έχει μια κλαιν μαιν διαφορά (οπως το ασημι καπακι πχ) αλλα με μεγάλη διαφορά στην τιμή.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ........... Μετά λέει ο Βασίλης για 5-7% αλλά αυτό ισχύει λογικά για υγιείς αγορές. Για το χρηματιστήριο +50, +100, +200, +300, -200 την άλλη μέρα και πάει λέγοντας, όχι.
    Ο Βασίλης όταν λέει 5-7 μιλάει για την αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα

Μπρε αγάπη, το ξεφόρτωμα ΕΙΝΑΙ προσφορά. Ξεφορτώθηκε ο Άγγλος το κρανάκι μου 180 ευρώ, εδώ έχει τα διπλάσια, δεν είναι προσφορά; Η τηλεόραση που λες, με ένα 25άρι 30 ξέρω γω είναι κομπλέ (με μόνο "πρόβλημα" το δεύτερο τηλεκοντρόλ) αν την πάρεις μισή τιμή από την ΙΔΙΑ με εσωτερικό αποκωδοποιητή χαλιέσαι; Εγώ όχι.

Το αυτό με τα πισιά. Δεν με χαλάει το ξεστοκάρισμα. ΠΡΕΠΕΙ να τα ξεφορτωθεί το μαγαζί, απαξιώνονται από μόνα τους. Αλλά πχ δεν θα πάρω refurb ι5 2ης γενιάς σλοβενίας/βελγίου/μπλαμπλα 50 ευρώ λιγότερα από ολοκαίνουριο i5 5ης γενιάς, με περνάς για μαλάκα. Ούτε θα πάρω παραεισαγωγή i3 4η γενιά όσο τον "εντόπιο" 5ης με τα ίδια λοιπά χαρακτηριστικά (και συχνά της ίδιας εταιρίας).
    άτοπο το παράδειγμα με το κράνος. Στην πληροφορική τα προϊόντα απαξιώνονται με ταχύτατους ρυθμούς, δεν έχουν καμία σχέση με κράνη, μουφάν, μπότες και τηλεοράσεις (αν και με την είσοδο της πληροφορικής στην τηλεόραση τείνει και αυτή να ακολουθήσει παραπλήσιους ρυθμούς στην απαξίωση)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Φίλτατε, εφόσον έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές, καλά κάνεις και το ψάχνεις και το παραψάχνεις, άλλες οι ανάγκες σου και άλλος ο τρόπος σκέψης σου από κάποιον άλλο αγοραστή, λογικότατο και υγιέστατο. Από την άλλη, θεωρώ (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι μερικές φορές κάνουμε την ζωή μας δυσκολότερη χωρίς να υπάρχει λόγος. Ναι, ο SSD είναι απείρως καλύτερος από την HDD, είναι όμως αναγκαστικά μονόδρομος; Διαβάζω ας πούμε ότι φορτώνει ταχύτατα το OS και ο άλλος μπουτάρει το PC σε 6 δευτερόλεπτα. ΟΚ, εγώ ας πούμε μπουτάρω σε 13 δευτερόλεπτα, έγινε κάτι; Τι στα κομμάτια, αγώνας αντοχής moto είναι που όποιος τρέξει πρώτος και καβαλήσει τη μοτοσυκλέτα ξεκινά πρώτος ή είναι scramble απογείωσης μαχητικών που το κάθε δευτερόλεπτο μετράει; Αγοράζει ο άλλος Η/Υ αποκλειστικά για σερφάρισμα και fb και τον παίρνει με SSD γιατί φορτώνει λέει ακαριαία τα windows και κάτι έγινε που θα τον ανοίξει σε 6". Η πλάκα είναι πως οι περισσότεροι που ξέρω και πήραν Η/Υ με SSD, ιδιαίτερα όταν ακόμα ήταν σημαντικά ακριβότεροι, αγόρασαν extra και ένα εξωτερικό HDD επειδή ο SSD ήταν πανάκριβος αλλά με μικρή χωρητικότητα. Αλλά..."φίλε, φορτώνει τα windows σε 6 δευτερόλεπτα λέμε, απορώ γιατί δεν αγόρασες SSD κι εσύ"...
    Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, δεν έχουν διαφορά μόνο στο μπουτάρισμα οι δίσκοι αλλά και σε όλη την λειτουργία του συνόλου γενικότερα (στα Win βλέπε page file κλπ). Το μηχάνημα με έναν ssd πραγματικά μεταμορφώνεται, επίσης είναι πιο ανθεκτικοί στον χρόνο με μικρότερο failure rate MTBF και όπως σωστά είπε ο Αμύρου ανθεκτικότεροι και στις πτώσεις (όχι της γραμματικής). Ναι δεν τον χρειάζεσαι για πασιέντζα και σερφάρισμα αλλά για εφαρμογές όπως αυτές που θα τρέξει ο Γιάννης είναι απαραίτητος πια. Βάζεις και το ανταπτοράκι που είπαμε στην θέση του dvd και κοτσάρεις και τον μεγάλο συμβατικό σου και είσαι τούμπανος.

Συμφωνώ για το ότι χρήση web κλπ δεν θέλει τίποτα, ακόμα και με σέλερον καλά είσαι (εδώ είμαι ΟΚ με τον ίντελ άτομ και 1GB μνήμη στο νέτμπουκ). Ούτε θα ψαχτείς για οθόνες, ούτε για τίποτα. Και τις σειρές θα τις παίζει ακόμα και 720p και τα πάντα και τα κοάλα και όλη η συζήτηση είναι τελειωμένη με 250 ευρώ.

Ο ssd έχει σαφή πλεονεκτήματα στο κουβάλημα, όπου ένας συμβατικός αν φάει μιά τούμπα/απότομο/αφηρημένο ρίξιμο τσάντας μπορεί να χτυπήσει. Με δεδομένο ότι αγοράζω φορητό για να το μεταφέρω, το θεώρησα λογικό και "αναγκαίο".
    σωστά μιλάς, έχει τύχει (και όχι μία φορά) να κλείνει ο άλλος το καπάκι λίγο τσαντισμένος και παπαλα ο δίσκος, άμε τώρα να πάρεις ένα Laptop να ησυχάσεις κι εσύ κι εμείς .
    Χωρίς πλάκα αν κάνεις την αγορά εντός της εβδομάδας από όπου θέλεις και με τον τρόπο που θέλεις και κλειδώσει τούτο το θρεντάκι γιατί επιτέλεσε τον σκοπό του και με το παραπάνω, σου δίνω δώρο Kaspersky Internet Security 1PC/Year. Και αυτό είναι δέσμευση. Με απλή επίδειξη απόδειξης ή τιμολογίου στο όνομά σου και μέχρι τέλος εβδομάδας, έχεις ένα ωραιότατο KIS 2016 από μένα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    σωστά μιλάς, έχει τύχει (και όχι μία φορά) να κλείνει ο άλλος το καπάκι λίγο τσαντισμένος και παπαλα ο δίσκος
    το return να πατήσεις με τσαμπουκά, την ακούει ο σκληρός σε λάπτοπ. τα δάχτυλά σου να χτυπήσεις στο κέλυφος του λάπτοπ, την ακούει.

δεν με πιστεύεις; mhdd και πειραματίσου
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Ο Βασίλης όταν λέει 5-7 μιλάει για την αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα

... Με απλή επίδειξη απόδειξης ή τιμολογίου στο όνομά σου και μέχρι τέλος εβδομάδας, έχεις ένα ωραιότατο KIS 2016 από μένα.
    Για το πρώτο, ξαναθυμίζω, 50 ευρουδάκια τσίμπημα και 100 ευρουδάκια τσίμπημα ο κλωτσό, σε ένα πρωί. Αυτό δεν είναι υγιές κέρδος 5-7%, αυτό είναι 10% και 25% αντίστοιχα. Στην περίπτωση της MM μόνος σου υπολόγισες 75% πάνω και μετά έπεσε πάλι 200 σε λίγες μέρες, στο 20% της αρχικά αναγραφόμενης... Αυτό δεν λέγεται υγιές εμπόριο, λέγεται... ξέρω γω, ότι του φανεί του λολ-ο-μαγαζί.

Για το δεύτερο...

Η πιο "ισορροπημένη" λύση που έχω δει ως τώρα, είναι τούτη 'δω: υποψήφιο λάπτοπ

Ισορροπημένη εννοώ: Τιμή που δεν ξεφεύγει πολύ και άτοκες, εξοπλισμός τέτοιος που δεν "χρειάζεται" κατσαβίδι επάνω του για αλλαγές, επαρκώς ισχυρά υποσυστήματα CPU/GPU, οθόνη fHD antiglare δυστυχώς ΤΝ (αλλά IPS πάνε διπλάσια λεφτά) με ικανοποιητική φωτεινότητα (σε DELL πχ είναι πιο σκοτεινή και επίσης ΤΝ με 160 ευρώ παραπάνω, χωρίς ssd) με μόνο εκνευριστικό τον ένα χρόνο εγγύησης. Η ΜΜ πουλάει κάποιο δικό της πακέτο σέρβις, η hp το ίδιο, αλλά δεν βγαίνει το λινκ από eshop της για να μάθω τιμές και καλύψεις. Έχει δύο πακέτα η hp, δεν δείχνουν διαφορετικά σε πρώτη ανάγνωση.

Το KIS δεν είναι κίνητρο (αν και πολλά ευχαριστώ για την προσφορά), το ζήτημα είναι να κάμψω τις όποιες ανασφάλειες νιώθω γιατί σε γενικές γραμμές, λεφτά για "εμένα" δεν έχω συνηθίσει να χαλάω και μου φαίνεται κάπως... Όσο χαζό και αν ακούγεται αυτό. Διαβάζοντας λοιπόν και συζητώντας και βλέποντας τόσο αντικρουόμενες απόψεις και εδώ μέσα και εκεί έξω, το μυαλό του άσχετου/αναποφάσιστου αγοραστή εμού του ιδίου γίνεται πουρές.

Αυτά.

Το αν θα κλειδωθεί το θέμα ή όχι δεν μ'απασχολεί ιδιαίτερα, πραγματικά. έχει πολλές και καλές πληροφορίες μέσα ούτως ή άλλως και να είστε καλά όλοι που συνεισφέρατε.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Ρε παιδιά μιας και υπάρχουν γνώστες εδώ μέσα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση για το δικό μου μηχάνημα . Έχω ένα vaio fw51jf αγορασμένο το 2010, μου έσπασε η οθόνη και ψάχνω ανταλλακτικό μιας και από ότι είδα δεν είναι κάτι δύσκολο ή αντικατάσταση. Αξίζει να το φτιάξω ? και αν ναι πού θα μπορούσα να βρω φτηνό πάνελ.
    Ευχαριστώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Κοιτα Αμιρου......οτι προιοντα ΗΡ εχω αγορασει ,εχουν βγει σκυλια.........ελπιζω και το λαπτοπ να βγει το ιδιο.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Road Pirat Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά μιας και υπάρχουν γνώστες εδώ μέσα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση για το δικό μου μηχάνημα . Έχω ένα vaio fw51jf αγορασμένο το 2010, μου έσπασε η οθόνη και ψάχνω ανταλλακτικό μιας και από ότι είδα δεν είναι κάτι δύσκολο ή αντικατάσταση. Αξίζει να το φτιάξω ? και αν ναι πού θα μπορούσα να βρω φτηνό πάνελ.
    Ευχαριστώ.
    Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η οθόνη που φοράει το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι με 2πλή λάμπα FullHD 16.4ιντσών που είναι σπανιότατες στην αγορά και αν βρεις κάπου η τιμή θα τσούξει πολύ.
    Θα κοιτάξω μέχρι το βράδυ αν μπορώ να βρω κάτι αλλά στα λέω από τώρα οτι λάπτοπ με Core2Duo και τέτοια οθόνη είναι ασύμφορο να το φτιάξεις λόγω κόστους ανταλλακτικού. Θα φτάσεις κοντά στα μισά της αξίας αγοράς ενός απλού καινούριου με i3-4gb ram.

Ευχαριστώ.
    Χρόνια του πολλά ρε την Κυριακή που μας πέρασε γιόρταζε και το έκανες γαργάρα έτσι??

......
    ..................

Το KIS δεν είναι κίνητρο (αν και πολλά ευχαριστώ για την προσφορά), το ζήτημα είναι να κάμψω τις όποιες ανασφάλειες νιώθω γιατί σε γενικές γραμμές, λεφτά για "εμένα" δεν έχω συνηθίσει να χαλάω και μου φαίνεται κάπως... Όσο χαζό και αν ακούγεται αυτό. Διαβάζοντας λοιπόν και συζητώντας και βλέποντας τόσο αντικρουόμενες απόψεις και εδώ μέσα και εκεί έξω, το μυαλό του άσχετου/αναποφάσιστου αγοραστή εμού του ιδίου γίνεται πουρές.

Αυτά.

Το αν θα κλειδωθεί το θέμα ή όχι δεν μ'απασχολεί ιδιαίτερα, πραγματικά. έχει πολλές και καλές πληροφορίες μέσα ούτως ή άλλως και να είστε καλά όλοι που συνεισφέρατε.
    Επειδή είσαι καλό παιδί και σε γουστάρω η προσφορά ισχύει και για τον επόμενο μήνα (μπας και δει η Χριστίνα Laptop)

Χρόνια του πολλά ρε την Κυριακή που μας πέρασε γιόρταζε και το έκανες γαργάρα έτσι??
    Κάτι δεν πιάνω από αυτό που μου λες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η οθόνη που φοράει το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι με 2πλή λάμπα FullHD 16.4ιντσών που είναι σπανιότατες στην αγορά και αν βρεις κάπου η τιμή θα τσούξει πολύ.
    Θα κοιτάξω μέχρι το βράδυ αν μπορώ να βρω κάτι αλλά στα λέω από τώρα οτι λάπτοπ με Core2Duo και τέτοια οθόνη είναι ασύμφορο να το φτιάξεις λόγω κόστους ανταλλακτικού. Θα φτάσεις κοντά στα μισά της αξίας αγοράς ενός απλού καινούριου με i3-4gb ram.
    Αυτό φοβόμουνα να ακούσω, ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου να ασχοληθείς

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κάτι δεν πιάνω από αυτό που μου λες
    Μάλλον ότι γιόρταζε ο Βάιος.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μάλλον ότι γιόρταζε ο Βάιος.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Αυτό φοβόμουνα να ακούσω, ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου να ασχοληθείς
    Ρώτησα διαθεσιμότητα σε όλα τα καταστήματα της Αθήνας για 2πλής λάμπας και δεν υπάρχει στοκ, οπότε είτε πας για ebay φάση, είτε αποφασίζεις να κάνεις το λάπτοπ μετατροπή σε ¨"σταθερό" υπολογιστή γραφείου με μια 22άρα των 100ευρώ ή media center με κούμπωμα hdmi σε καμιά τηλεόραση και ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο.
    Ανταλλακτική οθόνη καινούρια κάτω από 100άρικο δε θα βρεις στο ebay και δε θα εμπιστευόμουν μεταχειρισμένες αν πετύχεις καμιά σε χαμηλή τιμή.

Από τα παραπάνω εγώ θα το κανα media center.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Ρώτησα διαθεσιμότητα σε όλα τα καταστήματα της Αθήνας για 2πλής λάμπας και δεν υπάρχει στοκ, οπότε είτε πας για ebay φάση, είτε αποφασίζεις να κάνεις το λάπτοπ μετατροπή σε ¨"σταθερό" υπολογιστή γραφείου με μια 22άρα των 100ευρώ ή media center με κούμπωμα hdmi σε καμιά τηλεόραση και ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο.
    Ανταλλακτική οθόνη καινούρια κάτω από 100άρικο δε θα βρεις στο ebay και δε θα εμπιστευόμουν μεταχειρισμένες αν πετύχεις καμιά σε χαμηλή τιμή.

Από τα παραπάνω εγώ θα το κανα media center.
    100 € γι' αυτό το μόνιτορ είναι μια χαρά τιμή, αν το βρει τόσο να το πάρει

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14