Να ρωτήσω κάτι;Αν στην πολιτισμένη Ευρώπη-Αμερική μετέφεραν ένα σημαντικό πρόσωπο,θα πηγαίναν λάου λάου και θα σταματούσαν και στα φανάρια;
Να ρωτήσω κάτι;Αν στην πολιτισμένη Ευρώπη-Αμερική μετέφεραν ένα σημαντικό πρόσωπο,θα πηγαίναν λάου λάου και θα σταματούσαν και στα φανάρια;
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Για καποιο λογο, το ολο συμβαν μου θυμισε αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=YaiGjBB-I2A
οποιανδηποτε σχεση με προσωπα και γεγονοτα ειναι εντελως συμ πτωματικη
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Αν δεν ξέρεις και δεν μιλάς είσαι ανεύθυνος.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
....
Η συμβουλή που μας δίνει κάποιος που ξερει είναι να τους ..αποφεύγουμε αμα τους δούμε….
....
Αν ξέρεις, λες "Αντε παραπέρα παιδάκι μου" γιατί πολύ απλά του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε (copyright Dirtymoto)
Εκτός αν είσι τόσο μάγκας και πας εκεί και του πεις "Γαμιέσαι ρε παρακράτος" και του κλωτσήσεις την μηχανή/αυτοκίνητο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ακριβωςΑρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
οποιανδηποτε σχεση με προσωπα και γεγονοτα ειναι εντελως συμ πτωματικη
αν καποιος του χωσει μια ρουκετα στο πιλοτηριο θα φταιει?
αν και αυτος θα ειναι ο τελευταιος λογος που θα το κανε..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ακριβώς το ίδιο θυμήθηκα μόλις διάβασα την περιγραφήΑρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
οποιανδηποτε σχεση με προσωπα και γεγονοτα ειναι εντελως συμ πτωματικη![]()
![]()
Το οτι φοβουνται για την ζωη τους δεν δικαιολογει τετοια συμπεριφορα.
Σε εμπολεμη ζωνη μονο δικαιολογειται,και παλι οχι με τετοιες ταχυτητες..
Αν δεν γουσταρουν να κινουνται με ασφαλεια στον δρομο-για οποιοδηποτε λογο-ας μετακινουνται με ελικοπτερο,φραγκα εχουν...
Ενα δειγμα οδικης συμπεριφορας σε ζωνη κινδυνου
http://www.youtube.com/watch?v=Z_HJ1IJWz7Y
The only easy day was yesterday.
Ναι, εκτος κι αν η τροχαια ειχε αποκλεισει την διαδρομη. Ειδικα στην Αμερικη δεν μπορεις να κανεις μαλακιες στον δρομο, κι ας εισαι ο Μπιλ Γκειτς. Θυμησου ποσοι ζαμπλουτοι σταρ του Χολλιγουντ εχουν καταληξει στο κρατητηριο γιατι οδηγουσαν μεθυσμενοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
Μηπως οι αμερικανοι θα επρεπε να ψαξουν για ταλιμπαν μεσα στον ιδιο τους το στρατο?Τωρα το ειδα και ειμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
οποιανδηποτε σχεση με προσωπα και γεγονοτα ειναι εντελως συμ πτωματικηΑπροκαλυπτα εντωμεταξυ ετσι?Ετσι επειδη τους βαρεσε η μακακια στο κουφιο κεφαλι τους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βρε τους αλήτες να τρέχουν με 200+ στην εθνική και να μην υπολογίζουν τίποτα....
Κρέμασμα.........
υποκριταρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι φλώροι ρε πστη μου...
στη Ρόδο όταν είχα πάει,από το λιμάνι μέχρι το δυτικό άκρο η στρατονομία είχε αποκλείσει όλες τις καθέτους.
και πηγαίναμε και "αέρα" με 140 χλμ/ωρα...![]()
Για κατι τετοια ο καλαμητσος καθε πρωι τραγουδαει το προτεκτορατο δε βγαινει απ τον πατο...
Ολοι αυτοι την δουλεια τους κανουν ,το θεμα ειναι, αν πρεπει εμεις σαν πολιτες να ανεχομαστε τετοιες πρακτικες.
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν θα είδες μάλλον ένα Vstrom 650 που σας πέρασε αέρα με 260....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ίδιοι αυτοί είναι!
Αχ τώρα καλέ το είδα! Το ίδιο σκεφτήκαμε..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy