Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟ 2013 !?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Στη Πάτρα η κατάσταση είναι τραγική... αν συγκρίνουμε με Αθήνα... ειδικά !! μιλάμε μέρα με νύχτα...

Βέβαια φταίει η τροχαία στη Πάτρα ουδέποτε το κυνήγησαν... σοβαρά... μονο για παραδάκι... καθε πάσχα κτλ..
    Αν περιμένεις από την τροχαία για να βάλεις μυαλό και κράνος, μάλλον κάτι κάνεις λάθος.
    Παιδεία είναι όλα φίλε μου, εγώ όταν ξεκίνησα να καβαλάω δεν φορούσα αλλά δεν είχα και κανέναν που να φορούσε δίπλα μου να με συμβουλέψει. Στην πορεία αποφάσισα ότι είναι το πλέον απαραίτητο ψιψιψίνι όταν καβαλάω. Το δίδαξα και στις 2 μου κόρες. Η μεγάλη κάνει που και που μ@λ@κίες και δεν το βάζει μη χαλάσει το μαλλί και γι' αυτόν τον λόγο της πήρα τα κλειδιά από το μηχανάκι μέχρι να μου δείξει ότι είναι ώριμη. Η μικρή δεν ανεβαίνει αν δεν έχει κράνος.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αν περιμένεις από την τροχαία για να βάλεις μυαλό και κράνος, μάλλον κάτι κάνεις λάθος.
    Παιδεία είναι όλα φίλε μου, εγώ όταν ξεκίνησα να καβαλάω δεν φορούσα αλλά δεν είχα και κανέναν που να φορούσε δίπλα μου να με συμβουλέψει. Στην πορεία αποφάσισα ότι είναι το πλέον απαραίτητο ψιψιψίνι όταν καβαλάω. Το δίδαξα και στις 2 μου κόρες. Η μεγάλη κάνει που και που μ@λ@κίες και δεν το βάζει μη χαλάσει το μαλλί και γι' αυτόν τον λόγο της πήρα τα κλειδιά από το μηχανάκι μέχρι να μου δείξει ότι είναι ώριμη. Η μικρή δεν ανεβαίνει αν δεν έχει κράνος.
    Δε διαφωνώ.. και ενοείτε οτι έτσι θα πρέπει οι γονείς να λειτουργούν... αλλα επειδή έχω ζήσει 50/50 Πάτρα Αθηνα ... είδα οτι στην Αθήνα επειδή το κυνήγησε η τροχαία αρκετά πριν 8-9 χρόνια ...πλέον βλέπεις διαφορά σημαντική θα έλεγα...

Στη Πάτρα δε οποτε κατεβαίνω... για να δεις κράνος θα πρέπει να κάνεις τάμα στον Αγιο ανδρέα...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. 1200cc το 2013?
    από MikeG στο forum KTM
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2012, 16:31
  2. Daihatsu τέλος από το 2013
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27