Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 950 ADV

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    George πολυχρονος,να χαιρεσαι τονομα σου και την οικογενεια,αντε και συντομα στην μερια μας την πορτοκαλοεταιρια:a015:.Ναι με ξενερωσε η ιστορια αυτη γιατι δεν μπορω να βρω την ακρη(καιρο τωρα),για κατι ασημαντο μπορει να κανω καμια χοντροζημια(οπως να καψει καμια φλατζα καπακιου π.χ).Σημερα μιλησα με το παληκαρι που το σερβαρει και μου ειπε και αυτος πιθανον θερμοστατη.Απο αυριο μεθαυριο θα το κοιταξει και θα ενημερωσω.Τωρα χαλβαδιαζα τα BMW 800 GS,νομιζωντας οτι ειναι το ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μηχανακι,το πιο οικονομικο απο ολες τις μεριες αλλα με αυτα που διαβασα ας καθισω στα πορτοκαλια αυγα μου μιας και τα εχω φαει με το κουταλι και ας ειναι ψιχοφθορα τα ψιλοπροβληματακια που εχουν
    Ευχαριστώ
    Κράτα μας ενήμερους με τα αποτελέσματα... μακάρι να πάνε όλα καλά !
    Όσο για τη μπέμπα... πολλά τα €...

Στη θεση σου(μιλωντας για τη χρονικη περιοδο που διανυουμε και οχι σε 2-3 χρονια)θα χτυπουσα αβλεπει ενα 990 που και καλες τιμες παιζουν στο car.gr και οι παιδικες ασθενειες εχουν εξαλειφθει.Τωρα το 690 που λες ολα ΟΚ αλλα μονοκυλινδρο?για ξανασκεψου το,φιλικα παντα Μιλτικος!
    Πολλά μεγάλο το 990 και πολλά τα έξοδα. Γι' αυτά που κάνω μια χαρά μου κάνει το μονοκύλινδρο (μια ζωή εξ'άλλου εκεί). Θα τα κουβεντιάσουμε από κοντά κάποια στιγμή. Και πάλι
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από askianos Προβολή μηνύματος
    ασε φιλε μιλτο ενας συναδελφος μου ειχε 1 τετοιο μηχανακι και εχει απογοητευτει ντιπι για ντιπι....ειχε χασει μεχρι και τον υπνο του τα βραδια....
    Aλλα μουπες μωρε αρκουδα οταν το εκανες βολτα:a015::a015:Ασε που το σκεφτομαι σοβαρα να το δωσω και να παρω v-strom:rotflmao:ΚΤΜ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ztakisg16 Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου το δικό μου 950 μόλις σηκωθεί η πεμπτη μπάρα σχεδόν αμέσως ξεκινάει το βεντιλατερ!
    Σωστος ετσι δουλευε και εμενα και ετσι πρεπει να δουλευει,ισως ειναι ελατωματικη η βαλβιδα του ψυγειου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Από ότι ξέρω υπάρχει θερμοστάτης που να ανάβει σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Συνήθως ανάβει στην πέμπτη μπάρα όταν έχει 7 η κλίμακα. Άν κάψει φλάντζα κεφαλής, θα βράζει τα νερά και θα τα ξερνάει από το δοχείο διαστολής,ειδικά σε άνοιγμα γκαζιού, γιατί θα τα σπρώχνουν τα αέρια...
    Βαλβιδα λες,ναι την αλλαξα και εβαλα αυτην να αναβει πιο γρηγορα,μπορει ναναι ελατωματικη,θα ξαναβαλω την παλια πανω.Οταν λες πεταει τα νερα απο το λαστιχο των αναθυμιασεων του ψυγειου η απο καπου αλλου(ταπα ψυγειου π.χ)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μίλτο, τίποτα δεν έχει το μηχανάκι, άδικα ψάχνεσαι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Μίλτο, τίποτα δεν έχει το μηχανάκι, άδικα ψάχνεσαι.
    Α ρε Μικε,απο το χειμωνιατικο"καθισιο"μου κανει ναζια η καλη μου,ειναι και λιγο το ανησυχο μου πνευμα αλλα απο αυριο τελος,θα μπει στους ρυθμους της παλιΑ!!!κανονιστε να φανειτε απο εδω με το Γιωργο και τα υπολοιπα παιδια για κανα καφεδακι

Νέο μέλος
    ΕΕΕΙ παιδες καλησπερα και τα σεβη μου !!!! Να πω οτι δεν παιζεστε ολοι σας !! Ειμαι καινουργιος και στο site και σαν αναβατης ενος 950 adv ! Η κανονικη θερμοκρασια λειτουργιας ειναι η τριτη πλακα η η τεταρτη ???? Στην αρχη μου πηγαινε παντα στην τεταρτη εμπαινε μπροστα και το βεντυ στο ρελαντι ,εκανα μια αλλαγη παραφλου εξαερισμο και λοιπα και τωρα αν και το ανοιγω μετα απο ωρα πιανει τεταρτη πλακα ! Το κανα σωστα ??????

Πολύ σωστά από ότι φαίνεται. Έλεγχε συχνά τη στάθμη του ψυκτικού υγρού για να εξοικειωθείς με την εικόνα. Πρέπει να είναι μέσα στα όρια πάντα. Η κανονική λειτουργία είναι στις 4 μπάρες και στις 5 ανάβει το βαντιλατέρ.

Μέλος Το avatar του/της tntyliss
    Έτσι...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Πολύ σωστά από ότι φαίνεται. Έλεγχε συχνά τη στάθμη του ψυκτικού υγρού για να εξοικειωθείς με την εικόνα. Πρέπει να είναι μέσα στα όρια πάντα. Η κανονική λειτουργία είναι στις 4 μπάρες και στις 5 ανάβει το βαντιλατέρ.

Παλαιό μέλος
    Το θεμα ειναι πια ληξας,αλλαξαμε βαλβιδα και ολα οκΚαποια στιγμη στο μελλον θα βαλουμε και μια τρομπα νερου.Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν για την βοηθεια τους

Eίδες που στα έλεγα ... Σκίστο τώρα !

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Eίδες που στα έλεγα ... Σκίστο τώρα !
    Θα του πινω το αιμα μεχρι να ΖΩ,να ΜΠΟΡΩ,και να ΤΟΧΩ,οπως εκανα και με τα προηγουμενα.Ουτε το πρωτο μου(ΚΤΜι)ειναι και ουτε το τελευταιο θαναι!!!!!!!!!!

Έτσι !

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    :ktm:
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Το θεμα ειναι πια ληξας,αλλαξαμε βαλβιδα και ολα οκΚαποια στιγμη στο μελλον θα βαλουμε και μια τρομπα νερου.Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν για την βοηθεια τους

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 950 Adv - Service 10.000 ΧΛΜ
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 16:59
  2. 950 Adv και ταχύτητες-συμπλέκτης
    από Nik0s στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 02:47
  3. ΣΕΛΑ ΓΙΑ 950 Adv
    από panos26 στο forum KTM