Σελίδα 3 από 134 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Η κουλτουρα του πιο ευκολου τροπου που οδηγει στην διαφθορα.....
    Δατς Ολλ φολκς.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Δατς Ολλ φολκς.
    Ε όχι από τώρα!!!
    Dura lex, sed lex.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Ε όχι από τώρα!!!
    Τι θες καλέ..??

(ούτε γάτες έχουμε να πατήσεις ούτε πακιστανούς να σε πατήσουν..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    Με μπέρδεψες... Υποστήριξες ότι ο λαός έχει μυαλό νηπίου και σου λέω ότι ένας τέτοιος λαός που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα είναι τυχερός που τον καθοδηγούν αστικού τύπου δημοκρατίες και όχι τίποτα ψευτοεπαναστατες σταλινικού τύπου .... Δεν μίλησα για σωστό και δίκαιο ....
    Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο... όχι βέβαια να φτάσουμε στο σημείο να πούμε και ευχαριστώ, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στις γείτονες χώρες προς τα βόρεια καταλαβαίνεις...

Δυστυχώς οποιαδήποτε επανάσταση / αντροπή έχει γίνει μέρχι σήμερα έγινε καθαρά για υλιστικούς λόγους. Μπορεί 5-6 άνθρωποι να είχαν μια πιο πνευματική / φιλοσοφική διάσταση του όλου πράγματος αλλά το πόπολο ακολουθούσε γιατί πεινούσε και ήταν ξυπόλυτο και όχι γιατι ονειρευόταν ένα σοσιαλιστικό και δίκαιο πλανήτη με ισότιμες ευκαιρίες για όλους.
    Και για τους ίδιους λόγους πήρε και τον πούλο, ακριβώς γιατί δεν υπήρξε συνέχεια και συνειδητοποιήση της πνευματικής διάστασης, αλλά της ύλιστικής.
    Εμένα αυτό μου λέει ότι

α) αμα πεινάς δεν χαμπαριάζεις τίποτα και ενεργοποιούνταια τα ζωώδη ένστικτα σου και
    β) άμα σε μπουκώνουν με ύλη, το πνεύμα τεμπελιάζει και μετά γίνεσαι και πρεζάκι της ύλης, κυνηγάς τη δόση σου και αναζητάς την ολοκλήρωση και τον προσδιορισμό σου μέσα από αυτή.

Μάλλον το ξέρουν πολύ καλά και οι προύχοντες αυτό, εξ ου και μας χαβουζιάζουν το μυαλό με χάντρες & μπιχλιμπίδα και μας παστώνουν με ανείπωτη βλακεία και σαχλαμάρα. Έχουν πάρει τα μέτρα τους, κρατάνε τις ισορροπίες πολύ καλά, ούτε να πεινάσεις (πολύ), ούτε να σκεφτείς (καθόλου). Μέχρι στιγμής, επανάσταση / ανατροπή από χορτασμένους + πνευματικά ευνουχισμένους δεν έχει γίνει και ούτε το βλέπω να γίνεται... θα μου πεις γιατί να γίνει;
    Για ιδεαλιστικούς / φιλοσοφικούς λόγους και γιατί επι της ουσιάς η ζωη δεν είναι μαμ σκατά και ύπνος σε μια φούσκα υλιστικής ευμάρειας και ψευδαίσθησης ασφάλειας. Αλλά αυτό δεν πρέπει να το γνωρίζουμε και ούτε καν να το υποπτευθούμε εξ ου και η τόση μαλακία που ξερνάει η τηλεόραση και όχι μόνο. Για να είμαστε μαλάκες.

Πόσες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης, πόση προσπάθεια να ξεφύγουμε από το υλιστικό και το ζωώδες και είμαστε πάλι στο σημείο εκκίνησης. Μηδέν.
    Αυτό πάντως φοβούνται περισσότερο, την πνευματική αφύπνιση και δεν μιλάω για new age παπαριές και τέτοια. Να ανοίξουμε τα γκαβά μας και να τα πάρουμε όλα από την αρχή να επαναπροσδιορίσουμε τι είμαστε και που πάμε.
    "Άσε μας ρε μαλάκα, εγώ το μόνο που θέλω είναι την δουλίτσα μου, το μηχανάκι μου, 2-3 βόλτες το μήνα και κανά καφέ, είμαι οκ και ευτυχής" θα πει κάποιος... ναι, σε είδα πόσο οκ και ευτυχής είσαι μεγάλε τώρα που σου κόπηκαν όλα αυτά και δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα.Γιατί να είσαι ηλίθιος;

Κακός λέει δεν γεννιέται κανείς (εκτός από τους σχιζοφρενείς) άρα και ηλίθιος δεν γεννιέται κανείς (εκτός από όσους έχουν νοητική υστέρηση), οπότε ή μας κάνουν ηλίθιους η μας προετοιμάζουν το έδαφος για να γίνουμε ηλίθιοι. Μάλλον είναι συνδυασμός και των δύο. Να μη σκέφτεσαι, να είσαι βλάκας, και αν σκέφτεσαι, έχει και option 2, να είσαι απασχολημέος στο κυνήγι του επόμενου καταναλωτικό τοτέμ η του σωσίβιου που σου κρεμάνε σαν καρρότο μπροστά στη μύτη για να μην ναυαγήσεις στον ωκεανό τρόμου που έχουν φτιάξει.
    Δεν εννοώ βέβαια να γίνουμε όλοι Σωκράτης και Πυθαγόρας, ούτε γκουρού και βουδιστές σε νιρβάνα. Δεν είμαστε άλλωστε όλοι φτιαγμένοι για πρωταθλητισμό αλλά αν δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι, όλοι μας μπορουμε να κάνουμε λίγη γυμναστική, απλά ο καναπές είναι πιο εύκολος σωστά;

Ας σκεφτούμε λίγο ρε πούστη μου. Αυτό που έχουμε πάθει, είναι ότι μας έχουν καθίσει σε ένα καναπέ πνευματικής λήθης. Η άποψη μου είναι ότι οποιαδήποτε αλλαγή, προσπάθεια επιδιόρθωσης και service της κατάστασης μέσα σε ένα υλιστικό πλαίσιο δεν βγάζει πουθενά. Πάλι τις ίδιες μαλακίες θα έχουμε πολύ σύντομα. Θέλει πνευματική αλλάγή και αυτό δεν είναι μια ανάγκη μόνο δική μας, αλλά παγκόσμια.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 29/05/2013 στις 14:43.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο... όχι βέβαια να φτάσουμε στο σημείο να πούμε και ευχαριστώ, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στις γείτονες χώρες προς τα βόρεια καταλαβαίνεις...

Δυστυχώς οποιαδήποτε επανάσταση / αντροπή έχει γίνει μέρχι σήμερα έγινε καθαρά για υλιστικούς λόγους. Μπορεί 5-6 άνθρωποι να είχαν μια πιο πνευματική / φιλοσοφική διάσταση του όλου πράγματος αλλά το πόπολο ακολουθούσε γιατί πεινούσε και ήταν ξυπόλυτο και όχι γιατι ονειρευόταν ένα σοσιαλιστικό και δίκαιο πλανήτη με ισότιμες ευκαιρίες για όλους. Και για τους ίδιους λόγους πήρε και τον πούλο, ακριβώς γιατί δεν υπήρξε συνέχεια και συνειδητοποιήση της πνευματικής διάστασης, αλλά της ύλιστικής. Εμένα αυτό μου λέει ότι α) αμα πεινάς δεν χαμπαριάζεις τίποτα και ενεργοποιούνταια τα ζωώδη ένστικτα σου και β) άμα σε μπουκώνουν με ύλη, το πνεύμα τεμπελιάζει και μετά γίνεσαι και πρεζάκι της ύλης, κυνηγάς τη δόση σου και αναζητάς την ολοκλήρωση και τον προσδιορισμό σου μέσα από αυτή. Μάλλον το ξέρουν πολύ καλά και οι προύχοντες αυτό, εξ ου και μας χαβουζιάζουν το μυαλό με χάντρες & μπιχλιμπίδα και μας παστώνουν με ανείπωτη βλακεία και σαχλαμάρα. Έχουν πάρει τα μέτρα τους, κρατάνε τις ισορροπίες πολύ καλά, ούτε να πεινάσεις (πολύ), ούτε να σκεφτείς (καθόλου). Μέχρι στιγμής, επανάσταση / ανατροπή από χορτασμένους + πνευματικά ευνουχισμένους δεν έχει γίνει και ούτε το βλέπω να γίνεται... θα μου πεις γιατί να γίνει; Για ιδεαλιστικούς / φιλοσοφικούς λόγους και γιατί επι της ουσιάς η ζωη δεν είναι μαμ σκατά και ύπνος σε μια φούσκα υλιστικής ευμάρειας και ψευδαίσθησης ασφάλειας. Αλλά αυτό δεν πρέπει να το γνωρίζουμε και ούτε καν να το υποπτευθούμε εξ ου και η τόση μαλακία που ξερνάει η τηλεόραση και όχι μόνο. Για να είμαστε μαλάκες. Πόσες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης, πόση προσπάθεια να ξεφύγουμε από το υλιστικό και το ζωώδες και είμαστε πάλι στο σημείο εκκίνησης. Μηδέν. Αυτό πάντως φοβούνται περισσότερο, την πνευματική αφύπνιση και δεν μιλάω για new age παπαριές και τέτοια. Να ανοίξουμε τα γκαβά μας και να τα πάρουμε όλα από την αρχή να επαναπροσδιορίσουμε τι είμαστε και που πάμε. "Άσε μας ρε μαλάκα, εγώ το μόνο που θέλω είναι την δουλίτσα μου, το μηχανάκι μου, 2-3 βόλτες το μήνα και κανά καφέ, είμαι οκ και ευτυχής" θα πει κάποιος... ναι, σε είδα πόσο οκ και ευτυχής είσαι μεγάλε τώρα που σου κόπηκαν όλα αυτά και δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα. Γιατί να είσαι ηλίθιος; Κακός λέει δεν γεννιέται κανείς (εκτός από τους σχιζοφρενείς) άρα και ηλίθιος δεν γεννιέται κανείς (εκτός από όσους έχουν νοητική υστέρηση), οπότε ή μας κάνουν ηλίθιους η μας προετοιμάζουν το έδαφος για να γίνουμε ηλίθιοι. Μάλλον είναι συνδυασμός και των δύο. Να μη σκέφτεσαι, να είσαι βλάκας, και αν σκέφτεσαι, έχει και option 2, να είσαι απασχολημέος στο κυνήγι του επόμενου καταναλωτικό τοτέμ η του σωσίβιου που σου κρεμάνε σαν καρρότο μπροστά στη μύτη για να μην ναυαγήσεις στον ωκεανό τρόμου που έχουν φτιάξει. Δεν εννοώ βέβαια να γίνουμε όλοι Σωκράτης και Πυθαγόρας, ούτε γκουρού και βουδιστές σε νιρβάνα. Δεν είμαστε άλλωστε όλοι φτιαγμένοι για πρωταθλητισμό αλλά αν δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι, όλοι μας μπορουμε να κάνουμε λίγη γυμναστική, απλά ο καναπές είναι πιο εύκολος σωστά; Ας σκεφτούμε λίγο ρε πούστη μου. Αυτό που έχουμε πάθει, είναι ότι μας έχουν καθίσει σε ένα καναπέ πνευματικής λήθης. Η άποψη μου είναι ότι οποιαδήποτε αλλαγή, προσπάθεια επιδιόρθωσης και service της κατάστασης μέσα σε ένα υλιστικό πλαίσιο δεν βγάζει πουθενά. Πάλι τις ίδιες μαλακίες θα έχουμε πολύ σύντομα. Θέλει πνευματική αλλάγή και αυτό δεν είναι μια ανάγκη μόνο δική μας, αλλά παγκόσμια.
    Πρόλογος
    Κυριώς θέμα.
    Επίλογος

Ενδιάμεσα, γράφουμε μικρές σε μέγεθος προτάσεις και φτιάχνουμε παραγράφους.

Αυτό που έγραψες, δεν διαβάζεται.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πρόλογος
    Κυριώς θέμα.
    Επίλογος

Ενδιάμεσα, γράφουμε μικρές σε μέγεθος προτάσεις και φτιάχνουμε παραγράφους.

Αυτό που έγραψες, δεν διαβάζεται.
    Tried to fix it...

Hymador, έλεος ρε...σε πάπυρο γράφεις και κάνεις οικονομία στο χώρο?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ναι μαλακία όντως, thanks byron!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ναι μαλακία όντως, thanks byron!
    my pleasure
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Είχα σκοπό να γράψω κανένα σεντονάκι αλλά μια και τον (ξανα) ήπια σήμερα λέω να τηρήσω σιγή ασύρματου.
    Αύριο είναι μια άλλη μέρα, δεν μπορείς να φέρνεις μόνο ασσόδυα, την υγειάς μας να χουμε κλπ κλπ
    Ότι λένε τέλος πάντων όταν τον πίνουν!

Δηλώνω και ΗΛΙΘΙΟΣ.
    Δεν ξέρω αν το είχα από πάντα αυτό !

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Με μπέρδεψες... Υποστήριξες ότι ο λαός έχει μυαλό νηπίου και σου λέω ότι ένας τέτοιος λαός που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα είναι τυχερός που τον καθοδηγούν αστικού τύπου δημοκρατίες και όχι τίποτα ψευτοεπαναστατες σταλινικού τύπου .... Δεν μίλησα για σωστό και δίκαιο ....
    Μα γι'αυτό το λόγο δε μπορει να επαναστατήσει. Αμα επαναστατούσε τοτε δε θα μιλάγαμε για μυαλό νηπίου.
    Ολο και κάτι πάμε να κάνουμε κ στο τέλος καθησυχαζόμαστε.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Πάντως η κυβέρνηση ακροδεξιών εθνικιστών υπό τον Σαμαρά, είναι φυσικό να δείχνει κατανόηση για τους εξ αίματος ναζιστές.

Δεν ξέρω πάντως εάν και κατά πόσο φταίνε οι μπουζουκόβιοι και οι ξεπλυμμένες των νυχτερινών κέντρων . . . ίσως και να μην
    είχαν ψηφίσει ποτέ στην ζωή τους, το πιθανότερο.

Το χειρότερο πράγμα είναι οτι συντεταγμένα τα ΜΜΕ και πολιτικός κόσμος παίζοντας κυριολεκτικά το τελαυταίο του χαρτί με την Ναζιστικη συμμορία προσπαθεί να αναδείξει ως καλύτερους-προτιμότερους τους "κλέφτες" από τους "ναζιστές".

Η "λογική" τους είναι απλή . . . ούτε καν σατανικά έξυπνη...

Αφού αυτοί είναι ναζιστές εγώ που μεχρι χθες(και σήμερα)....Μοίρασα μίζες,χάρισα εκατομυρια σε Λαυρεντιαδη , siemens, Σάλλα, Βγενόπουλο , Κόκκαλη και Μπόμπολα είμαι ...αθώος διότι δηλώνω απλά "δημοκράτης"

Α ναι ... έχουμε "ανάπτυξη"..Ιδού και η απόδειξη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gsgastert.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	291733
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Καποιοι Δημοσιογραφοι βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά και ΠΑΛΙ.

αφού ήδη έχουν δεχθεί επίθεση απο πράκτορες και υπαλλήλους της ΚΥΠ....

Ευτυχώς δεν βάζουν μυαλό

Για να δούμε στην ακροδεξιά Ελλάδα μέχρι πόσο μπορεί να κοιμάται η δικαιοσύνη...

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	24,4 KB 
ID:	291743
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος

Όνομα:	gsgastert.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	291733
    It's all Greek to me....

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος

Το χειρότερο πράγμα είναι οτι συντεταγμένα τα ΜΜΕ και πολιτικός κόσμος παίζοντας κυριολεκτικά το τελαυταίο του χαρτί με την Ναζιστικη συμμορία προσπαθεί να αναδείξει ως καλύτερους-προτιμότερους τους "κλέφτες" από τους "ναζιστές".

Η "λογική" τους είναι απλή . . . ούτε καν σατανικά έξυπνη...

Αφού αυτοί είναι ναζιστές εγώ που μεχρι χθες(και σήμερα)....Μοίρασα μίζες,χάρισα εκατομυρια σε Λαυρεντιαδη , siemens, Σάλλα, Βγενόπουλο , Κόκκαλη και Μπόμπολα είμαι ...αθώος διότι δηλώνω απλά "δημοκράτης"

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Έχουμε λύσει ΟΛΑ τα άλλα προβλήματα (οικονομία, παιδεία, υγεία, πρόνοια κλπ κλπ) και μας μάρανε η ξενοφοβία μαι αςς. Να τους δω να τσακώνονται σαν τα κοκόρια για το ποιος θα βγάλει το καλύτερο νομοσχέδιο για την Παιδεία και να πάω να αυτοκρεμαστώ στο Σύνταγμα.

Βαρέθηκα όλο αυτό το σόου και τις "κόντρες" Δημαροπασόκων/Σύριζα, που βασική του αιτία είναι όχι βέβαια οι λαθρο/νομιμο/εσω-εξωμετανάστες, αλλά η λύσσα για τις ψήφους που διαρρέουν προς Χ.Α.

Ούτε είδα να κόπτεται κανείς για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη (κάποτε....) όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί.

Μ@λ@κες είναι και για μ@λ@κες μας περνάνε.

Ουφ.
    Dura lex, sed lex.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    η μιλησες για σωστο, η μιλησες για δικαιο η δεν ησουνα αρκετα πιωμενος για να μιλησεις
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 3 από 134 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ