Το Γκάζι πληρώνεται.....
Εξ άλλου η βενζίνη έπεσε.
Το Γκάζι πληρώνεται.....
Εξ άλλου η βενζίνη έπεσε.
bob δηλαδη να ξεκινησω να τα ψαχνω; Ο μαστορας ποσα χρηματα θα παρει; Εχουμε κανεναν γνωστο νεα ιωνια ηρακλειο κλπ για να τσεκαρω το πρωτο cbf που ειναι και κοντα μου; Αν εχει παρει το πλαισιο απο πτωση πως θα το καταλαβω/ει (ο μηχανικος) θα πρεπει να κατεβασει πλαστικα;
Τι αλλο να προσεξω γιατι εχουν και χιλιομετρα.... ;; Ευχαριστω ολους μεχρι τωρα για την βοηθεια!!
Ξεκινα να ψαχνεις γιατι η αρχη ειναι το ημισυ του παντος. Ο μαστορας θα παρει απο 10 μεχρι 20 ευρω λογικα.
Δεν μενω Αθηνα οποτε δεν εχω να σε συμβουλεψω για μηχανικο αλλα σιγουρα θα σου πουν παιδια εδω μεσα.
Δεν γνωριζω περι cbf 250 οποτε δεν ξερω τι θα πρεπει να προσεξεις και τι μερη του ειναι ευαλωτα σε δυσλειτουργειες ή βλαβες.
Ας μιλησει καποιος κατοχος ή γνωστης του μοντελου παρακαλω..
Καλο ειναι να ελεγξεις εσυ πρωτα τη γενικη κατασταση σε αυτα που θα δεις (διαρροες λαδιων, ευρυθμη λειτουργεια του μοτερ, σκουριες σε πλαισιο ή αλλα μερη, κατασταση ελαστικων, συμπεριφορα στο δρομο, σασμαν, αναρτησεις κλπ) και αυτα που θα βρεις αρτιοτερα να τα πας στο μηχανικο για περαιτερω διεξοδικο ελεγχο.
Επισης μπορεις να ελεγξεις αν εχουν εμπλακει σε ατυχηματα ρωτωντας καποιον γνωστο σου ασφαλιστη. Και ζητωντας και την αποδειξη πληρωμης των τελων (που ουτως ή αλλως χρειαζεται για τη μεταβιβαση) βλεπεις και ποσους ιδιοκτητες ειχαν.
Παντως ειναι μηχανκια που τα ειχαν κυριως μεσηλικες για να κανουν τη δουλεια τους οποτε δεν ειναι ζορισμενα και μαλλον τα συντηρουσαν και σωστα.
MADE IN JAPAN 日本製
Καλα θα κοψω και φατσα ιδιοκτητη αν ειναι καγκουρας με φρυδι ξυρισμενο κλπ :P
Τα cbf 250 αποτι εχω διαβασει εχουν προβλημα με την ευρεση τις νεκρας λιγο μπρος λιγο πισω κλπ και δεν διορθωνοταν... Αλλα δεν με προβληματιζει αυτο... Γενικα ο κινητηρας δεν ξερω αν εχει δοκιμαστει αλλου.... και ισως τα 50.000χλμ να ειναι πολλα...ισως και οχι...
Διαβαζω για τελικη 140... ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το innovaκι... :P
Y.G. σου εκλεψα το avatar για λιγο:P
Το ΑΧ είναι καταπληκτικό μηχανάκι αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί κάποιο σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ παλαιό μοντέλο και τα περισσότερα έχουν περάσει από τρία τέσσερα χέρια, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το CBF είναι επίσης καλό (όχι ποιότητα ΑΧ όμως, βλ. Βραζιλία vs Ιαπωνία).
Πάσχει στην καμπάνα του συμπλέκτη που προκαλεί την δυσκολία εύρεσης νεκράς, που ανέφερε ο Bob. Επίσης στα ρουλεμάν του λαιμού, τα περισσότερα σκαλώνουν αισθητά.
Δεν το είχα ποτέ αλλά πέρυσι έψαχνα ένα τέτοιο για ένα ξάδελφο και είδα κάμποσα μηχανάκια. Όλα είχαν τα παραπάνω προβλήματα, κάποιοι όμως τα είχαν λύσει και γενικά δήλωναν πολύ ευχαριστημένοι από τα μηχανάκια τους.
κατοχος cbf αν και οχι μεσηλικας
ειναι σαν μεγαλο παπι, απροβληματιστο οικονομικο πανευκολο και ταξιδευει ξεκουραστα με 110-120 για μερες
εκτος απο (φθηνα) αναλωσιμα δεν μου εχει ζητησει κατι αλλο και φυσικα δεν με εχει αφησει ποτε και για κανενα λογο
δεν μπορω να σου πω πολλα πραγματα για αντοχη γιατι το δικο μου ειναι προσεκτικα δουλεμενο μονο απο μενα με καλη συντηρηση και με λιγα χλμ (25000)
δεν θεωρω οτι εχει κατι ιδιαιτερο που πρεπει να προσεξεις, το περιεργο σασμαν ειναι χαρακτηριστικο του και δεν φανερωνει βλαβη
απλα να ξερεις οτι 50000χλμ γενικα για μονοκυλινδρο 250αρι ειναι αρκετα
ενας προσεκτικος μαστορας μπορει να το ελεγξει για θορυβους σε μπιελα καμπανα και κεφαλη
να προσεξεις σε οτι παρεις να παιρνει μπρος αμεσως και να κραταει σταθερο ρελαντι αφου δουλεψει για μισο λεπτο
δυσκολια σε εκκινηση και σβησιματα δειχνουν φθορα σε κυλινδροπιστονο και κεφαλη
και μια που αναφερθηκε .....
ρουλεμαν λαιμου κωνικα γιαπωνεζικα 90 ευρω τοποθετημενα
50 ευρω τελη και ποση διαφορα να εχεις στην ασφαλεια.Παρε μολυβι,χαρτι και θα δεις οτι ειναι πολυ μικρη η διαφορα για την απολαυση που θα σου προσφερει.
Οσο για το οι bmw ειναι και γ@μω τα μηχανακια ,την επομενη φορα που θα το πεις εδω μεσα,για τι καλο σου,χαμηλοοοοοφωνα.![]()
toyar ποση τελικη εχεις δει χωρις ευνοϊκo ανεμο και κατηφορα... ποτε νιωθεις οτι αρχιζει να τερματιζει;.... Γραψε και ποσα κιλα εισαι πανω κατω αν θες να καταλαβω και ποσο θα με τραβαει...
55 τελη και ασφαλεια ειναι τα διπλα.. καπου 100+ευρω. συνολο ενα 123αρι με το καλημερα σας διαφορα...:P
Ασε που ζηταει και βενζινες αναλωσιμα κλπ... Ειναι για καποιον με μισθο 600++ ευρω το μηνα και διχως υποχρεωσεις... :P
Ειναι μια χαρα μηχανακια.... :P
δεν καθομαι να μετησω τελικη δεν εχει νοημα
κατεβαινοντας την κηφισιας αν βρω αδειο δρομο στις ανισοπεδες εχω δει και 150
στο ανεβασμα 130+
οπως σου ειπα ομως σταθερα ξεκουραστα και οικονομικα ειναι στα 110, αυτο θα υπολογισεις σαν ταχυτητα ταξιδιου
επισης σε σχεση με το innova που ανεφερες υπολογιζω πως ειναι πιο γρηγορο το cbf δικαβαλο απο οτι το παπι με ενα ατομο χωρις βεβαια να το εχω τσεκαρει απευθειας
απο βαρος ειμαι 85 κιλα ψηλος ξανθος γαλανοματης με θεληματικο πηγουνι και six pack![]()
Λοιπον πηρα 2 τηλ το πρωτο εφυγε στα 1350€
Το δευτερο με τα 1400 ευρω αρνηθηκε να στειλει φωτο με email αν και φανηκε καλο παιδι (φοιτητης) ειναι 2ο χερι εχει καποια πεσιματα μου ειπε εχει αλλαξει κοντερ.. κλπ θα χρειαστει και ενα λαστιχο μπροστα θελει και αλλαγη αλυσίδα μου ειπε(αλλα το αναλαμβανει αυτος).. στη τιμη ηταν ανοιχτος εως πολυ...
Να το τσεκαρω ή φολα θα ειναι;
Τωρα εχει μενει ενας αλλος απο πειραια αλλα αυτος εχει 2ο χερι και αλλαγμενο τιμονι (αρα τρακαρισμα 101%)....
Παντως νεοι το εχουν το μηχανακι αποτι καταλαβα οκ οχι 16-18 ετων αλλα 20-22 το πολυ.... Τι να πω απογοητευτηκα :/
Γιατι δεν κοιτας και κατι τετοιο;
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5803866/
φαινεται σε πολυ καλη κατασταση
aleaxzafeir