δε θέλω να φτάσουμε εκεί γιατι σε έχω σε εκτίμηση, για αυτό και σου είπα ότι είπα.
Ως υπόδειξη το έλαβες; λυπάμαι αλλά κάτι λάθος καταλαβαίνεις.
Κάτσε όμως και δες τα ποστ σου στο θέμα ενα προς ένα εδω στο θεμα, κι αναρωτήσου ποιος κάνει υποδείξεις σε ποιον.
Κι ας επιστρέψουμε επιτέλους καποια στιγμή στο θέμα,ναι;
Ευχαριστώ κι εγώ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
δλδ ο απεργοσπαστης που εναντιωνεται στην αποφαση της πλειοψηφιας δεν ενεργει ΑΝΤΙ-δημοκρατικα (δλδ φασιστικα), και φασιστας ειναι ο εργαζομενος που αποφασιζει να προασπιστει τον αγωνα του (ο οποιος αγωνας ΑΝ δικαιωθει ΚΑΙ ο απεργοσπαστης θα επωφεληθει).
παιδες κατι δεν παει καλα ε!
επειδη εχεις χρησιμοποιησει κανα 2 φορες αυτο το επιχειρημα, πιστευεις δλδ οτι το συνολο της ναζιστικης γερμανιας ηταν αμορφωτοι?
παρτο:
http://jungle-report.blogspot.gr/201...enoi-nazi.html
κατα τα αλλα στο κατα ποσο οι μπατσοι ειναι φασιστες με καλυπτει απολυτα ο συλλογισμος του ται!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Φίλε μου τι σχέση έχει ο Ναζισμός της Γερμανίας του Χίτλερ με τα ελληνόπουλα από όλη την Ελλάδα και τη σχολή αξιωματικών της ελληνικής αστυνομίας θα ήθελα πολύ να μου το εξηγήσεις...
Προφανώς μιλάμε για εντελώς διαφορετικές καταστάσεις...
Υ.Γ. Ο απεργοσπάστης δεν εξαναγκάζει τους άλλους σε εργασία αλλά οι υπόλοιποι τον απεργοσπάστη σε απεργία...... "εξαναγκάζουν με τη βία προφανώς..."
αφου θα ηθελες ΠΟΛΥ κι ολας να σου το εξηγησω...περα του οτι ειπα πριν ενα ονομα (μανιαδακης) και περα του οτι ειπα οτι θα πρεπει να διαβασουμε την ιστορια με μια ικανοτητα που μαλλον δεν την εχουνε ολοι και αυτη ειναι η ικανοτητα του να συνδιαζει κανεις πραματα, και αφου δεν εκανε κανενας εναν κοπο να ψαξει τις σχεσεις μεταξυ δωσιλογων, ταγματασφαλιτων, χιτων, και ολων των αλλων κατακαθιων που παραδοσιακα μαζεψε το σωμα που υπηρετει ανανταμ-μπαμπανταν τους αρχοντες της πολιτικης που μια ζωη γλυφουνε τους οικονομικους προισταμενους τους...
ας σου δωσω ετοιμη, μασημενη τροφη...
https://www.scribd.com/fullscreen/24...ew_mode=scroll
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
οτι πολλα "ελληνοπουλα" ονειρευονται καθαρη ελλαδα ξεβρωμισμενη με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τροπο
και αν μιλαμε για την ελληνικη αστυνομια http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2535021
Εεεε δεν είναι έτσι.... δυστυχώς δεν είναι οι άλλοι οι κακοί και εμείς οι καλοί...
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να το κάνουμε τσατ...
Η γνώμη μου είναι πως έχουμε την αστυνομία ακριβώς που μας αξίζει σε θέματα επαγγελματισμού και πως έχουμε και το κράτος που μας αξίζει και αυτό που αρκετοί είπαν πριν από μένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο είναι πως ο μόνος τρόπος να κάνουμε την κοινωνία μας καλύτεροι είναι να είμαστε και να γινόμαστε εμείς πρώτα καλύτεροι.
Μίλησες και παρέθεσα περί ελληνόπουλων, όπως ας πούμε οι οπαδοί Μιχαλολιάκου σε όλη την ελλάδα. Το λοιπό σχόλιό σου περί φοιτητών στη σχολή σκοπίμως το έκοψα διότι ακριβώς όπως λες δεν έχω εικόνα.
Τα ελληνόπουλα λοιπόν της αυγούλας σε όλη την ελλάδα, χαιρετούν ναζιστικά μπροστά από ναζιστικές σημαίες όπως οι ναζί του χίτλερ, μισούν όσους μισούσαν οι ναζί του χίτλερ (και μερικούς παραπάνω) κλπ κλπ κλπ. Ή αν δεν κάνουν οι ίδιοι αυτά, ανέχονται (προφανώς για να ωφεληθούν από την συμμετοχή στο κόμμα/κίνημα ότι στο καλό είναι) τους υπόλοιπους που τα κάνουν.
Ελληνική σημαία οι ναζί δεν είχαν, ούτε την χαιρετούσαν, οπότε τον συσχετισμό σου δεν τον πιάνω, πραγματικά.
edit: Με συμπαθείς Μενέλαε46, αλλά η αστυνομία που "μου αξίζει" δεν αποτελείται από 50% ψηφοφόρους των ναζί. Η οικογένειά μου πάλεψε για να γίνω πολύ καλύτερος από τα πιθήκια. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να με αφήσουν αμόρφωτο και να με κάνουν πίθηκο, αλλά ακριβώς επειδή δεν είμαι, ακριβώς επειδή ο κοινωνικός μου περίγυρος είναι αλλιώς, μας αξίζει κάτι πολύ καλύτερο από έναν στρατό αμόρφωτων μαχαιροβγαλτών. Και αν η αστυνομία αποτελείται πιά από ανθρώπους μορφωμένους όπως λες εσύ και δεν σε αμφισβητώ, τότε ο ναζισμός δεν θα έπρεπε να έχει θέση στους κύκλους της. Θα έπρεπε να τον έχουν αποβάλλει.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 25/11/2014 στις 22:28.
Και οι Γενίτσαροι Ελληνόπουλα ήταν και έσφαζαν τους αδερφούς τους.
Ξέρω οτι παρα είναι ακραίο και τραβηγμένο το παράδειγμα , αλλά αυτό που θέλω να πω , είναι οτι αν πάρεις μια ομάδα δεκαοχτάχρονων , που το μόνο που έχουν δει στη ζωή τους ειναι τα βιβλία τους και που δεν έχουν ζυμωθεί, και τα κάνεις πλύση εγκεφάλου στη σχολή των μπάτσων ειναι πολύ εύκολο να τα καθοδηγήσεις οπως θες εσύ ή μάλλον αυτοί .
Βγαίνοντας απο τη σχολή θα περάσουν και κάνα χρονο στα ματ - υμετ -σκατετ και πως αλλιώς τα λεν και θα τελειοποιηθεί η εκπαίδευση !!!
Κάποιοι απ'αυτούς θα βρεθούν και στα δωμάτια που παίρνουν τις αποφάσεις , όπως ειπώθηκε απο κάποιον παραπάνω . Γιατί να διαφέρουν οταν φτάσουν να έχουν ένα βαθμό απο τους απλούς ματατζήδες ?
Η διαφορά τους θα είναι οτι θα βγάζουν ποιο ξεκούραστα το μισθό τους. Η νοοτροπία παραμένει η ίδια .
Επίσης υπάρχει και μια μερίδα εντελώς βλαμμένων και διανοητικά καθυστερημένων κατ'εμέ , που διαλέγει να μείνει στα ματ , ενώ μπορεί να πάρει μετάθεση . Άντς εσύ μετά έλα να με πείσεις οτι διαταγές εκτελεί το καημένο το όργανο και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ...