Σελίδα 33 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2328293031323334353637384383 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    εγώ πάλι λέω να ψηφίσω το αντίθετο από αυτό που θα ψηφίσουν αυτοί που μας "σώζουν" πέντε χρόνια τώρα. έτσι για αλλαγή

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    αυτό είναι το ζουμί..... και πιστεύεις ότι με αυτούς τους ανθρώπους που μας κυβερνάνε αυτή τη στιγμή θα ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο? εγώ εκτιμώ πως όχι.....
    Όλα εξαρτώνται από εμάς και όχι από την όποια κυβέρνηση. Εμείς ψηφίζουμε τους ίδιους συνέχεια. Εμείς ανεχόμαστε, εμείς γλύφουμε, εμείς ζητάμε ρουσφέτια, εμείς θέμε να βολευτούμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Επί της ουσίας,λέμε το ίδιο πράγμα.
    Στο ξαναλέω,λέμε το ίδιο πράγμα.Απλά εγώ δεν θεωρώ πως πρέπει να κόψουμε το κεφάλι μας για να μην το χτυπάμε στον τοίχο,πρέπει απλά να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και δράσης μας.Ούτε το ευρώ,ούτε η δραχμή μπορεί να μας κάνει να αλλάξουμε,αυτό μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε.Και σίγουρα όχι με κυβερνήσεις που ενώ δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις,αρχίζουν μαζικούς διορισμούς παντού και για τα πάντα. Δραχμή; Μαζί σου και εγώ.Με αυτούς τους ξεφτιλισμένους όμως,ποτέ και για κανέναν λόγο.
    Μα δεν είναι πρόβλημα ότι σχεδόν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι κρατικοδίαιτες; Δεν είναι πρόβλημα το κράτος να κάνει business; Η δουλειά του κράτους είναι να παρέχει εκπαίδευση, υγεία, ασφάλεια και να είναι ο διαιτητής του παιχνιδιού. Δε με νοιάζει πως θα λέγεται το νόμισμα. Με νοιάζει η νοοτροπία. Και στη τελική, ναι έχουμε ματώσει πολύ κάποιοι, ας ματώσουμε περισσότερο και ας κλείσουν κάποιες διαπλεκώμενες εταιρίας, δε χρειάζεται να γράψω ονόματα.

Ναι επιμένω να κοπούν οι χρηματοδοτήσεις. Να κάτσουμε να φτιάξουμε υγιές φορολογικό, να προσελκύσουμε εταιρίες να στήσουν εδώ παραρτήματα. Και δεν είναι μόνο το κόστος εργασίας που μετράει. HP και Huawei θέλουν να κάνουν την Ελλάδα τον "άνθρωπο" τους στην Ευρώπη, έτσι όμως πως ;

Άρα καταλήγοντας γιατί ΝΑΙ; Για να έρθει πάλι ο μ@λ@κ@ς ο σπόρος του Απέθαντου; Για να κάνουμε και άλλους Πασόκους; Χρειάζεται κάτι νέο, κάτι υγιές και στη κοινωνία μας υπάρχουν τέτοιες φωνές αλλά ο Έλληνας γουστάρει το πουλ μουρ και τα εύκολα φράγκα..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Την περιπτωση του τι θα συμβει σε αυτους, οταν δεν υπαρχει τιποτα, την εχεις σκεφτει; Γιατι ο εχων θα οχυρωθει, εχοντας ακομα και την εξουσια μαζι του. Ενω ο μη εχων, θα διχαστει σε κυνηγο και θηραμα. Και η δευτερη κατηγορια θα ειναι ακριβως αυτοι που ειναι ηδη ανημποροι, στους οποιους αναφερεσαι.
    Γιατι απο τη δικη μου (και οχι μονο, αποτι φαινεται) οπτικη γωνια, ολες οι χωρες με υποτιμημενο νομισμα εχουν ενα και μοναδικο κοινο: φτηνες ανηλικες πουτανες. (εδω να εξηγησω οτι δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο θεμα αυτο καθεαυτο, αλλα γενικα σας καλω να σκεφτειτε τι αντιμετωπιση εχουν ΟΛΟΙ απεναντι σε Βουλγαριες, Ταυλανδες, Λιθουανιες κτλ).

Ειλικρινα συγνωμη που το λεω ετσι, και αντιλαμβανομαι τη λογικη στο να διαγραφει το ποστ. Και επισης, Ακη, δεν εχω καμια διαθεση ουτε να αντιπαραταθω μαζι σου ουτε να υποτιμησω το μεγεθος της εξαθλιωσης στην οποια αναφερεσαι. Απλα οπως το βλεπω, το σημειο που ειμαστε δεν ειναι ΟΥΤΕ στη μεση της διαδρομης του πατου...

EDIT: Τα ειπε με πολυ καλυτερη γλωσσα απο τη δικη μου ο THEOD...
    κουβεντα κανουμε,δεν τσακωνομαστε,παροτι οι αποψεις μας απεχουν αρκετα....
    για καποιες περιπτωσεις,θα συμφωνησω οτι την κουτσοπαλευουν με 400-500 ευρω μισθο κλπ,και οκ,αν μεσω φορων το 500 γινει 450 θα κοψουν μια εξοδο τον μηνα που εκαναν και θα τα φερουν βολτα.
    και;;τι ζωη ειναι αυτη;το τελευταιο διαστημα που εχω εξοδα σουπερμαρκετ,λογαριασμους κλπ,2 ατομα,δουλευουμε και οι 2 οι μισθοι στα ποσα που ειπα,και ειμαστε στο τσιμα τσιμα,και χωρις κρεπαλες,βραδινες εξοδους κλπ.και εγω εχω να χασω,εστω αυτην την μια βολτα στο τοσο που παω με το μηχανακι ας πουμε...η τα σουβλακια που τρωω μια στις 10 μερες..παραδειγματα φερνω...
    η θεια μου που ζει με μια αναπηρικη λιγοτερα απο τα 400 ευρω,με εναν γιο ουσιαστικα αναπηρο(δεν ειναι της παρουσης) και αλλον ενα γιο που μια στο τοσο κανει κανα μεροκαματο γιατι δεν βρισκει,και ζει ουσιαστικα απο βοηθειες συγγενων κλπ,τι εχει να χασει;;;ειναι μια καταθλιπτικη κατασταση.δεν μιλαω για ανεργους που πανε σε σισιτια,για αστεγους που τα χασανε ολα σε μια μερα κλπ κλπ...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Συνέχεια αργότερα, με το τι παίζεται, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που παίζεται πλέον, και πόσο αδιάφορο είναι το αν θα υπέγραφε 8 ή 8,5 δις μέτρα.
    End of παπαροπλυμμύρα μου τώρα.

Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους, και επέλεξαν τα capital control μέσω του δημοψηφίσματος, και πραγματικά καταλήγω στην αρχική μου υποψία πως απλά είναι επικίνδυνα ανίδεοι. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πράξει ο καθένας, απλά λέω να μην κρατήσω μέσα μου, αυτό που θα καταλήξουμε με μαθηματική ακρίβεια, άσχετα με την υπογραφή ή όχι των δύο προτάσεων.
    Είναι απίστευτο πραγματικά σε τι κινδύνους μπαίνουμε για 500 εκ. διαφορά και γιατί η επιβολή capital controls ήταν απίστευτη μαλακία, με απρόβλεπτες συνέπειες.
    Αν διαφωνεί κάποιος με τον συλλογισμό μου, ευχαρίστως να μου πει που κάνω λάθος. Τα δεδομένα είναι :

* Οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά. Τα 400-500 είναι ασήμαντο ποσό, αλλά κάτι μεσολάβησε που ωθησε τον ΑΤ να προκυρήξει δημοψήφισμα με την διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Όπως είναι γνωστό ο Χουλιαράκης και ο Δραγασάκης ενημερώθηκαν από tweet. Πιστεύω πως η αδυναμία προώθησης του προγράμματος στην ΚΟ του κόμματος του, τον έκανε να μεταφέρει την ευθύνη αλλού.(!!!!!!!)

* Τα capital controls τα κάνεις, για να αποτρέψεις την διαρροή καταθέσεων. Αυτός έκανε το ασύλληπτο, να επιβάλλει CC, όταν είχαν φύγει και τα συρτάρια. Η επιστροφή σε άλλο νόμισμα, θα δημιουργήσει αυτόματα 2 κατηγορίες πολιτών, και είναι αυτονόητο ποιοί θα υποστούν καταστροφή.

* Η εφαρμογή της θεωρίας Yannis ήταν το ύστατο διαπραγματευτικό χαρτί (!), καθώς έλεγε πως το κόστος κατάρρευσης του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος μετά την εγκατάλειψη απ΄τη ζώνη του € θα οδηγούσε σε αποδοχή των αιτημάτων μας. Οι δηλώσεις ΑΤ για 1/1εκ πιθανότητες, η βεβαιότητα πως ο Dragi δεν θα έκοβε ποτέ τον ELA (απίθανο όσο να μην ανατείλει ο ήλιος έλεγε ο Yani) και οι δηλώσεις πως θα μας παρακαλάνε και τα βαράμε τα νταούλια, μάλλον με πείθει πως το πίστευαν.
    Ανόητος συλλογισμός μιας και αρκούσε να δει τις αγορές γύρω του, για να καταλάβει οτι οι εταίροι ήταν προετοιμασμένοι και έτοιμοι από πέρυσι. Το οτι ήταν απρόβλεπτος ήταν γνωστό καιρό, το θέμα είναι το πόσο επικίνδυνος ήταν, κάτι που φάνηκε.

*Το γιατί πάει σε δημοψήφισμα 2 μέρες πριν την εκπνοή του προγράμματος στήριξης, είναι μυστήριο για το μέγεθος της ανοησίας. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην γνώριζε πως η 30 ιουνιου ήταν το τέρμα.

Οι συνέπειες, και γιατί είναι καταστροφική απόφαση...

*Η ελληνική οικονομία "τζιράρει" 4 δις € την βδομάδα περίπου. ΔΕΝ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΖΙΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ 4 ΔΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

* Η αγορά έχει πεθάνει. Βγείτε μια βόλτα στην "κυριακάτικη" Αθήνα, και πείτε μου αν έχουν ή δεν έχουν κάτι να χάσουν οι νοικοκυραίοι που κοροϊδεύετε, πείτε μου τι καταλαβαίνετε πως θα συμβεί σε μια οικονομία που της απαγορεύεις να υπάρχει. Το οτι δεν πληρώνει κανείς ΤΙΠΟΤΑ, το γνωρίζετε ήδη.

* Εχει σύγκλιση πολιτικών αρχηγών σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες και στο G7, ΕΚΤΟΣ από ΕΔΩ !!! Και αυτό το περνάμε ως περήφανη νίκη του λαού, στις απαιτήσεις των δανειστών, και λήφθηκαν ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα για την σταθερότητα...

*Η μεγαλύτερη έννοια του Yannis εχθές, δεν ήταν αν θα υπογράψει την απόλυτη καταστροφή των CC, αλλά ποιός θα την υπογράψει !!! Ήθελε να μπει υπογραφή του Στουρνάρα ο οποίος απείλησε με παραίτηση και πολύ καλά έκανε, μιας και η ΤΕ εισηγείται, και ο Υπουργός αποφασίζει. Όταν ο υπουργός ανησυχεί για την υστεροφημία του, και όχι για τις συνέπειες, φοβάμαι πραγματικά.

*Οι τράπεζες θα ανόιξουν του αγίου ανήμερα, και κλείστε τα αυτία σας στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε. Στην περιπτωση του ΟΧΙ, τι θα ανοίξουν να δώσουν? και στην περίπτωση του ΝΑΙ, θα χρειαστεί χρόνος γιατί ο κόσμος θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο, μιας και δεν θα ρισκάρει κανείς να βρεθεί στην ίδια κατάσταση.

*Το μεγαλύτερο πρόβλημα των CC ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!! Γιαυτό δεν τα χρησιμοποιούν παρά μόνο ως λύση απελπισίας ρε γάτοι.

* Το τι θα γίνει με τον κόσμο που ετοιμάζεται ή ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στο εξωτερικό, μήπως υπάρχει κάποιο σχέδιο?

* Γενικά, μήπως υπαρχει κάποιο σχέδιο, πέρα απο την δωρεάν μεταφορά με τα λεωφορεία ?

Προσωπικά, αν πάμε την Κυριακή σε δημοψήφισμα, περιμένω συντριπτικό ΝΑΙ, και υπομονή μέχρι να βρεθούμε σε μια φυσιολογική για την χώρα κατάσταση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Ρε συ Βυρωνα δεκτα ολα αυτα που λες..αλλα για 400μυλουνια λες να τους τη βάρεσε και να έπραξαν έτσι..μηπως κατι άλλο μεσολάβησε ξαφνικά?
    Πιστευω η αληθεια ειναι καπου στη μέση..ουτε αυτα που λεει ο Τσίπρας ουτε αυτα που λεει ο Γιουνκγερ για το τι έγινε στις διαπραγματευσεις μπορώ να πιστεψω..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν σε πιάνω...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Δεν σε πιάνω...
    Το λεκτικό... αφού δεν έχει πουθενά γραμμένη και τη φράση "ακολουθούν συνημμένα" πάλι καλά. Επίσης σκέφτηκα την εικόνα, να πάει ο παππούς και η γιαγιά που το '74 είχαν ψηφίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην αβασίλευτη δημοκρατία, να κάτσει να διαβάσει ( ή μάλλον να προσπαθήσει) preliminary debt sustainability analysis... ευτυχώς πάντως που υπάρχει και η ελληνική απόδοση των όρων και διευκολύνει απίστευτα τα πράγματα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Βύρωνα είναι όντως off trading ορισμένες Ιταλικές τράπεζες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Το λεκτικό... αφού δεν έχει πουθενά γραμμένη και τη φράση "ακολουθούν συνημμένα" πάλι καλά. Επίσης σκέφτηκα την εικόνα, να πάει ο παππούς και η γιαγιά που το '74 είχαν ψηφίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην αβασίλευτη δημοκρατία, να κάτσει να διαβάσει ( ή μάλλον να προσπαθήσει) preliminary debt sustainability analysis... ευτυχώς πάντως που υπάρχει και η ελληνική απόδοση των όρων και διευκολύνει απίστευτα τα πράγματα...
    Γιατί είναι επίσημο το χαρτί αυτό? Εννοώ οτι αυτό θα είναι στο δημοψήφισμα?

Παλαιό μέλος
    End of παπαροπλυμμύρα μου τώρα.

Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους, και επέλεξαν τα capital control μέσω του δημοψηφίσματος, και πραγματικά καταλήγω στην αρχική μου υποψία πως απλά είναι επικίνδυνα ανίδεοι. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πράξει ο καθένας, απλά λέω να μην κρατήσω μέσα μου, αυτό που θα καταλήξουμε με μαθηματική ακρίβεια, άσχετα με την υπογραφή ή όχι των δύο προτάσεων.
    Είναι απίστευτο πραγματικά σε τι κινδύνους μπαίνουμε για 500 εκ. διαφορά και γιατί η επιβολή capital controls ήταν απίστευτη μαλακία, με απρόβλεπτες συνέπειες.
    Αν διαφωνεί κάποιος με τον συλλογισμό μου, ευχαρίστως να μου πει που κάνω λάθος. Τα δεδομένα είναι :

* Οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά. Τα 400-500 είναι ασήμαντο ποσό, αλλά κάτι μεσολάβησε που ωθησε τον ΑΤ να προκυρήξει δημοψήφισμα με την διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Όπως είναι γνωστό ο Χουλιαράκης και ο Δραγασάκης ενημερώθηκαν από tweet. Πιστεύω πως η αδυναμία προώθησης του προγράμματος στην ΚΟ του κόμματος του, τον έκανε να μεταφέρει την ευθύνη αλλού.(!!!!!!!)

* Τα capital controls τα κάνεις, για να αποτρέψεις την διαρροή καταθέσεων. Αυτός έκανε το ασύλληπτο, να επιβάλλει CC, όταν είχαν φύγει και τα συρτάρια. Η επιστροφή σε άλλο νόμισμα, θα δημιουργήσει αυτόματα 2 κατηγορίες πολιτών, και είναι αυτονόητο ποιοί θα υποστούν καταστροφή.

* Η εφαρμογή της θεωρίας Yannis ήταν το ύστατο διαπραγματευτικό χαρτί (!), καθώς έλεγε πως το κόστος κατάρρευσης του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος μετά την εγκατάλειψη απ΄τη ζώνη του € θα οδηγούσε σε αποδοχή των αιτημάτων μας. Οι δηλώσεις ΑΤ για 1/1εκ πιθανότητες, η βεβαιότητα πως ο Dragi δεν θα έκοβε ποτέ τον ELA (απίθανο όσο να μην ανατείλει ο ήλιος έλεγε ο Yani) και οι δηλώσεις πως θα μας παρακαλάνε και τα βαράμε τα νταούλια, μάλλον με πείθει πως το πίστευαν.
    Ανόητος συλλογισμός μιας και αρκούσε να δει τις αγορές γύρω του, για να καταλάβει οτι οι εταίροι ήταν προετοιμασμένοι και έτοιμοι από πέρυσι. Το οτι ήταν απρόβλεπτος ήταν γνωστό καιρό, το θέμα είναι το πόσο επικίνδυνος ήταν, κάτι που φάνηκε.

*Το γιατί πάει σε δημοψήφισμα 2 μέρες πριν την εκπνοή του προγράμματος στήριξης, είναι μυστήριο για το μέγεθος της ανοησίας. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην γνώριζε πως η 30 ιουνιου ήταν το τέρμα.

Οι συνέπειες, και γιατί είναι καταστροφική απόφαση...

*Η ελληνική οικονομία "τζιράρει" 4 δις € την βδομάδα περίπου. ΔΕΝ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΖΙΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ 4 ΔΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

* Η αγορά έχει πεθάνει. Βγείτε μια βόλτα στην "κυριακάτικη" Αθήνα, και πείτε μου αν έχουν ή δεν έχουν κάτι να χάσουν οι νοικοκυραίοι που κοροϊδεύετε, πείτε μου τι καταλαβαίνετε πως θα συμβεί σε μια οικονομία που της απαγορεύεις να υπάρχει. Το οτι δεν πληρώνει κανείς ΤΙΠΟΤΑ, το γνωρίζετε ήδη.

* Εχει σύγκλιση πολιτικών αρχηγών σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες και στο G7, ΕΚΤΟΣ από ΕΔΩ !!! Και αυτό το περνάμε ως περήφανη νίκη του λαού, στις απαιτήσεις των δανειστών, και λήφθηκαν ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα για την σταθερότητα...

*Η μεγαλύτερη έννοια του Yannis εχθές, δεν ήταν αν θα υπογράψει την απόλυτη καταστροφή των CC, αλλά ποιός θα την υπογράψει !!! Ήθελε να μπει υπογραφή του Στουρνάρα ο οποίος απείλησε με παραίτηση και πολύ καλά έκανε, μιας και η ΤΕ εισηγείται, και ο Υπουργός αποφασίζει. Όταν ο υπουργός ανησυχεί για την υστεροφημία του, και όχι για τις συνέπειες, φοβάμαι πραγματικά.

*Οι τράπεζες θα ανόιξουν του αγίου ανήμερα, και κλείστε τα αυτία σας στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε. Στην περιπτωση του ΟΧΙ, τι θα ανοίξουν να δώσουν? και στην περίπτωση του ΝΑΙ, θα χρειαστεί χρόνος γιατί ο κόσμος θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο, μιας και δεν θα ρισκάρει κανείς να βρεθεί στην ίδια κατάσταση.

*Το μεγαλύτερο πρόβλημα των CC ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!! Γιαυτό δεν τα χρησιμοποιούν παρά μόνο ως λύση απελπισίας ρε γάτοι.

* Το τι θα γίνει με τον κόσμο που ετοιμάζεται ή ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στο εξωτερικό, μήπως υπάρχει κάποιο σχέδιο?

* Γενικά, μήπως υπαρχει κάποιο σχέδιο, πέρα απο την δωρεάν μεταφορά με τα λεωφορεία ?

Προσωπικά, αν πάμε την Κυριακή σε δημοψήφισμα, περιμένω συντριπτικό ΝΑΙ, και υπομονή μέχρι να βρεθούμε σε μια φυσιολογική για την χώρα κατάσταση.
    Απλα πραγματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Βυρωνα δεκτα ολα αυτα που λες..αλλα για 400μυλουνια λες να τους τη βάρεσε και να έπραξαν έτσι..μηπως κατι άλλο μεσολάβησε ξαφνικά?
    Πιστευω η αληθεια ειναι καπου στη μέση..ουτε αυτα που λεει ο Τσίπρας ουτε αυτα που λεει ο Γιουνκγερ για το τι έγινε στις διαπραγματευσεις μπορώ να πιστεψω..
    Ασύλληπτο? Την περασμένη εβδομάδα πήρατε χαμπάρι την απόσυρση για την έμμεση μείωση των συντάξεων που είχε προτείνει η ελληνική πλευρά? Διαβάσατε οτι μίλησε στις Βρυξέλλες ο Τσιπρας με Σκουρλέτη και Στρατούλη, και επιστρέφοντας απέσυρε την αύξηση εισφορών? Τι νομίζεις πως του είπαν?

Αν βρίσκεις κάτι λογικό στην παράλογη απόφαση των capital control μέσω του ελιγμού που προσπαθεί να κάνει, για να μην ακυρώσουν οι σύντροφοι την συμφωνία, πές μου και εμένα...
    Εϊμαι ανοιχτός στο να ακούσω οποιοδήποτε σενάριο επιβολής CC στην Ελλάδα, κάτω απ΄τις συνθήκες που περιέγραψα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Βύρωνα είναι όντως off trading ορισμένες Ιταλικές τράπεζες;
    Δηλαδή?

Οχι, ήσυχα είναι όλα. Λίγο κάτω η Ευρώπη, και έχουν βελτιωθεί. Η Γερμανία ήταν -1,95% πριν λίγο. Τα ομόλογα του Νότου έχουν πέσει λίγο (έχουν ανέβει οι αποδόσεις δλδ), και το €/$ είναι στο 1,1143 τώρα που μιλάμε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δηλαδή?

Οχι, ήσυχα είναι όλα. Λίγο κάτω η Ευρώπη, και έχουν βελτιωθεί. Η Γερμανία ήταν -1,95% πριν λίγο. Τα ομόλογα του Νότου έχουν πέσει λίγο (έχουν ανέβει οι αποδόσεις δλδ), και το €/$ είναι στο 1,1143 τώρα που μιλάμε.
    Διαψεύδεις τη Ραχήλ;;;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δηλαδή?

http://www.marketwatch.com/story/man...day-2015-06-29

Και η Εκκλησία υπερ του ΝΑΙ. Τώρα κλαίω εγώ...

https://youtu.be/RjKSSgXV5zQ

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63