Σελίδα 35 από 43 ΠρώτοΠρώτο ... 253031323334353637383940 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 641

Θέμα: Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014 - ΣΧΟΛΙΑ και κουβεντούλα

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ο δρόμος δεν ηταν επικίνδυνος η άσχημος, το πιστακι κρατούσε καλά και βρεγμένο. Αλλά όταν υπάρχει η ευθύνη και ενός ανθρώπου που ούτε την αντοχή ούτε την τρέλα έχει, που δεν έχει συναντήσει τέτοιες συνθήκες ξανά και δεν γουσταρει άλλο, σεβασμός και υποχώρηση. Τα περί οικόσιτων πτηνών σημειωνονται στο Μπεος μου οπως και οι λοιποί λεονταρισμοί, αν τα γραψατε αστειευόμενοι φαντάζομαι δεν θα παρεξηγηθείτε με αυτό.
    Χαιρομαι που τα παιδιά στο γκρουπ D πέρασαν καλά, χαίρομαι που κράτησαν σχηματισμό, ρυθμό, χαίρομαι που προτιμησαν στροφες ορεινες αντι για επαρχιακή εο, συγγνώμη για το μπερδεμα στο βενζιναδικο.

Και επειδή δεν πήγα Μαυρολιθάρι, δεν σχολιαζω άλλο διότι δεν δικαιουμαι δια να ομιλώ. Φιλουμπες σταυρωτές.
    Και τσοκαράκι ρε Γιάννο????

Πωωω ρε φίλε, κρίμας το μπόι σου και την ομορφιά σου. Θα συμφωνήσει με αυτό και ο έτερος τσοκαρόπληκτος Πατρινός και μεγάλη σου αγάπη, ΝΙΟ123456789.

Και άντε επιδήΣ είσαι καλό παιδί Σε αφήνουμε το δικαίωμα να ΣχολιάΣ!!!

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kyo Προβολή μηνύματος
    γεια σου φιλε freco χαρηκα για τη γνωριμια τουμπανο το κατεμι σου το χαζευα οση ωρα σε ακολουθουσα

Γεια σου συνονόματε. Κι εγώ χάρηκα. Το ΚΤΜ είναι ανίατη αρρώστια.
    Από εκεί που χωρίσαμε, πως πήγε η συνέχεια? Είχε βροχή?

Εις το επαναβολτάρειν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    ...
    Προς τους στριτάδες:
    Δεν παίρνετε κανα ονοφάκι να μην μενετε νηστικοί ρε παιδιά
    Τελευταία τροποποίηση από freco; 16/06/2014 στις 16:25.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Τρία βίντεο απο το Group A στο πήγαινε.
    Από το έλα δεν υπάρχει vid γιατί δεν είχα πάρει μαζί μου το σκάφανδρο και τις μπουκάλες για υποβρύχιες λήψεις

Part 1 :
    Μανδράκι Προς Αγ.Άννα
    http://www.youtube.com/watch?v=_aRLM...=share&index=3

Part 2 :
    Αγ.Άννα Αρβανίτσα
    http://youtu.be/vChAmPPjjoY

Part 3 :
    Αρβανίτσα Δίστομο
    http://www.youtube.com/watch?v=al-2-...SpVmCacYSHGPoA
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Πολυ ομορφα λοιπον...
    Αν και ο καιρος μαμιεται.
    Ευχομαι να γυρισατε ολοι καλα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε Σπυράκο, δεν μίλησα για τους δικαιολογημένους, για τους Α.Α. μιλάω.

Πάντως για την ιστορία, ήταν η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που έχω την Χοντρή, που άνοιξα τα θερμαινόμενα γκριπ με καλοκαιρινό κομμένο γαντάκι.

Πολύ ξύλο ρε φίλε.
    Σιγά ρε μλκ φαγατε μια ψιχάλα και το κανατε έπος... Οι άλλοι που πηγαν στο Nordcap τι να πουν δλδ;

Για την ιστορία, ειχαμε υποχρεώσεις αλλά Διάκο έχω να πάω απο την βόλτα με τον Διονυση (Wizzard) λιγο πριν σκοτωθεί και δεν ξαναπάω.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν λίγο το πως θα ανταποκριθούν τα λαστιχάκια του σκούτερ στα στροφιλίκα και σε ρυθμούς μοτο-βόλτας,

Αλλά που να φανταστώ ότι θα πέρναγαν και το τεστ του κατακλυσμού του Νώε . Ευτυχώς όλα καλά, χάρηκα που είδα κόσμο νέο και παλιό, απόλαυσα οδήγηση, γέλασα, και γέμισα μπαταρίες. Μάλιστα στην ταβέρνα συζητάγαμε με κάποιον ότι οδηγούσαμε και σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα "πω ρε φίλε, γιατί δεν το κάνω αυτό πιο συχνά;"

Στιγμές:

Οι μυρωδιές στο βρεγμένο δάσος. Ήταν φορές που άνοιγα τη ζελατίνα και παρά την βροχή που έτρωγα στο πρόσωπο έπαιρνα βαθιές ανάσες από αυτή την απίστευτη ευωδία που έβγαζε το βρεγμένο χώμα, τα έλατα και τα φυτά.

Κάτι οι μυρωδιές που λέω από πάνω, κάτι η βροχή και η κούραση, και έχω αρχίσει να λυσσάω από την πείνα. Περιμένω την ταβέρνα σαν όαση. Φτάνουμε κάποια στιγμή παρκάρουμε στην πλατεία και προχωράω με βήμα γοργό μπροστά απ' όλους για την ταβέρνα. πλέον μου έχει τρέξει το σάλιο. Φτάνουμε και οι άνθρωποι έχουν στήσει έξω . Αρχίζουν κάτι συνεννοήσεις για τα άτομα και το πράγμα αργεί, η αγωνία μου μεγαλώνει, πλέον πεινάω σοβαρά . Λέω, έτσι και δεν βοηθήσουμε θα φάμε το βράδυ.
    Και ξεκινάω, "μάστορα βάλε τζάκι, άναψε αερόθερμα, φουφούδες ότι έχεις, εμείς θα βάλουμε τα τραπέζια μέσα" Ήρθαν κάτι κοπέλες, μου λένε "αφήστε, δεν πειράζει θα το κάνουμε εμείς" Βρε βούταγα τα τραπέζια δυο-δυο, άρπαξα και κανα δυο ακόμα, και εν ριπή οφθαλμού μετακομίσαμε όλο το μαγαζί μέσα.
    Μόνο όταν είδα τις πίτες και τα κοντοσούβλια να έρχονται κάθισα και... άργησα να σηκωθώ

Θερμοκρασία στην Άμφισσα 31c, Θερμοκρασία ανεβαίνοντας για Μαυρολιθάρι 10c, και του χρόνου μάγκες
    Travel, Grow, Share

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παίδες να ρωτήσω εδώ για να μην χαλάω το θέμα με το φωτογραφικό υλικό. Μπορώ να πάρω και το υλικό που βγάλατε οι υπόλοιποι να το μοιραστώ με τη παρέα μου στο facebook σε αλμπουμάκι;

Φυλάω το δικό μου σχολιασμό για άλλη μέρα που θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο :P

Εφτασα σπιτι αλλα δεν εχω πολυ χρονο να γραψω και να βαλω φωτο.
    Θα το κανω μαλλον αυριο.
    Το σημαντικο ειναι οτι οιλοι πηγαν (οπου πηγαν) και γυρισαν καλα.
    Μια χαρα ηταν.
    φυσικα κανεις δεν θελει να τρωει χαλαζι στο βουνο και κανεις δεν μπορει να το επιβαλει.
    Οσοι γυρισαν καλα εκαναν.
    Οσοι εφτασν ...ρεσπεκτ
    Εκτος του οτι βραχηκαν , χρεωθηκαν και παραπανω .
    Αισθανθηκα πολυ ασχημα να ζηταω παρπανω λεφτα απο μελη του φορουμ και απο ανθρωπους που τους βλςπω πρωτη φορα.
    Προς ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ κανενας δεν αρνηθηκε να βοηθησει παρ ολο που θα ειχε καθε δικαιωμα.
    Παρακαλω , το συγκεκριμενο δεν θελω να γινει θεμα για καβγαδες .

Ας επικεντρωθουμε στα ετησιας και ας δουμε απο μοτοσυκλετιστικη σκοπια

Υγ . δεν ξερω αν βγαζουν νοημα αυτα που γραφω απ ο ταμπλετ εκανα μια ωρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Παίδες να ρωτήσω εδώ για να μην χαλάω το θέμα με το φωτογραφικό υλικό. Μπορώ να πάρω και το υλικό που βγάλατε οι υπόλοιποι να το μοιραστώ με τη παρέα μου στο facebook σε αλμπουμάκι;

Φυλάω το δικό μου σχολιασμό για άλλη μέρα που θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο :P
    επί προσωπικού απαντώ, υλικό που έχεις ή πιθανώς λάβεις και περιλαμβάνει εμένα, τη συνεπιβατιδα και τη μηχανή μου, δεν το θέλω σε κανενός αγνώστου "και της παρεας του" το φεσιμπουκ.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος

Θα απαιτησω να μην εμφανιστει το μηχανακι η το ατομο μου οπουδηποτε σε φεισμπουκ κ λοιπα τριτων. Παρακαλω να λειπουν τετοιες πρωτοβουλιες. Δεν ισχυει μονο για σενα γιωργο, αλλα γενικα. Ευχαριστω για την κατανοηση.

Και τσοκαράκι ρε Γιάννο????
    Υπάρχει τσοκαρο και "τσοκαρο".
    Το εν λόγω δεν έχει απαγορεύσει ποτέ τίποτα και κάνει αρκετούς συμβιβασμούς για να βολεψει την παλαβομαρα που με δέρνει. Επίσης έχει κερδίσει με το σπαθί της και με χαμόγελο μοτο-πουλαδες που αντρακια που οδηγούν δεν έχουν ακόμη και πιθανώς να μην κερδίσουν. Οπότε με "υποχρεώνει" να την φροντίζω όσο μπορώ, γιατί την γουσταρω για παρεακι και στις επόμενες βόλτες. Και ακόμα περιμένει μια βόλτα χωρίς απρόοπτα. Και να γνωρίσει τον Βασκα...

Νταξ, μερικές φορές βλέπω στροφιλικι και σπαζομαι που το πάμε λαου λαου αλλά μικρό το τίμημα...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Θα απαιτησω να μην εμφανιστει το μηχανακι η το ατομο μου οπουδηποτε σε φεισμπουκ κ λοιπα τριτων. Παρακαλω να λειπουν τετοιες πρωτοβουλιες. Δεν ισχυει μονο για σενα γιωργο, αλλα γενικα. Ευχαριστω για την κατανοηση.
    +1000
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar Προβολή μηνύματος

Στιγμές:

Οι μυρωδιές στο βρεγμένο δάσος. Ήταν φορές που άνοιγα τη ζελατίνα και παρά την βροχή που έτρωγα στο πρόσωπο έπαιρνα βαθιές ανάσες από αυτή την απίστευτη ευωδία που έβγαζε το βρεγμένο χώμα, τα έλατα και τα φυτά.

Θερμοκρασία στην Άμφισσα 31c, Θερμοκρασία ανεβαίνοντας για Μαυρολιθάρι 10c, και του χρόνου μάγκες
    Φίλε πρόσεχε τι γράφεις κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Τα ίδια έγραφα κι εγώ σε θρεντάκιον για κράνη και μου έστειλαν πμ "πάρτα στη μάπα όλα μωρή άρρωστη".
    Σοβαρότης μηδέν όπως καταλαβαίνεις.

Κατά τ' άλλα συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενά σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει τσοκαρο και "τσοκαρο".
    Το εν λόγω δεν έχει απαγορεύσει ποτέ τίποτα και κάνει αρκετούς συμβιβασμούς για να βολεψει την παλαβομαρα που με δέρνει. Επίσης έχει κερδίσει με το σπαθί της και με χαμόγελο μοτο-πουλαδες που αντρακια που οδηγούν δεν έχουν ακόμη και πιθανώς να μην κερδίσουν. Οπότε με "υποχρεώνει" να την φροντίζω όσο μπορώ, γιατί την γουσταρω για παρεακι και στις επόμενες βόλτες. Και ακόμα περιμένει μια βόλτα χωρίς απρόοπτα. Και να γνωρίσει τον Βασκα...

Νταξ, μερικές φορές βλέπω στροφιλικι και σπαζομαι που το πάμε λαου λαου αλλά μικρό το τίμημα...
    Να το προσέξεις αυτό

έτσι ξεκινάνε όλες και μετά κολλάνε μαζί μου και σας κάνουν τη ζωή κόλαση. Είμαι τραβηχτικός και αγαπησιάρης, το ξέρω.

Δεν πειράζει, στην επόμενη, πάντως ήταν απίστευτο το πρωινό στο Μαυρολιθάρι, μετά τον κατακλυσμό της προηγούμενης. Η δε διαδρομή μέσα στο δάσος που μύριζε βροχή ήταν κάτι μοναδικό. Νομίζω η διαδρομή της επιστροφής μου από το Μαυρολιθάρι είναι που με έκανε να μου το υποσχεθώ πως σύντομα θα ξαναπάω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Φίλε πρόσεχε τι γράφεις κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Τα ίδια έγραφα κι εγώ σε θρεντάκιον για κράνη και μου έστειλαν πμ "πάρτα στη μάπα όλα μωρή άρρωστη".
    Σοβαρότης μηδέν όπως καταλαβαίνεις.

Κατά τ' άλλα συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενά σου
    Με τέτοιο πονηρό μυαλό, απορώ πως περάσατε το βράδυ τα 5 αγοράκια που ξεμείνατε εκεί στην ερημιά. Για χαρτιά έλεγες, αλλά για... πλακωτό σας κόβω

Ζήλεψα ρε κωλόπαιδα
    Travel, Grow, Share

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014
    από sniper στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2014, 19:59
  2. Ετήσια Βόλτα moto.gr. Κυριακή 5 Ιουνίου 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 205
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2011, 10:45
  3. Ετήσια Βόλτα moto.gr. Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010