εγώ πιστεύω πάντως ότι φταίνε τα phneia
αν αλλάξουμε phneia όλα καλά θα πάνε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Όχι
Πάντως με το δημόσιο μεταλυκειακό που έκανα εγώ, μια χαρά κατάφερα να περάσω και στις εξετάσεις και έμαθα και 5 πράματα (και άλλοι που είμασταν μαζί).
Και όλοι όσοι γράφετε εδώ, δεν είστε αυτοί που είστε και ξέρετε αυτά που ξέρετε από τα φροντιστήρια, τον κύριο όγκο γνώσης από τα δημόσια σχολεία τον πήρατε.
Εκτός αν θεωρείτε παιδεία (και γνώση) μόνο να μάθετε παπαγαλία αυτά που χρειάζονται για τις εξετάσεις.
εγώ λέω ότι δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών
και επίσης λέω ότι διαφωνώ με το να χαριστούν λεφτά σε κάποιους, γιατί έτσι εγώ που δε χρωστάω θα βγω 5 φορές λαλάκας
εγώ (όπου εγώ βάζεις μία μερίδα του πληθυσμού) δηλαδή γιατί δε πήρα ένα δάνειο να πάρω ένα σπίτι, και τώρα να λέω δε πλερώνω δε πλερώνω, αλλά να χω και το σπιτάκι μου
διαφωνώ με το να κατάσχουν 1η κατοικία
το πιο δίκαιο κατά τη γνώμη μου, είναι το δάνειο να ρυθμίζεται ως ποσοστό των εισοδημάτων του καθενός
0 εισόδημα - πάγωμα
κι ας πληρώνεις μέχρι να πεθάνεις
και τα ρέστα ας τα πλερώσουν οι κληρονόμοι
αν δεν υπάρχουν, ας το πάρει η τράπεζα ή οι παπάδες, χέστηκα
αν εσύ δε το πιστεύεις αυτό, δικαίωμά σου, όμως φαντάζομαι έχω δικαίωμα και εγώ να εκφέρω διαφορετική άποψη
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δεν υπάρχει λόγος. Αγοράζει άλλος το χρέος σου από την τράπεζα και τέλος (για την τράπεζα). Ανέκαθεν γινόταν, γίνεται και θα γίνεται. Παράγινε μια δόση από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε λένε κάτι φήμες αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Λεφτά πάντως η τράπεζα δεν έχει λόγο να σου χαρίσει ούτε να τα βρείτε σα φίλοι. Καινούριο δάνειο για να ξεχρεώσεις το παλιό κλπ και να χρωστάνε μέχρι και τα δισέγγονά σου ναι. Τα λεφτά της θα τα πάρει στο πολλαπλάσιο άμεσα ή έμμεσα. Χέστηκε αν θα τα πάρει από εσένα που της χρωστάς.
Το χρέος = χρήμα για την τράπεζα. (μέχρι προσφάτως τουλάχιστον αν και δε νομίζω ούτε να άλλαξε ούτε να αλλάξει κάτι ουσιώδες. Άλλοι κ@λοι στις ίδιες καρέκλες)
Κατά τα λοιπά συμφωνώ και με το sniper, και με τον troop, και με τον χυμαδόρ, και με τη σοφή κουβέντα του oldman και καλά να'μαστε να συμφωνούμε και να αγαπιόμαστε αλλά όλα αυτά τα έχουμε πει πολλάκις.
Πάντα μα πάντα ο φταίχτης κι έχων τα μέσα θα στρέψει την προσοχή του γ@μημένου σε κάποιον άλλο γ@μημένο να φαγωθούν μεταξύ τους για το ποιός γ@μήθηκε λιγότερο και είναι ευνοημένος.
Είτε αυτός ήταν ο αγρότης με τις επιδοτήσεις που λέει κι ο sniper (ο αγρότης που βρομάγανε τα πόδια του και ξαφνικά κονόμησε λεφτά όπως τον είχα χρησιμοποιήσει σε παράδειγμα κάποτε), είτε είναι οι απεργοί που θα τρώνε βρισίδια γιατί ο άλλος δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του ασχέτως του αν θα την έχει αύριο, είτε (λαθρο)μετανάστες είτε είτε είτε...
Και για την ΕΡΤ τα είχαμε πει. Κάνω κάτι σκουπίδι για να φτάσεις εσύ ο ίδιος να μου "ζητήσεις" να το διώξω και να χαρείς κιόλας και να νομίζεις ότι έγινε για το καλό σου.
Τα χειρότερα έπονται. Θα φτάσουμε να χαιρόμαστε στο τέλος με αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους και μένουνε στο δρόμο γιατί "καλά να πάθεις π@υστη ας πρόσεχες".
Είχες περισσότερα και πολλά από τα ταμεία του ιδιωτικού γ@μούσανε! Τώρα με τις ενοποιήσεις και τις περικοπές γ@μιονται απλώς... οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ ιδιωτικού τομέα προ 4 - 5 ετών με το σημερινό ιδιωτικό τομεά είναι για γέλια... το ότι θα φτάναμε να αναπολούμε βέβαια τις παλιές καλές εποχές του ιδιωτικού τομέα ούτε που το φανταζόμουνα, αλλά ποτέ μη λες ποτέ!