Σελίδα 37 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Εργασιακά δικαιώματα, μισθούς, περίθαλψη (ότι ήταν εν πάση περιπτώσει, τώρα είναι χειρότερα), συντάξεις, και πάνω απ΄ολα την αξιοπρέπεια μας.
    Παιδεία, παιδεία, παιδεία. Θα μου πεις υπήρχε; Τουλάχιστον είχαμε την επιλογή να ξεσκιστούμε στο διάβασμα στο δημόσιο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Υπήρχαν σε πολύ καλύτερο βαθμό απ΄ότι είναι τώρα, όχι ότι δεν παίρνανε βελτιώσεις αλλά... είχες μια γ@μωσύμβαση στην τελική! Είχες ένα κατώτατο μισθό. 'Ενα ταμείο όποιο και αν ήταν αυτό. Τράβα βρέστα τώρα, που ο κόσμος δίνει και κ*λο για 12ωρο ανασφάλιστος με μισθό που ούτε για τα εισιτήρια με τα ΜΜΜ δεν φτάνει...
    Το μόνο που είχες ήταν η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης. Όλα τ' άλλα, ένα @ είχες, και σορρυ για το γαλλικό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εγώ πιστεύω πάντως ότι φταίνε τα phneia
    αν αλλάξουμε phneia όλα καλά θα πάνε

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Παιδεία, παιδεία, παιδεία. Θα μου πεις υπήρχε; Τουλάχιστον είχαμε την επιλογή να ξεσκιστούμε στο διάβασμα στο δημόσιο.
    Κάνε μας τη χάρη, αν δεν έκανες φροντιστήριο, ένα μήδι έπαιρνες

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλά εσύ το πήγες πολύ μακρυά Νικόλα... στη ρίζα του προβλήματος. Δυστυχώς ούτε στις "καλές εποχές" υπήρχε παιδεία και αυτό λουζόμαστε τώρα.

Καλά εσύ το πήγες πολύ μακρυά Νικόλα... στη ρίζα του προβλήματος. Δυστυχώς ούτε στις "καλές εποχές" υπήρχε παιδεία και αυτό λουζόμαστε τώρα.
    Μπερδεύεσαι, μιλαει για διάβασμα να περάσεις κάπου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    δε νομίζω...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    εγώ πιστεύω πάντως ότι φταίνε τα phneia
    αν αλλάξουμε phneia όλα καλά θα πάνε
    Εσύ διάβασε/ψάξε πως δουλεύει το σάπιο τραπεζικό σύστημα μπας και αναθεωρήσεις απόψεις και άσε τα πηνεία
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    δε νομίζω...
    Ναι θυμάμαι τους καθηγητές μου στο σχολείο να μου μιλάνε για αξίες κι άλλα τέτοια...

Σε τι δημόσιο πήγα εγω ρε γμτ;

Κάνε μας τη χάρη, αν δεν έκανες φροντιστήριο, ένα μήδι έπαιρνες
    Όχι

Πάντως με το δημόσιο μεταλυκειακό που έκανα εγώ, μια χαρά κατάφερα να περάσω και στις εξετάσεις και έμαθα και 5 πράματα (και άλλοι που είμασταν μαζί).
    Και όλοι όσοι γράφετε εδώ, δεν είστε αυτοί που είστε και ξέρετε αυτά που ξέρετε από τα φροντιστήρια, τον κύριο όγκο γνώσης από τα δημόσια σχολεία τον πήρατε.

Εκτός αν θεωρείτε παιδεία (και γνώση) μόνο να μάθετε παπαγαλία αυτά που χρειάζονται για τις εξετάσεις.

Όχι

Πάντως με το δημόσιο μεταλυκειακό που έκανα εγώ, μια χαρά κατάφερα να περάσω και στις εξετάσεις και έμαθα και 5 πράματα (και άλλοι που είμασταν μαζί).
    Και όλοι όσοι γράφετε εδώ, δεν είστε αυτοί που είστε και ξέρετε αυτά που ξέρετε από τα φροντιστήρια, τον κύριο όγκο γνώσης από τα δημόσια σχολεία τον πήρατε.

Εκτός αν θεωρείτε παιδεία (και γνώση) μόνο να μάθετε παπαγαλία αυτά που χρειάζονται για τις εξετάσεις.
    Μπα,διαβάζαμε εξωσχολικά όταν άλλοι έπιναν τις μπύρες στα νησιά με τα γκομενάκια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Εσύ διάβασε/ψάξε πως δουλεύει το σάπιο τραπεζικό σύστημα μπας και αναθεωρήσεις απόψεις και άσε τα πηνεία
    εγώ λέω ότι δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών

και επίσης λέω ότι διαφωνώ με το να χαριστούν λεφτά σε κάποιους, γιατί έτσι εγώ που δε χρωστάω θα βγω 5 φορές λαλάκας
    εγώ (όπου εγώ βάζεις μία μερίδα του πληθυσμού) δηλαδή γιατί δε πήρα ένα δάνειο να πάρω ένα σπίτι, και τώρα να λέω δε πλερώνω δε πλερώνω, αλλά να χω και το σπιτάκι μου
    διαφωνώ με το να κατάσχουν 1η κατοικία
    το πιο δίκαιο κατά τη γνώμη μου, είναι το δάνειο να ρυθμίζεται ως ποσοστό των εισοδημάτων του καθενός
    0 εισόδημα - πάγωμα
    κι ας πληρώνεις μέχρι να πεθάνεις
    και τα ρέστα ας τα πλερώσουν οι κληρονόμοι
    αν δεν υπάρχουν, ας το πάρει η τράπεζα ή οι παπάδες, χέστηκα

αν εσύ δε το πιστεύεις αυτό, δικαίωμά σου, όμως φαντάζομαι έχω δικαίωμα και εγώ να εκφέρω διαφορετική άποψη

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τσιμπάς ένα δάνειο 1000
    Με τους τόκους πάει 1500
    Χάνεις δόσεις και αντί να βάλουν ένα χέρι σου τη πέφτουν κατασχέσεις, κλπ κλπ και φτάνεις να χρωστάς 4000 (πάνω κάτω)
    Ποιός θα κεράσει γλυκάκι ?

(και το κράτος δεν ξέρει τίποτα)
    Δεν υπάρχει λόγος. Αγοράζει άλλος το χρέος σου από την τράπεζα και τέλος (για την τράπεζα). Ανέκαθεν γινόταν, γίνεται και θα γίνεται. Παράγινε μια δόση από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε λένε κάτι φήμες αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
    Λεφτά πάντως η τράπεζα δεν έχει λόγο να σου χαρίσει ούτε να τα βρείτε σα φίλοι. Καινούριο δάνειο για να ξεχρεώσεις το παλιό κλπ και να χρωστάνε μέχρι και τα δισέγγονά σου ναι. Τα λεφτά της θα τα πάρει στο πολλαπλάσιο άμεσα ή έμμεσα. Χέστηκε αν θα τα πάρει από εσένα που της χρωστάς.
    Το χρέος = χρήμα για την τράπεζα. (μέχρι προσφάτως τουλάχιστον αν και δε νομίζω ούτε να άλλαξε ούτε να αλλάξει κάτι ουσιώδες. Άλλοι κ@λοι στις ίδιες καρέκλες)

Κατά τα λοιπά συμφωνώ και με το sniper, και με τον troop, και με τον χυμαδόρ, και με τη σοφή κουβέντα του oldman και καλά να'μαστε να συμφωνούμε και να αγαπιόμαστε αλλά όλα αυτά τα έχουμε πει πολλάκις.
    Πάντα μα πάντα ο φταίχτης κι έχων τα μέσα θα στρέψει την προσοχή του γ@μημένου σε κάποιον άλλο γ@μημένο να φαγωθούν μεταξύ τους για το ποιός γ@μήθηκε λιγότερο και είναι ευνοημένος.
    Είτε αυτός ήταν ο αγρότης με τις επιδοτήσεις που λέει κι ο sniper (ο αγρότης που βρομάγανε τα πόδια του και ξαφνικά κονόμησε λεφτά όπως τον είχα χρησιμοποιήσει σε παράδειγμα κάποτε), είτε είναι οι απεργοί που θα τρώνε βρισίδια γιατί ο άλλος δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του ασχέτως του αν θα την έχει αύριο, είτε (λαθρο)μετανάστες είτε είτε είτε...
    Και για την ΕΡΤ τα είχαμε πει. Κάνω κάτι σκουπίδι για να φτάσεις εσύ ο ίδιος να μου "ζητήσεις" να το διώξω και να χαρείς κιόλας και να νομίζεις ότι έγινε για το καλό σου.

Τα χειρότερα έπονται. Θα φτάσουμε να χαιρόμαστε στο τέλος με αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους και μένουνε στο δρόμο γιατί "καλά να πάθεις π@υστη ας πρόσεχες".

Όχι

Καλα η παιδεία Νικόλα δεν είναι μόνο ολοκληρώματα, κλείνε μου το τάδε ρήμα και ο πίνακας των περιοδικών στοιχείων... είναι πολύ περισσότρερα τα οποία δυστυχώς δεν μας τα μάθαινε κανείς.

Το μόνο που είχες ήταν η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης. Όλα τ' άλλα, ένα @ είχες, και σορρυ για το γαλλικό.
    Είχες περισσότερα και πολλά από τα ταμεία του ιδιωτικού γ@μούσανε! Τώρα με τις ενοποιήσεις και τις περικοπές γ@μιονται απλώς... οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ ιδιωτικού τομέα προ 4 - 5 ετών με το σημερινό ιδιωτικό τομεά είναι για γέλια... το ότι θα φτάναμε να αναπολούμε βέβαια τις παλιές καλές εποχές του ιδιωτικού τομέα ούτε που το φανταζόμουνα, αλλά ποτέ μη λες ποτέ!

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ