Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 84

Θέμα: πρώτη μεγάλη μηχανή BMW F650gs ή κάτι άλλο

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    38,000km
    2800€ (αλλά αν δει χοντρά πράγματα ο μάστορας θα πέσει και άλλο) ευκαιρία δεν το λες
    αυτό με τις αναρτήσεις το είχα φανταστεί καθώς βλέπω πολλά gs που έχουν κάτσει τελείως

Δίνεις max 2500, αν τα λάστιχα είναι οκ. Το μηχανάκι 99%, αν δεν είχε πρόβλημα όταν ακινητοποιήθηκε, δε θα έχει τίποτα. Λαδάκια στο μπροστινό σύστημα για αρχή, και αργότερα αν θέλεις επισκευάζεις το πίσω αμορτισέρ & του βάζεις και ένα ελατήριο. Αν και έχει λίγα χιλιόμετρα.

Προσωπικά, επειδή γνωρίζω σα τη παλάμη του χεριού μου αυτά τα μηχανάκια, θα το έπαιρνα στο 2500.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    οντως η τρομπα καθως και οι πολλαπλασιαστες του ειναι αθανατα,αλλα δεν ειναι κακο να το κοιταξει λογω ακινησιας,ρωτα τον αν ξερει ,εχει αλαξει κομπλερ μιζας ποτε; και αν ναι στα ποσα χλμ; οσο για το σερβις ειναι μικρο το ποσο (μπορω να σε ενημερωσω και ποιο αναλυτικα με τιμες) καθως και η αλλαγη ελαστικων,στο δικο μου εκανα πριν λιγες μερες και σερβις - επισκευη αμορτισερ με λιγο κοστος.Τωρα ειδα τα χλμ,λιγο δυσκολο να εχει αλαξει κομπλερ,εκτος αν επαιζε με την μιζα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GsDakar Προβολή μηνύματος
    οντως η τρομπα καθως και οι πολλαπλασιαστες του ειναι αθανατα,αλλα δεν ειναι κακο να το κοιταξει λογω ακινησιας,ρωτα τον αν ξερει ,εχει αλαξει κομπλερ μιζας ποτε; και αν ναι στα ποσα χλμ; οσο για το σερβις ειναι μικρο το ποσο (μπορω να σε ενημερωσω και ποιο αναλυτικα με τιμες) καθως και η αλλαγη ελαστικων,στο δικο μου εκανα πριν λιγες μερες και σερβις - επισκευη αμορτισερ με λιγο κοστος.Τωρα ειδα τα χλμ,λιγο δυσκολο να εχει αλαξει κομπλερ,εκτος αν επαιζε με την μιζα.
    θα ήθελα αν σου είναι εύκολο κάποια στιγμή να μου δώσεις τιμές από σέρβις ώστε να ξέρω τι να περιμένω.
    Όπως και τιμές για λάστιχα. Για αμορτισέρ φαντάζομαι ανεβαίνουν τα κόστη?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    α) Βρες άλλο μάστορα
    έχετε να μου προτείνετε άλλο μάστορα; Μέχρι τώρα είχα μιλήσει με έναν στη Βουλιαγμένης (δεν ξέρω αν επιτρέπετε να το αναφέρω.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Τρομπα εεε ?? Μικε και όμως είδα bmw οπως και πηγασο να τα παίζει η τρομπα και ήταν για το λόγο καθησιου και χάλια στο ρεζερβουάρ
    Μην σε αγχώνει με ένα 40ρι γίνονται καινούρια τα μπεκ , 8 ευρώ οι πλαστικές φυσουνες , τρομπα η κλασική
    Mitsubishi που φοράνε όλα τα rotax 654 και 655 ; υπολόγισε μίνιμουμ 70ρι

Παντος τα λεφτά είναι αρκετά παίξε την τιμή
    Α επισεις σίγουρα πάς γιά λαδακια μπροστά και ίσως ελατήρια
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    θα ήθελα αν σου είναι εύκολο κάποια στιγμή να μου δώσεις τιμές από σέρβις ώστε να ξέρω τι να περιμένω.
    Όπως και τιμές για λάστιχα. Για αμορτισέρ φαντάζομαι ανεβαίνουν τα κόστη?
    Από τη δική μου εμπειρία ένα απλό service πάει στα €70 με €80 περίπου... η τελευταία απόδειξη που βρήκα είναι από service τον περασμένο Νοέμβριο, λάδια δικά μου, επειδή η μηχανή έκλεινε τα 7 χρόνια ζήτησα να μου αλλάξει και τα λάδια στο πιρούνι αν και δεν ήταν απαραίτητο, εγώ το ζήτησα, στην πορεία προέκυψε και μια καμμένη λάμπα προβολέα, αλλαγή ψυκτικού, αλυσίδα-τακάκια ήταν ΟΚ και από τον έλεγχο που έκανε δε χρειάστηκαν αλλαγή, έγινε συμπλήρωση του ψυκτικού υγρού, έδωσα € 90.

εγω το παω σε εναν στην λιοσιων ο οποιος εχει εγκεφαλο για BMW βασικο για τις συγκεκριμενες,την πριζωνει και τα ομολογει σχεδον ολα η μηχανη που ποναει,κοστος γενικου σερβις με καπελωτα 100€,λαδια φιλτρα, αερα ,λαδιου μπουζι 40€(εχω το μονομπουζο εγω),φιλτρο βενζινης 120€ με εγκατασταση ,αυτο στον γνωστο στον γερακα αλλα μην τρομαζεις καθε 30000χλμ το αλαζεις ,ελαστικα τα michellin sirac που προτιμω εχουν 160€,επισκευη-σερβις πισω αμορτισερ 100€ εκει παιζει αν θες και αξονακι παει 10- 20 € πανω,επισης να κοιταξεις τις ντιζες του(γκαζι-συμπλεκτη) μην εχει βαλει καμια μαιμου,γιατι εχουν 40€ η μια οι γνησιες.Οτι αλλο θες μου λες.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φίλτρο βενζίνης παίρνετε αυτό: http://www.louis.de/_20e1bd19d5d33d6...nr_gr=10050004
    Τι 130 λέτε...

Anyway, το έγραψα και πριν, το μηχανάκι έχει γελοία έξοδα, έχει γελοία κατανάλωση και γενικά δε παθαίνει τίποτα, εκτός τα μέχρι 2001, που σπανίως έβγαζαν κάποιες ζημιές.

α ναι τα εχουμε ξαναπει....εμενα εχει και τον ρυθμιστη πιεσης βενζινης μεσα το διμπουζο μαλλον οχι...

Παλαιό μέλος
    Τελικά είπα να συνετιστώ λίγο και να κάνω λίγο κράτη στις επιθυμίες μου σύμφωνα με τα διαθέσιμα χρήματα και τους καιρούς.
    οπότε πέφτει το βατζετ,
    Τα διαθέσιμα μηχανάκια είναι αυτό με πολλά χλμ αλλά πιο φρέσκο και φαίνετε πιο προσεγμένο και
    μερικά άλλα αυτά: 1, 2, 3, 4, 5

με μια ματιά, τι προτείνετε μεταξύ του πρώτου και των υπολοίπων?
    από εβδομάδα θα προσπαθήσω να δω όσο πιο πολλά μπορέσω

εγω το Dakar θα επαιρνα.

Aπό μια πρώτη ματιά εντελώς ψυχρή και φευγαλέα και το πρώτο αλλά και τα υπόλοιπα νομίζω πως φαίνονται αρκετά προσεγμένα. Το 4ο ίσως το έχει βάψει ο ιδιοκτήτης του γιατί έχω την εντύπωση πως δεν έβγαινε σε τέτοιο χρωματισμό από το εργοστάσιο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Επειδή λες ότι είσαι 1.80 πιθανώς το Dakar να σε βολέψει περισσότερο λόγω ύψους, δεν ξέρω εάν το έχεις καβαλήσει και αυτό και το απλό GS σαν θέση οδήγησης...

AUFGEBRACHT πιασε κοκκινο.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GsDakar Προβολή μηνύματος
    AUFGEBRACHT πιασε κοκκινο.....
    http://www.redfm.gr/

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. money for nothing η κατι αλλο
    από GST στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10