Μερικοί απλά έχετε όρεξη για κουβέντα και φασαρία βλέπωΠιαστήκατε απο κάτι που είπα και του αλλάξατε τα φώτα. Πραγματικά μεγαλωμένος σε χωριό-κωμόπολη ίσως να φταίει αυτό που δε φοράω κράνος εδώ μέσα μιας και ξέρω τους δρόμους σα το χέρι μου και ξέρω πότε ποιος και γιατί περνάει απο κει. Στη τελική εννοείται πως είναι λάθος να μη φοράς κράνος έστω και αν πηγαίνεις με 10 χιλιόμετρα απλά ίσως εγώ εδώ να μην αντιλαμβάνομαι το κίνδυνο που περνάω ένα αυτοκίνητο την ώρα σε σχέση με σας που περνάνε 500 το λεπτό! Αυτό ήθελα να πω. Τώρα μερικοί απλά προσπαθούν να πούν κάτι απλά για να το πούν και να κάνουν το κομμάτι τους. Κλασικά δε παρεξηγώ τα ίδια σε όλα τα φόρουμ μιας και το φόρουμ πορτρέτο της κοινωνίας είναι. Ο άλλος μου γράφει σχόλιο Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Στα @@ μας αν είσαι με ή χωρίς κράνος. Αφού στα παπάρια σου αγαπημένε γιατί έρχεσαι και μου το γράφεις εδω πέρα. Απλά προσπέρασε. Τι χολή είναι αυτή που βγάζετε μερικοί χωρίς λόγο! Τέλος η κουβέντα αυτή με το κράνος, πραγματικά εδώ δεν ήρθα να κάνω ψυχοθεραπεία σε κανένα κομπλεξικό δίποδο που ξεσπαθώνει στα φόρουμς ήρθα με τη καλύτερη διάθεση να γνωρίσω το κόσμο των δυο τροχών μέσα απο γνώστες που θα με επηρεάσουν θετικά μέσα απο τις εμπειρίες τους. Ίσως το χιούμορ μου να μην ταίριαξε στο θέμα κράνος οπότε ζητώ συγνώμη σε όποιον θίχτηκε απο τα λεγόμενα μου.
μήπως μένεις Ικαρία ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εισπνοη-εκπνοη......Χ Α Λ Α Ρ Α....![]()
σου λενε τον τροπο,σου λενε το πως,σου δειχνουν συνεπειες
καποιοι με καλο καποιοι με βιαιο τροπο διαλεγεις και παιρνεις
κρανος και ησυχο κεφαλι
η μη κρανος και ρουλετα-btw δεν μου δινεις απο τωρα 350euro
τοσο ειναι το προστιμο για το κρανος....![]()
για μισο...
μπηκες φιλος εδω οπως λες να σου πουμε με βαση την εμπειρια μας και τη γνωση μας 5 πραματα.
σε αυτη την εμπειρια και τη γνωση προβαλεις την νοοτροπια της επαρχιας.
νομιζω λοιπον οτι εδω εισαι φαουλ.
παμε ομως και παρακατω. υποστηριζεις οτι δεν θεωρεις αναγκαιο το κρανος γιατι πιστευεις οτι ειναι λιγα τα χλμ η οτι γνωριζεις ποιος στριβει που και ποτε περναει απο ποιο στενο κλπ....αυτο εμενα ξερεις τι μου δειχνει? οχι ''οτι νταξει ρε μαγκες ξερω το ρισκο και το παιρνω γιατι το θεωρω μικρο'' αλλα οτι ''σε μενα δεν θα συμβει''. ΑΝ υποστηριζες οτι ξερεις το ρισκο απο το να μεινεις φυτο μεχρι το να μη παθεις τπτ σε περιπτωση στραβης και παρ' ολα αυτα το παιρνεις θα ελεγα οκ. αλλα εσυ δειχνεις να μην κατανοεις το ρισκο υποβαθμιζοντας το και ετσι μαλλον πας σαν το προβατο στη σφαγη.
καλη τυχη και απο μενα.
υ.γ.οταν αυτοι απο τους οποιους ζητησες να σου μεταδωσουνε εμπειρια και γνωση σου ευχονται ''καλη τυχη'' μαλλον θα επρεπε να σε προβληματισει.
φιλικα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Kαθόλου, μια χαρά χαλαροί ήμασταν.
Μπα; Γ@μω τις λογικές...
Θεωρείς ότι μόνο από αυτοκίνητα σε προστατεύει το κράνος; Στο χωριό σου έχει γάτες/σκύλους/αλεπούδες/παιδιά/ποδήλατα/μπάλες/σφήκες/κλπ; Το ένα και μοναδικό αμάξι που πας να προσπεράσεις, ειναι αδύνατο να πιασει μια πετρούλα και να στη στείλει στο μάτι;
Ναι, καλά το διάβασες. Στα @@ του αν εσύ φοράς ή δεν φοράς. Δεν σε ξέρει και δεν θα στεναχωρεθεί καθόλου αν πάθεις κάτι.
Εγώ εδώ ήμουν (βασικά είμαι στον πλανήτη αυτό ακόμα λόγω κράνους σε άδειο δρόμο), εσύ ηρθες κι άρχισες να ρωτάς, και καλά έκανες δλδ.
Χολή; Δεν σε είπα μ@λάκα, είπα ότι δεν μας νοιάζει τι κάνεις.
Ναι αλλά δεν τις ακούς..
Δεν θιχτήκαμε. Εσύ να προσέχεις όσο μπορείς.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Φιλαράκι, τράβα φτιάξε κανά μοχίτο & άσε τα μηχανάκια για αυτούς που πρέπει, για να μπορείς να ξαναφτιάξεις μοχίτο. Εδώ είναι φόρουμ με μοτοσυκλετιστές & συνήθως οι μοτοσυκλετιστές φοράνε κράνος, αν δε θες να ακούς για κράνος, κουβέντιασε τα στο Μπουρνάζι αυτά.
& πρόσεχε με τους χαρακτηρισμούς σου.
Λοιπόν, κομμένες οι μαλακίες, 'νταξ'..??
Όλα τα μέλη θα βάλουν κάμερα η οποία κατά το log-in θα τσεκάρει αν φοράνε κράνος...!!!
(οι amdinomoderatores θα έχουν υψηλής ανάλυσης ώστε να φαίνεται και αν έχει λήξει το κρανος τους..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ρε παιδια .....καλοκαιρι ειναι.
Αποφάσισα να φοράω κράνος πάντα και παντού. Έχετε δίκιο όλοι. Απο σήμερα και στο εξής κράνος.