Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 109

Θέμα: The new one!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Υ.Γ. Δεν ξεκίνησα την απάντηση επιθετικά, έτσι μου βγήκε στο τέλος γιατί έχω βαρεθεί να ακούω όλες τις κουλές δικαιολογίες για
    πράγματα που τη σήμερον ημέρα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.
    Ή αυτό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Oπότε κάνεις ό,τι καταλαβαίνεις.

Στα @@ μας αν είσαι με ή χωρίς κράνος.

Μερικοί απλά έχετε όρεξη για κουβέντα και φασαρία βλέπω Πιαστήκατε απο κάτι που είπα και του αλλάξατε τα φώτα. Πραγματικά μεγαλωμένος σε χωριό-κωμόπολη ίσως να φταίει αυτό που δε φοράω κράνος εδώ μέσα μιας και ξέρω τους δρόμους σα το χέρι μου και ξέρω πότε ποιος και γιατί περνάει απο κει. Στη τελική εννοείται πως είναι λάθος να μη φοράς κράνος έστω και αν πηγαίνεις με 10 χιλιόμετρα απλά ίσως εγώ εδώ να μην αντιλαμβάνομαι το κίνδυνο που περνάω ένα αυτοκίνητο την ώρα σε σχέση με σας που περνάνε 500 το λεπτό! Αυτό ήθελα να πω. Τώρα μερικοί απλά προσπαθούν να πούν κάτι απλά για να το πούν και να κάνουν το κομμάτι τους. Κλασικά δε παρεξηγώ τα ίδια σε όλα τα φόρουμ μιας και το φόρουμ πορτρέτο της κοινωνίας είναι. Ο άλλος μου γράφει σχόλιο Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Στα @@ μας αν είσαι με ή χωρίς κράνος. Αφού στα παπάρια σου αγαπημένε γιατί έρχεσαι και μου το γράφεις εδω πέρα. Απλά προσπέρασε. Τι χολή είναι αυτή που βγάζετε μερικοί χωρίς λόγο! Τέλος η κουβέντα αυτή με το κράνος, πραγματικά εδώ δεν ήρθα να κάνω ψυχοθεραπεία σε κανένα κομπλεξικό δίποδο που ξεσπαθώνει στα φόρουμς ήρθα με τη καλύτερη διάθεση να γνωρίσω το κόσμο των δυο τροχών μέσα απο γνώστες που θα με επηρεάσουν θετικά μέσα απο τις εμπειρίες τους. Ίσως το χιούμορ μου να μην ταίριαξε στο θέμα κράνος οπότε ζητώ συγνώμη σε όποιον θίχτηκε απο τα λεγόμενα μου.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    μήπως μένεις Ικαρία ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    μήπως μένεις Ικαρία ;
    1ο χιλιόμετρο Μακρακώμη - Πλατύστομο. Διαμέρισμα 15 το κουδούνι Κορακίδης.
    Τελευταία τροποποίηση από KorakidisN; 04/07/2013 στις 19:50.

Banned
    εισπνοη-εκπνοη......Χ Α Λ Α Ρ Α....

Banned
    σου λενε τον τροπο,σου λενε το πως,σου δειχνουν συνεπειες
    καποιοι με καλο καποιοι με βιαιο τροπο διαλεγεις και παιρνεις
    κρανος και ησυχο κεφαλι
    η μη κρανος και ρουλετα-btw δεν μου δινεις απο τωρα 350euro
    τοσο ειναι το προστιμο για το κρανος....

Όσοι σπουδάζουν νοσηλευτική είναι γκέι ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    για μισο...

μπηκες φιλος εδω οπως λες να σου πουμε με βαση την εμπειρια μας και τη γνωση μας 5 πραματα.
    σε αυτη την εμπειρια και τη γνωση προβαλεις την νοοτροπια της επαρχιας.
    νομιζω λοιπον οτι εδω εισαι φαουλ.
    παμε ομως και παρακατω. υποστηριζεις οτι δεν θεωρεις αναγκαιο το κρανος γιατι πιστευεις οτι ειναι λιγα τα χλμ η οτι γνωριζεις ποιος στριβει που και ποτε περναει απο ποιο στενο κλπ....αυτο εμενα ξερεις τι μου δειχνει? οχι ''οτι νταξει ρε μαγκες ξερω το ρισκο και το παιρνω γιατι το θεωρω μικρο'' αλλα οτι ''σε μενα δεν θα συμβει''. ΑΝ υποστηριζες οτι ξερεις το ρισκο απο το να μεινεις φυτο μεχρι το να μη παθεις τπτ σε περιπτωση στραβης και παρ' ολα αυτα το παιρνεις θα ελεγα οκ. αλλα εσυ δειχνεις να μην κατανοεις το ρισκο υποβαθμιζοντας το και ετσι μαλλον πας σαν το προβατο στη σφαγη.

καλη τυχη και απο μενα.

υ.γ.οταν αυτοι απο τους οποιους ζητησες να σου μεταδωσουνε εμπειρια και γνωση σου ευχονται ''καλη τυχη'' μαλλον θα επρεπε να σε προβληματισει.

φιλικα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KorakidisN Προβολή μηνύματος
    Μερικοί απλά έχετε όρεξη για κουβέντα και φασαρία βλέπω
    Kαθόλου, μια χαρά χαλαροί ήμασταν.
    Πιαστήκατε απο κάτι που είπα και του αλλάξατε τα φώτα. Πραγματικά μεγαλωμένος σε χωριό-κωμόπολη ίσως να φταίει αυτό που δε φοράω κράνος εδώ μέσα μιας και ξέρω τους δρόμους σα το χέρι μου και ξέρω πότε ποιος και γιατί περνάει απο κει.
    Μπα; Γ@μω τις λογικές...
    Στη τελική εννοείται πως είναι λάθος να μη φοράς κράνος έστω και αν πηγαίνεις με 10 χιλιόμετρα απλά ίσως εγώ εδώ να μην αντιλαμβάνομαι το κίνδυνο που περνάω ένα αυτοκίνητο την ώρα σε σχέση με σας που περνάνε 500 το λεπτό! Αυτό ήθελα να πω.
    Θεωρείς ότι μόνο από αυτοκίνητα σε προστατεύει το κράνος; Στο χωριό σου έχει γάτες/σκύλους/αλεπούδες/παιδιά/ποδήλατα/μπάλες/σφήκες/κλπ; Το ένα και μοναδικό αμάξι που πας να προσπεράσεις, ειναι αδύνατο να πιασει μια πετρούλα και να στη στείλει στο μάτι;
    Τώρα μερικοί απλά προσπαθούν να πούν κάτι απλά για να το πούν και να κάνουν το κομμάτι τους. Κλασικά δε παρεξηγώ τα ίδια σε όλα τα φόρουμ μιας και το φόρουμ πορτρέτο της κοινωνίας είναι. Ο άλλος μου γράφει σχόλιο Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Στα @@ μας αν είσαι με ή χωρίς κράνος.
    Ναι, καλά το διάβασες. Στα @@ του αν εσύ φοράς ή δεν φοράς. Δεν σε ξέρει και δεν θα στεναχωρεθεί καθόλου αν πάθεις κάτι.
    Αφού στα παπάρια σου αγαπημένε γιατί έρχεσαι και μου το γράφεις εδω πέρα. Απλά προσπέρασε.
    Εγώ εδώ ήμουν (βασικά είμαι στον πλανήτη αυτό ακόμα λόγω κράνους σε άδειο δρόμο), εσύ ηρθες κι άρχισες να ρωτάς, και καλά έκανες δλδ.
    Τι χολή είναι αυτή που βγάζετε μερικοί χωρίς λόγο!
    Χολή; Δεν σε είπα μ@λάκα, είπα ότι δεν μας νοιάζει τι κάνεις.
    Τέλος η κουβέντα αυτή με το κράνος, πραγματικά εδώ δεν ήρθα να κάνω ψυχοθεραπεία σε κανένα κομπλεξικό δίποδο που ξεσπαθώνει στα φόρουμς ήρθα με τη καλύτερη διάθεση να γνωρίσω το κόσμο των δυο τροχών μέσα απο γνώστες που θα με επηρεάσουν θετικά μέσα απο τις εμπειρίες τους.
    Ναι αλλά δεν τις ακούς..
    Ίσως το χιούμορ μου να μην ταίριαξε στο θέμα κράνος οπότε ζητώ συγνώμη σε όποιον θίχτηκε απο τα λεγόμενα μου.
    Δεν θιχτήκαμε. Εσύ να προσέχεις όσο μπορείς.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φιλαράκι, τράβα φτιάξε κανά μοχίτο & άσε τα μηχανάκια για αυτούς που πρέπει, για να μπορείς να ξαναφτιάξεις μοχίτο. Εδώ είναι φόρουμ με μοτοσυκλετιστές & συνήθως οι μοτοσυκλετιστές φοράνε κράνος, αν δε θες να ακούς για κράνος, κουβέντιασε τα στο Μπουρνάζι αυτά.

& πρόσεχε με τους χαρακτηρισμούς σου.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Λοιπόν, κομμένες οι μαλακίες, 'νταξ'..??

Όλα τα μέλη θα βάλουν κάμερα η οποία κατά το log-in θα τσεκάρει αν φοράνε κράνος...!!!

(οι amdinomoderatores θα έχουν υψηλής ανάλυσης ώστε να φαίνεται και αν έχει λήξει το κρανος τους..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδια ..... καλοκαιρι ειναι.

Αποφάσισα να φοράω κράνος πάντα και παντού. Έχετε δίκιο όλοι. Απο σήμερα και στο εξής κράνος.

Αποφάσισα να φοράω κράνος πάντα και παντού. Έχετε δίκιο όλοι. Απο σήμερα και στο εξής κράνος.
    Εύγε. Και εγώ δεν το λέω ειρωνικά.

Banned
    να χαρω τον φιλο μου
    ελπιζω να το εννοεις πιστεψε ολους αυτους που σου εβαλαν χερι εχουν δει πολλα τα ματια τους
    και ποτε δεν ξερεις ποτε και που θα σου ερθει
    για αυτο καλυτερα να εισαι προετοιμασμενος

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The new one part 2
    από KorakidisN στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2013, 01:52
  2. new one
    από lilith στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 123
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2007, 02:41