Χθες μπορεσα να δω τη μηχανη απο κοντα. Γενικα καλα τα βρηκα τα πραγματα. Για αρχη εβαλα με τη φορητη τρομπα της Xiaomi οσο αερα μπορεσα στα λαστιχα που ηταν εντελως ξεφουσκωτα και ετσι μπορεσα να τσουλησω τη μηχανη. Δοκιμασα τα δυο φρενα και οσο μπορεσα να δω πιανουν κανονικα, ενω επανερχονται χωρις να κολλανε. Συνεδεσα μετα με καλωδια την μπαταρια απο το ΚΤΜ και γυρισα στο ΟΝ. Πρωτη εκπληξη, η μηχανη εχει 16600 πραγματικα χλμ. Φαινεται και απο την κατασταση των δισκων που ειναι σαν καινουριοι.
Στη συνεχεια εβαλα τη μηχανη στο diagnostics mode και ειδα πως δεν εμφανιζεται κανενα σφαλμα αυτη τη στιγμη. Επαιξα με τους διακοπτες, αναβουν φλας και ολα τα φωτα πλην του διασταυρωσης. Ανοιξα και το καπακι στο πλαι και δοκιμασα διστακτικα να γυρισω χειροκινητα το μοτερ. Δε βρηκα καμια αντισταση, γυρισε πολυ ευκολα. Κι αυτο καλο.
Ανοιξα το ντεποζιτο και ειδα οτι υπαρχει η αναμενομενη σκουρια. Οχι κατι τραγικο, αλλα θα χρειαστει καθαρισμα.
Ενα ακομα αρνητικο που εντοπισα ειναι οτι υπαρχει ενα μικρο βαθουλωμα στα αριστερα του ντεποζιτου. Ειναι απο στατικη πτωση του συναδερφου. Τιποτα το τραγικο αλλα θα χρειστει κι αυτο να αντιμετωπιστει. Στοκαρισμα και βαψιμο, στοκαρισμα και vinyl wrap σε ολο το ντεποζιτο ή καποιο μικροτερο αυτοκολλητο που θα φτιαξω εγω, απλα ενα bagster για να μη φαινεται οι επιλογες που μου περνανε απο το μυαλο.
Γενικα η μηχανη ειναι μαλλον σε καλυτερη κατασταση απ΄οσο θα περιμενα ενω τα ελαχιστα χιλιομετρα ηταν μια ευχαριστη εκπληξη. Πηρα το κλειδι και θα ξεκινησω τη διαδικασια να τη φερω σπιτι μου αφου κανονισω τη μεταφορα της.
Ξεκιναμε...