Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 111

Θέμα: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Ταταρ ετοιμαζω μια προταση προς ολους τους μοτοσυκλετιστες του φορουμ αυτου και αλλων που θ αφορα την κατασταση βασικων οδικων αρτηριων εντος Αττικης και ενα τμημα των εθνικων οδων για να αναλαβουμε απο κοινου δραση με συγκεκριμενο σκοπο. Ακομα επεξεργαζομαι πολλα στοιχεια και δεν εχω χρονο για να το τρεξω πολυ και να βγει κατι αμεσα. Παντως ειναι καπως ειρωνικο που το σκεφτομαι ολο αυτο και μηχανη δικια μου θα δω σε κανα 10μηνο στην καλυτερη..
    προχωρα εγω μαζι σου,ζουμε μεσο ορο 85 χρονια,αν ειμαστε μηδενιστες και απραγοι στην ζω μας δεν κανουμε τιποτα.οταν πριν καποια χρονια ελεγε καποιος θα κανω τον γυρο της γης αλλοι τον κοροιδευαν.αυτο που σημερα φαινεται ακατορθωτο αυριο θα ειναι ευκολο.ολα ανατρεπονται αρκει να υπαρχει η θετικη δυναμη της θελεησης και ανταποκριση.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Ταταρ ετοιμαζω μια προταση προς ολους τους μοτοσυκλετιστες του φορουμ αυτου και αλλων που θ αφορα την κατασταση βασικων οδικων αρτηριων εντος Αττικης και ενα τμημα των εθνικων οδων για να αναλαβουμε απο κοινου δραση με συγκεκριμενο σκοπο. Ακομα επεξεργαζομαι πολλα στοιχεια και δεν εχω χρονο για να το τρεξω πολυ και να βγει κατι αμεσα. Παντως ειναι καπως ειρωνικο που το σκεφτομαι ολο αυτο και μηχανη δικια μου θα δω σε κανα 10μηνο στην καλυτερη..
    αν μπορω να βοηθήσω στείλε μου πμ. το πρόβλημα είναι οτι μένω ΚΡΗΤΗ
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Ταταρ μην αγχεσαι. Οταν ξεμπερδεψω απο εξετασεις και χρειαστω βοηθεια θα στειλω. Εισαι κρητικος η μενεις Κρητη; Αν ειναι το πρωτο
    Αν δεν εισαι και μενεις μονο εισαι πολυ τυχερος. Δεν εχω ερθει ακομα αλλα φωτογραφικα και απο περιγραφες την εχω γυρισει ολη!!!
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Ταταρ μην αγχεσαι. Οταν ξεμπερδεψω απο εξετασεις και χρειαστω βοηθεια θα στειλω. Εισαι κρητικος η μενεις Κρητη; Αν ειναι το πρωτο
    Αν δεν εισαι και μενεις μονο εισαι πολυ τυχερος. Δεν εχω ερθει ακομα αλλα φωτογραφικα και απο περιγραφες την εχω γυρισει ολη!!!
    ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Εχει και τα θετικά, έχει και τα αρνητικά. Το πρόβλημα είναι ότι μένω στην ποιό άσχημη και βρωμική πόλη από όσες έχω γνωρίσει και πίστεψε με έχω ταξιδέψει πάρα πολύ. Και αυτό ελέω "δημοτικών αρχόντων" Για αυτό μου την δείνουν η αυτοαναγορευόμενοι "σωτήρες" που εμφανίζονται κάθε τέσσερα χρόνια.
    TATAR

Ταταρ εχεις ισως τη μονη BMW που συμπαθαω,εισαι και Κρητικος;;Ρισπεκτ Ρισπεκτ Ρισπεκτ!!!Οι ριζες μου απο προπαππου ειναι μαλλον απο Σφακια και απο καπου αλλου,ακομα το ψαχνω.
    Οσο για τ αλλα
    Δεν υπαρχουν σωτηρες.Οσο νωριτερα το παρουμε πρεφα τοσο γρηγοροτερα θα κανουμε τη ζωη μας ανθρωπινη, με νοημα, πιο ομορφη και θα γουσταρουμε ολοι μεταξυ μας τηρωντας απλες και τιμιες-αντρικιες συμφωνιες.

Ταταρ εχεις ισως τη μονη BMW που συμπαθαω,εισαι και Κρητικος;;Ρισπεκτ Ρισπεκτ Ρισπεκτ!!!Οι ριζες μου απο προπαππου ειναι μαλλον απο Σφακια και απο καπου αλλου,ακομα το ψαχνω.
    Οσο για τ αλλα
    Δεν υπαρχουν σωτηρες.Οσο νωριτερα το παρουμε πρεφα τοσο γρηγοροτερα θα κανουμε τη ζωη μας ανθρωπινη, με νοημα, πιο ομορφη και θα γουσταρουμε ολοι μεταξυ μας τηρωντας απλες και τιμιες-αντρικιες συμφωνιες.
    ΣΩΣΤΑ
    TATAR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Tοτε TATAR επετρεψε μου μιας και καταγομαι απο χωριο του Ρεθυμνου και να εχω την χαρα να εχω ζησει 8 μηνες στο Ηρακλειο (Γάζι) και 6 μηνες στην πολη του Ρεθυμνου να εχω μια αποψη και για την Κρητη.περα απο αυτο καθε αυγουστο περναω 20 ημερες διακοπες εκει.ναι επικρατει αναρχεια,ναι δεν υπαρχει σχεδιασμος αλλα το μπουρδελο που λεγεται Ηρακλειο για παραδειγμα δεν φταει ο εκαστωτε δημαρχος αποκλειστικα αλλα και ο πολιτης που αντι να ζησει 10 λεπτα εξω αποτην πολη πηγε και στριμωχτηκε σε ενα διαμερισματακι...αλλα εδω οι τσιμενταδες και οι τουβλεμποροι ορισαν το επιπεδο ζωης στην ελλαδα.και γυρω απο αυτους αναπτυχθηκε η διαφθορα μεσω πολιτικων δημαρχων κτλ....αρα κρινεις την κορυφη του παγοβουνου γιατι αυτοι εκλεγονται.αλλα αυτοι ειναι η βιτρινα....
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Ο πολίτης έχει δικαίωμα και επιλογή να στεγάση τον εαυτό του και την οικογένεια του. Εαν η πολιτεία δεν δημιουργήσει τις υποδομές,(βλέπε σχέδιο πόλης) υποχρεωτικά ο πολίτης θα παρανομήσει, θα αυθαιρετήσει και θα υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής του. Και μετά θα έλθει το κράτος να τον αφαιμάξει εκβιαστικά ("αν το δηλώσεις θα το σώσεις")
    Ανεκδιήγητος δήμαρχος της πόλης κατασπαταλούσε επί σειρά ετών χρήματα στους περίφημους "ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΣ" καλώντας καλλιτέχνες βεληνεκούς ΤΖΟΑΝ ΜΠΑΕΖ.
    Τώρα στον 22ο αιώνα σχεδόν και η πόλη δεν έχει σταθερή παροχή νερού. Το νέρο έρχεται για 2 ώρες κάθε 3 μέρες. 'Ολα τα σπίτια έχουν δεξαμενές ή τεπόζιτα στις ταράτσες, με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε ευνομούμενη χώρα οι δήμαρχοι των τελευταίων είκοσι ετών θα είχαν πάει για αρκετά χρονάκια μέσα.
    TATAR

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    -ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ -ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ Η' ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 102, παρ. 2, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Η ανεξαρτησία απο κομματικές παρατάξεις, επίσης ενισχύεται απ'το άρθρο 56, παρ. 1 και 3 του Συντάγματος, που αναφέρει το αντίστροφο, δηλ. ότι απαγορεύεται δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι να ανακηρυχθούν υποψήφιοι βουλευτές. Επίσης αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, στη συνείδηση του έλληνα ψηφοφόρου.
    -ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ "ΑΚΥΡΟ" ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΙ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ. Δηλαδή ο Κακλαμάνης, αν βγει δήμαρχος, θα πάψει αυτόματα απ'τις μνήμες μας το ότι διετέλεσε υπουργός της Νέας Δημοκρατίας; Ή ο Σκανδαλίδης θα σφυράει αδιάφορα στο πασόκ; Ή οι υπόλοιποι, που ωθούνται από ΚΚΕ, ΣΥΝ, και Καρατζαφέρη; Αντίκειμαι λοιπόν στην εκλογική παρωδία ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ: ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
    -Δεν θέλουμε άλλα κάγκελα στα πεζοδρόμια. Δεν θέλουμε άλλα συντριβάνια. Δεν θέλουμε άλλες δημοτικές κλίσεις δεκαπενταετίας παλιές. Δεν θέλουμε άλλα παράνομα παρκόμετρα. Τέρμα πια οι κοροϊδίες και η διαφήμιση πολιτικών ως ψευτοδημάρχων. Ξυπνήσαμε πιά! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ. ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΡΚΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΛΙΣΕΙΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ Ν'ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ ΚΛΠ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ. Αν όμως ο Δήμος προέρχεται από την πολιτική σκηνή, να περιμένουμε ανάλογο σεβασμό, με αυτόν των πολιτικών κυβερνήσεων. Και ν'αφήσουν τα ύπουλα παραμύθια κάποια κομματόσκυλα, ότι ο δήμαρχος οφείλει να ανήκει σε κάποιο κόμμα, διότι έχει έτσι καλύτερη πρόσβαση για υποστήριξη, γιατί αυτό αποτελεί φασισμό και ΑΝΤΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Συμφωνώ απόλυτα περί αποχής!
    Είναι σαν να παραιτείσαι από τα διακιώματά σου.

Όμως δεν μου απαντήσατε ποιο θα είναι το αντίπαλο δέος σε αυτό το δικομματισμό που επικρατεί στη χώρα μας και που θα φέρει κάποια αλλαγή???

Για όσο αφορά τις δημοτικές, επιβάλλεται η ΑΚΥΡΗ ΨΗΦΟΣ, για τους λόγους που προανέφερα.
    Για τις βουλευτικές όμως, η εξουσία δεν κωλώνει: Βγάζει κυβέρνηση μειοψηφίας, με τις ίδιες μούρες. Είτε λοιπόν κάνεις αποχή είτε άκυρη ψήφο ρίξεις, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Απλά, δεν λαμβάνεσαι υπόψη. Και δεν σε υπολογίζουν και ως ενεργό πολίτη. Και στις ΗΠΑ πάλι ένα μικρό ποσοστό δεν ψηφίζει; Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά. Για να μη σου πω ότι οι κυβερνήσεις αυτό είναι που επιδιώκουν. Να στρέφουν σε αδιάφορα πράγματα τον πολίτη, σε baseball, στα γυμναστήρια να φτιάξει κοιλιακούς, να βλέπει χαζοσήριαλ στη τηλεόραση, στον άκρατο σεξισμό, να εργάζεται άπειρες ώρες, αφού το δολλάριο είναι Θεός! Για να τον κρατάνε μακριά απ'τη πολιτική. Γιατί ασφαλώς και γνωρίζουν ότι "φωνή λαού, οργή Θεού"! Και επί πλέον η αποχή, δεν μου φαίνεται και τόσο πολιτική πράξη ενός ΕΝΕΡΓΟΥ πολίτη, αλλά περισσότερο μου μοιάζει με ΠΑΘΗΤΙΚΗ στάση και ουδέτερη-στύλ Πόντιου Πιλάτου- ως μη συμμετοχή στα κοινά. Βέβαια, δεν αμφιβάλλω ότι εσύ το κάνεις από αηδία προς τα ίδια κόμματα, αλλά το κακό είναι ότι αυτά το εκμεταλλεύονται. Διαφορετικά, θα ήταν μια πολιτική και εύκολη αντίδραση. Πάντως, προσωπικά, πιστεύω στο φυσικό νόμο της δράσης-αντίδρασης, δηλ, ενώ βλέπεις ότι το κακό σε πλησιάζει κι έρχεται κατά 'πάνω σου, και σε αγγίζει, κάτι θα πρέπει να κάνεις για να το αντικρούσεις. Δεν μπορείς να μείνεις απαθής. Πιστεύω-λόγω των παρά πάνω- ότι η αποχή, όσο και τα άκυρα, βολεύουν τους κατεστημένους πολιτικάντηδες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Πέρα από αυτά νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα πολιτικό τέλμα. Δεν διαλέγουμε τον καλύτερο πολιτικό - κόμμα αλλά τον λιγότερο κακό.

Για τα 2 μεγάλα κόμματα δεν το συζητώ: ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, ανικανότητα, αδιαφορία, διαφθορά κλπ κλπ.
    Και να πας που μετά?
    Στα κόμματα της αριστεράς με τις παρωχημένες αντιλήψεις? Δεν έχουν συνειδητοποιήσει οι άνθρωποι αυτοί σε τι εποχή ζουν?
    Και τι μας μένει ο εθνικιστής (να μην πω τίποτα χειρότερο) με το "μεγάλο" όραμα της Ελλάδας και κάποιοι άλλοι γραφικοί τύποι που όυτε το σπίτι τους δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν όρθιο.

Οπότε πείτε μου τι να ψηφίσω!!!

-Στο ότι λες ότι "Δεν διαλέγουμε τον καλύτερο πολιτικό - κόμμα αλλά τον λιγότερο κακό", κάποια μερίδα συμπολιτών μας, όντως, ούτως πράττει. Η άλλη όμως μερίδα, ψηφίζει ρουσφετολογικά-κουτοπόνηρα. Και άλλη μερίδα λόγω φανατισμού και οικογενειακής παράδοσης. Και άλλη, λειτουργεί με τη "ψυχολογία του όχλου". Ή και άλλη υπό την απειλή, ότι "θα βγάλουν το παιδί σου απ'το δημόσιο, οι αντίπαλοι".
    -Στο ερώτημα τώρα, σχετικά με το τί θα έπρεπε να κάνουμε για να μπορέσουμε κάποτε ίσως, να απαλλαγούμε απ'αυτόν τον εμπαιγμό του ψευδομεσιανισμού του δικομματισμού-επειδή το βέβαιο είναι ότι ΚΑΤΙ πρέπει να κάνουμε- οι περισσότεροι ή προτείνουν να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, ως απαξιωτές του πολιτικού γίγνεσθαι, ή ακραίες λύσεις βίας, όπως η καταστροφή του κοινοβουλίου κλπ, ή να αφυπνισθούν ως δια μαγείας, οι συνειδήσεις των πολιτών που καθημερινά υφίστανται πλύση εγκεφάλων απ'τα ΜΜΕ, και να πράξουν όλοι το ίδιο. Προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο η χρήση βίας. Πάντως, εξ'όλων των παρα πάνω προκύπτει ότι τα ΜΜΕ έχουν πετύχει το σκοπό τους. Τί εννοώ: Στις εκλογές, μας δίνονται ψηφοδέλτια, εκτός των προβαλλομένων απ'τα ΜΜΕ κόμμάτων, και ένας αριθμός μή προβαλλομένων κομμάτων, τα οποία ή γελοιοποιούνται απ'τους κατέχοντες, (και ΑΥΤΟ το ΠΕΡΝΑΝΕ στον πολίτη-όπως σ'εσένα-χωρίς επιχειρήματα επ'αυτού), ή περιθωριοποιούνται, ή διατηρούνται στην αφάνεια. Πολλοί από σας, σίγουρα πιστεύουν ότι τα κόμματα αυτά δεν συμμετέχουν με πλήρεις συνδυασμούς. Αυτό όμως καλείται έλλειψη πληροφόρησης. Διότι εγώ προσωπικά, γνωρίζω καλά ότι το πρώτο εκτός βουλής κόμμα, η Ένωση Κεντρώων, καταρτίζει πλήρεις συνδυασμούς σε όλους του νομούς της χώρας, ήτοι 360 υποψηφίους βουλευτές, όσους δηλαδή και το Πασόκ ή η Ν.Δ. καταθέτοντας χρηματικό ποσό συμμετοχής στις εκλογές, περίπου 15 εκατομμύρια σε δρχ, στο Πρωτοδικείο. Εκτός απ'την Ένωση Κεντρώων, υπάρχουν ένα σωρό άλλα κόμματα, που έχουν αξιόλογες απόψεις, όπως είναι τα διάφορα οικολογικά κόμματα, ή κόμματα κεντρώων απόψεων, ή αριστερών αντιλήψεων μή εντάξιμων στο παραδοσιακό ΚΚΕ, επίσης κόμματα κυνηγών, και έως ακροδεξιών πεποιθήσεων, όπως η Πατριωτική Συμμαχία. Τα ανωτέρω κόμματα στα οποία αναφέρομαι, ΚΑΝΕΝΑ τους στέλεχος ή αρχηγός ΔΕΝ ΕΧΕΙ συμμετάσχει στο κοινοβούλιο. Απ'αυτό συνεπάγεται ότι κανείς τους δεν μπορεί να κατηγορηθεί για φαύλη συμμετοχή στα κοινά. Και δεν πιστεύω ότι όλοι εμείς δεν θα βρίσκαμε κάποιες θέσεις αυτών των κομμάτων που να μας αντιπροσωπεύουν. Θα ήταν παράλογο κάτι τέτοιο. Η' ότι όλοι αυτοί είναι αγράμματοι και αμόρφωτοι, και ότι οι ΜΌΝΟΙ μορφωμένοι είναι οι του δικομματισμού! Για όνομα του Θεού! Αλλά και να μη συμφωνείτε απόλυτα με τις θέσεις αυτών των κομμάτων, πάλι θα έπρεπε να τα στηρίξετε για το "γαμώτο" της υπόθεσης. Αν το εκλογικό μας σύστημα ήταν η "πλήρης απλή αναλογική", αυτά τα κόμματα θα είχαν πρόσβαση στη βουλή. Επειδή όμως ο δικομματισμός γουστάρει το έκτρωμα της "ενισχυμένης αναλογικής", αποκλείεται κάθε άλλο νόμιμο μικρό κόμμα. Οπερ άδικον, και αντιδημοκρατικό. Και επί πλέον, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για την αντίσταση του κάθε πολίτη. Αφήνουν τα εγκάθετα κομματόσκυλα να πλανούν τους πολίτες ,με τη βρωμιά ότι "ψήφος σαυτά τα κόμματα είναι χαμένη". Δηλαδή η ψήφος στα εντός βουλής κόμματα είναι κερδισμένη;
    ----Αυτό ακριβώς και αποτελεί τη δική μου πρόταση ή παραίνεση, αν θέλετε. Επιλέξτε κάποιο εκτός βουλής κόμμα, για τις εκλογές, ως αντίδραση, ή θέση, ή απλά και μόνο διότι αυτό επιτάσσει το δίκαιο και η Δημοκρατία, κι εμείς ως δημοκράτες οφείλουμε κι έχουμε χρέος να συμπλεύσουμε με την αρχή: ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Επειδή ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να νέμονται την Ελλάδα κατ'αποκλειστικότητα δύο κόμματα. Σε άλλες εποχές που οι πολίτες ήταν αμόρφωτοι, ο δικομματισμός είχε άλλοθι. Σήμερα όμως, που όλοι μας έχουμε αποφοιτήσει από ανώτερες και ανώτατες σχολές, το έρεισμα στον δικομματισμό είναι αδικαιολόγητο. Αυτό επίσης χαρακτηρίζει έναν πολίτη σε ενεργό. Και έτσι μόνο μπορούμε να έχουμε κάποια ελπίδα, ότι κάποτε ίσως κάποια πράγματα αλλάξουν προς το κοινό καλό (της πλειοψηφίας). Και επί πλέον, για να κρατούν τα ΜΜΕ όλα αυτά τα κόμματα στην αφάνεια, σημαίνει ότι αντίκεινται στο καθεστώς των διαπλεκομένων πολιτικών με τους μεγαλοεκδότες. Πόσω μάλλον, κόμματα που ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ και απορρίπτουν την ανήθικη χρηματοδότηση των κομμάτων, (ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΈΤΩ ΠΙΌ ΚΆΤΩ), και ζητούν το αληθινό ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πολιτικών, και όχι τη μαϊμουδιά της απλής δήλωσης των περιουσιακών τους στοιχείων! Έπειτα το να επικρίνουμε και να αφορίζουμε συλλήβδην, αποτελεί ατόπημα και αδικία. Παρακολούθησε ένα κόμμα, μελέτησε τις θέσεις του, βάλε την κριτική σου σκέψη εν λειτουργία, και αποφάσισε. Όχι όμως να θεωρούμε κάποιους γραφικούς εκ των ενόντων, και χωρίς να γνωρίζουμε τί πρεσβεύουν κι ευαγγελίζονται, πράγμα το οποίο παραπέμπει στο αρχαίο ρητό:"Γελά ο μωρός καν τί μή γελοίον ει"=γελά ο άφρων ακόμα και αν κάτι δεν αποτελεί γελοιότητα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	62,9 KB 
ID:	61023

:a19: :a19:
    TATAR

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ "ΜΠΑΡΜΠΑ"

άνα Μπάρμπα με Σαλαλέ στο Κερατσίνι

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέο Κερατσίνι, πόλη όμορφη, σύγχρονη, ανθρώπινη» του οποίου ηγείται ο Χρήστος Σαλαλές. «Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος σ' αυτή την πόλη γιατί έχει ανθρώπους που τους νιώθω κοντά μου», δήλωσε.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/09/2006

TATAR

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos

Re: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Απιστευτο γελιο!!!

Πλησιαζει ο καιρος για να εκλεξουμε τους νεους''προυχοντες'' της τοπικης αυτοδιοικησης!!!

Φρενιτιδα!!!

Ενα ολοκληρο επιτελειο απο τον καθε δημο ξηλωνει , μπαλωνει , ασφαλτοστρωνει , αναδασωνει , απαλλοτριωνει , αναπλαθει , βαφει , ντυνει , στολιζει , νοικοκυρευει....

Ηρθε ο καιρος τους να μας δειξουν οτι υπαρχουν!!! Οτι εχουν οραμα και πλανο για τον τοπο τους , οτι νοιαζονται για τον πολιτη.

...Στις βουλευτικες εκλογες το Glam και το νταβαντουρι ειναι -τουλαχιστον αισθητικα- πιο καλο....εχουν οι τυποι επικοινωνιλογους , image makers ..τους λενε πως να απφυγουν τις κακοτοπιες , πως να κρυβουν την γυφτια και την βλαχια τους ...

...στις δημοτικες ομως...γ@μ@τ@!!!!....κιτσατες αφισες που δεν ξερεις αν διαφημιζουν μελλοντα πολιτικο η κλαρινιτζη για πανηγυρια....απαρχαιωμενα και εντελως αδιαφορα σλογκαν οπως :
    ''Μαζι για την αναγεννηση'' , Δικαιωμα στους πολιτες'' , ''Αλληλεγυοι δημοτες'' και λοιπες παπαριες....φυσιογνωμιες που εκπεμπουν λαμογια και ''συμφερον'' απο χιλιομετρο....

Ηθοποιοι , τραγουδιστες , αθλητες , δημοσιογραφοι , tv περσονες , ξεκολα , κραγμενες αδερφες....απ΄ολα εχει ο μπαχτσες ....οτιδηποτε μπορει να οδηγησει το ρημαδι το κουλοχερο της κας Βασιλικης η του κου Μητσου να ριξει το ψηφοδελτιο στην καλπη...
    Ο καθε ανικανος και πλαστικος ''διασκεδαστης'' αφου εχει δρεψει για τα καλα τις δαφνες της προσκαιρης φημης του , δοκιμαζει και ''στον πολιτικο στιβο'' κατα πως λενε πολιτικως ορθα στην τηλεοραση....ισως συγκινησει τους αποδεκτες τις καλλιτεχνιας του η του ρυπαρου του λογου , του λαϊκισμου , της ψευτομαγκιας , του κωλου , των βυζιων του και δεν ξερω εγω τι αλλο ...και μονο η συμμετοχη ορισμενων προσωπων στα πολιτικα δρωμενα ειναι μεγιστη''υβρις'' για να χρησιμοποιησω και κατι απο τους εμνευστες και θεμελιωτες της δημοκρατιας και της πολιτικης με την ευρυτερη εννοια.Δεν με ενδιαφερει αν ''γινονται τετοια και στο εξωτερικο'' , δεν με ενδιαφερει αν αυτη ειναι η τωρινη ταση των πραγματων...με εξοργιζει οτι με τον καιρο -και την δικη μας ανοχη φυσικα- εχουν καταφερει να απαξιωσουν σε εξευτελιστικο βαθμο , αυτο που θα επρεπε να μας απασχολει περισσοτερο...την πολιτικη.
    Γιατι πολιτικη δεν σημαινει διπολισμος , μικρο-μεγαλοσυμφεροντα , μιζες ,διαπλοκες ,διαφθορα και οτι αρπαξει ο κολος μας.....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΡΕ!!!
    Μπραβο ρε φίλε!!!
    Σε ένα τοσο μικρό κείμενο, είπες μέγα αλήθειες

Για να μην ταλαιπωρουματε ολοι προσπαθωντας να βελτιωσουμε την προεδρευομενη κοινοβουλευτικη δημοκρατια σας προτεινω 4 βιβλια του Κορνηλιου Καστοριαδη:> Το επαναστατικο προβλημα σημερα(113 σελ), >Οι ομιλιες στην Ελλαδα (180 σελ),> Η αρχαια ελληνικη δημοκρατια" και του Γερασιμου Χαριτοπουλου >"Κορνηλιος Καστοριαδης-Κριτικη επισκοπηση της σκεψης του"(134 σελ) ΟΛΑ απ τις εκδοσεις υψιλον. Ειναι 4 μικρα βιβλια. Ελπιζω οτι εστω ενα απ αυτα θα κανει τη δουλεια του και με το παραπανω .Καλη αναγνωση (και οι υποψηφιοι να μην τα διαβασουν γιατι θα στενοχωρηθουν αν εχουν λιγη τσιπα..)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΕΝΤΟΥΡΟ - 2008
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 18:07
  2. ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΩΝ (ΕΚΛΟΓΕΣ)
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2007, 00:54
  3. ΕΚΛΟΓΕΣ...ΨΗΦΙΣΤΕΕΕΕΕ