http://www.thepressproject.gr/articl...rikano-Dimosio
Επιτέλους γίνεται κάτι κατά των ανεξάρτητων "νταβατζήδων" που έχουν αναλάβει το ρόλο των κριτών των πάντων. Να πέσει λίγο η μετοχή να τους τσούξει γιατί από τίποτε άλλο δεν χαμπαριάζουν αυτοί!
http://www.thepressproject.gr/articl...rikano-Dimosio
Επιτέλους γίνεται κάτι κατά των ανεξάρτητων "νταβατζήδων" που έχουν αναλάβει το ρόλο των κριτών των πάντων. Να πέσει λίγο η μετοχή να τους τσούξει γιατί από τίποτε άλλο δεν χαμπαριάζουν αυτοί!
WHO RUNS THE SHOW
Α ρε ελληναράδες! Δεν είμαι με τα παιδιά γιατί κάνανε ληστείες ... Αλλά τα ζηλέυω πολύ... Τους φτύσανε κατάματα κι εμεις ΟΥΤΕ έναν λογαριασμό δεν τολμάμε να μην πληρώσουμε...Οι περισσότεροι βέβαια όπως σωστά λέει ο GGS ούτε καν ξέρουν για επιτροπές αγώνων, συνελεύσεις γειτονιάς ενάντια στα χαράτσια, δικηγόρους που είναι με το ΜΕΡΟΣ μας ...βλέπουνε πολύ mega και διαβάζουν ακόμα περισσότερο επενδυτή...Πνευματικά αόματοι ίσως και πνευματικά άρρωστοι ...
Αλλά μην μου παραπονιέστε όμως και όλας γιατί δεν γίνετε επανάσταση όταν ξεπουλάνε πολιτικοί την πατρίδα μας. Εγώ οκ είμαι κότα και είμαι στο pc μου και δουλεύω σαν καλός δούλος-νοικοκύρης. .. μόνο στα διόδια παίρνουν αυτά τους αξίζουν ...
Το ξέρω τον χαρακτηρισμό που μου πρέπει και τον αποδέχομαι. Δούλος Νοικοκύρης! Άλλα μην θέλετε να γίνει επανάσταση , Nέο γουδί και άλλα τέτοια και να μην σας χαλάσει και η καθημερινότητα ταυτόχρονα.
Σαν να λέμε ναι να γίνει "Επανάσταση" αλλά όχι το Σάββατο γιατί έχω να πάω στο Σούνιο με το Vstrom με την Σούλα δικάβαλο...
Οι επαναστάσεις γίνονται με Καλάσνικοφ όχι με δημοψηφίσματα κύριοι .... Και μας έβαλαν τα γυαλιά οι 20χρονοι ... Καλά μυαλά (και καλά χαράτσια)
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Όχι ρε φίλε, σαν να ακούω το Mega...![]()
Αντίδραση υπήρξε και μάλιστα πρωτοφανής, τόσο όσο προς την μορφή της όσο και ως προς τον όγκο της. Από εκεί και έπειτα, τα των εκλογών τα ξέρουμε, το ποσοστό που συγκέντρωσαν οι πολιτικές παρατάξεις που οι θέσεις ήταν κατά του-ων μνημονίου-ων, ήταν μεγαλύτερο από το ποσοστό των πολιτικών παρατάξεων που οι θέσεις τους ήταν υπέρ του μημονίου. Επίσης γνωρίζουμε και τα του εκλογικού νόμου... ως εκ τούτων, λίγο δύσκολο να ειπωθεί και να υποστηριθχεί λοιπόν ως όρος το "τεράστιο ποσοστό" που συναινεί με την πολιτική της ξεφτίλας και των πολιτικών της ξεφτίλας. Άλλωστε είναι τελείως διαφορετικό το συμφωνώ με τα μπούνια και άλλο το αναγκάζομαι να συμφωνήσω λογω ψυχολογικού εκβιασμού και διασπροάς τρόμου.
Ζουμε τον απολυτο εξευτελισμο σαν κρατος και σαν κοινωνια...Το θεμα ειναι που ειναι ο πατος,γιατι νομιζω οτι εχουμε ακομα πολλα να δουμε!
Για μενα παντως,απο τη στιγμη που δεν αντιδρουν και τα σωματα ασφαλειας,δεν προκειται να γινει κατι. Απλα θα συνεχισει να πηγαινει κοσμος στις διαδηλωσεις και τις απεργιες,θα πεφτει το ξυλο της αρκουδας,θα ανοιγει κανα κεφαλι,τα χημικα θα πεφτουν βροχη και μετα ολοι σπιτια τους...
Απ΄την αλλη σκεφτομαι οτι οποιοδηποτε αλλο κομμα να ειχε βγει,τα ιδια θα γινονταν,ισως και χειροτερα. Απο εξω δε θα αφηναν να βγει κατι αλλο. Αυτοι που κυβερνουν τωρα,ειναι προετοιμασμενοι να κυβερνησουν εδω και 15 χρονια. Και αυτοι τη στιγμη "καλλιεργουνται" ή "δημιουργουνται" -αν θελετε- αυτοι που θα κυβερνησουν τα επομενα 15 χρονια.
Για να δούμε πρόσφατα....
Ενιαίο στις ΔΕΚΟ 200000 κόσμος ,3η η 4η μείωση μισθού, αντίδραση 1 βδομάδα απεργία της ΑΜΕΛ.
Τι να σου πώ.
Καπάκια ανακοινώσεις από τα σωματεία εμπόρων για μυνήσεις στους συνδικαλιστές, (συμπαράσταση της κοινωνίας) 1 μέρα απεργία η ΓΣΕΕ για συμπαράσταση.
Ναυτικοί απεργία τα ίδια.
Μάλλον διαφωνούμε στο τι είναι αντίδραση.
Καταλήγεις στα συμεράσματα σου με μια εργαστηριακή - πειραματική προσέγγιση... "Έγινε αυτό (χαράτσια, μειώσεις μισθών κτλ) - δεν αντέδρασε ο κόσμος - δεν υπάρχει αντίδραση - άρα ο κόσμος συμφωνεί". Προσωπικά δεν γνωρίζω ούτε έναν που να συμφωνεί με τα όσα πράττουν οι εντεταλμένες κυβερνήσεις τα τελεύταία χρόνια, αλλά μάλλον κάνω κακές παρέες. Από την άλλη ξέρω ότι για πρώτη φορά αυτο-οργανώθηκε κόσμος ακομμάτιστα, χωρίς να βρίσκεται υπό την σκέπη κανενός πο*στη και συμμετείχε σε ειρηνικές κινητοποιήσεις που διαλύθηκαν με τον πιο βίαιο τρόπο. Το να μαζεύονται εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου επαναλλαμβανόμενα στο Σύνταγμα χωρίς να τους προσκαλλεί ο κάθε παπαρολόγος από άμβωνος, δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα. Αν το εξετάσεις στην πραγματική του διάσταση, χωρίς τον εφτελισμό και τη μείωση που λυσσαλέα επιχειρούσαν τα μιντιακά φερέφωνα, θα καταλλάβεις ότι υπήρξε αντίδραση και μάλιστα πολύ μεγάλη. Αποτελεσματική όχι, αλλά πολύ μεγάλη και πρωτοφανής ναι. Στο δια ταύτα και up to date, δεν έχει αλλάξει κάτι, η ψυχρολουσία και το ένυασμα για να νομιμοποιηθεί το καθεστώς ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών. Λογική και επόμενη η έκβαση αφού ο αγώνας ήταν άνισος και ο κόσμος άμαθος. Βλέπεις οι "άλλοι" είχαν μηχανισμούς προπαγάνδας καλά στημμένους και επειδή είναι χρόνια πο*τανες στην πιάτσα, ξέρουν τα κόλπα. Από την άλλη, η απόσταση από το "νοικοκυραίος" - "ευπόληπτος πολίτης" στο "αντάρτης των πόλεων" είναι τεράστια και χαώδης. Και αν σου φαίνεται υπερβολικό το "αντάρτης των πόλεων" ως η μοναδική πρακτική για να εκφράσεις τη διαφωνία σου, πες μου εσύ πως μπορείς να αντιμετωπίσεις ορδές κακοπληρωμένων και καλά εξοπλισμένων κομπλεξικών υπανθρώπων, που ρίχνουν ξύλο και βάλουν με χημικά αδιακρίτως. Αυτό που βλέπω ακόμη και σήμερα λοιπόν, δεν είναι ούτε συναίνεση, ούτε συμφωνία. Πλέον ο περισσότερος κόσμος αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να διαφυλλάξει κάτι από την αξιοπρέπεια του, όση του έχει απομείνει, αν του έχει απομείνει.
Αν ισχύει το παρακάτω......
http://diafaneia.ee.auth.gr/dialogos...άδες-τη
The only easy day was yesterday.