Σελίδα 41 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445465191 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    δηλαδή καλύτερη ζωή ζούσε ένας υπαλληλάκος στην τράπεζα με 2 μεταπτυχιακά, γραβάτα με 46 βαθμούς κελσίου και 58 προϊσταμένους πάνω από τον κεφάλι του από ένα μαστόρι ;

ή γίνεται να στηριχτεί μια οικονομία μόνο με την παροχή υπηρεσιών ; (αν είσαι η Ελβετία μπορεί)
    ρε σεις πατε καλα????
    εχετε ξεφυγει τελειως....ενταξει εχεις το μυαλο σου στον σαβιολα....αλλα μη λεμε και οτι να ναι..

α) ποιος εισαι εσυ που θα ορισεις αν ειναι καλυτερο η όχι? ναι για πολλους ηταν καλυτερο...οπως για μενα πχ
    β) εχεις δουλεψει οικοδομη???ξερεις τι ειναι να σκαβει με σφυρι καλεμι στο κολοκρυο ή την ασταματητη γαμοβροχή?? αν ναι....και συνεχιζεις να λες οτι ηταν χειροτερα στο γραφειο....τοτε φιλε....ασχολεισου με σαβιολα μονο
    γ) το τι ειναι καλυτερο...το οριζει ο καθενας για τον εαυτο του...εγω πχ μπορει να ηθελα να παιρνω λιγοτερα απο σενα που εισαι στην οικοδομη....με ωραριακι και τελος παρασκευη μεσημερι.....εσυ ισως οχι...

σκεφτειτε πριν πειτε οτι σας κατεβει..

αλλιως ολοι τα παιδια σας να τα στειλετε οικοδομη και οχι σε γραφειάκι

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά γίνεται αρκεί να έχει δομηθεί σωστά. Το rooms to let 70 ευρώ μεταποιημένο κοτέτσι, greek salad με μια σταγόνα λάδι 15-40W, οι αρχαιλογικοί χώροι που ριμάζουν και τα προιόντα που πετάγονται σε χωματέρες, δεν είναι ο πιο σωστός τρόπος...
    δε συμφωνούμε σε αυτό, με συγχωρείς...
    θεωρώ αδιανόητο ένα μοντέλο οικονομίας που στηρίζεται μόνο στον τουρισμό...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Σώπα ρε αυτά είναι ψιλά γράμματα.., δηλαδή η coca cola ας πούμε δεν είχε τα κονέ να πιάσει τους ψωμόλυσσες του πολιτικούς και να τους λιγδώσει λίγο το αντεράκι τους; Δηλαδή το μπομπολιστάν και το κοκκαλιστάν και όλα αυτά τα -αν πως το έκανε;
    Ακου που είναι το πρόβλημα
    Ας πουμε ότι εσύ είσαι ο ΓΓ στην κόκα κόλα Ελλάδας
    Λες λοιπόν μπος θέλουν 20 000 000 να πα να γαμηθούν οκ?

Ο Μπος ξέρεις τι θα σκεφτεί?
    Είναι 20 ? ή το Λαμόγιο θα βάλει 5 10 στη τσέπη...?

(ανοίγει λοιπόν ο δρόμος για να παρεις το μπούλο)

Ας πούμε όμως ότι σε πιστεύουν και λένε οκ καλό παιδί ο χιμαδόρ σκάστα να πάνε στο διόλο.
    Μετά ξέρεις που θα πάει ο ισολογισμός ?

Ανοίγει λοιπόν η πόρτα για 2η μιζιά.

Για σκέψου λοιπόν που είναι το πρόβλημα.
    Στα χιλιάρικα των μισθών που εκπίπτουν ή στα μύρια που δεν φαίνονται πουθενά?
    Κι αν στη Βουλγαρία τα μύρια γίνουν κατοστάρικα???

Ο Μπόμπολας είναι άλλη φάση γιατί δεν παράγει ... τίποτα !

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    αυτο τι σχεση εχει ρε φιλε???
    ξερω ποσα επαιρναν....γιατι τα σαββατοκυριακα δουλευα οικοδομη....
    αυτο σημαινει οτι πρεπει και απαραιτητα να τα προτιμω??
    εσύ μπορεί όχι ρε γιώργο και να ήθελες τη δουλειά στο γραφείο, αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας. άσε που το γραφείο δεν σήμαινε απαραίτητα και καλύτερες εργασιακές συνθήκες σε σχέση π.χ. με τον υδραυλικό... το άγχος και η πίεση ήταν αφόρητα ώρες - ώρες, δεν είδα κανέναν υδραυλικό να παθαίνει εγκεφαλικό επείδη το καζανάκι παρουσιάσε διαρροή μετά από 2 μέρες που το είχε φτιάξει...

ρε σεις πατε καλα????
    εχετε ξεφυγει τελειως....ενταξει εχεις το μυαλο σου στον σαβιολα....αλλα μη λεμε και οτι να ναι..

α) ποιος εισαι εσυ που θα ορισεις αν ειναι καλυτερο η όχι? ναι για πολλους ηταν καλυτερο...οπως για μενα πχ
    β) εχεις δουλεψει οικοδομη???ξερεις τι ειναι να σκαβει με σφυρι καλεμι στο κολοκρυο ή την ασταματητη γαμοβροχή?? αν ναι....και συνεχιζεις να λες οτι ηταν χειροτερα στο γραφειο....τοτε φιλε....ασχολεισου με σαβιολα μονο
    γ) το τι ειναι καλυτερο...το οριζει ο καθενας για τον εαυτο του...εγω πχ μπορει να ηθελα να παιρνω λιγοτερα απο σενα που εισαι στην οικοδομη....με ωραριακι και τελος παρασκευη μεσημερι.....εσυ ισως οχι...

σκεφτειτε πριν πειτε οτι σας κατεβει..

αλλιως ολοι τα παιδια σας να τα στειλετε οικοδομη και οχι σε γραφειάκι
    θες να μιλήσουμε επί προσωπικού ;
    θα σου πω ότι προσωπικά πολύ περισσότερο ευχαριστιόμουν τις περιόδους στη δουλειά που τις έκανα σε εργοτάξιο παρά τη χαζοδουλειά σε γραφείο
    και αν εσύ πιστεύεις ότι το τελευταίο στουρνάρι που δε ξέρει να γράψει το όνομά του δικαιούται και μια θέση σε "γραφειάκι" είναι δικαίωμά σου να το πιστεύεις
    εγώ πάλι διαφωνώ πλήρως

ψαναψόφα φούστη γλάρε

εσύ μπορεί όχι ρε γιώργο και να ήθελες τη δουλειά στο γραφείο, αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας. άσε που το γραφείο δεν σήμαινε απαραίτητα και καλύτερες εργασιακές συνθήκες σε σχέση π.χ. με τον υδραυλικό... το άγχος και η πίεση ήταν αφόρητα ώρες - ώρες, δεν είδα κανέναν υδραυλικό να παθαίνει εγκεφαλικό επείδη το καζανάκι παρουσιάσε διαρροή μετά από 2 μέρες που το είχε φτιάξει...
    αστο κωστακή αν δνε το ξερεις το επαγγελμα....
    εγω επειδη το εκανα γαι χρονια (παραλληλα ) με το γραφειακι....μπορω να σου πω οτι οποιος εχει επιλογή γραφειο ή εξω οικοδομή , και επιλεξει το δευτερο (εξαιρουμενων των οικονομικών απολαβών) ειναι απλα βλακας ή στημένος

θες να μιλήσουμε επί προσωπικού ;
    θα σου πω ότι προσωπικά πολύ περισσότερο ευχαριστιόμουν τις περιόδους στη δουλειά που τις έκανα σε εργοτάξιο παρά τη χαζοδουλειά σε γραφείο
    και αν εσύ πιστεύεις ότι το τελευταίο στουρνάρι που δε ξέρει να γράψει το όνομά του δικαιούται και μια θέση σε "γραφειάκι" είναι δικαίωμά σου να το πιστεύεις
    εγώ πάλι διαφωνώ πλήρως
    ρε μαστορα, που ειδες εσυ οτ μιλησαμε για στουρναρια......(και δεν το παω επι προσωπικου, απλα εισαι η αφορμή για την κουβεντα)
    φιλε....δεν εχω να σου πω παρα πολλα....ενα μονο/...

η μια εικονα....σκαβε ρε και ας βρεχει!!!! ποναει το χερι σου? στα αρχιδια μου..συνεχισε...σφυρι καλεμι (το κομπρεσερ) το εχει ο αλλος και ανοιγε τον χωρο που πρεπει να περασεουν οι σωληνες

η δευτερη εικονα.....γραφειο...καφες...πιεση..(λες και ο απο πανω που περιεγραψα δενε χει) αιρκοντιτιον.....και δουλεια!! οτι δουλεια και αν ειανι αυτη...
    τωρα αν εσυ συνεχιζεις να γουσταρεις το πρωτο.....να το κοιταξεις οσο ειναι νωρις!!!!
    γιατι μπορει να σου αρεσει εσενα και μαγκια σου δικαιωμα σου κλπ κλπ κπ.....αλλα οχι οτι θα το βαλουμε πρωτο σε λιστα προτιμησης για να μας βγουν τα κουκια

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    ρε σεις πατε καλα????
    εχετε ξεφυγει τελειως....
    Τελειωμένες είμαστε, χρυσή μου..

Η παροχή υπηρεσιών είναι ένας "εύκολος" τρόπος για την επίτευξη της όποιας οικονομικής "ανάκαμψης" (τα εισαγωγικά μπαίνουν γιατί, για να ξέρουμε από που θέλουμε να ανακάμψουμε πρέπει να ξέρουμε που πραγματικά ήμασταν) αλλά για την εγκαθίδρυσή της απαιτείται "παραγωγή" (υλικών προϊόντων)..

(δεδομένου του ότι έχουμε ξεκαθαρίσει το κοινωνικο-οικονομικό μοντέλο που - θελουμε να - κινούμαστε..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ρε μαστορα, που ειδες εσυ οτ μιλησαμε για στουρναρια
    εκεί θέλω να καταλήξω ρε συ, ότι και το τελευταίο στουρνάρι μου ήθελε γραφειάκι και αιρκοντισιονούμπα
    είπα να μη το πω έτσι χύμα, αλλά 50 ποστ αυτό προσπαθώ να πω γμ το κεφάλι μου μέσα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Τελειωμένες είμαστε, χρυσή μου..

Η παροχή υπηρεσιών είναι ένας "εύκολος" τρόπος για την επίτευξη της όποιας οικονομικής "ανάκαμψης" (τα εισαγωγικά μπαίνουν γιατί, για να ξέρουμε από που θέλουμε να ανακάμψουμε πρέπει να ξέρουμε που πραγματικά ήμασταν) αλλά για την εγκαθίδρυσή της απαιτείται "παραγωγή" (υλικών προϊόντων)..

(δεδομένου του ότι έχουμε ξεκαθαρίσει το κοινωνικο-οικονομικό μοντέλο που - θελουμε να - κινούμαστε..)
    συμφωνω...αλλα αυτο ειναι απαντηση σε κατι δικό μου ?
    ή απλα απαντάς στα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ που λεγαμε?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    (εξαιρουμενων των οικονομικών απολαβών)
    Γιατι εξαιρουμένων των απολαβών?
    Δουλευεις εσυ για κάποιο αλλο λογο?Χομπι ας πουμε? Αν ναι παμε πασο

εκεί θέλω να καταλήξω ρε συ, ότι και το τελευταίο στουρνάρι μου ήθελε γραφειάκι και αιρκοντισιονούμπα
    είπα να μη το πω έτσι χύμα, αλλά 50 ποστ αυτό προσπαθώ να πω γμ το κεφάλι μου μέσα
    τοτε κακως συνεχιζεις να απαντας σε αυτο που λεω....
    γιατι εγω εγραψα και τονισα οτι θελουμε ολοι κατι καλυτερο για τον εαυτο μας......και αυτο δεν ειανι οικοδομη....συν του οτι και στουρναρι να εισαι ρε φιλε....αν κανεις σωστα την δουλεια σου.......δεν ειναι κατακριτεο το οτι εισαι σε γραφειο..
    το θεμα ειναι να βγαινει η δουλεια φιλε.....
    ξερεις στις τραπεζες που δουλεψα ΠΟΣΑ στουρναρια συναστησα οπως τα λες????
    όμως η δουλεια που εβγαζαν φιλε....ηταν περα για περα απαραιτητη......
    κατι σαν τον πάντο δηλαδη που ειχατε :P

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Γιατι εξαιρουμένων των απολαβών?
    Δουλευεις εσυ για κάποιο αλλο λογο?Χομπι ας πουμε? Αν ναι παμε πασο
    oxi...apla παντα θα υπαρχουν και άλλοι λογοι.....
    και εξηγω....
    πολυ καλός φιλος μου ....τελειωσε πανεπιστημιο οικονομικων κλπ κλπ πως τα λενε αυτα....και εκανε και δυο χρονια εξω
    ανοιξε γραφειακι δικό του....και εκανε την δουλιτσα του για δυο χρονια.....
    επειδη ομως....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ σε ενα γραφειο να καθεται και να δουλευει.......δενενοιωθε καλα ρε παιδι μου, πνιγοταν ή δεν ξερω γω τι....ενοιωθε αχρηστος....ΟΤΙ τελος παντων.....εκλεισε το γραφειο και πηγε βοηθος στον πατερα του να τρεχουν στις οικοδομες να βαζουν αλουμινια (πορτες παραθυρα βεραντες κλπ κπκ π_)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    συμφωνω...αλλα αυτο ειναι απαντηση σε κατι δικό μου ?
    ή απλα απαντάς στα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ που λεγαμε?
    Απαντάω σε κάποιον που δίνει "οργισμένες" προσωπικές απαντήσεις στον καθένα ξεχωριστα και μάλιστα με το στυλ του: Εσείς δεν ξέρετε μία, ΕΓΩ εχω κάνει και υπάλληλος και αφεντικό και βιομήχανος και υπουργός...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Απαντάω σε κάποιον που δίνει "οργισμένες" προσωπικές απαντήσεις στον καθένα ξεχωριστα και μάλιστα με το στυλ του: Εσείς δεν ξέρετε μία, ΕΓΩ εχω κάνει και υπάλληλος και αφεντικό και βιομήχανος και υπουργός...
    α οκ, ετσι το δεχομαι

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ