Σελίδα 42 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    αυτό λουλούδια λέει...
    α, καλά!
    εγώ λουλούδια, ο άλλος καρύδες, μας βλέπω ανάρτηση κάθε μέρα στο fb απ τους πιτσιρικάδες, που θα εμφανιστούμε απόψε....

:rotflmao:

Παιδιά των λουλουδιώνΕ κιέτσ'?

Άσε τι λέει ρε, καμια σχέση! Στο είπα μόνο και μόνο επειδή δεν έχει τίποτα έντονο.
    Sent from me using a computer.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Για καπνικο δοκιμαστε και το Αγρινιο απο atmos lab.
    http://atmoslab.com/en/product/agrinio-eliquid
    Το ατμιζω μηνες τωρα το πρωι με το καφε.
    BTW Ο νανο εχει αρχισει και συνηθιζεται.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    To bebeca της atmoς τι λέει? Έχω ακούσει τόσα από τόσους που λέω να το πάρω χωρίς να το δοκιμάσω. Έτσι κι αλλιώς στο τοπικό κατάστημα δεν βρίσκω τίποτα και όσα έχει αν δεν τα δοκιμάσω στον δικό μου ατμοποιητή δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Σε γενικές γραμμές προτιμώ τα καπνικά, όχι επειδή μοιάζουν με τσιγάρο, δε μοιάζουν, απλά επειδή έχουν πιο διακριτικά αρώματα.

Από τσιγαρογεύσεις λένε ότι το τζινα είναι καλό (atmos lab?) και το μόνο που μοιάζει λίγο (φέρνει κάπως στο άρωμα) στον καπνό virginia.

Toli η περιγραφές σου τα σπάνε. Αυτά που είπες είναι όλα καπνικά?
    Το bebeca προσπαθεί να μοιάσει στο tribeca της Halo.Καπνικά είναι ναι.Εκτός απο το cinnamon cookie.Απο τα πλέον επιτυχημένα ζουμιά με πολλούς θαυμαστές.Σε εμένα δεν έκατσε.Γενικότερα ειναι δύσκολο να προτείνεις γευσεις γιατι τα γούστα διαφέρουν.
    Πετυχημένα επίσης θεωρω τα υγρά της Liqua όπως american blend,turkish tobaco,virginia.Ειναι και σε καλή τιμή.Περίπου 4 μήνες τώρα φτιάχνω μονος μου και πάνω κάτω έχω βρει τη συνταγη πως τη θέλω.Βαρύ καπνικό με κατάληξη καβουρδισμένου αμύγδαλου και ελαφριά βανίλια καραμέλα.Με μια ιδέα fudge brownie.Ευκολο,το πετυχαίνω σχεδόν πάντα και με καλύπτει.Δε γλυκίζει καθόλου αλλά αφήνει ασχημη μυρωδιά στον χώρο.

Προσεχώς θα έχω εναν lite plus και εγώ οπότε θα πεταχτώ απο steam tuners να τον κάνω top fill να γουστάρω.

A,και τα ελληνικά after8 ειναι πολύ καλά έτοιμα υγρά και σε normal τιμές.
    Φίου φίου φι φι φίου

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    1. Ότι πάρετε με άρωμα κανέλας, να ξέρετε οτι η μυρωδιά φεύγει πολύ δύσκολα απο τον ατμοποιητή αν θέλετε να αλλάξετε υγρό μετά.
    2. Το bebeca , και το απλό και το mist, σε 2 ημέρες γίνεται χόρτο δυστυχώς. Απο όσο ξέρω έχει σταματήσει να βγαίνει, και οτι βλέπετε είναι παλιές παρτίδες, για αυτό και η προσφορά.

Εμένα μου αρέσουν, Cosmic Fog και Dan Lucas, δοκιμάστε τα.

Υπάρχουν πολλά αξιόπιστα μαγαζιά (όχι για αγορά mod, αυτά απ΄εξω) αλλά σαν το esmokers.gr στην Θεσσαλονίκη, δεν έχω δει εξυπηρέτηση. Δεν ξέρω αν είναι διαφήμιση, αλλά του αξίζει. Μόνο και μόνο που οι μισοί Αθηναίοι ατμιστές αγοράζουν από εκεί κάτι λέει.

Μακάρι να μπορούσα να στηρίξω τον Theod, αλλά τα προιόντα που έχει (αν και απο εκει ξεκίνησα πριν 2 χρόνια περίπου) δεν με καλύπτουν.

Παλαιό μέλος
    Τα καλύτερα καπνικά που έχω δοκιμάσει είναι το RY-4 και το virginia από flavourart.
    Πλέον είναι τα καθημερινά μου καπνικά με ήπια γλυκίζουσα γεύση που δεν κουράζουν ipila:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    .Βαρύ καπνικό με κατάληξη καβουρδισμένου αμύγδαλου και ελαφριά βανίλια καραμέλα.Με μια ιδέα fudge brownie.

.
    Πριν καιρο είχα ρωτήσει αν έχει βάλει κανείς χασισελαιο,wtf τώρα βάζετε και βαφλες;;;;
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μερικά συμπεράσματά από την μέχρι τώρα χρήση του subtank mini.
    Ο νεος ατμοποιητης είναι φτιαγμένος για χρήση παχύρρευστων υγρών .
    Οι οπές παροχής υγρού είναι μεγάλες και πρέπει να στηθει με αρκετό φυτιλι.
    Όμως με τις αντιστάσεις που έρχεται δεν είναι εφικτό λογο της μικρής διαμέτρου που είναι τυλιγμενες.
    Θα δοκιμάσω να τυλιξω μια με μεγαλυτερη διάμετρο και θα επανέλθω να σας πω εντυπώσεις.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Βρέθηκα με ενα cloupor mini και έναν kayfun lite plus.Σημερα πήρα και ένα nano quartz tank απο steam tuners.Το μόνο σπαστικό είναι ο,τι γεμίζει απο κάτω απο μια πολύ σπαστική βίδα η οποία σίγουρα θα χαθεί.Σε σχέση με τον subtank mini ο kayfun έχει ένα κλικ καλύτερη γευση.Τρελλή διαφορά όπως περίμενα όχι αλλα είναι ομορφος άτμο/της.

To δικό μου το sub box δεν έχει έρθει ακόμη για να δω τι παίζει στο στήσιμο αλλά τι στην ευχή,θα έρθει.επίσης,βρήκα ένα site απο Πολωνία με πολύ καλές τιμές στα αρώματα TPA κτλ.Τα μεταφορικά για ελλαδισταν είναι 6 ευρώ.Στη παραγγελία παίζουν και δωράκια κατι δικά τους υγρά τα οποία είναι ευχάριστα.

dimmie_72 Σβήσε μηνύματα,έχει γεμίσει το inbox σου.
    Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 03/07/2015 στις 01:01.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    dimmie_72 Σβήσε μηνύματα,έχει γεμίσει το inbox σου.
    ok.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Λοιπον,ήρθε πριν λίγο το subox.Εστησα το rda κομμάτι κατευθείαν και δουλευει μια χαρά χωρίς διαρροές.Θέλει περισσότερο βαμβάκι σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό αλλά αποδίδει εξίσου καλά.Κάποια στιγμη θα δοκιμάσω και με σκέτη vg να δω τι παίζει με τα παχύρρευστα υγρά.(Αυτό μάλλον δεν ακούστηκε σωστά).Βέβαια είναι 0,5 (βαριέμαι να στρίβω σύρμα τώρα) οπότε είναι αρκετά ζεστός ο ατμός.Δεν είμαι σίγουρος πόσο θα κρατήσει ο πόλος του mod που δεν είναι ρυθμιζόμενος.Θέλει προσοχή εκεί.Το νέο δαχτυλίδι αέρα δε μου άρεσε πολύ αλλά είναι πιο σκληρό στη περιστροφή του οπότε,δύσκολα θα χαθεί η ρύθμιση που θα βάλεις.Ειναι πολύ κομψό και με ωραίο φινίρισμα το οποίο και αυτό δε ξέρω πόσο θα αντέξει.Ελπίζω να υπάρξει θήκη.Εργονομικά είναι άψογο.

Δοκίμασα και τη νέα εργοστασιακή κεφαλη.Διαρροή δεν είχα απο πουθενά αλλα δε σκάει σωστά τη γευση το οποίο ήταν αναμενόμενο.Θα προτιμήσω το rda οπου έτσι μπορώ να το φέρω στα μέτρα μου.
    Φίου φίου φι φι φίου

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αρχίζει και ξεφλουδιζει στην βαση του ατμοποιητη.
    Οπως έγραψα και παραπάνω, για υγρα 50/50που δουλεύω εγω θέλει παραπάνω φυτιλι για να μην εχεις διαρροές.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μερικά συμπεράσματά από την μέχρι τώρα χρήση του subtank mini.
    Ο νεος ατμοποιητης είναι φτιαγμένος για χρήση παχύρρευστων υγρών .
    Οι οπές παροχής υγρού είναι μεγάλες και πρέπει να στηθει με αρκετό φυτιλι.
    Όμως με τις αντιστάσεις που έρχεται δεν είναι εφικτό λογο της μικρής διαμέτρου που είναι τυλιγμενες.
    Θα δοκιμάσω να τυλιξω μια με μεγαλυτερη διάμετρο και θα επανέλθω να σας πω εντυπώσεις.
    Οι αντιστάσεις που έχει μέσα έχουν περίπου 2.5mm διάμετρο. Μια χαρά είναι. Έφτιαξα και 3mm, δεν αξίζει, δεν έχει νόημα. Με το κατσαβιδάκι που έχει μέσα είναι πολύ μικρές 2mm.
    Με 2,5mm διάμετρος αντίστασης, 0,25 πάχος σύρματος και 4 σπείρες βγαίνει 0,9 - 1Ω. Δουλεύει από 12W και πάνω (έως 18 το έχω δοκιμάσει). 5 σπείρες 1.1Ω

Κάνε δοκιμές να βρεις πόσο σφιχτό χρειάζεται να είναι το βαμβάκι μέσα στην αντίσταση και πόσο βαμβάκι χρειάζεται έξω ώστε να μην έχεις διαρροές αλλά και να διαβρέχεται σωστά.

Το πόσο θα βάλεις εκτός αντίστασης για να καλύψεις τις τρύπες δεν εξαρτάται απ' το πάχος της αντίστασης.

Το είδος του βαμβακιού παίζει και αυτό ένα μικρό ρόλο.

Αν δεν έχεις διαρροές και δεν σου βγάζει καμένο μετά από λίγο, τότε η ποσότητα που βάζεις έξω είναι σωστή. Δεν έχεις βρει ακόμα πόσο σφιχτό πρέπει να είναι το βαμβάκι που βρίσκεται μεσα στην αντίσταση και παράγει τον ατμό.

Moderator
    Λοιπον,ήρθε πριν λίγο το subox.Εστησα το rda κομμάτι κατευθείαν και δουλευει μια χαρά χωρίς διαρροές.Θέλει περισσότερο βαμβάκι σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό αλλά αποδίδει εξίσου καλά.Κάποια στιγμη θα δοκιμάσω και με σκέτη vg να δω τι παίζει με τα παχύρρευστα υγρά.(Αυτό μάλλον δεν ακούστηκε σωστά).Βέβαια είναι 0,5 (βαριέμαι να στρίβω σύρμα τώρα) οπότε είναι αρκετά ζεστός ο ατμός.Δεν είμαι σίγουρος πόσο θα κρατήσει ο πόλος του mod που δεν είναι ρυθμιζόμενος.Θέλει προσοχή εκεί.Το νέο δαχτυλίδι αέρα δε μου άρεσε πολύ αλλά είναι πιο σκληρό στη περιστροφή του οπότε,δύσκολα θα χαθεί η ρύθμιση που θα βάλεις.Ειναι πολύ κομψό και με ωραίο φινίρισμα το οποίο και αυτό δε ξέρω πόσο θα αντέξει.Ελπίζω να υπάρξει θήκη.Εργονομικά είναι άψογο.

Δοκίμασα και τη νέα εργοστασιακή κεφαλη.Διαρροή δεν είχα απο πουθενά αλλα δε σκάει σωστά τη γευση το οποίο ήταν αναμενόμενο.Θα προτιμήσω το rda οπου έτσι μπορώ να το φέρω στα μέτρα μου.
    Ναι ο πόλος δεν είναι ρυθμιζόμενος ενώ αυτό που βιδώνει εκεί είναι πιο μακρύ απ' τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα όταν πας να χρησιμοποιήσεις άλλο ατμοποιητή να θέλει λίγο τράβηγμα προς τα έξω (μη το κάνεις χωρίς να τον σβήσεις πρώτα).

Το φινίρισμα θα αντέξει λιγότερο απ' ότι αν ήταν νικελ. Εμένα πάντως το μονο που με απασχολεί είναι η εργονομία και η απόδοση.

Την αντίσταση που είχε μέσα στα πόσα w την χρησιμοποιείς?
    Ο πόλος τι μπορεί να πάθει?

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    o πόλος τι μπορεί να πάθει?
    Μπορεί με το βάλε-βγάλε να πέσει προς τα μέσα ή μακροπρόθεσμα να κολλήσει. Επίσης, σίγουρα δεν θα παίζει με όλους τους ατμο

Moderator

Δεν παίζει με όλους τους ατμο αν δε τον πειράξεις.

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:01