η απάντησή σου στο
"κάποιος πρέπει και να σκάψει στην οικοδομή"
"κάποιος πρέπει και να καθαρίσει το γραφείο"
"κάποιος πρέπει και να πλύνει τα πιάτα στην ταβέρνα"
"κάποιος πρέπει να κουβαλήσει τις κούτες"
"κάποιος πρέπει να οδηγήσει την νταλίκα"
ποια είναι ;
εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ειλικρινα σου λεω βγαζει πολυ λιγοτερα.....και με το αγχος του ελευθερου επαγγελματια...του τρεξιματος σε μερη ανα την ελλαδα...και και και...
απλα ρε παιδι μου δεν μπορουσε στο γραφειο.....
για αυτο ειπα, οτι υπαρχον και αλλοι λογοι , εκτος των οικονομικων απολαβων....
και οταον του λες....ρε φιλε...τοσα χρονια χαμενα....τοσα λεφτα....σιγουρη δουλεια...γραφειο καφεδακι ζεστασια ηρεμια σερφαρισμα νετ κλπ κλπ κλπ.....σου απανταει
ρε παιδια απλα δεν μπορω!
ε ρωτα λοιπν απευθειας και μην το πας γυρω γυρω....
η απαντηση ειναι ΟΛΟΙ ΜΑΣ.....εγω εσυ οποιος.....οποιος...
ολα τα παραπανω που ειπες τα εχω κανει, εκτος νταλικας που ημουν μονο συνοδηγος στα δρομολογια και οχι οδηγος....
εγω αυτο που σου ειπα αρίστο είναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κατηγορησεις καποιον....που προτιμα το γραφείο απο τα παραπανω
ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!
οχι οτι ιεναι ντροπη ή οτι δεν πρπει να το κανει καποιος ή ή ή .....
το πιασες τωρα ρε?αντε γιατι μου φαινεται ο σαβιολα σου πηρε τα μυαλα
![]()
Δε διαφωνουμε σιγουρα δεν ειναι ολες οι δουλειες για όλους, αλλα δε καταλαβαινω γιατι να αφησουμε εκτος το οικονομικο κομματι του να δουλευεις οικοδομη ας πουμε ή να κανεις μερεμετια (μαυρα) σε σχεση με το να δουλευεις σε γραφεια και να προμοταρεις τη νεα εποχη τιμων της κοσμοτε για 540 ευρω 8ωρο
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ρε σεις ημαρτον )...ειπε κανεις να αφησουμε το οικονομικο κομματι ή να μην δουλεψουμε ποτε οικοδομή ή δεν ξερω γω τι?
εγω απαντησα στο αν ειναι καλυτερα απο θεμα συνθηκών να προτιμήσεις το γραφειο....και δεν ειναι κατακριτεο....αυτο ειπα, αυτο απαντησα και στον Αρίστο πιο πανω...
τωρα το αν εμενα ή εσενα ή δεν ξερω γω...μου αρεσει να προμοτάρω την κοσμοτε....γιατι ειναι κατακριτέο???
εγω μπορει να βολευομαι με αυτα τα 540 ευρω που λες....
κια να πηγαινω να τα τρωω το ΣΚ που εσυ πρεπει να σκαψεις όλο το σπιτι γυρω γυρω για να κανεις εξωτερικό μπανιο σε ενα σπιτι που τρυπησαν εσωτερικα οι σωλήνες....
do you get my point?
Mα δεν είπα μόνο στον τουρισμό... έχουμε μοναδικά προϊόντα σε όλο το κόσμο τα οποία τα αφήνουμε παντελώς ανεκμετάλλευτα... μόνο το λάδι να βάλεις κάτω είναι να παίρνεις ανάποδες... να το δίνουμε χοντρικη στους Ιταλούς, για να το μοσχοπουλήσουν χρυσάφι μετά λιανική και να παίρνουν τα credits και τα φράγκα!!! Και να ήταν μόνο το λάδι... η πολιτιστική κληρονομία; Σπαταλήσαμε δις για τους ολυμπιακούς αγώνες (που καμία σχέση δεν έχουν με το αρχέτυπο).Φτιάξτε ρε τρόμπες δυο - τρια πανεπιστήμια που να είναι τα καλύτερα στον κόσμο. Εύκολο δεν είναι, αλλά δεν έιναι και ακατόρθωτο. Πούλα παιδεία, έχεις τη σερμαγιά και το copryigth αλλά είσαι βλάχος, οκ... πάρε τους γαμιστερότερους λέκτορες και πρυτάνεις και ντύσε τους με χρυσάφι. Οι αγελαδάρηδες στο αμέρικα πως το έκαναν δηλαδή; Φτιάξε το γαμιστερότερο πανεπιστήμιο μαθηματικών στην Σάμο...γιατί; Γιατί εκεί γεννήθηκε (κατά προσέγγιση) ο Πυθαγόρας. Φτιάξε το γαμιστερότερη σχολή φυσικών επιστημών στην Χαλκιδική του Αριστοτέλη, Πολιτικών Επιστημών στην Αθήνα για την δημοκρατία, Σωματιδιακής Φυσικής στη Θράκη του Δημόκριτου και η λίστα δεν έχει τέλος.
μιλησες για τον υδραυλικό ...,και πανω εκει απαντησα....
αν σου πω τι εχω κανει σαν υδραυλικός ( και οπως ξερεις βοηθός ετσι???) ισως αλλαξεις γνωμη...
παντου υπαρχουν τεχνιτες, επαγγελματιες κλπ κπ που την βγαζουν πιο χαλαρα...δεν διαφωνω...αλλα ειναι η εξαιρεση...
ο κολλητος μου εχει φαει την ζωη του σε μυστρι , καλεμι, καβουρα, κατσαβιδια, χαλκοσωλήνες....με γαμώ τα λεφτα...μηδεν ζωη....και μπηκε με το ενα τριτο των όσων εβγαζε τωρα , εσωτερικός υδραυλικός σε νοσοκομείο΄....και δεν θελει να κουνηθεί ουτε με σεισμο...
ε κατι περισσοτερο ξερει και αυτος
και εξάλλου, όπως λες αυτό είναι το point σου
εγώ συντάσσομαι με Sapadak
για μένα 1ο κριτήριο στη δουλειά είναι οι απολαβές
2ο είναι το όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος (το πληρώνω βλέπεις ήδη...)
και μετά έρχονται οι ώρες και ο σωματικός κάματος
ο καθένας όπως τα αξιολογεί![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε