Σελίδα 45 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3540414243444546474849505595 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

[QUOTE=AUFGEBRACHT;2355707]Τη Μύκονο Έλληνες όπως ο Αντώνης των οποίων ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.

QUOTE]
    γεμισαμε επαναστατες οντως...........ΤΟ 40 οι ανταρτες επιασαν τα βουνα ..............το 2013 επιασαν τα νησια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δάκτυλος του Μεγάλου Αδερφού και των Γερμανών για να μην διαδοθεί το νέο της επανάστασης και γίνει ο Αντώνης αντικείμενο λατρείας από όλους του Έλληνες, ακόμα και τους στρέϊτ...
    κλαιω πραγματικα .........οπως τους εμασε ο παπαφλεσσας στην εκλλησια ...........ε, αυτος εκανε μαζωξη σε bar restaurant ....... ο ανθρωπος εξελισεται ,περασαν και καμια 200αρα χρονια

Τη Μύκονο φιλαράκι να την αφήσεις ήσυχη και να πλένεις το στόμα σου με νερό (κατά προτίμηση Evian ή αν μπορείς με σαμπάνια Moet & Chandon ακόμα καλύτερα). Γιατί ενώ εδώ εσείς σφάζεστε για το εάν ξεχρεώσαμε ή όχι από τον καναπέ σας και την καρεκλίτσα σας, στη Μύκονο ο κομμαντάντε Antonio Remos de la Gardenia ύψωνε τη σημαία της αφύπνισης της πατρίδας μας κι έδειχνε το δρόμο. Σε μια συναυλία-παλιγγενεσία στη γιάφκα Nammos της Μυκόνου, ο Αντώνης έδειξε το δρόμο, έδειξε πως υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που αντιστέκεται, πως υπάρχουν Έλληνες όπως ο Αντώνης των οποίων ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.

Όταν οι πουλημένοι πολιτικοί υποδέχονταν τον Σόϊμπλε και του έκαναν τεμενάδες, ο Αντώνης ο Ρέμος δεν του χαρίστηκε. Έτσι, όταν άρχισαν να καταφτάνουν τα κιβώτια με τις σαμπάνιες στην πίστα ο Αντώνης ο Ρέμος αναφώνησε ηρωϊκά: «Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούστης! Ελα πάμε». Δεν είναι απλά μια φράση, είναι μια κουβέντα που όσοι πλήρωσαν €180 θα έχουν την τιμή να διηγούνται στα εγγόνια τους ότι την άκουσαν ζωντανά. Δεν είναι τυχαίες οι λέξεις που εξεστόμισε ο Αντώνης. Πούστης του κερατά ο Σόϊμπλε και όταν το λέει ο Αντώνης έχει βαρύνουσα σημασία, γιατί ο Αντώνης ξέρει πολύ καλά από πούστηδες. Όπως ξέρει πολύ καλά ο Αντώνης πως είναι να σε πηδάνε ασάλιωτα και να χρειάζεσαι ράμματα στο νοσοκομείο, όπως κάνει ο σακάτης Γερμαναράς με ένα ολόκληρο λαό. Όταν ο Αντώνης ο Ρέμος πριν λίγα χρόνια καλούσε με το νέο Θούριο με τίτλο "κομμένα πια τα δανεικά" πόσοι από εσάς δώσατε βάση και τείνατε ευήκοον ους;

Όμως ο κομμαντάτε Αντώνιο δεν έμεινε εκεί, αφού πολλάκις κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποκάλεσε τη Μέρκελ "κουφάλα" και ποιος δεν συμφώνησε μαζί του, ιδιαίτερα ο συμπολίτης μας που κόντρα στη γερμανική κατοχή είχε το θάρρος να ανοίξει σαμπάνια αξίας € 25.000, χλευάζοντας έτσι την πολιτική λιτότητας που κηρύσσει η μισητή καγκελάριος και δείχνοντας το δρόμο σε όλους εμάς...

Συνέλληνες εγερθείτε, ο χοντρός γαρ παχύς!!!!
    aisthanomai idi poly asxima re file....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    aisthanomai idi poly asxima re file....
    και που να τα ήξερες -αμε κι όλα !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    και που να τα ήξερες -αμε κι όλα !

allo ennousa :P

sovara akoma den exw katalavei ti psaxnete....the party is over and someone has to pay the bill...aytos o kapoios eiste eseis/emeis...o logos?pio xavale kai starxidia mas xwra den yparxei...an kai vasika einai ayto pou lene...zoume tin zwi pou nomizoume oti orizoume alla den einai etsi...apo panta kapoios ekane koumanto gia emas...se ayta ta xronia ekatse o kliros se emas...dystixws einai kapoioi akoma toso volemenoi pou...

mia gamimeni bistolia exoume (an) stin zwi mas kai kolwnoume...i apogoitevomaste...

aderfia vastate thermopyles....alla kai ayti i gamimeni istoria einai enantion mas...
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 26/07/2013 στις 04:52.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Έχει ωραία γκομενάκια στις τράπεζες...

(στο γιαπί δε βγάζεις γκόμενα με τη καμία...)

Nαι αλλά τα μπανιστήρια που έχεις από τα γειτονικά κτήρια
    απλά δεν υπάρχουν...........................................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τη Μύκονο φιλαράκι να την αφήσεις ήσυχη και να πλένεις το στόμα σου με νερό (κατά προτίμηση Evian ή αν μπορείς με σαμπάνια Moet & Chandon ακόμα καλύτερα). Γιατί ενώ εδώ εσείς σφάζεστε για το εάν ξεχρεώσαμε ή όχι από τον καναπέ σας και την καρεκλίτσα σας, στη Μύκονο ο κομμαντάντε Antonio Remos de la Gardenia ύψωνε τη σημαία της αφύπνισης της πατρίδας μας κι έδειχνε το δρόμο. Σε μια συναυλία-παλιγγενεσία στη γιάφκα Nammos της Μυκόνου, ο Αντώνης έδειξε το δρόμο, έδειξε πως υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που αντιστέκεται, πως υπάρχουν Έλληνες όπως ο Αντώνης των οποίων ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.

Όταν οι πουλημένοι πολιτικοί υποδέχονταν τον Σόϊμπλε και του έκαναν τεμενάδες, ο Αντώνης ο Ρέμος δεν του χαρίστηκε. Έτσι, όταν άρχισαν να καταφτάνουν τα κιβώτια με τις σαμπάνιες στην πίστα ο Αντώνης ο Ρέμος αναφώνησε ηρωϊκά: «Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούστης! Ελα πάμε». Δεν είναι απλά μια φράση, είναι μια κουβέντα που όσοι πλήρωσαν €180 θα έχουν την τιμή να διηγούνται στα εγγόνια τους ότι την άκουσαν ζωντανά. Δεν είναι τυχαίες οι λέξεις που εξεστόμισε ο Αντώνης. Πούστης του κερατά ο Σόϊμπλε και όταν το λέει ο Αντώνης έχει βαρύνουσα σημασία, γιατί ο Αντώνης ξέρει πολύ καλά από πούστηδες. Όπως ξέρει πολύ καλά ο Αντώνης πως είναι να σε πηδάνε ασάλιωτα και να χρειάζεσαι ράμματα στο νοσοκομείο, όπως κάνει ο σακάτης Γερμαναράς με ένα ολόκληρο λαό. Όταν ο Αντώνης ο Ρέμος πριν λίγα χρόνια καλούσε με το νέο Θούριο με τίτλο "κομμένα πια τα δανεικά" πόσοι από εσάς δώσατε βάση και τείνατε ευήκοον ους;

Όμως ο κομμαντάτε Αντώνιο δεν έμεινε εκεί, αφού πολλάκις κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποκάλεσε τη Μέρκελ "κουφάλα" και ποιος δεν συμφώνησε μαζί του, ιδιαίτερα ο συμπολίτης μας που κόντρα στη γερμανική κατοχή είχε το θάρρος να ανοίξει σαμπάνια αξίας € 25.000, χλευάζοντας έτσι την πολιτική λιτότητας που κηρύσσει η μισητή καγκελάριος και δείχνοντας το δρόμο σε όλους εμάς...

Συνέλληνες εγερθείτε, ο χοντρός γαρ παχύς!!!!
    Είναι και ένα άλλο θεματάκι... ας πούμε ότι γ@μηθηκα να κλέβω να καταχράζομαι και να υπεξαιρώ... πάτησα επί πτωμάτων, ευθύνομαι σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή κατάσταση και είμαι τόσο αναίσθητο @δι που δεν μου καίγεται καρφί αν ο κόσμος φουντάρει από τα μπαλκόνια και οι μισοι είναι με κατάθλιψη και το σκέφτονται να φουντάρουν και αυτοί. Ρε γαμότιο την έκανα που την έκανα τη μαλακία, ας τα φάω Grande, χωρίς επτώσεις στις galmourιές... να πάω VIP σε συναυλία της Beyonce στο Vegas, να πλακωθώ στις κόκες και μετά να πάω στο καμαρίνι της και να της ρίξω και έναν (τι μπουτάρες ρε μλκ!!!), να με κυνηγάει μετά όλοι η gangsta πλέμπα του USA. Να πάω στο Monaco και να είμαι στα γιοτ Ρώσσων γκαζομεγιστάνων με Ρωσσιδάκια αφρό δίπλα μου να κάνω και βόλτα καμια Veyron, στην Kολομβία σε επαύλεις ναρκόμπροων να το παίζω scarface, να μαζέψω ανερχόμενα αστεράκια του Hollywood, που δίνουν τα πάντα για εμφάνιση 2" σε ταινιά και να τα πάω κρουαζιέρα στα greek islands... τέτοια πράγματα... αλλά να τα έχω φάει και να ανοίγω σαμπάνιες στο Ρέμο, πρώτη ξαπλώστρα πίστα;;;!!! Πόσο γίδι ρε μλκς!!! Πόσο καράβλαχος στούρνος τυρογάλι;!!! OMG!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Είναι και ένα άλλο θεματάκι... ας πούμε ότι γ@μηθηκα να κλέβω να καταχράζομαι και να υπεξαιρώ... πάτησα επί πτωμάτων, ευθύνομαι σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή κατάσταση και είμαι τόσο αναίσθητο @δι που δεν μου καίγεται καρφί αν ο κόσμος φουντάρει από τα μπαλκόνια και οι μισοι είναι με κατάθλιψη και το σκέφτονται να φουντάρουν και αυτοί. Ρε γαμότιο την έκανα που την έκανα τη μαλακία, ας τα φάω Grande, χωρίς επτώσεις στις galmourιές... να πάω VIP σε συναυλία της Beyonce στο Vegas, να πλακωθώ στις κόκες και μετά να πάω στο καμαρίνι της και να της ρίξω και έναν (τι μπουτάρες ρε μλκ!!!), να με κυνηγάει μετά όλοι η gangsta πλέμπα του USA. Να πάω στο Monaco και να είμαι στα γιοτ Ρώσσων γκαζομεγιστάνων με Ρωσσιδάκια αφρό δίπλα μου να κάνω και βόλτα καμια Veyron, στην Kολομβία σε επαύλεις ναρκόμπροων να το παίζω scarface, να μαζέψω ανερχόμενα αστεράκια του Hollywood, που δίνουν τα πάντα για εμφάνιση 2" σε ταινιά και να τα πάω κρουαζιέρα στα greek islands... τέτοια πράγματα... αλλά να τα έχω φάει και να ανοίγω σαμπάνιες στο Ρέμο, πρώτη ξαπλώστρα πίστα;;;!!! Πόσο γίδι ρε μλκς!!! Πόσο καράβλαχος στούρνος τυρογάλι;!!! OMG!!!
    ζηλεύεις ε ;
    έλα παραδέξου το

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Οοοο Εμ Τζι !!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από nikos_abel; 26/07/2013 στις 10:44.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Πραγματικα θλιβεροι....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για σταθείτε ρε παιδιά, δεν φωνάζαμε τόσο καιρό ότι ο πνευματικός κόσμος της Ελλάδας δεν μιλά;

Ορίστε, μίλησε. Αυτός είναι ο πνευματικός/καλλιτεχνικός κόσμος μας.

Αναμένουμε δηλώσεις κι από τον Νότη, όταν επιστρέψει από τον Ορίωνα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Για σταθείτε ρε παιδιά, δεν φωνάζαμε τόσο καιρό ότι ο πνευματικός κόσμος της Ελλάδας δεν μιλά;

Ορίστε, μίλησε. Αυτός είναι ο πνευματικός/καλλιτεχνικός κόσμος μας.

Αναμένουμε δηλώσεις κι από τον Νότη, όταν επιστρέψει από τον Ορίωνα.
    Aν δε πάρει θέση ο Παντελίδης εγώ άποψη δεν εκφέρω πάντως...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    να πάω VIP σε συναυλία της Beyonce στο Vegas, να πλακωθώ στις κόκες και μετά να πάω στο καμαρίνι της και να της ρίξω και έναν (τι μπουτάρες ρε μλκ!!!), να με κυνηγάει μετά όλοι η gangsta πλέμπα του USA. Να πάω στο Monaco και να είμαι στα γιοτ Ρώσσων γκαζομεγιστάνων με Ρωσσιδάκια αφρό δίπλα μου να κάνω και βόλτα καμια Veyron, στην Kολομβία σε επαύλεις ναρκόμπροων να το παίζω scarface, να μαζέψω ανερχόμενα αστεράκια του Hollywood, που δίνουν τα πάντα για εμφάνιση 2" σε ταινιά και να τα πάω κρουαζιέρα στα greek islands... τέτοια πράγματα...
    Τί μας κ@υλώνεις ρε κερατά πρωί πρωί?

Άντε και μου βάζεις ιδέες ενώ έχω ήδη κανονίσει για το ΣΚ και δεν μπορώ να αναβάλω

αλλά να τα έχω φάει και να ανοίγω σαμπάνιες στο Ρέμο, πρώτη ξαπλώστρα πίστα;;;!!! Πόσο γίδι ρε μλκς!!! Πόσο καράβλαχος στούρνος τυρογάλι;!!! OMG!!!
    Άλλο Ρέμο άλλο Σαν Ρέμο ρε Κώστα.
    Για να κάνει κάποιος αυτά που περιγράφεις παραπάνω πρέπει να έχει μασήσει το μισό ΑΕΠ

Κι εκτός από τις γερές φαγάνες, θυμήσου λίγο τον τύπο που είχες περιγράψει στο μπουζουκτσίδικο που δάγκωνε το ποτήρι για να το σπάσει και το κοπάναγε στην κεφάλα του. Βγαίνουν και σε καλοκαιρινή έκδοση αυτοί. Βάλ'του λίγο "χρυσόσκονη", πέτα και κανά smartphone να εξέχει από την τσέπα μαζί με το μπρελόκ της BMW, κανά λινό πουκαμισοπαντελονάκι, κι έτοιμος ο δικός σου να γίνει κι αυτός ένας σπουδαίος που θα τα σπάσει καλοκαιριάτικα στο Ρέμο.
    Κι άμα αντί για pure colombian blow τραβήξει καμιά μυτιά νοθευμένη πυτιρίδα, κι αντί για τη Beyonce ή το Ρωσσιδάκι αφρό, του ξηγηθεί κανά μπουλκουμέ η λουλουδού με το μπούτι αφρό από την κυτταρίτιδα και πάλι τυχερός θα είναι

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα χαρίσει τα δανεια στον κόσμο, θα ανοιξει δουλειές για τους άνεργους και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.

Πραγματικά είστε τόσο αφελείς ή τόσο κομματικοί;
    Δεν θα ερθει κανένας ΣΥΡΙΖΑ, καμία ανταρσύα και κανένα EΠΑΜ να σου χαρίσει τίποτα.
    Και τα έχω ξαναπεί αυτά και με κουράζεις να λέω τα ίδια.

Ο σκοπός μας είναι να αποκατασταθεί η δημοκρατία ΞΑΝΑ και σίγουρα αυτό δεν γινεται ούτε από τον καναπέ ούτε απο forum.

Tώρα εάν καποιοι όμως υποστηρίζουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΕΠΑΜ,η Ανταρσύα και το "Κίνημα δεν πληρώνω"
    είναι στην ίδια μοιρα,θέση,με ίδιο μερίδιο ευθύνης με το ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.ΛΑΟΣ,ΧΑ,ΔΗΜΑΡ

χρειάζονται σίγουρα ψυχανάλυση - την οποία δεν την προσφέρω- καθώς και να διαχωρίσουν τις έννοιες πολιτικοποιημένος από κομματικοποιημένος.

Τόσο απλά
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ