[QUOTE=AUFGEBRACHT;2355707]Τη Μύκονο Έλληνες όπως ο Αντώνης των οποίων ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.
QUOTE]
γεμισαμε επαναστατες οντως...........ΤΟ 40 οι ανταρτες επιασαν τα βουνα ..............το 2013 επιασαν τα νησια
[QUOTE=AUFGEBRACHT;2355707]Τη Μύκονο Έλληνες όπως ο Αντώνης των οποίων ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.
QUOTE]
γεμισαμε επαναστατες οντως...........ΤΟ 40 οι ανταρτες επιασαν τα βουνα ..............το 2013 επιασαν τα νησια
sovara akoma den exw katalavei ti psaxnete....the party is over and someone has to pay the bill...aytos o kapoios eiste eseis/emeis...o logos?pio xavale kai starxidia mas xwra den yparxei...an kai vasika einai ayto pou lene...zoume tin zwi pou nomizoume oti orizoume alla den einai etsi...apo panta kapoios ekane koumanto gia emas...se ayta ta xronia ekatse o kliros se emas...dystixws einai kapoioi akoma toso volemenoi pou...
mia gamimeni bistolia exoume (an) stin zwi mas kai kolwnoume...i apogoitevomaste...
aderfia vastate thermopyles....alla kai ayti i gamimeni istoria einai enantion mas...
Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 26/07/2013 στις 04:52.
Είναι και ένα άλλο θεματάκι... ας πούμε ότι γ@μηθηκα να κλέβω να καταχράζομαι και να υπεξαιρώ... πάτησα επί πτωμάτων, ευθύνομαι σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή κατάσταση και είμαι τόσο αναίσθητο @δι που δεν μου καίγεται καρφί αν ο κόσμος φουντάρει από τα μπαλκόνια και οι μισοι είναι με κατάθλιψη και το σκέφτονται να φουντάρουν και αυτοί. Ρε γαμότιο την έκανα που την έκανα τη μαλακία, ας τα φάω Grande, χωρίς επτώσεις στις galmourιές... να πάω VIP σε συναυλία της Beyonce στο Vegas, να πλακωθώ στις κόκες και μετά να πάω στο καμαρίνι της και να της ρίξω και έναν (τι μπουτάρες ρε μλκ!!!), να με κυνηγάει μετά όλοι η gangsta πλέμπα του USA. Να πάω στο Monaco και να είμαι στα γιοτ Ρώσσων γκαζομεγιστάνων με Ρωσσιδάκια αφρό δίπλα μου να κάνω και βόλτα καμια Veyron, στην Kολομβία σε επαύλεις ναρκόμπροων να το παίζω scarface, να μαζέψω ανερχόμενα αστεράκια του Hollywood, που δίνουν τα πάντα για εμφάνιση 2" σε ταινιά και να τα πάω κρουαζιέρα στα greek islands... τέτοια πράγματα... αλλά να τα έχω φάει και να ανοίγω σαμπάνιες στο Ρέμο, πρώτη ξαπλώστρα πίστα;;;!!! Πόσο γίδι ρε μλκς!!! Πόσο καράβλαχος στούρνος τυρογάλι;!!! OMG!!!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τελευταία τροποποίηση από nikos_abel; 26/07/2013 στις 10:44.
Για σταθείτε ρε παιδιά, δεν φωνάζαμε τόσο καιρό ότι ο πνευματικός κόσμος της Ελλάδας δεν μιλά;
Ορίστε, μίλησε. Αυτός είναι ο πνευματικός/καλλιτεχνικός κόσμος μας.
Αναμένουμε δηλώσεις κι από τον Νότη, όταν επιστρέψει από τον Ορίωνα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τί μας κ@υλώνεις ρε κερατά πρωί πρωί?
Άντε και μου βάζεις ιδέες ενώ έχω ήδη κανονίσει για το ΣΚ και δεν μπορώ να αναβάλω
Άλλο Ρέμο άλλο Σαν Ρέμο ρε Κώστα.
Για να κάνει κάποιος αυτά που περιγράφεις παραπάνω πρέπει να έχει μασήσει το μισό ΑΕΠ
Κι εκτός από τις γερές φαγάνες, θυμήσου λίγο τον τύπο που είχες περιγράψει στο μπουζουκτσίδικο που δάγκωνε το ποτήρι για να το σπάσει και το κοπάναγε στην κεφάλα του. Βγαίνουν και σε καλοκαιρινή έκδοση αυτοί. Βάλ'του λίγο "χρυσόσκονη", πέτα και κανά smartphone να εξέχει από την τσέπα μαζί με το μπρελόκ της BMW, κανά λινό πουκαμισοπαντελονάκι, κι έτοιμος ο δικός σου να γίνει κι αυτός ένας σπουδαίος που θα τα σπάσει καλοκαιριάτικα στο Ρέμο.
Κι άμα αντί για pure colombian blow τραβήξει καμιά μυτιά νοθευμένη πυτιρίδα, κι αντί για τη Beyonce ή το Ρωσσιδάκι αφρό, του ξηγηθεί κανά μπουλκουμέ η λουλουδού με το μπούτι αφρό από την κυτταρίτιδα και πάλι τυχερός θα είναι![]()
Δεν θα ερθει κανένας ΣΥΡΙΖΑ, καμία ανταρσύα και κανένα EΠΑΜ να σου χαρίσει τίποτα.
Και τα έχω ξαναπεί αυτά και με κουράζεις να λέω τα ίδια.
Ο σκοπός μας είναι να αποκατασταθεί η δημοκρατία ΞΑΝΑ και σίγουρα αυτό δεν γινεται ούτε από τον καναπέ ούτε απο forum.
Tώρα εάν καποιοι όμως υποστηρίζουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΕΠΑΜ,η Ανταρσύα και το "Κίνημα δεν πληρώνω"
είναι στην ίδια μοιρα,θέση,με ίδιο μερίδιο ευθύνης με το ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.ΛΑΟΣ,ΧΑ,ΔΗΜΑΡ
χρειάζονται σίγουρα ψυχανάλυση - την οποία δεν την προσφέρω- καθώς και να διαχωρίσουν τις έννοιες πολιτικοποιημένος από κομματικοποιημένος.
Τόσο απλά
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"