Σελίδα 48 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3843444546474849505152535898 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Οταν το κανει καποιος που διαφωνω με την αποψη του, ειναι κατακριτεο και αναρχοαπλυτο ραμολιμεντο, αποβλητο της κΕνωνιας.
    Οταν το κανω εγω ειναι 'αριστεριζουσα' αποψη.

Ειναι ανυποστατος ο τυπακος. Πληρως ενταγμενος στο "Μαλιστα κυριε Διευθηντη!'.
    Εδω προσπαθησε να μας πεισει οτι το 80% της ΕΛ.ΑΣ. ειναι αριστουχοι (θα ελεγα ανθρωποι, μα δεν παει το χερι)
    Εγώ απλώς είπα ότι οι αξιωματικοί είναι αριστούχοι μαθητές, κάτι για το οποίο δε χρειάζεται να πείσω μιας και το λένε οι βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων....
    Και δεν τσουβάλιασα, είπα πως είναι "αρκετά" ρατσιστής και "όχι και τόσο" προοδευτικός, που σημαίνει "κατά μέσο όρο".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος

τελοσπαντων εγω το κλεινω εδω , δεν καταληγει πουθενα η κουβεντα , καποια στιγμη ισως βγουν στο φως αρκετα πραγματα που ακομα μενουν κρυφα και μπορει και καποιοι απο το σωμα της αστυνομιας να το δουν λιγο πιο ξεκκαθαρα

Αυτή η κουβέντα δεν απευθύνεται στην αστυνομία.
    Ο μπάτσος δεν είναι χομπίστας, είναι έμμισθος.
    Επίσης μην περιμένεις από πολλούς μπάτσους να κάνουν την αυτοκριτική τους και στο τέλος της ημέρας να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να παραδεχτούν ότι είναι ξεφτίλες.
    Αν είχαν στοιχειώδη αντίληψη και αυτοσεβασμό δε θα ήταν μπάτσοι, θα ήταν κάτι άλλο.

Αυτό το thread επίσης δεν απευθύνεται σε ανθρώπους με μονοψήφιο IQ.

Αν λοιπόν εξαιρέσεις αυτές τις δύο ομάδες, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να διαμορφώσουν άποψη διαβάζοντας τα post που αξίζει να διαβαστούν σε αυτό το thread

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Αυτή η κουβέντα δεν απευθύνεται στην αστυνομία.
    Ο μπάτσος δεν είναι χομπίστας, είναι έμμισθος.
    Επίσης μην περιμένεις από πολλούς μπάτσους να κάνουν την αυτοκριτική τους και στο τέλος της ημέρας να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να παραδεχτούν ότι είναι ξεφτίλες.
    Αν είχαν στοιχειώδη αντίληψη και αυτοσεβασμό δε θα ήταν μπάτσοι, θα ήταν κάτι άλλο.

Αυτό το thread επίσης δεν απευθύνεται σε ανθρώπους με μονοψήφιο IQ.

Αν λοιπόν εξαιρέσεις αυτές τις δύο ομάδες, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να διαμορφώσουν άποψη διαβάζοντας τα post που αξίζει να διαβαστούν σε αυτό το thread
    Έχω βάλει ένα στοίχημα ότι θα φτάσουμε τις 100 σελίδες.... μπορείς σε παρακαλώ να με αφήσεις να συμμετέχω κι ας έχω μονοψήφιο IQ???

Παίξε μπάλα μάστορα...

Παρεπιπτόντως, όταν μιλάω για μονοψήφιο IQ δεν εννοώ εσένα...
    Έχεις χιούμορ , άρα μάλλον είσαι διψήφιος

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Εγώ απλώς είπα ότι οι αξιωματικοί είναι αριστούχοι μαθητές, κάτι για το οποίο δε χρειάζεται να πείσω μιας και το λένε οι βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων....
    Και δεν τσουβάλιασα, είπα πως είναι "αρκετά" ρατσιστής και "όχι και τόσο" προοδευτικός, που σημαίνει "κατά μέσο όρο".
    1)στα ματ δεν νομιζω οτι πανε οι αριστουχοι.
    2)αυτα τα συνεπαγεται σημαινει= κλπ που εχεις εσυ μεσα στο μυαλο σου δεν σημαινει οτι το αποτυπωνεις κιολας..
    κατα τα αλλα,αμφιβαλλω αν θα φτασει τις μισες απτις 100 σελιδες.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    για να μιλησουμε και λογικα , εντελως ιδεολογικα στην υπερτατατη ιδεατη κοινωνια ανθρωπων δεν θα χρειαζομαστε αστυνομια , οταν ομως υπαρχει καποιος που ρισκαρει την ζωη του και βλεπει την δουλεια του σαν λειτουργημα στο συστημα που ζουμε δεν μπορω να τον βαλω σε αυτο που εννοουμε μπατσο , εκτος αυτου ακομα και τον μπατσο δεν μπορω να τον δω σαν στοχο , αυτον που ειναι απο πισω στοχοποιω , οπως και εγω στοχοποιουμαι απο αυτον που εχει δωσει οδηγιες στον μπατσο ,

αν μεινεις να βλεπεις σε μια ολοκληρη κοινωνια εκκατομυριων ανθρωπων την αιτια του απολυταρχισμου και της βιας στην αστυνομια εχεις χασει την ουσια , δεν εχω απαντηση "πακετο" και δεν προκειται για αποπροσανατολισμο αυτα που γραφω , οι μπατσοι προφανως δεν ειναι φιλοι μας αλλα απο καπου φυτρωνουν
    Εν καφασάκι αδερφέ, απλά να σου πω (ίσως το προσπέρασες,ισως δε το είδες στις τοσες σελιδες) πως αυτα που λες, σωστά μεν καλυμμένα δε κάπου στην αρχη του θρεντ αυτου.
    Την αιτία του απολυταρχισμού, όσοι λίγο νιώθουμε ξέρουμε και την αναγνωρίζουμε.
    Αναλογως δε, πράττουμε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία προς την κατάργηση της, αλλά βλέπεις είμαστε λίγοι συγκριτικά με το άλλο καστ στο μαντρί.
    Για άλλη μια φορά λοιπόν, το ότι αναγνωρίζω ποιος είναι ο εχθρός μου ταξικά & κοινωνικά κατ'επέκταση (λέγε με ελίτ καστα), δεν σημαίνει ότι θα ανεχτώ τον κάθε πίθηκο που για πέντε μόνιμες δραχμές το μήνα προτίθεται να κάνει τη ντροπή δουλειά και να στρέφεται κατοπιν εντολής με ωμή βία (στην καλύτερη) ενάντιον του πόπολου απο το οποίο κι ο ίδιος ο μπαγλαμάς (tres sic) ξεφύτρωσε.
    Ελπίζω αυτη τη φορά, να ημουν πιο σαφής γιατι η αλήθεια ειναι οτι αρχίζω να στερεύω απο κόσμιους τρόπους να περιγράφω το προφανές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν συζητάτε, νοιώθω να να βρίσκομαι σε μάχη.
    Μάχη εδώ δεν είναι.Κουβεντούλα χαλαρή είναι εδώ μεσα.
    Μάχη είναι όταν τα "παιδιά", μας πετύχουν πουθενά στο δρόμο και τύχει να έχει ζαρντινιέρες γύρω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Παντα ενα βημα μπροστα η ΕΛΑΣ.
    Και στην δουλεια, και στο γλεντι.
    Ρησπεκτ.
    τους το μαθαίνουν και στις "σχολές" του εξάλλου...να διατηρουν πάντα το +1 :a04:
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Οι αξιωματικοι ναι, ειναι αναμφιβολα. Και πολλοι απο αυτους ακονιζουν το μυαλο περισσοτερο απο τον διπλα μας.
    Μα δεν ειναι οι αξιωματικοι με τα γκλοπ και τις ασπιδες....ειναι και αξιωματικοι, αλλα τεσπα οχι αυτοι στους οποιους αναφερομαστε τωρα.

Σε οτι αφορα το δευτερο σκελος, οταν λες
    Ο Έλληνας είναι αρκετά ρατσιστής και όχι τόσο προοδευτικός, αλλά φασίστας δεν είναι.
    δεν νομιζω οτι θελεις να καταλαβω οτι ηθελες να αναφερθεις στον μεσο ορο, ετσι;

Γιατι κι εγω αν πω "οτι ο οι αστυνομοι ειναι καθαρματα και καταχρωνται εξουσια, αλλα δεν ειναι εξωγηινοι", μαλλον θα καταλαβεις αυτο ακριβως που εγραψα και οχι κατι που θα "γεννησω" μετα για να καλυψω το τσουβαλιασμα, ε;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εσυ παλι ξυνεσαι?
    Ρε πανο
    Προχτές για ένα ανέκδοτο έφαγα πάλι κάρτα έχω χάσει τον λογαριασμό.
    Στα φρύδια μου, αν δεν αντιλαμβάνονται το χιούμορ.
    Ούτε φράγκα χάνω, ούτε τον μισθό μου κόβουν, ούτε πάω για πρόεδρος τού Μοτο.γρ .-
    Εδώ να προσθέσω ότι τουλάχιστον για να μπεις στην αξιωματικών, έχει πάρα πολυ διάβασμα και οι βάσεις είναι εφαμιλες με πολυτεχνεία και άλλες δημοφιλείς σχολές.
    Άρα μάλλον ντουβάρια δεν πάνε εκεί.
    Επίσης λόγω του ότι απ το 95 και μετά στην αστυνομία μπαίνουν μέσω πανελληνίων, άρα αστρατευτοι, οι περισσότεροι πάνε από τα ματ να ψηθούν.
    Επίσης για να κάνεις αυτοκριτική θα πρέπει κατ αρχήν να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου.
    Όχι να τα έχεις χαμένα.
    Η αυτοκριτικη του καθενός την κρατάει για τον εαυτό του.
    Δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά, η να είσαι αρεστός σε όλους,σε μια πορεία μπορεί να πέσει και μια παραπάνω, αλλά αν έγραφαν αυτοί που σώζονται τα μαγαζιά και οι περιουσίες τούς θα έλεγαν αλλά.
    Ουδέν κακό αμιγές καλού λοιπόν

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ελάτε όλοι παιδια, να κάτσουμε γύρω απο τη φωτιά και να ακούσουμε ιστοριες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αισωπος.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	37,7 KB 
ID:	327869
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος

Πραγματικά όμως...τι ασχολείσαι ακομα ρε μαν αφου το πράγμα πήγε εκει που βολεύει τι να συζητάμε τώρα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Καλα, ακομα γραφετε??.....
    Παμε για τις 50
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Banned
    ιστοριες ε?
    αρχιζω
    γιατι οι σκυλοι γλυφουν τα @@ τους?????????????????????

γιατι μπορουν......Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	μαιμου.jpeg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	8,0 KB 
ID:	327871

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος

Χαχαχαχαχααα

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    σας αφησα στο Port Louis και συνεχιζω να σας διαβαζω στην Fujairah!Πολυ αναλυση.

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF