Σελίδα 5 από 134 ΠρώτοΠρώτο 123456789101555105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    Τι ΔΕΝ καταλαβαινεις...οτι με 600ευρω ο ΑΛΛΟΣ ζει διαφορετικα απο οτι εσυ με 600 εδω με την ιδια καταναλωση?
    ΔΕΝ καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεις -για παράδειγμα- την δυνατότητα κατανάλωσης με την ποιότητα ζωής ή την ανάπτυξη με την οικονομική ευμάρεια....

δηλ. στο Μπαγκλαντές που έχει 8% ανάπτυξη είναι καλύτερα από την Ελβετία που έχει 0,6 % ...???

Το πεθανετε ειναι γαιτι εγω ετοιμαζομαι να την "κανω απο το γκρουπακι"για αλλου
    Οπότε.... στα π@π@ρια σου ....τι κάθεσαι και συγχύζεσαι ???...άσε εμάς που γουστάρουμε εδώ ή δεν μπορούμε να φύγουμε από δω...να φάμε το τσιβί...

Το παραδειγμα του Καυκασου η της Βραζιλιας δηλ τι μπορει να εχει κοινο με την Κεντρικη ,Βορεια Ευρωπη η την Αμερικη?Κραταω πισινη εχω ζησει και σε αλλες χωρες κατι 6μηνα και χρονους οχι σαν τουριστας.
    Φιλικα μιλαμε παντα
    Κανένα παράδειγμα δεν έδωσα για Καύκασο κλπ......απλά θέλω να πω ...το ότι εμείς είμαστε μπορδέλο δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι σένιοι.....

Φιλικα μιλαμε παντα
    Σαφώς
    Τελευταία τροποποίηση από Anty12; 31/05/2013 στις 14:43.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Οι εργαζόμενοι, έχοντας μια προσωρινά εκτελεστή ........ κατά της περιουσίας του επιχειρηματία που τις διοικεί
    πριν πάρουν πρώτα τα λεφτά τους οι Τράπεζες...????

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    πριν πάρουν πρώτα τα λεφτά τους οι Τράπεζες...????
    Πόσο πίσω εχεις μείνει πρόεδρε...

Προτεραιότητα έχει ο νεκροθάφτης. Οι άλλοι έπονται.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Πόσο πίσω εχεις μείνει πρόεδρε...

Προτεραιότητα έχει ο νεκροθάφτης. Οι άλλοι έπονται.
    capital ?
    ίσως η μόνη σελίδα με γράφοντες που έχουν περισσότερες γνώσεις από το moto

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    capital ?
    ίσως η μόνη σελίδα με γράφοντες που έχουν περισσότερες γνώσεις από το moto
    Μπα...το τι καρότα πετάνε κι εκεί μέσα δεν λέγεται. (τα μέλη στο φόρουμ εννοώ)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Συνειδητοποιησα

ΜΕ λιγα λογια ηταν λαθος στημενο απο την αρχη και αυτοι που ψηφιζαν και κουναγαν σημαιακια του καθε κομματος,ειχαν καρτουλες κομματος,συνδικαλισμους κλπ κλπ ΓΝΩΡΙΖΑΝ τι παιζεται αλλα επειδη τους βολευε αλλα και επειδη ειχαν και δυναμη λογω ρουσφετιων κλπκλπ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ...σε αυτο το γκρουπ βαζω το 99.9% των Ελληνων.
    Αλλα η υποκρισια στην Ελλαδα ειναι κορυφη,δεν ειναι τυχαιο οτι το θεατρο ειναι Ελληνικη ανακαλυψη. Οταν ο ΓΑΠ βγηκε και ειπε -που δεν το ειπε ετσι οπως το ειπαν οι ρουφιανοδημοσιογραφοι- οτι η Ελλαδα ειναι μια χωρα διεφθαρμενων ΟΛΟΙ πλην ελαχιστων εσχιζαν τα καλσον τους οτι δεν ειμαστε...σημερα στην ουσια οι εφημεριδες και οσοι εσχιζαν τοτε τα καλσον τους δεν κανουν τιποτα αλλο παρα να επιβεβαιωνουν αυτα που ειχε πει ο ΓΑΠ .

Επειδή κι εγώ ψιλοβαριέμαι αυτό το 99 % μπορείς να μου πεις πως το μέτρησες?

Για τα άλλα πολύ λες είναι πολύ ΒΟΛΙΚΟ για την για τους διαφθορείς να μοιράζονται την ευθύνη με όλους.
    Φταίμε όλοι, δηλαδή κανένας.
    Το έλεγαν κάποτε και για τα ναρκωτικά αυτό (για όποιον θυμάται) με την γνωστή κατάληξη.
    Των πολλών ο θάνατος λοιπόν ουκ εστί θάνατος και

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ
    μην ακουστεί η λέξη

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ

Tiresias mod on
    Και φυσικά όταν σε λίγο καιρό θα πηδάνε όλους αυτούς τους αγρότες που έβαλαν φωτοβολταικά θα φταίνε αυτοί (ή και αυτοί) και θα μας αξίζει που θα γυρίσουμε στην εποχή της ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ kαι των τσιφλικάδων.
    κλπ κλπ κλπ

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μπα...το τι καρότα πετάνε κι εκεί μέσα δεν λέγεται. (τα μέλη στο φόρουμ εννοώ)
    σε μένα το λες ;
    το διάβαζα μια εποχή, αλλά το σιχάθηκα, έχει καλό newsroom, αλλά πλέον χρησιμοποιώ τη ναυτεμπορική
    στο capital, μπορούν να κάνουν 30 σελίδες θέμα για τις διατροφικές συνήθειες της πέστροφας του Καναδά σε μισή ώρα :rotflmao:

υ.γ.
    μόνο τα μέλη ;
    γιατί οι συντάκτες ;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    ΔΕΝ καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεις -για παράδειγμα- την δυνατότητα κατανάλωσης με την ποιότητα ζωής ή την ανάπτυξη με την οικονομική ευμάρεια....

δηλ. στο Μπαγκλαντές που έχει 8% ανάπτυξη είναι καλύτερα από την Ελβετία που έχει 0,6 % ...???

Οπότε.... στα π@π@ρια σου ....τι κάθεσαι και συγχύζεσαι ???...άσε εμάς εμείς που γουστάρουμε εδώ ή δεν μπορούμε να φύγουμε από δω...να φάμε το τσιβί...

Κανένα παράδειγμα δεν έδωσα για Καύκασο κλπ......απλά θέλω να πω ...το ότι εμείς είμαστε μπορδέλο δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι σένιοι.....

Σαφώς
    Κοιτα δεν μιλησα για 500ευρω στο Μπαγκλαντες..εκει με 500 φανταζομαι εισαι αρχοντας.Αν και δεν μιλησα για ποιοτητα ζωης.
    Μιλησα για 500 στην Ιταλια και την Ελλαδα...εγω πιστευω οτι εχουν καλητερη ποιοτητα ζωης στην Ιταλια..γνωμη μου.
    Δεν εκανες την βασικη ερωτηση ουτε εσυ ουτε ο Ζεφυρος το ΠΟΤΕ ηρθες. Εγω σε αντιθεση με αλλους πηρα το ρισκο να ΕΡΘΩ πανω στην κριση ενω θα μπορουσα να ειμαι αραχτος σε καποια αλλη χωρα και να λεω με Ελληνικοτατο στυλ "Ρεεεε τους μααααλακεςςςςς" βλεπωντας τα νεα απο την Τν.
    Ο Καυκασος η το Μπραζιλ δεν ηταν ποτε σενιο για να ειναι μετρο συγκρισης...εγω μιλαω για την κεντρικη,Βορεια Ευρωπη.
    Σαφεστατα
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Επειδή κι εγώ ψιλοβαριέμαι αυτό το 99 % μπορείς να μου πεις πως το μέτρησες?

Ανοιξα τον τηλ. καταλογο και τους πηρα εναν εναν τηλεφωνο...

Σχημα λογου ειναι ρε MG-KTiNoS...που να ξερω..παντως ειναι πολλοι αν κρινω απο το ποσο χαλια ειναι η κατασταση. Ειναι πανω κατω αυτο που λεει ο Παγκαλος..."μαζι τα φαγαμε" και παλι ολοι σχιζουν τα καλσον τους.
    Εσυ δεν ξερεις κανενα στο δημοσιο να σου πει πως μπηκε?
    Κανε μια βολτα απο το Υπ.Οικονωμικων και ρωτα παιδια εσεις πως μπηκατε? Με μπλε,κοκκινα και πρασινα δοντακια...κοκκινα εννοω ΚΚΕ..
    Ολοι φταιμε βεβαια...ακομα και εγω που δεν ειχα καμμια σχεση ,γιατι οπως εγω που ημουν στην Ιταλια και ηξερα πως γινεται η υπερτιμολογηση στην Ελλαδα ,λογω φιλου που δουλευε σε εταιρεια δεν μιλαγα.
    Μονο οι βοσκοι που ηταν στα βουνα δεν φταινε.
    Το θεμα ειναι απο εδω και περα τι γινεται.

Tiresias mod on
    Και φυσικά όταν σε λίγο καιρό θα πηδάνε όλους αυτούς τους αγρότες που έβαλαν φωτοβολταικά θα φταίνε αυτοί (ή και αυτοί) και θα μας αξίζει που θα γυρίσουμε στην εποχή της ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ kαι των τσιφλικάδων.
    κλπ κλπ κλπ
    Κτίνε εδώ είσαι -λίγο- φάουλ.......απ' τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον έξω από δω........αυτό δεν ήταν επένδυση....ήταν κλοπή....

να πλερώνω εγώ και συ, αυτόν που έχαψε το αγκίστρη, και πήγε και εμπιστεύτηκε την Μπιρμπίλη, ότι τέρμα το λιοπύρι και η σπαρτικιά......βάζω πέντε πανέλα και μετά.......θα καααααααθομαιιιιιιιιι......????

Κτίνε εδώ είσαι -λίγο- φάουλ.......απ' τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον έξω από δω........αυτό δεν ήταν επένδυση....ήταν κλοπή....

να πλερώνω εγώ και συ, αυτόν που έχαψε το αγκίστρη, και πήγε και εμπιστεύτηκε την Μπιρμπίλη, ότι τέρμα το λιοπύρι και η σπαρτικιά......βάζω πέντε πανέλα και μετά.......θα καααααααθομαιιιιιιιιι......????
    Ρε παιδιά πρέπει κατ αρχήν να ξεκαθαριστεί ένα πράγμα.
    Όταν μιλάει το κράτος –η κυβέρνηση- αυτά που λέει είναι επίσημα και έγκυρα.
    Δεν μπορεί να σου λέει το κράτος πχ Έλληνα
    -πάρε ομόλογα
    -παίξε χρηματιστήριο
    -βάλε φωτοβολταικά
    και μετά να σου λέει…
    ΠΟΥΤΣ στην έσκασα !
    Τσάκο τη τσαμπού.
    Το κράτος, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός οικονομικών κλπ κλπ δεν είναι ο πρώτος τυχόντας.
    Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό γιατί είναι θεμελιώδες για τη δημοκρατία.
    Αν ο πρώτος πολίτης της χώρας φέρεται σα μαφιόζος πως οι άλλοι θα μπορέσουν να ζήσουν τίμια?
    Κι εδώ είναι το ζητούμενο.
    Εγώ λοιπόν σας δηλώνω ότι είμαι 48 ετών προσπάθησα να ζήσω χωρίς όλα αυτά και δεν τα κατάφερα.
    Σήμερα μετά από 20 χρόνια δουλειάς (που μου βγήκε ο κώλος) έχω κάνει μια τρύπα στο νερό.
    Με πέθαναν στους φόρους, στους ελέγχους, στα πρόστιμα, στη γραφειοκρατία, με εκβίασαν με γάμησαν…
    Κυριολεκτικά.
    Κάποτε είχε ανοίξει μια ΕΠΕ μαζί με 2 φίλους μου.
    Έκανε 10 μήνες να έρθει ο πυροσβέστης για έλεγχο. Όλα αυτό τον καιρό πληρώναμε ενοίκια, μισθούς, ΔΕΗ, ΟΤΕ
    Τελικά έβαλα δικηγόρο (πλήρωσα δικηγόρο) για να έρθει ο πυροσβέστης για έλεγχο.
    Δηλαδή να δει ότι οι πυροσβεστήρες είναι στη θέση τους !!!!

Ρε παιδιά πρέπει κατ αρχήν να ξεκαθαριστεί ένα πράγμα.
    Όταν μιλάει το κράτος –η κυβέρνηση- αυτά που λέει είναι επίσημα και έγκυρα.
    Δεν μπορεί να σου λέει το κράτος πχ Έλληνα
    -πάρε ομόλογα
    -παίξε χρηματιστήριο
    -βάλε φωτοβολταικά
    και μετά να σου λέει…
    ΠΟΥΤΣ στην έσκασα !
    Τσάκο τη τσαμπού.
    Το κράτος, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός οικονομικών κλπ κλπ δεν είναι ο πρώτος τυχόντας.
    Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό γιατί είναι θεμελιώδες για τη δημοκρατία.
    Αν ο πρώτος πολίτης της χώρας φέρεται σα μαφιόζος πως οι άλλοι θα μπορέσουν να ζήσουν τίμια?
    Ρε σύντροφε ...μαζί σου...το κράτος πρέπει να έχει "συνέχεια"....στην Ελλάδα όμως ΔΕΝ έχει, και μέχρι αυτό να το αλλάξουμε, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του.
    Από την άλλη όμως, δεν γίνεται να μπαίνει μέσα ο ΑΔΜΗΕ μισό δις το χρόνο, να τα ζητάει απ' την ΔΕΗ, η ΔΕΗ να αυξάνει τα τιμολόγια, να γίνεται της πόπης, και μετά νάρχεται η AEG ή η ALSTOM και να σου λέει......

......φέρτηνα σε μένα την παλιοπ@τάνα την εταιρία...τι την θες..???....αφού δεν μπορεί να βγάλει λεφτά....την έβαλε μέσα ο Φωτόπουλος και οι κατασκηνώσεις των παιδιών των εργαζομένων της ΔΕΗ...δώστηνα να ξαδιάσεις.....!!!!

με πιάνεις......??

Ανοιξα τον τηλ. καταλογο και τους πηρα εναν εναν τηλεφωνο...

Σχημα λογου ειναι ρε MG-KTiNoS...που να ξερω..παντως ειναι πολλοι αν κρινω απο το ποσο χαλια ειναι η κατασταση. Ειναι πανω κατω αυτο που λεει ο Παγκαλος..."μαζι τα φαγαμε" και παλι ολοι σχιζουν τα καλσον τους.

Δημοψήφισμα 1973

Εγγεγραμμένοι 5.840.981
    Ψήφισαν 4.992.032 85,47%
    Άκυρα ψηφοδέλτια 57.608 1,15%
    Έγκυρα ψηφοδέλτια 4.934.424 98,85%
    Ψήφοι Ποσοστό
    Ναι 3.870.124 78,43%
    Όχι 1.064.300 21,57%
    Αποχή 14,53%

Αυτό ήταν ένα φάουλ δημοψήφισμα.
    Κράτα όμως αυτά τα 2 νούμερα.

2012
    Ψηφοφόροι Ποσοστό
    Εγγεγραμμένοι 9.952.570
    Ψήφισαν 6.217.000 62,47%
    Άκυρα 36.281 0,58%
    Λευκά 25.054 0,40%
    Έγκυρα 6.155.086 99,01%

Αποχή +30%

Τώρα μεταξύ αυτών των δύο εκλογικών αναμετρήσεων 1973 - 2012 βλέπουμε 2 πράγματα.
    Κατά αρχήν ότι το εκλογικό σώμα διπλασιάστηκε σχεδόν.
    Πως έγινε αυτό?
    1 Ψήφο στα 18 (πόσοι να είναι 1.000.000 ?)
    2 Επιστροφή των ομογενών. Ελληνοποιήσεις

Παρατηρούμε όμως και κάτι άλλο.
    Ένα τεράστιο ποσοστό αποχής.
    Άνθρωποι δηλαδή που δεν βρίσκουν το λόγο να σηκωθούν από τη καρέκλα και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αυτό το 99% λοιπόν που λες ξανασκέψου το.
    (γιατί τις εταιρίες κλπ κλπ κράτα μικρό καλάθι γιατί δεν ξέρεις τι έχει γίνει θα τα πούμε άλλη φορά)

Ρε σύντροφε ...μαζί σου...το κράτος πρέπει να έχει "συνέχεια"....στην Ελλάδα όμως ΔΕΝ έχει, και μέχρι αυτό να το αλλάξουμε, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του.
    Από την άλλη όμως, δεν γίνεται να μπαίνει μέσα ο ΑΔΜΗΕ μισό δις το χρόνο, να τα ζητάει απ' την ΔΕΗ, η ΔΕΗ να αυξάνει τα τιμολόγια, να γίνεται της πόπης, και μετά νάρχεται η AEG ή η ALSTOM και να σου λέει......

......φέρτηνα σε μένα την παλιοπ@τάνα την εταιρία...τι την θες..???....αφού δεν μπορεί να βγάλει λεφτά....την έβαλε μέσα ο Φωτόπουλος και οι κατασκηνώσεις των παιδιών των εργαζομένων της ΔΕΗ...δώστηνα να ξαδιάσεις.....!!!!

με πιάνεις......??

Όχι συνέχεια. Υπευθυνότητα.
    Να μπορεί δηλαδή να συνειδητοποιήσει ότι η ζωή του αλλουνού δεν είναι μπαλάκι του πινγκ πονγκ.
    Αυτό βγαίνει εντελώς σήμερα από τη κουβέντα.
    Η θεωρεία του όλοι φταίμε κλπ αυτό το σκοπό έχει, να αμβλύνει τις ευθηνές όλων αυτών που προκάλεσαν αυτές τις καταστροφές.

Περί ΔΕΗ
    Έχεις δίκιο. Συνυπολόγισε όμως ότι μέσα στη ΔΕΗ έχει και ΕΡΤ και δημοτικά τέλη και χαράτσια.
    Έρχεται σήμερα ο ιδιώτης και τι σου λέει.
    Το κράτος είναι ανίκανο να διαχειριστεί μια δημόσια επιχείρηση, οπότε χάρισε τη σε μένα για φτηνά τιμολόγια. (χωρίς φόρους γιατί το ρεύμα θα είναι πιο ακριβό)

Η άποψη ότι
    Φίλε δε φταίει το κράτος, αλλά εσύ που είσαι κλέφτης και ως εκ τούτου ανίκανος να διαχειριστείς την κρατική περιουσία …
    Δεν παίζει αφού φταίμε όλοι.

Αποτέλεσμα
    1 Χαρίζουν –με το αζημίωτο- κάτι που δεν τους ανήκει.
    2 Συνεχίζουν να διαχειρίζονται τεράστια ποσά
    3 Οι φόροι θα πληρωθούν από αλλού και το ρεύμα δεν θα είναι φτηνό.

Μετά θα πανηγυρίζουν ότι οι έγιναν επενδύσεις και τι καλά που είναι χωρίς τους κλέφτες της ΔΕΗ.
    Καλό?

υγ
    Δεν θα ήταν πιο απλό αν έφευγαν οι κλέφτες για αρχή?

Δημοψήφισμα 1973

Εγγεγραμμένοι 5.840.981
    Ψήφισαν 4.992.032 85,47%
    Άκυρα ψηφοδέλτια 57.608 1,15%
    Έγκυρα ψηφοδέλτια 4.934.424 98,85%
    Ψήφοι Ποσοστό
    Ναι 3.870.124 78,43%
    Όχι 1.064.300 21,57%
    Αποχή 14,53%

Αυτό ήταν ένα φάουλ δημοψήφισμα.
    Κράτα όμως αυτά τα 2 νούμερα.

2012
    Ψηφοφόροι Ποσοστό
    Εγγεγραμμένοι 9.952.570
    Ψήφισαν 6.217.000 62,47%
    Άκυρα 36.281 0,58%
    Λευκά 25.054 0,40%
    Έγκυρα 6.155.086 99,01%

Αποχή +30%

Τώρα μεταξύ αυτών των δύο εκλογικών αναμετρήσεων 1973 - 2012 βλέπουμε 2 πράγματα.
    Κατά αρχήν ότι το εκλογικό σώμα διπλασιάστηκε σχεδόν.
    Πως έγινε αυτό?
    1 Ψήφο στα 18 (πόσοι να είναι 1.000.000 ?)
    2 Επιστροφή των ομογενών. Ελληνοποιήσεις

Παρατηρούμε όμως και κάτι άλλο.
    Ένα τεράστιο ποσοστό αποχής.
    Άνθρωποι δηλαδή που δεν βρίσκουν το λόγο να σηκωθούν από τη καρέκλα και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αυτό το 99% λοιπόν που λες ξανασκέψου το.
    (γιατί τις εταιρίες κλπ κλπ κράτα μικρό καλάθι γιατί δεν ξέρεις τι έχει γίνει θα τα πούμε άλλη φορά)
    Δηλαδη οι συνθηκες στην Ελλαδα απο το 1973 μεχρι το 2012 δλδ μετα απο 40 χρονια δεν παιζει να αλλαξαν?προς το καλητερο?χωρις θυματα απο ΠΠολεμο και εμφυλιο?Πρεπει να ειναι Πακιστανα τα 3 εκ παραπανω που ψηφιζουν?
    Στο ποσοστο αποχης συμφωνω μαζι σου.Ειναι η νοοτροπια που λεγαμε "δεν βαριεσαι ....και τι θα αλλαξει" αλλα υπαρχει και μια τεραστια δοση αληθειας οτι με αυτους που εχεις σαν προταση ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    Εχτες συμπτωματικα το καναλι της Βουλης ειχε ενα ντοκ με τιτλο στα Γαλλικα "Ευχαριστουμε κ.Μαρσαλ" και ειχε τους αμερικανους της εποχης..δλδ 1950 και οταν ελεγαν γιατι ΑΠΕΤΥΧΕ το σχεδιο θα νομιζεις οτι μιλανε για τα ιδια αιτια που ζουμε σημερα.
    Το εχω ξαναγραψει και ειναι κατι που το ακουσα και συμφωνω απλα δεν θελουμε να το παραδεχτουμε... Νομιζουμε οτι ειμαστε Ιταλοι (οτι ανηκουμε στην Δυση) αλλα ειμαστε αυτο που δεν θελουμε, (νοοτροπια Ανατολης).Πολυ λογικο μετα απο 400 χρονια υποδουλωσης σε αυτη τη νοοτροπια...χασαμε πολλα αυτους τους 4 αιωνες .

Το 99% αντε να ειναι λιγο μικροτερο,βοσκοι και ψαραδες..αν ηταν μειονοτητα δεν θα ειχαμε τετοια προβληματα σε τοσο μεγαλο βαθμο ...αλλα ειναι αυτο που σου απαντησε ο Anty12 "....και μέχρι αυτό να το αλλάξουμε, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του. " Το βλεπεις οτι λογικο βλεπει την εξακολουθηση και οχι την καταργηση

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ