παντως στην κηφισιας με κινηση εχω αφησει πισω πολυ κοσμο με ενα ταπεινο fly 125
για σφηνες κ χωσιματικες γενικα ειναι σουπερ το σκουτερακι
εχει κ πορτ μπαγκαζ![]()
παντως στην κηφισιας με κινηση εχω αφησει πισω πολυ κοσμο με ενα ταπεινο fly 125
για σφηνες κ χωσιματικες γενικα ειναι σουπερ το σκουτερακι
εχει κ πορτ μπαγκαζ![]()
Οκ σύμφωνοι.
Αλλα ακόμα και τα μικρά μοταρντακια δεν παύουν να ειναι μοτοσυκλετακια.
Ενα παπι το βάζεις μπρος, το καβαλας, κι έφυγες.
Ούτε να ζεστάνεις, ούτε να κρυωσεις, ούτε τιποτα.
Απο σέρβις και συντήρηση ειναι η φτήνια η ιδια.
Ούτε απο λακούβες πολυκαταλαβαινει, και στο πεζοδρόμιο ανεβαίνεις (αμα λαχει το σηκώνεις και με τα χέρια), και ακόμα κι αμα στο πετάξουνε κατω και σπάσει το αριστερό χερούλι στα @@ σου. Διακοσμητικό ειναι
Και δε χρειάζεται να εισαι και Τροντζος για να πατάς κατω με σιγουριά, να κανεις εύκολα ελιγμούς κλπ.
Κι αμα πέσεις, πεφτεις απο τους 40 πόντους που λεει ο λόγος.
Για μένα δεν υπάρχει τιποτα πιο εύκολο απο το παπι και το έχω γράψει πολλές φορές.
Ούτε κάν το σκούτερ.
ΟΚ, μ' αυτή τη λογική το 90% (το καβάλημα πεζοδρομίων γίνεται αλλά όχι όσο εύκολα όσο με S/m ή εντουράκι) το κάνω κι εγω με το 954, εκεί να δεις fun to ride...
Δεν το κάνει το καταλληλοτερο για την πόλη 2τροχο.
Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, τα Scooter για τις συνθήκες πόλης (που φυσικά δεν συμπεριλαμβάνει καβάλημα πεζοδρομίων, αυτά είναι για τους πεζους) είναι τα scooter.
Στην Ελλάδα είμαστε όμως, ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
γιατι οι 17'' τροχοι σε βοηθανε στις μανουβρες και στο κοψιμο του τιμονιου...επισης το μηχανακι πλαγιαζει πολυ πιο ευκολα απ'οτι αν φοραγε χωματινα...και αλλο ενα + ειναι τα λαστιχα που ειναι ασφαλτινα..
ειχα το xr250r με ζαντες για χωμα και λαστιχα semi...και οταν πρωτοπηρα το xr παλι ειχε διαστασεις ζαντων 21'' μπροστα, 18'' πισω...καμια σχεση μετα με τις 17αρες...
το πιο ευκολο ειναι να ανεβαινες πεζοδρομια με τα χωματινα...αλλα δεν γινεται τοσο συχνα και το κερδος που ανεφερα πιο πανω το υπερκαλυπτει αυτο το μειον...
Ναι μωρε μλκ.
Για να δειχτω το έγραψα και να κάνω το μαγκα
Σου είπα δε θυμάμαι.
Τα μόνα που θυμάμαι ειναι τα τρικυκλα γιατι μου κάναν εντύπωση.
Αμα ήρθε ο αλλος με Beverly δηλαδή, και τον έτρωγε ο κωλος του, που να ξέρω οτι δεν ανήκει στην "καλή κατηγορία σκούτερ" ώστε να μην τόνε μετρησω.
Εμένα ποτε δε με έτρωγε, ούτε με τρώει ο καρπός μου.
Απλα για κάποιο λόγο, με το 400 μου τυχαίνανε συνέχεια μλκες με ορεξουλες.
Αμα ο αλλος έχει νιντζα 250 και θέλει να τα στήσουμε (αααααπειροι τέτοιοι), εγω φταίω που ληστευω εκκλησία?
ΥΓ. Ειδικά για τα νιντζακια δεν μπορείς να φανταστείς για τι πράγμα σου μιλάω.
Ή το βλέπανε παλιό το cb και σου λεει "θα σκορπίσει", ή νομίζανε οτι καβαλανε κι εγω δεν ξέρω τι.