The road less travelled, is less travelled for a reason...
Είχα ένα ταϊφούν 125, με έβγαλε παληκάρι και σε σούπερ μάρκετ και κουβάλημα τα παιδιά στο σχολείο
και 4 χρόνια του άλλαξα την παναγία στην πόλη.
Πήγα και Κόρινθο μια μέρα που ήθελα να θυμηθώ τα παλιά.
Στο τέλος το χάρισα σ' ένα φίλο.
Μοτοσυκλέτα δεν το είπα ποτέ βέβαια, αλλά με βόλεψε απόλυτα.
Προχτές ανέβηκα σε σκούτερ φίλου και χέστηκα από το φόβο μου.
Ξέχασα γρήγορα.![]()
PFC
1. Δεν χωράνε πουθενά, ειδικά οι μεγάλες μαούνες.
2. το μεγαλύτερο ποσοστό των οδηγών τους είναι οι γνωστοί καινουριοι εποχικοί που είναι για σφαλιάρες στην καλύτερη.
3. Μέσα στην πόλη με σωστή οδήγηση, είναι το καταλληλότερο όχημα.
4. Ακόμα ψάχνω αυτό που θα με τσαγιώσει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Hold your horses... τα scooter είναι μια χαρά, παίζει να παρουσιάσει σε λίγες μέρες η Ducati ένα, οπότε μετά θα είναι *δέλα...
Νομίζω τα πιο value for money είναι τα SYM, είχαμε ένα HD200 EVO και είχε φάει τρελό γ@μήσι, από διακοπές δικάβαλες σε νησιά και φουλ καρόδορμο για παραλιΑΙ, μέχρι scouting περιοχών με ανθοφορίες στα βουνά για τα μελισσάκια, ταξίδια από εθνική τέρμα gaz και τέτοια πράγματα... κιχ δεν έκανε και δούλευε τσακουμάκι. Γενικά δεν έχουν ακουστεί προβλήματα για δαύτα και ότι έχουν παρουσιάσει από μοντέλα, είναι εφάμιλλα των ευρωπαικών και japan προτάσεων, στα 2/3 των τιμών αυτών...
Μιλάμε φυσικά για scooter, όχι για κάτι 500ρια και 600ρια και 850ρια που ντουμπλάρουν ως δεν ξέρω και εγώ τι...
Ρε παίδες, η συζήτηση είναι σε λάθος βάση.
Τα σκούτερ σαν οχήματα δεν είναι κάπως. Πάνε από το Α στο Β σημείο όπως όλα τα άλλα οχήματα.
Αυτό που κάνει τα σκούτερ αντιπαθή είναι οι μαλάκες που τα καβαλάνε και η συμπεριφορά τους.
Που μπορεί να μην είναι πάντα χειρότερη από κάποιες συμπεριφορές μοτοσικλετιστών, αλλά το ότι ΔΕΝ είναι μοτοσικλέτες τα κάνει "εύκολο" στόχο.
μεσα στην πολη τιποτα δεν μπορει να ξεπερασει το motard....ουτε καν τα παπια...
περνας πανω απο ολους τους καθρεφτες εκτος αυτων ημιφορτηγων τυπου transit, καβαλας πεζοδρομιο και περνας απο λακουβες με ανεση, εχεις γκαζι και καλα φρενα για ενεργητικη ασφαλεια, εχεις καλυτερη ορατοτητα καθιμενος πιο ψηλα απο τους αλλους μηχανοβιους και αλλα πολλα...
τα μονα αρνητικα η βροχη, που συμβαινει σε ολες τις μηχανες και οι χωροι, που ενταξει εχω δει και drz με μπαγκαζιερα αλλα ειναι λιγο καπως...![]()
Πάντως για να πω την αλήθεια, και εγώ όλο τσάγια ακούω και τσάγια δε βλέπω.
Όταν ήμουνα με το 400, όλο και κάτι παπαροβιόληδες μου τριβόσαντο στα φανάρια.
Μα με κάτι MP3/CD player, μα με κάτι άλλα μπανιεροειδή (σόρρυ κιόλας, ούτε και τα θυμάμαι ούτε και ξέρω να τα ξεχωρίζω, όλα ίδια μου φαίνονται).
Από όσες φορές είχα ψηθεί και είχα ανοίξει, ποτέ δεν τσαγιώθηκα.
Και ούτε έχει κανά γκάζι κρυμένο στο μανίκι το φουράκι, ούτε εγώ ξέρω να κάνω εκκινήσεις (υπερκούλαδο είμαι ακόμα και στις ευθείες).
Η μόνη φορά που ήπια τσάι, ήταν όταν δοκίμασα το αντίθετο.
Είχα πάρει εγώ για βόλτα ένα yamaha (αυτό το 500 πώς το λένε), και στο φανάρι λέω "κάτσε να δούμε τί παίζει".
Πούλησα μαγκιά σε ένα CBF600, και με το που άναψε πράσινο, κόλλησα το γκάζι στο στοπ και το cbf με κατάπιε αμάσητο![]()
Εσύ έχεις HRC sh... Δεν μετράς
(Το ίδιο πιθανώς πίστεψε κι ένας με 990 προχθές αλλά δεν του βγήκε μάλλον... θα του πέταξε νεκρά μάλλον, αλλιώς θα κοκκίνιζα απο ντροπή μάλλον)
Εντάξει, με σένα σοβαρή κουβέντα είναι αδύνατο να γίνει.
Και με εντουράκι τα κάνεις όλα αυτά που λες και πιο εύκολα, ακόμα και με Transalp γίνονται, γιατί SM?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.