Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 144

Θέμα: scooter μέχρι 3.500€

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν το αγόρασα γι' αυτό. Έτυχε. Κακές παρέες.
    Αφου πηγες και γυρισες και δεν ειχε κολλησει στο ενδιαμεσο τυχερος ησουν.

Οποιος κανει πολλα χλμ θελει λιγα περισσοτερα κυβικα απο τα 150 θεωρω εγω μετα απο κοντα 18 χρονια με σκουτερ.
    Αν βεβαια δεν παει γρηγορα μπορει και να αντεξει με τα μικρα.
    Αν ομως δεν μπορει να παει αργα/φυσιολογικα οπως ο νορμαλ κοσμος συνηθως τα λιωνει απο το τερμα γκαζι().
    Εμενα και το 350 πλεον μου φαινεται λιγο...ευτυχως ομως σταματησα τα πολλα χλμ. Θα σκορπισει...
    Ride(s) the wind of change...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    - θα έχω και αττική οδό και Κηφισό
    - δεν θα πρέπει να «τερματίζει» στα 110 αλλά δεν θα το πάρω για το γκάζι. Μου είναι αδιάφορα τα χλμ στο σκούτερ αλλά Τα 120χλμ είναι θέμα ασφαλείας.
    - η ανάλυση και τα σχόλια περί γεωμετρίας και συμπεριφοράς σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα βοηθάνε πολύ και σας ευχαριστώ
    - επίσης επειδή ακούω πολλά για τις αναρτήσεις των σκούτερ θα βοηθούσε και αυτό

Γενικά πάντως μέχρι τώρα έχουν ακουστεί αρκετά χρήσιμα πραγματάκια. Είστε ωραίοι όπως πάντα!

Εδιτ: η οικονομία καυσίμου δεν θα είναι κριτήριο κτήσης. Έιμαι της οικογένειας ΚΤΜ. Καταλάβατε

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Για εμένα, με αυτές τις διαδρομές το 125 - 150 αποκλείεται...
    Ο κύριος λόγος που αντικατέστησα το 125 ήταν οτι δεν μπορούσα να βγώ στην ΑΟ (στην οποία μένω κυριολεκτικά δίπλα και χρησιμοποιώ πολύ συχνά για τις μετακινήσεις μου).

Τώρα είδα οτι ρώτησες προηγουμένως με τι το αντικατέστησα...
    Είναι λίγο περίπλοκο το πώς κατέληξα εκεί, αλλα πήρα ένα 765 r...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Μετά από 5 σελίδες νομίζω κλειδώνει στα 300.

Μέλος
    https://www.google.com/url?sa=t&sour...8HeH1s2i85kejG
    Εγώ πήρα αυτό εδώ και ένα χρόνο και 12 χιλ χλμ καθημερινά Ποσειδώνος Κηφισός μέχρι Περιστέρι για να αντικαταστήσει ένα sym 125 symphony,
    Κατανάλωση 3,5 λίτρα, δυο κράνη το ένα ff κάτω από την σέλα, μέχρι τα 110 πάει πολύ εύκολα, πολύ μεγάλη σέλα ειδικά για συνεπιβάτη, έχω πάει και εκδρομή Κρήτη με την συζηγο περίπου 1000 χλμ κάναμε αρκετά άνετα, και μια φορά μόνος μου στην Β Εύβοια από Αγ Ροσσο ξεκούραστα,
    Μτχ το e5 το βρίσκεις άνετα στα χρήματα που αναζητάς,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Με Αττικη Οδο μεσα και ποταμι εγω δεν θα επαιρνα κατω απο 250-300.
    Quod me nutrit... me destruit.....

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Για εμένα, με αυτές τις διαδρομές το 125 - 150 αποκλείεται...
    Ο κύριος λόγος που αντικατέστησα το 125 ήταν οτι δεν μπορούσα να βγώ στην ΑΟ (στην οποία μένω κυριολεκτικά δίπλα και χρησιμοποιώ πολύ συχνά για τις μετακινήσεις μου).

Τώρα είδα οτι ρώτησες προηγουμένως με τι το αντικατέστησα...
    Είναι λίγο περίπλοκο το πώς κατέληξα εκεί, αλλα πήρα ένα 765 r...
    Το "λίγο μεγαλύτερο" που λέγαμε
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    - δεν εχω να οδηγησω για να τεστάρω πριν ψωνίσω. θα το ηθελα πολυ. αν φίλος συμφορουμίτης προτίθεται κερνάω καφέ

- xmax 250 ακούω απόψεις. οι τιμες του φαινονται ελκυστικές και για extra service, top case κλπ

Σπυράκο, έλα να πάρεις το xmax 250 που έχω για test ride ρε.

Στα υπόλοιπα, με την εμπειρία των 20 ετών πλέον σε σκουτερ.

Αν βγαίνεις Αττική/Κηφισό κλπ, πηγαίνεις σε 250+ για λόγους ασφάλειας. Τα μικρότερα που είχα (Piaggio 125 και Aprilia 200) για να ακολουθείς την ροή την κυκλοφορίας πρέπει να είσαι συνέχεια τέρμα γκάζι, με ότι αυτό σημαίνει. Για κίνηση μέσα στο κέντρο, με ένα SH 150 θα ήσουν καλυμμένος. Ειχα και πριν 2 μήνες ένα Peugot 125 στη Βαρκελώνη και έκανα 200 χλμ σε 3 μέρες λόγω και του ταξιδιού στην πίστα της Catalunya. Ενα παπί είναι βασικά που για να κρατήσει τα 110 στο κοντέρ έτρεμε και έτριζε όλο. Για αστικές διαδρομές, όλα τα 125/150 είναι αρκετά.

SH300 κάποιοι ορκίζονται σε αυτό, εγώ δεν είμαι ανάμεσα τους. Πολύ δυνατό μοτέρ, κοντό μεταξόνιο επομένως ευέλικτο μέσα στην κίνηση, θέλει βελτίωση σε αναρτήσεις (είχα βαλει K-Shock πίσω + ελατήρια μπροστά), ψιλοσώβρακο σκελετός. Το δυνατό μοτέρ+σκελετό που έχει+αναρτήσεις που έχει+top case που το χρειάζεσαι αν κουβαλάς αδιάβροχα, βγάζουν ταλαντώσεις στα χλμ που μαζεύει. Όχι απαραίτητα πολλές, αλλά εκνευριστικές που καλό θα είναι να μην συνδιαστούν με ανωμαλίες στον δρόμο γιατί μπλέκεις σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που το πούλησα σε ένα απόγευμα, μετά από 3 χρόνια συμβίωσης. Υπήρχε και το θέμα με τα σβησίματα εν κινήσει, αλλά λύνεται εύκολα.

Beverly 300 2017. Το είχα κανένα μήνα οπότε δεν μπορώ να πω πολλά. Δυνατό μοτέρ, καλά φρένα, ως ποιότητα κατασκευής ένα κλικ κάτω από το Honda και το Yamaha. Μια χαρά ήταν, απλά δεν ξέρω από αξιοπιστία τι κάνει.

Χmax 250. Eχω μοντέλο 2010, χωρίς ABS και το καβαλάω από το 2017. 85.000 χλμ αργότερα μπορώ να πω, πως είναι το καλυτερο scooter που είχα. Ο χώρος κάτω από την σέλα χωράει 2 full face και κάτι ψιλά ανάμεσα. Οπότε μιλάμε για τεράστιους χώρους και δεν χρειάζεται top case που εγώ απεχθάνομαι. Αξιόπιστο full, με μικρά διαστήματα αλλαγής λαδιών (3.000), ικανοποιητικά φρένα, μεγάλο μεταξόνιο που το κάνει ακλόνητο μεν στην τελική του (128 πραγματικά έχω μετρήσει) αλλά λιγότερο ευκίνητο στην κίνηση, πολύ καλή κάλυψη από την ζελατίνα. Νομίζω πως είναι πιο βαρύ από το SH αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Το έχω χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές και εκτός Αθήνας, πέρυσι και στην ετήσια του moto στην Οίτη χωρίς πρόβλημα. Κινείται άνετα με 110-115 σερί και έχει και λίγο γκάζι ακόμα.

SYM κλπ δεν είχα ποτέ. Κοίταγα κάποιο 300άρι τότε, αλλά η ποιότητα των πλαστικών τους μου φαινόταν της πλάκας.

Αν έπαιρνα τώρα, για τις διαδρομές που κάνω και τον τρόπο που οδηγάω, θα κοίταγα Xmax 300 απλά και μονο επειδή είναι λίγο καλύτερο σε όλα από το 250.

Πολλά έγραψα, πάρε τηλέφωνο και κανονίζουμε να το οδηγήσεις.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 21/02/2025 στις 13:11.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    SH300 κάποιοι ορκίζονται σε αυτό, εγώ δεν είμαι ανάμεσα τους. Πολύ δυνατό μοτέρ, κοντό μεταξόνιο επομένως ευέλικτο μέσα στην κίνηση, θέλει βελτίωση σε αναρτήσεις (είχα βαλει K-Shock πίσω + ελατήρια μπροστά), ψιλοσώβρακο σκελετός. Το δυνατό μοτέρ+σκελετό που έχει+αναρτήσεις που έχει+top case που το χρειάζεσαι αν κουβαλάς αδιάβροχα, βγάζουν ταλαντώσεις στα χλμ που μαζεύει. Όχι απαραίτητα πολλές, αλλά εκνευριστικές που καλό θα είναι να μην συνδιαστούν με ανωμαλίες στον δρόμο γιατί μπλέκεις σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που το πούλησα σε ένα απόγευμα, μετά από 3 χρόνια συμβίωσης. Υπήρχε και το θέμα με τα σβησίματα εν κινήσει, αλλά λύνεται εύκολα.
    Πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτό που αναφέρεις. Ίσως να οφείλεται στο ότι αναφέρεσαι σε διαφορετικό μοντέλο (χρονιά) σε σχέση με το δικό μου. Και αυτό το λέω, γιατί οι αναρτήσεις του, μου φαίνονται (και είναι) αρκετά σκληρές και το πλαίσιό του δεν με έχει προβληματίσει ποτέ. Ταλαντώσεις δεν είδα ποτέ, ακόμα και με φορτωμένη την βαλίτσα πίσω. Συγκεκριμένα, το μηχανάκι μου φαίνεται βράχος σταθερότητας.

Το SH που είχα, ήταν 2011 ή 12 μοντέλο. Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο, και επίσης δεν ξέρω αν εχει αλλάξει σκελετο από τότε. Πιθανολογω πως πάνω κάτω είναι ο ίδιος, ίσως με κάποιες αλλαγές.

Η βαλίτσα πίσω απλά έφερνε το τρέμουλο πιο νωρίς,120+ στο κοντέρ. Και εννοείται πως αναφέρω ταλαντώσεις στην περιοχή της τελικής του που λόγω διαδρομών δούλευε σε αυτές καθημερινά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εμένα με έπεισε.

Πωλείται PCX ή ανταλλάζεται με XMAX 250-300.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εμένα με έπεισε.

Πωλείται PCX ή ανταλλάζεται με XMAX 250-300.

Το PCX δεν είναι scooter που αποχωρίζεσαι, ειναι φετίχ και μόνο για γνώστες που ξέρουν τι θέλουν.
    Αν είναι και καφετουλι χρώμα, μιλάμε για όπλο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Οριστε..και ο Βυρωνας στο ψησιμο... Σιγα σιγα μαζευομαστε...Θα εχεις να δοκιμασεις...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Με παρεξηγησες.
    Το "μου κάνει εντύπωση" σημαίνει οτι με βάση αυτό που έχω εγώ, εαν πήγαινα σε ακόμα μικρότερο ( γιατί ψάχνω να πάω πλεον σε 500 ή σε 750 κ.εκ) θα μου φαινόταν μικρό και αργό.
    Μου κάνει εντύπωση λοιπόν που προτείνετε 150άρια, μου προκαλεί απορία αλλιώς, γιατί τα θεωρώ μικρά. Πολύ πιθανό να κάνω λάθος όπως λές, και το ψάξω.

Επίσης.....

Εσυ με καθυστερείς ρε κερατά??????

Φιλικά πάντα.
    Α) όλα καλά, κουβέντα κάνουμε.
    Β) εγώ να σε καθυστερώ δύσκολο, αν έρχεται "πιο" γρήγορος κάνω στην άκρη, νόμος.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Σου δινω το kymco να το δεις αν θελεις παντως ..

Ιδανικα να φερω και κατι θρακιωτικα λουκανικα (οχι tomahawk, o_gavros ακουει??) να ψησουμε, να φερει ο Στεφανος το 150, να φερει ο doctor το ιταλικο του, ο Γιαννης το παπι του και παμε στου Γιωργου (γιατι για pcx σε βλεπω), να εχεις εμπεριστατωμενη αποψη. (και εγινε και "βολτα", που θελουν περισσοτερες πρωτοβουλιες φετος τα μ@ν@πανα οι admin )...
    Το βλέπω να καταλήγει σε σκουτερο κόντρες....

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Scooter έως 3.500 ευρώ
    από xrhstaras13 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2018, 08:55
  2. Αφορά scooter μέχρι 3500€ τι να πάρω?
    από 007mastras στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2015, 09:28
  3. Scooter μέχρι 125cc για την Αθήνα
    από justelene στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2008, 13:34
  4. scooter μεχρι 150cc ή παπακι??
    από simeon στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2007, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ