επειδη ειστε κι εσεις παλαιοντολογοι-ρετρολαγνοι...σαν κι εμε...
για οποιον ενδιαφερεται πραγματικα βρηκα αυτο...τσιμπημενο..αλλα σιγουρα θα το παζαρευει ο τυπος
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/106691
![]()
για οποιον ενδιαφερεται πραγματικα βρηκα αυτο...τσιμπημενο..αλλα σιγουρα θα το παζαρευει ο τυπος
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
2000 για το 500 είναι πολύ καλή τιμή πιστεύω, ειδικά αν είναι στη κατάσταση που το έχει στις φωτό.
Συμφωνώ κι εγώ με τον Νοτάκο. 2000 είναι εξαιρετική τιμή για μιά τέτοια αθάνατη μοτοσυκλέτα, ιδιαίτερα στην κατάσταση που είναι...
Αν και αμφιβάλλω λίγο για τα χιλιόμετρα...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Για να πεις οτι ειναι εξαιρετικη τιμη η τιμη μιας συλλεκτικης μοτοσυκλετας η αυτοκινητου θα πρεπει να ξερεις ολο το ιστορικο της οπως επισης και αν οτι εχει επανω της ειναι μαμισιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Συμφωνώ κι εγώ με τον Νοτάκο. 2000 είναι εξαιρετική τιμή για μιά τέτοια αθάνατη μοτοσυκλέτα, ιδιαίτερα στην κατάσταση που είναι...
Αν και αμφιβάλλω λίγο για τα χιλιόμετρα...![]()
Ακομα και το χρωμα, αν εχει βαφτει και ποσες φορες και με τι ειδους χρωμα θα πρεπει να ξερεις.
Και η παραμικρη βιδα μετραει.
Παλιοκαγκουρα συλλεκτικε.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Βρε παλιοτενεράκιαΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Για να πεις οτι ειναι εξαιρετικη τιμη η τιμη μιας συλλεκτικης μοτοσυκλετας η αυτοκινητου θα πρεπει να ξερεις ολο το ιστορικο της οπως επισης και αν οτι εχει επανω της ειναι μαμισιο.
Ακομα και το χρωμα, αν εχει βαφτει και ποσες φορες και με τι ειδους χρωμα θα πρεπει να ξερεις.
Παλιοκαγκουρα συλλεκτικε.![]()
, ποιος σου είπε ότι θα'παιρνα μιά τέτοια ομορφιά για να την κυκλοφορώ μιά φορά το χρόνο σε καμιά έκθεση με αντίκες?:rotflmao: :rotflmao:
Ένα τέτοιο σκληροτράχηλο μηχανάκι είναι αμαρτία να το'χεις να κάθεται...
Δεν είπα να πάρεις τα βουνά μ'αυτή, αλλά θα γούσταρα πολύ χαλαρές βολτίτσες με τη γιαγιά...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Για να πεις οτι ειναι εξαιρετικη τιμη η τιμη μιας συλλεκτικης μοτοσυκλετας η αυτοκινητου θα πρεπει να ξερεις ολο το ιστορικο της οπως επισης και αν οτι εχει επανω της ειναι μαμισιο.
Παλιοκαγκουρα συλλεκτικε.
Μια γνώμη είπε το παιδί και αμέσως να το πάρεις από τα μούτρα.![]()
Μαμίσιο φαίνεται απλά είναι παραμελημένο, σκόνη και σκουριά υποδηλώνουν ακινησία.
Αν δεν έχει κολλημένο μοτέρ είναι ευκαιρία.
Πάντως μου προκαλεί εντύπωση η γυαλάδα των πλαστικών για μοντ. του 1981.
Εχει αρκετές σκουριές, αρα το αφήνανε εξω για καιρό.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μια γνώμη είπε το παιδί και αμέσως να το πάρεις από τα μούτρα.![]()
Μαμίσιο φαίνεται απλά είναι παραμελημένο, σκόνη και σκουριά υποδηλώνουν ακινησία.
Αν δεν έχει κολλημένο μοτέρ είναι ευκαιρία.
Πάντως μου προκαλεί εντύπωση η γυαλάδα των πλαστικών για μοντ. του 1981.
Καλή τιμή αν το μοτέρ ειναι ΟΚ. Σε ενα ίδιο ΧΤ που εγινε γενική επισκευη, τα ανταλλακτικά για το μοτερ πήγαν 1000 Ευρω.
Και για το SR μου το ίδιο.
Ας βαλω κι εγω το δικό μου, δεν είναι XT βέβαια, αλλά αφού το γυρίσατε στην αρχαιολαγνεία δεν μπορούσα να λείπω
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εχει αρκετές σκουριές, αρα το αφήνανε εξω για καιρό.
Καλή τιμή αν το μοτέρ ειναι ΟΚ. Σε ενα ίδιο ΧΤ που εγινε γενική επισκευη, τα ανταλλακτικά για το μοτερ πήγαν 1000 Ευρω.
Ας βαλω κι εγω το δικό μου, δεν είναι XT βέβαια, αλλά αφού το γυρίσατε στην αρχαιολαγνεία δεν μπορούσα να λείπω![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ευπρόσδεκτο το κουκλί σου φίλε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εχει αρκετές σκουριές, αρα το αφήνανε εξω για καιρό.
Ας βαλω κι εγω το δικό μου, δεν είναι XT βέβαια, αλλά αφού το γυρίσατε στην αρχαιολαγνεία δεν μπορούσα να λείπω![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Στρογγυλοφάναρε το SR σου είναι μια ζωγραφιά. :a19:
Το συγκεκριμένο το έχω δει κάποιες φορές Ασπρόπυργο, δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο βέβαια.
Ευχαριστώ παιδιά!Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Στρογγυλοφάναρε το SR σου είναι μια ζωγραφιά. :a19:
Το συγκεκριμένο το έχω δει κάποιες φορές Ασπρόπυργο, δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο βέβαια.![]()
Το δικό μου δεν συχνάζει στον Ασπρόπυργο πάντως. Αλλο είναι.
Πριν μερικά χρόνια στην παρέα είχαμε 5 SR500 και όλα διαφορετικά, τώρα εχουν μείνει τα 3.
Το δικό μου ειναι το μοντέλο που εισήχθη κανονικά, με το τεράστιο φανάρι.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
κουκλι το εργαλειο Σαπιλα!!!!!
ΥΓ:εσεις οι απο πανω...
κοντα τα χερια σας απο τη γριουλα![]()
![]()
:a13: :a13: :a13:![]()
XR
XTR
XJR
σαλιγκαρε απο πανω μη σφυριζεις αδιαφορα λεμε
και εχω στην ακρη τα λεφτα, μη κανω καμια μλκια και παω να το παρω![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR