Εγώ θα αλλάξω λάστιχα μέχρι αρχές μέσα Μαϊου. Αν βρεθεί βέβαια κόσμος και πάμε ομαδικά για αλλαγή με καλύτερη τιμή, τότε θα τα αλλάξω και νωρίτερα!!
Εγώ θα αλλάξω λάστιχα μέχρι αρχές μέσα Μαϊου. Αν βρεθεί βέβαια κόσμος και πάμε ομαδικά για αλλαγή με καλύτερη τιμή, τότε θα τα αλλάξω και νωρίτερα!!
http://boomboomaround.blogspot.com/
και εγω θελω λαστιχα και ειμαι μεταξυ angel-strada..
στο ιδιο στυλ με τον zvailaki, 17.000 χλμ με τα μαμα...και γλιστραει πολυ στην πολη...
εξω ζεσταινονται αλλα πιο πολυ ειμαι στην πολη...
Εγώ έχω κάνει περίπου 5000χλμ και τα μαμά λάστιχα είναι για τα σκουπίδια.από την αρχή γλιστρήματα μπροστά.Για το πίσω δεν το συζητώ...όλη μέρα να παίζεις παντιλίκια δεν τρώγεται με τίποτα. ξύλο σκέτο.
Για τον τρόπο που οδηγώ μου φαίνονται πολύ επικίνδυνα.όταν είμαι εθνική και χωρίς πλαγιάσματα και απότομες εναλλαγές και φρεναρίσματα παλευονται
Θέλω να τα αλλάξω τώρα αλλά δεν προλαβαίνω,οπότε μετά το 36ωρο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
και εγω θελω λαστιχα και ειμαι μεταξυ angel-strada..
στο ιδιο στυλ με τον zvailaki, 17.000 χλμ με τα μαμα...και γλιστραει πολυ στην πολη...
εξω ζεσταινονται αλλα πιο πολυ ειμαι στην πολη...
an kanoun auta gia to diko mas opoios 8elei prolabenei na xtipisei...
sorry poy grafo greeklith grafo apo kinito.
http://global.ebay.com/Pirelli_Diabl...482538874/item
edit:m@miete pali to ebay...
Κωδικός αντικειμένου: 180482538874
170 rear ????Αρχικά δημιουργήθηκε από kostaskex
an kanoun auta gia to diko mas opoios 8elei prolabenei na xtipisei...
sorry poy grafo greeklith grafo apo kinito.
http://global.ebay.com/Pirelli_Diabl...482538874/item
edit:m@miete pali to ebay...
Κωδικός αντικειμένου: 180482538874??????
Μήπως δεν κάνουν??????
as mas pei kapoios mastoris an kanoun....einai poli kali i timi
kai pali sorry gia ta greeklith![]()
δεν κανουν .εμεις φοραμε συμφωνα με το M&P :
GSF 650 A / S Bandit 2007 - 2.5 bar (36psi) 2.9 bar (42psi)
120/70ZR17 (58W)
160/60ZR17 (69W)
μπορει να μου εξηγησει καποιος γτ υπάρχουν τοσα πολλα pirelli diablo??εχω μπερδευτει!
για μας κανουν μονο τα strada και τα angel?
τα corsa?
Τα corsa δεν υπαρχουν σε 160 /60/17 απο 180/55/17 και πανω και δεν ξερω μας κανει εμας αυτο το νουμερο?Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
δεν κανουν .εμεις φοραμε συμφωνα με το M&P :
GSF 650 A / S Bandit 2007 - 2.5 bar (36psi) 2.9 bar (42psi)
120/70ZR17 (58W)
160/60ZR17 (69W)
μπορει να μου εξηγησει καποιος γτ υπάρχουν τοσα πολλα pirelli diablo??εχω μπερδευτει!
για μας κανουν μονο τα strada και τα angel?
τα corsa?
Παντως τα angel τα βρηκα στην πατρα 280 και εχει και τα metzeler m3 235 .Και εγω για τα angel ειμαι αλλα τωρα διαβασα και για τα metzeler m3 τι λετε γι'αυτα ?
Τα πηρες ? Και εγω πατρα ειμαι και ενδιαφερομαι. Αν τα πηρες δωσε καμια πληροφορια. ThanksΑρχικά δημιουργήθηκε από susukas
επειδη ειμαι στην πατρα και θελω και εγω λαστιχα για τον ληστη μου,μπορω να κανω μια επαφη με το motomania για καλυτερη τιμη αν μαζευτουμε και τα βαλουμε εκει.οποιος ενδιαφερεται να το πει..![]()
εγω τη επομενη βδομαδα θα τα βαλω. αν ειναι δηλωστε ποσοι θελουν για να παμε ολοι μαζι
@dim 40
που και ποσο θα τα βαλεις γιατι ενδιαφερομαι και εγω?
290 to ειχα πει και πιο πανω. αλλα θα κανω μια ερωτηση και καπου αλλου και θα ενημερωσω.
Τι θα λέγατε για Metz Z6 πίσω και Μ3 μπροστά αν το πάμε βάση της λογικής ΒΤ011 και ΒΤ020 που λέει και η Suzuki στο manual; Θα ταίριαζε καλύτερα λέτε με βάση το touring στήσιμο που έχουν τα δικά μας;![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
οχι δεν τα πηρα ακομα αλλα ρωτησα και ι τιμη για την διασταση 180 ειναι 300 ευρω ενω για το 160 ειναι περιπου 290 ευρω κομπλε...!!ειμαι μεταξυ των angel και των metz z6 interact..μαλλον τελος του μηνα θα παω οποτε αν ειναι πες που να κανονισω να τα εχει να τα βαλουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
Τα πηρες ? Και εγω πατρα ειμαι και ενδιαφερομαι. Αν τα πηρες δωσε καμια πληροφορια. Thanks![]()
![]()