8 περίπου ώρες μείνανε αλλά τα χρηματιστήρια είναι ανοιχτά
Τι ώρα κλείνουν ?
Πιστεύω η όποια ανακοίνωση θα γίνει μετά !
Δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του στο fb
Δεν μπορεί αυτό να το απαντήσει κανείς με σιγουριά.
Μπορεί και να γινόμασταν ένα από τα κράτη όπου ευημερούν οι αριθμοί και όχι οι άνθρωποι, αν και αυτά δεν είναι και πολλά.
Μπορεί να γινόμασταν και ένα από τα κράτη όπου ευημερούν οι αριθμοί και οι άνθρωποι ζουν αξιοπρεπώς. Όχι πλούσια, αξιοπρεπώς όμως.
Δεν υπάρχει όμως φίλε κράτος όπου οι αριθμοί να υποφέρουν και οι άνθρωποι να μην πεινούν. Αυτό απλά είναι αδύνατο.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Δεν ξέρω πολλά από οκονομικά, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι:
Αν κάνεις δίαιτα, στη μια εβδομάδα ξεφουσκώνεις και μετά αρχίζει να χάνεις κιλά εμφανώς.
Αν πλακωθείς στο γυμναστήριο, στους δύο μήνες φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα
Αν προσπαθήσεις να μάθεις κάποιο μουσικό όργανο στους τρεις μήνες θα παίξεις τα πρώτα κομματάκια
Αν πας να μάθεις καράτε στο έναν χρόνο θα έχεις μάθει τις βασικές κινήσεις και θα μπορείς να τις εφαρμόσεις καλά...
Πρόγραμμα "διάσωσης" το οποίο εφαρμόζεται για 5 χρόνια και αντί για μια έστω σταθεροποίηση της οικονομίας (ούτε καν βελτίωση) μας βυθίζει καθημερινά όλο και περισσότερο στην ύφεση δεν μπορώ να πεισθώ με τίποτα να το ακολουθήσω...![]()
παρακολούθησα στην τηλεόραση ΜΟΝΟ κυβερνητικά στελέχη γιατί πιστεύω ότι η αντιπολίτευση δεν έχει κάτι να μου πει στην παρούσα φάση (και γενικώς δηλαδή...)...
οι απαντήσεις που έδιναν ήταν του στυλ ούτε 1 στο εκατομμύριο..........:a37::a16:
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου