Να κάνω κι εγώ μια διόρθωση. Εννοούσα το 350 και όχι το 300 (από λαθος εγραψα 300). Στο 350 το FF κρανος του γιου μου δεν χωρουσε (XS μεγεθος).
Απο εκει και πέρα... επειδη και εγω καβάλησα το 350 και μετα το 150 back to back, ξαναγράφω πως υπαρχει μεγαλη διαφορα στην αισθηση των κιλών.
Όμως ειναι φυσικό οτι εχει κανείς να το συνηθίζει και μετά να του φαίνεται εύκολο. Εδώ τα καναμε αυτά με βαπόρια μηχανές και φαινόταν εύκολο.
Ομως είναι η άποψη σου και καλώς την διατυπώνεις. Το θέμα πάντως δεν ειναι να αποδείξουμε πιο ειναι καλύτερο σαν σύνολο αλλα τι είναι καλύτερο για κάθε χρήση.
Τελευταία τροποποίηση από STF; 21/02/2025 στις 15:15.
Είναι ξεκάθαρο οτι εχετε να βγειτε στον Κηφισο πάνω απο 1 χρόνο... (άλλο πραγμα η ΑΟ). Αν εξαιρέσεις τις ωρες 11 με 12 το πρωι, και μετα τις 21.00 το βραδυ, ολοκληρη την υπόλοιπη ημέρα δεν παιζει να μπορεις να πηγαινεις με 140 σε κανενα σημειο για περισσοτερο απο 15 sec.
Συμφωνώ και επαυξάνω! Εξάλλου όπως έχω αναφέρει, ο καθείς έχει τις δικές του προτεραιότητες και ανάγκες. Εδώ απλά τις γνώμες μας λεμε και τις εμπειρίες μας, ώστε να χτίζεται μια ενδεικτική εικόνα για τον αναγνώστη.
Δεν ήξερα οτι στο 350άρι δεν χωράει κράνος. Ένα λόγος ακόμα να χαίρομαι που δεν πρόλαβα να το πάρω, μιας και κυκλοφόρησε 2 μήνες μετά της αγορά του 300ριού μου
Όσο για την αίσθηση των κιλών, η ευελιξία του 300 με του 150 που είχα, μου φαίνεται ίδια. Αλλά σίγουρα αυτή είναι προσωπική άποψη, αν σκεφτείς οτι και το CBF600s των 225 κιλών που είχα, μου φαινόταν κι αυτό "παπί" μέσα στην Αθήνα![]()
Τα γραφεις ρε Χάρη σαν να είναι λεωφόροι των 70 χλμ.
3-4 χλμ ειναι η Συγγρου, 5 η Αθηνων και ο Κηφισος που ειναι μονιμα πηγμενος, απο Μεταμορφωση μεχρι Πειραιά μόλις που ξεπερνάει τα 15 χλμ μηκος. Καθε μερα τα κάνουμε.
Αν ήταν να έχουμε μεγάλα σκούτερ για "τέτοιες" αποστάσεις με το τροπο που το περιγράφετε δε θα χρειαζόμουν σκουτερ, έμενα και με τις μηχανές μόνο. Αυτά ειναι παιδικές αποστασεις και τα 150/200 τις διεκπερδιώνουν για πλακα. Κυψελη - Πέραμα κανω 25 λεπτά χαλαρα, πολυ χαλαρα.
Τελευταία τροποποίηση από STF; 21/02/2025 στις 15:36.
Ημουν που ήμουν ψιλό-ψημένος με το Xmax 250 ήρθε και ο Βύρωνας και το κλείσε.
Είσαι ωραίος
Σε 300αρι και με αποθηκευτικό χώρο σε xmax θα πήγαινα στη θέση σου για να μπορείς να κάνεις και καμιά πιο σοβαρή δουλειά