Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 145

Θέμα: scooter μέχρι 3.500€

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    - δεν εχω να οδηγησω για να τεστάρω πριν ψωνίσω. θα το ηθελα πολυ. αν φίλος συμφορουμίτης προτίθεται κερνάω καφέ
    - πολυ μ αρεσει αυτο το κονσεπτ με τα λιγα κυβικα. εχτε δικιο που μου το λετε. δυσκολευομαι να με δω και να με φανταστώ όμως πάνω σε αυτά. ειμαι 1.86 και εχω συνηθίσει με μηχανες μεγαλου κυβισμου ολα τα χρονια.
    - αισθητικα αυτα που μ αρεσουν περισσότερο (περαν του adv που μου αρεσει πολυ) ειναι τα bev αλλα δεν τα εμπιστευομαι σε αξιοπιστία
    - τις λυσεις με τα sym τις ακουω. δεν τις βλέπω αρνητικα
    - xmax 250 ακούω απόψεις. οι τιμες του φαινονται ελκυστικές και για extra service, top case κλπ

ps

καταρχήν ειμαι 50 πλέον. τι θες απο μενα.

κατα δεύτερον δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. έχω σχέδιο απλά θέλει λίγη υπομονή. το σκουτερ project ειναι ανεξάρτητο της μοτοσυκλέτας. δεν μπορώ να ξεκολλήσω εγω ευκολα μην φοβάσαι
    Και από εμενα εννοείται διαθέσιμο το σκούτερ για δοκιμή όποτε θελεις. Θεωρω πως ειναι από τα πιο καταλληλα για ψηλούς. Το βλεπεις στη πραξη ομως.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sorath Προβολή μηνύματος
    Είχα SH 150 για 17(!) χρόνια, και τώρα διανύω τον 4ο χρόνο με ένα SH 300.

Καταρχήν, να διορθώσω και να πω οτι το 300άρι έχει κανονικά χώρο για FF κράνος.

Επίσης αυτά που λέγονται για 34 κιλά παραπάνω, για κέντρο βάρους κτλ... είναι αστεία κατ'εμε. Το μηχανάκι είναι ποδήλατο στην κυριολεξία. Προσωπικά, δεν είδα καμία διαφορά απο το 150άρι και ούτε αναζήτησα ποτέ μου το πιο "ελαφρύ" μικρό. Η διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ τους είναι μικρή στην ήδη μικρή γενικά κατανάλωση που έχουν.
    Απο εκεί και πέρα, το παραπάνω γκάζι δεν τον χάλασε ποτέ κανέναν. Απο την στιγμή που θα βγεις σε ποτάμι ή σε μεγάλους λεωφόρους (Κηφισίας, Μεσογείων, Συγγρού κτλ), καλό είναι να το έχεις. Όπως και εννοείται, οτι κινείσαι και πιο άνετα δικάβαλος.

Επειδή κι εγώ ήμουν σε δίλλημα, όταν έκανα την αλλαγή για το ποιο να έπαιρνα μεταξύ 150 και 300, τελικά σήμερα χαίρομαι που διάλεξα το "μεγάλο".
    Να κάνω κι εγώ μια διόρθωση. Εννοούσα το 350 και όχι το 300 (από λαθος εγραψα 300). Στο 350 το FF κρανος του γιου μου δεν χωρουσε (XS μεγεθος).

Απο εκει και πέρα... επειδη και εγω καβάλησα το 350 και μετα το 150 back to back, ξαναγράφω πως υπαρχει μεγαλη διαφορα στην αισθηση των κιλών.

Όμως ειναι φυσικό οτι εχει κανείς να το συνηθίζει και μετά να του φαίνεται εύκολο. Εδώ τα καναμε αυτά με βαπόρια μηχανές και φαινόταν εύκολο.

Ομως είναι η άποψη σου και καλώς την διατυπώνεις. Το θέμα πάντως δεν ειναι να αποδείξουμε πιο ειναι καλύτερο σαν σύνολο αλλα τι είναι καλύτερο για κάθε χρήση.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 21/02/2025 στις 15:15.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Ενταξει ρε φιλε ...και εγω οταν ημουν φοιτητης εκανα με το σκουτερ ταξιδια...αλλά δεν ειναι φτιαγμενα για αυτο τον σκοπο!
    Σε αυτο που λεει ο Χαρης εχει 1 δικιο...
    Στον Κηφισο & στην Ατ. οδο χρειαζεται το λιγο παραπανω γκαζι...

Είναι ξεκάθαρο οτι εχετε να βγειτε στον Κηφισο πάνω απο 1 χρόνο... (άλλο πραγμα η ΑΟ). Αν εξαιρέσεις τις ωρες 11 με 12 το πρωι, και μετα τις 21.00 το βραδυ, ολοκληρη την υπόλοιπη ημέρα δεν παιζει να μπορεις να πηγαινεις με 140 σε κανενα σημειο για περισσοτερο απο 15 sec.

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Το θέμα πάντως δεν ειναι να αποδείξουμε πιο ειναι καλύτερο σαν σύνολο αλλα τι είναι καλύτερο για κάθε χρήση.
    Συμφωνώ και επαυξάνω! Εξάλλου όπως έχω αναφέρει, ο καθείς έχει τις δικές του προτεραιότητες και ανάγκες. Εδώ απλά τις γνώμες μας λεμε και τις εμπειρίες μας, ώστε να χτίζεται μια ενδεικτική εικόνα για τον αναγνώστη.

Δεν ήξερα οτι στο 350άρι δεν χωράει κράνος. Ένα λόγος ακόμα να χαίρομαι που δεν πρόλαβα να το πάρω, μιας και κυκλοφόρησε 2 μήνες μετά της αγορά του 300ριού μου
    Όσο για την αίσθηση των κιλών, η ευελιξία του 300 με του 150 που είχα, μου φαίνεται ίδια. Αλλά σίγουρα αυτή είναι προσωπική άποψη, αν σκεφτείς οτι και το CBF600s των 225 κιλών που είχα, μου φαινόταν κι αυτό "παπί" μέσα στην Αθήνα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Εκεί είναι η διαφορά.
    Αν το θέλεις για να κινείσαι κυρίως σε μικρούς δρόμους και σχετικά κοντινές αποστάσεις, παίρνεις μικρό.
    Αν είσαι κάθε μέρα Κηφισό, Αθηνών, Συγγρού, κ.λπ, παίρνεις μεγάλο.
    Τα γραφεις ρε Χάρη σαν να είναι λεωφόροι των 70 χλμ.

3-4 χλμ ειναι η Συγγρου, 5 η Αθηνων και ο Κηφισος που ειναι μονιμα πηγμενος, απο Μεταμορφωση μεχρι Πειραιά μόλις που ξεπερνάει τα 15 χλμ μηκος. Καθε μερα τα κάνουμε.

Αν ήταν να έχουμε μεγάλα σκούτερ για "τέτοιες" αποστάσεις με το τροπο που το περιγράφετε δε θα χρειαζόμουν σκουτερ, έμενα και με τις μηχανές μόνο. Αυτά ειναι παιδικές αποστασεις και τα 150/200 τις διεκπερδιώνουν για πλακα. Κυψελη - Πέραμα κανω 25 λεπτά χαλαρα, πολυ χαλαρα.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 21/02/2025 στις 15:36.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sorath Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ και επαυξάνω! Εξάλλου όπως έχω αναφέρει, ο καθείς έχει τις δικές του προτεραιότητες και ανάγκες. Εδώ απλά τις γνώμες μας λεμε και τις εμπειρίες μας, ώστε να χτίζεται μια ενδεικτική εικόνα για τον αναγνώστη.

Δεν ήξερα οτι στο 350άρι δεν χωράει κράνος. Ένα λόγος ακόμα να χαίρομαι που δεν πρόλαβα να το πάρω, μιας και κυκλοφόρησε 2 μήνες μετά της αγορά του 300ριού μου
    Όσο για την αίσθηση των κιλών, η ευελιξία του 300 με του 150 που είχα, μου φαίνεται ίδια. Αλλά σίγουρα αυτή είναι προσωπική άποψη, αν σκεφτείς οτι και το CBF600s των 225 κιλών που είχα, μου φαινόταν κι αυτό "παπί" μέσα στην Αθήνα

Επειδη έχω κάνει πραγματικά δεκάδες δοκιμές σε μοτοσυκλέτες η εμπειρία μου έχει δείξει οτι την διαφορά την καταλαβαίνεις όταν θες να διαπιστώσεις κάτι αλλάζοντας τα μοντέλα την ίδια χρονική στιγμή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Γατάκια...
    Εγώ πήρα το 350 και πάω σα να έχω το 125 (κοτ κοτ).
    Περάστε έξω κύριε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Μετά από 5 σελίδες νομίζω κλειδώνει στα 300.
    Κάτσε... αντιστέκομαι ακόμη δε βλέπεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Με Αττικη Οδο μεσα και ποταμι εγω δεν θα επαιρνα κατω απο 250-300.
    Για Αττικη Οδό κι εγώ θα το σκεφτόμουν. Ο Κηφισός μόνος του είναι άλλη φαση κυρίως λόγω μόνιμου μποτιλιαρίσματος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Περάστε έξω κύριε!
    Τζάμπα πήγαν τόσα giga γραψίματος για τα φορτηγά και τις εθνικές οδούς, τι να πεις
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Ημουν που ήμουν ψιλό-ψημένος με το Xmax 250 ήρθε και ο Βύρωνας και το κλείσε.

Είσαι ωραίος

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Ημουν που ήμουν ψιλό-ψημένος με το Xmax 250 ήρθε και ο Βύρωνας και το κλείσε.

Είσαι ωραίος
    Καλά ρε Σπύρο...κάθομαι και γράφω για Οίτη και ιστορίες. Τώρα θυμήθηκα πως στην Οίτη ειμασταν μαζί. Δεν θυμάσαι πως ήμουν με το πριόνι το κακό στη βόλτα;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	6151-papaki-kitrino.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	18,9 KB 
ID:	460260 πάρε
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Τζάμπα πήγαν τόσα giga γραψίματος για τα φορτηγά και τις εθνικές οδούς, τι να πεις
    Είδες τι παθαίνει κανείς από το πολύ μπίστιμα;

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Σε 300αρι και με αποθηκευτικό χώρο σε xmax θα πήγαινα στη θέση σου για να μπορείς να κάνεις και καμιά πιο σοβαρή δουλειά

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Scooter έως 3.500 ευρώ
    από xrhstaras13 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2018, 08:55
  2. Αφορά scooter μέχρι 3500€ τι να πάρω?
    από 007mastras στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2015, 09:28
  3. Scooter μέχρι 125cc για την Αθήνα
    από justelene στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2008, 13:34
  4. scooter μεχρι 150cc ή παπακι??
    από simeon στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2007, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ