Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 105

Θέμα: Pirelli Angel St

Αρχικά δημιουργήθηκε από susukas
    οχι δεν τα πηρα ακομα αλλα ρωτησα και ι τιμη για την διασταση 180 ειναι 300 ευρω ενω για το 160 ειναι περιπου 290 ευρω κομπλε...!!ειμαι μεταξυ των angel και των metz z6 interact..μαλλον τελος του μηνα θα παω οποτε αν ειναι πες που να κανονισω να τα εχει να τα βαλουμε....
    Εμεις μπορουμε να βαλουμε 180/55/17 ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
    Παντως τα angel τα βρηκα στην πατρα 280 και εχει και τα metzeler m3 235 .Και εγω για τα angel ειμαι αλλα τωρα διαβασα και για τα metzeler m3 τι λετε γι'αυτα ?
    νομιζω φιλε οτι τα m3 ειναι πολυ μαλακα για το bandit θα βγουν off πολυ γρηγορα λογο βαρους περισσοτερο..αλλα σιγουρα απο τα angel και τα metz z6 θα εχουν καλυτερα κρατηματα αλλα λιγοτερο χρονο ζωης...περι ορεξεως..!!!

Μπορεις να βαλεις... το θεμα ειναι πως για να στριψεις μετα θα θες ταμα :rotflmao:
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tzrypvs

Αν εχεις ABS σιγουρα δεν μπορεις να βάλεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    εγω υελικα τα εβαλα τη τεταρτη τα λαστιχα. και σαβατο (σημερα ) πηγα σο 0-300. πολυ σταθερα και σιγουρα. δε γλιστρησα πουθενα. βεβαια δε ειχα παρομοια εμπειρια με τα μαμα αλλα εκει που γλιστρουσα στο δρομο με τα μαμα τωρα δε κουναει καθολου

Πρέπει να αλλάξεις ζάντα, αποστάτες κλπ. Και θα χάσεις σε ευελιξία... Το νέο CBF1000 δεν είναι τυχαίο ότι φόρεσε 160 πισινό

Αρχικά δημιουργήθηκε από susukas
    νομιζω φιλε οτι τα m3 ειναι πολυ μαλακα για το bandit θα βγουν off πολυ γρηγορα λογο βαρους περισσοτερο..αλλα σιγουρα απο τα angel και τα metz z6 θα εχουν καλυτερα κρατηματα αλλα λιγοτερο χρονο ζωης...περι ορεξεως..!!!

Μια χαρά είναι και για βαρειά σχετικά μηχανάκια τα M3. Γιατί βάρος μιλάμε ρε παίδες 300 κιλά στεγνό?

245 με τα υγρά του.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Μια χαρά είναι και για βαρειά σχετικά μηχανάκια τα M3. Γιατί βάρος μιλάμε ρε παίδες 300 κιλά στεγνό? [/QUO
    προσωπικα πιστευω οτι για το 1250 για το οποιο ειμαι κατοχος τα Μ3 θα τα κανει κομματια γρηγορα γρηγορα..τωρα για το 650 που και παλι ειναι λιγο βαρυ δεν μπορω να εχω ολοκληρομενη αποψη.εγω κατεληξα στα angel st που ειναι κατασκευασμενα για τετοια μηχανακια..

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από susukas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Μια χαρά είναι και για βαρειά σχετικά μηχανάκια τα M3. Γιατί βάρος μιλάμε ρε παίδες 300 κιλά στεγνό? [/QUO
    προσωπικα πιστευω οτι για το 1250 για το οποιο ειμαι κατοχος τα Μ3 θα τα κανει κομματια γρηγορα γρηγορα..τωρα για το 650 που και παλι ειναι λιγο βαρυ δεν μπορω να εχω ολοκληρομενη αποψη.εγω κατεληξα στα angel st που ειναι κατασκευασμενα για τετοια μηχανακια..

Δεν το κάνει κομμάτια το Busa, δεν το κάνει κομμάτια το K1200/1300s, δεν το κάνει κομμάτια το Triumph Sprint ST 1050 που έχω δικάβαλλο και βαλιτσάτο, θα το κάνουν κομμάτια τα Bandit. Μάλιστα.

Νίκο το θέμα είναι και προσωπικής επιλογής... Εσύ προτιμάς τα Μ3 για τους λόγους σου και οι άλλοι θέλουν κάτι στο πιο τουριστικό με το οποίο είναι επίσης ευχαριστημένοι... Άρα γιατί η διαφωνία; Προσωπικά έχοντας δοκιμάσει τα Strada σε κάθε είδους δρόμο, στις δύο Ελληνικές πίστες, μόνος μου, με δεύτερο και μπαγκάζια και με κάθε καιρική συνθήκη, δεν θα με πείσει κανείς ότι είναι ακατάλληλα για Ελλάδα. ΠΟΤΕ δεν ένιωσα ότι κάτι μου λείπει. Δεν δικαιούται και ο χρήστης Angel να εκφέρει γνώμη; Δεν δικαιούται να είναι ικανοποιημένος με το λάστιχό του; Αν κάποιος νιώσει ότι δεν τον καλύπτει πιά το Strada, το Angel γιατί οδηγικά είναι πάνω από την προσφερόμενη πρόσφυση τους, ΟΚ, ας ψαχτεί και με το οποιοδήποτε θεωρητικά καλύτερο. Να διαβάσω και την άλλη άποψη από κάποιον που τα έβαλε και να πει ότι εμένα δεν με κάλυψαν απόλυτα, όπως είπε ο Ερμής. Αλλά ρε φίλε, δεν είναι ανάγκη να τους βγάλεις όλους λάθος για να έχεις δίκιο!

Εννοείται και πως το ότι είναι απόλυτα σεβαστή και κατανοητή η άποψή σου ότι τα Metzeler Μ3 που φοράς είναι καλά λάστιχα και πως όποιος ψάξει το κάτι παραπάνω καλό είναι να τα έχει στη λίστα με τα προς δοκιμή.

Παρεμπτιπτόντως το μαμημένο το ST πολύ το γούσταρα πάντα, αλλά για την ώρα ? δεν παίζουν μέχρι εκεί γμτ...

Απορία:
    Pirelli & Metzeler ίδιες γόμες (κ μόνο αλλαγές στον μπακλαβά) δεν έχουν?
    Αν ισχύει άπαξ κ αντέχει τον ληστή το Pirelli θα το αντέχει και το Metz. (αναφέρομαι στα κατ' αντιστοιχία μοντέλα).
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Νίκο το θέμα είναι και προσωπικής επιλογής... Εσύ προτιμάς τα Μ3 για τους λόγους σου και οι άλλοι θέλουν κάτι στο πιο τουριστικό με το οποίο είναι επίσης ευχαριστημένοι... Άρα γιατί η διαφωνία; Προσωπικά έχοντας δοκιμάσει τα Strada σε κάθε είδους δρόμο, στις δύο Ελληνικές πίστες, μόνος μου, με δεύτερο και μπαγκάζια και με κάθε καιρική συνθήκη, δεν θα με πείσει κανείς ότι είναι ακατάλληλα για Ελλάδα. ΠΟΤΕ δεν ένιωσα ότι κάτι μου λείπει. Δεν δικαιούται και ο χρήστης Angel να εκφέρει γνώμη; Δεν δικαιούται να είναι ικανοποιημένος με το λάστιχό του; Αν κάποιος νιώσει ότι δεν τον καλύπτει πιά το Strada, το Angel γιατί οδηγικά είναι πάνω από την προσφερόμενη πρόσφυση τους, ΟΚ, ας ψαχτεί και με το οποιοδήποτε θεωρητικά καλύτερο. Να διαβάσω και την άλλη άποψη από κάποιον που τα έβαλε και να πει ότι εμένα δεν με κάλυψαν απόλυτα, όπως είπε ο Ερμής. Αλλά ρε φίλε, δεν είναι ανάγκη να τους βγάλεις όλους λάθος για να έχεις δίκιο!

Εννοείται και πως το ότι είναι απόλυτα σεβαστή και κατανοητή η άποψή σου ότι τα Metzeler Μ3 που φοράς είναι καλά λάστιχα και πως όποιος ψάξει το κάτι παραπάνω καλό είναι να τα έχει στη λίστα με τα προς δοκιμή.

Παρεμπτιπτόντως το μαμημένο το ST πολύ το γούσταρα πάντα, αλλά για την ώρα ? δεν παίζουν μέχρι εκεί γμτ...

Ρε παιδί μου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλα διέκρινα στο θρεντ αυτό 2 πράγματα
    1. Μια τάση σώνει και καλά για τουριστικά λάστιχα που κατα τη γνώμη μου ΔΕ κάνουν για Ελλάδα εκτός κι αν ψάχνεις το μαξιμουμ της οικονομίας. Για γενική χρήση πιστεύω πώς καλό είναι στην Ελλάδα ενα πιο σπορ λάστιχο. Πρόσεξε το εξής: Στην Ελλάδα γενικώς τα σπόρ λάστιχα τύπου Μ3 αντέχουν όσο αντέχουν τα τουριστικά στο εξωτερικό. Δε σου λέει τίποτα αυτό? Τα είπα παραπάνω, μη τα ξαναπώ. Ολες οι γνωμες σεβαστές, μόνο τη γνώμη μου λέω κι εγώ.

2. Ενα φόβο πώς επειδή το Bandit ειναι δήθεν βαρύ, δε κάνει κανένα άλλο λάστιχο παρά τα αμιγώς τουριστικά. Νομίζω πώς αυτό ειναι τελείως λάθος. Δε μιλάμε για λάστιχα πισταδόρικα βέβαια.

Είπα μήπως βοηθήσω κάποιο κόσμο να ξεμπλοκάρει. Τα Μ3 ήταν απλώς παράδειγμα. Τα ίδια θα λεγα και για τα Qualifier II που αυτά φοράω τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Στην Ελλάδα γενικώς τα σπόρ λάστιχα τύπου Μ3 αντέχουν όσο αντέχουν τα τουριστικά στο εξωτερικό. Δε σου λέει τίποτα αυτό?
    To θέμα λάστιχα είναι απίστευτα περίεργο τελικά. Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν το M3 ή το Μ1 που έλιωσε σε 5000 χιλιόμετρα χωρίς να τρέχω κιόλας. Σκληρά τουριστικά όπως τα Pilot Road2 ή τα BT021/022 όντως δεν πατάνε καλά και δεν διάβασα κανέναν να λέει ότι τα ευχαριστήθηκε. Αλλά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι...

Και περιμένω ακόμα τα φρεσκοφορεμένα Angel να πατηθούν, να διαβάσουμε εντυπώσεις. Θα μου χρειαστούν οι γνώμες... Για το επόμενο μοτόρι, μετά τον Ιούνιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    και σαβατο (σημερα ) πηγα σο 0-300. πολυ σταθερα και σιγουρα.
    Πες μου ότι ξεκίνησες να τρως και εσύ τις μπίλιες στα μαρσπιέ, αυτό μόνο πες μου και τέλος

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Pirelli Angel GT
    από bikgolf3 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2013, 09:15
  2. Pirelli Angel
    από ermisVFR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2010, 00:38
  3. pirelli angel
    από teo.600 στο forum Off topic