Όλοι θα αντιδράσουν πολύ άσχημα όχι μόνο αν δούνε 100 διαμελισμένα πτώματα παιδιών, αλλά ακόμα και σε πιο light καταστάσεις, όπως π.χ. αν το "βιωτικό τους επίπεδο" διαταραχθεί λίγο. Η άκρα δεξιά (και τα άκρα γενικά) pickάρουν πάντοτε όταν υπάρξει μια περίοδο ύφεσης και όλοι οι πολιτισμένοι δυτικοί ξαφνικά ανακαλύπτουν τον φασίστα / εξτρεμιστή μέσα τους. Εμφύλιοι, πόλεμοι και συρράξεις μπορουν να ξεσπάσουν πάντου στον κόσμο, ακόμη και στην Ελβετία, ας μην γελιόμαστε...
μου έκανε εντύπωση, περίμενα και εγώ να ήταν περισσότεροι, (παρόλο που μόνο αυτοί οι 2 μου έρχονταν κατά νου με τη μία), αλλά είχες δίκιο
επειδή τους έχω ζήσει λίγο τους συγκεκριμένους, έχω την αίσθηση ότι πραγματικά κινούνται σε άλλα επίπεδα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κόλωσε στο στρατό τους.http://www.strikehold.net/wp-content..._radfahrer.jpg
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αυτούς ούτε η οχιά δεν τους πειράζει.
Περί εμφυλίων, αν αφήνεις έξω επαναστάσεις, εξεγέρσεις, ένοπλους αγώνες, πραξικοπήματα διαρκείας, φυτευτές καταστάσεις που οδήγησαν σε συγκρούσεις κλπ τότε πιθανότατα έχεις δίκιο.
Στην περίπτωση δηλαδή που με την έννοια "εμφύλιος πόλεμος" εννοούμε το: "κάποια γεγονότα" οδήγησαν έναν, κατά τα άλλα ενωμένο, λαό (έστω φαινομενικά σε κάποιες περιπτώσεις) να διχαστεί και να αρχίσει "αδερφός να ντουφεκάει αδερφό" με συμμετοχή εγχώριων στρατιωτικών δυνάμεων και άλλα τέτοια.
Νομίζω και το λινκ που έβαλε ο Αιρστείδης κάνει ένα διαχωρισμό σημαντικό:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από wikipedia
Πάντως όσο περίεργο και αν ακούγεται, πιστεύω πως αν αξίζει να δώσεις έναν πόλεμο αυτός είναι ένας εμφύλιος. Σκληρό δε λέω αλλά αν είναι να αλλάξεις κάτι ξεκίνα από το σπίτι σου. Μη πέσετε να με φάτε δε τρώγομαι με τίποταpp
ψαναψόφα φούστη γλάρε
hahahahaha Το ήξερα
Αυτό που θέλω να πω ρε παίδες είναι ότι ΑΝ μπορείς να υποστηρίξεις έναν πόλεμο θα πρέπει να είναι με υπαρκτό αντίπαλο και με πραγματικούς λόγους. Πιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω τα γόνατα του γείτονα που δέρνει τη γυναίκα του, τα μούτρα του διευθυντή που στριμώχνει την υφιστάμενη του, να κόψω τα @@ στον παιδεραστή και να ταΐσω φόλα στον διεστραμμένο που ρίχνει φόλες, παρά να πάρω ένα γιαταγάνι και να κυνηγάω έναν τύπο χιλιάδες ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά επειδή απλά αυτό μου είπαν να κάνω. Μιας όμως που αυτά που αναφέρω είναι "μεμονωμένα" περιστατικά και θα μου πείτε κάτι τέτοιο δεν είναι πόλεμος, θα πω πως το ίδιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω το κεφάλι σε κάτι καρπόζιλους που βγαίνουν τα βράδια για κυνήγι μεταναστών. Ελπίζω να έγινα κατανοητός