Σελίδα 62 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    hahahahaha Το ήξερα

Αυτό που θέλω να πω ρε παίδες είναι ότι ΑΝ μπορείς να υποστηρίξεις έναν πόλεμο θα πρέπει να είναι με υπαρκτό αντίπαλο και με πραγματικούς λόγους. Πιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω τα γόνατα του γείτονα που δέρνει τη γυναίκα του, τα μούτρα του διευθυντή που στριμώχνει την υφιστάμενη του, να κόψω τα @@ στον παιδεραστή και να ταΐσω φόλα στον διεστραμμένο που ρίχνει φόλες, παρά να πάρω ένα γιαταγάνι και να κυνηγάω έναν τύπο χιλιάδες ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά επειδή απλά αυτό μου είπαν να κάνω. Μιας όμως που αυτά που αναφέρω είναι "μεμονωμένα" περιστατικά και θα μου πείτε κάτι τέτοιο δεν είναι πόλεμος, θα πω πως το ίδιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω το κεφάλι σε κάτι καρπόζιλους που βγαίνουν τα βράδια για κυνήγι μεταναστών. Ελπίζω να έγινα κατανοητός
    Και όλα αυτά που θα κάνεις, γιατί σε κάνουν καλύτερο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    hahahahaha Το ήξερα

Αυτό που θέλω να πω ρε παίδες είναι ότι ΑΝ μπορείς να υποστηρίξεις έναν πόλεμο θα πρέπει να είναι με υπαρκτό αντίπαλο και με πραγματικούς λόγους. Πιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω τα γόνατα του γείτονα που δέρνει τη γυναίκα του, τα μούτρα του διευθυντή που στριμώχνει την υφιστάμενη του, να κόψω τα @@ στον παιδεραστή και να ταΐσω φόλα στον διεστραμμένο που ρίχνει φόλες, παρά να πάρω ένα γιαταγάνι και να κυνηγάω έναν τύπο χιλιάδες ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά επειδή απλά αυτό μου είπαν να κάνω. Μιας όμως που αυτά που αναφέρω είναι "μεμονωμένα" περιστατικά και θα μου πείτε κάτι τέτοιο δεν είναι πόλεμος, θα πω πως το ίδιο εύκολα μου βγαίνει να σπάσω το κεφάλι σε κάτι καρπόζιλους που βγαίνουν τα βράδια για κυνήγι μεταναστών. Ελπίζω να έγινα κατανοητός
    το να δείρεις τον γείτονα δεν είναι εμφύλιος, μη τα κάνουμε κουλουβάχατα στο μυαλό μας

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τι λέτε μωρέ; Αν μια εξέγερση/επανάσταση/ένοπλο αγώνα γίνει και σκοτώνονται αδέρφια δεν είναι εμφύλιος και το επιδοκιμάζουμε κιόλας;
    Προσπάθησα να τα ξεχωρίσω και σε προηγούμενο ποστ που προσπαθούσα να καταλάβω πώς τον εννοούσες τον εμφύλιο.
    Μια εξέγερση/επανάσταση/ένοπλος αγώνας μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλιο μπορεί και όχι.
    Το ότι κανένα από όλα αυτά δε γίνεται χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και να πεθάνουν άνθρωποι είναι αυτονόητο. Αυτό όμως δεν τα εξισώνει.

Και δε "Λέμε". "Λέω". Καμία σχέση δεν έχει αυτό που είπα εγώ με αυτό που είπε ο skylaros.
    Κανέναν εμφύλιο δεν επιδοκίμασα.

εντιτ: και φυσικά δεν είπα πουθενά "ζήτω" στο να σκοτώνονται αδέρφια για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο και να γίνεται αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Προσπάθησα να τα ξεχωρίσω και σε προηγούμενο ποστ που προσπαθούσα να καταλάβω πώς τον εννοούσες τον εμφύλιο.
    Μια εξέγερση/επανάσταση/ένοπλος αγώνας μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλιο μπορεί και όχι.
    Το ότι κανένα από όλα αυτά δε γίνεται χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και να πεθάνουν άνθρωποι είναι αυτονόητο. Αυτό όμως δεν τα εξισώνει.

Και δε "Λέμε". "Λέω". Καμία σχέση δεν έχει αυτό που είπα εγώ με αυτό που είπε ο skylaros.
    Κανέναν εμφύλιο δεν επιδοκίμασα.
    Αλλά επιδοκιμάζεις (τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω, αν κάνω λάθος άκυρο) τα υπόλοιπα που πιθανώς να οδηγήσουν σ' εμφύλιο.

(βέβαια, για να έχουμε εμφύλιο στην Ελλάδα, θα πρέπει να υπάρχουν και όπλα και προμήθειες κλπ κλπ οπότε δεν έχουμε τέτοιο φόβο, εκτός αν βγούμε για πόλεμο με τα κοντάρια από τις σφουγγαρίστρες)

Αλλά επιδοκιμάζεις (τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω, αν κάνω λάθος άκυρο) τα υπόλοιπα που πιθανώς να οδηγήσουν σ' εμφύλιο.

(βέβαια, για να έχουμε εμφύλιο στην Ελλάδα, θα πρέπει να υπάρχουν και όπλα και προμήθειες κλπ κλπ οπότε δεν έχουμε τέτοιο φόβο, εκτός αν βγούμε για πόλεμο με τα κοντάρια από τις σφουγγαρίστρες)
    Μη φοβού. Άμα χρειαστούμε, οι κατάλληλοι άνθρωποι θα δεις τι φοβερό εξοπλισμό και με ευκολίες
    πληρωμής θα εμφανιστούν.

Τώρα είναι μεγάλη η κουβέντα, γιατί το "τα υπόλοιπα που πιθανώς να οδηγήσουν σ'εμφύλιο" περιλαμβάνουν την Άρτα και τα Γιάννενα.
    Και η αντίσταση του ΕΛΑΣ στα βουνά "συνετέλεσε" (αρχικά έμμεσα και στη συνέχεια "άμεσα") στο ότι οδηγηθήκαμε σε εμφύλιο.
    Θες να σου πω αν παίρνω το μέρος των γερμανοτσολιάδων έναντι των ανταρτών?

Μετά από κάθε "απελευθερωτική κίνηση" (για να το πω όσο πιο γενικά μπορώ) υπάρχει ο κίνδυνος του εμφυλίου γιατί, αν πετύχει αυτή η κίνηση, αρχίζει μια "μοιρασιά".
    Και το '21 υπήρχε τέτοιος κίνδυνος (έστω δυνητικά αν θες και με την ευρεία έννοια).
    Θες να σου πω αν θα προτιμούσα να είχε κάτσει στα αυγά του ο Θόδωρας για να μην υπήρχε ρίσκο εμφυλίου κατόπιν εορτής?

Τέσπα, to make a long story short, όχι. Δεν επιδοκιμάζω ούτε έναν εμφύλιο, ούτε κινήσεις που πιθανώς να οδηγήσουν σε εμφύλιο.
    (κι όχι μόνο για τους προφανείς λόγους)

Σωστό κι αυτό.
    Σφουγγαρίστρες οι μεν, κονσερβοκούτια (για να τιμούν τις παραδόσεις) οι δε, και οι αγγλοαμερικανοί να παίζουν το αποτέλεσμα στο χρηματιστήριο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ....

Σωστό κι αυτό.
    Σφουγγαρίστρες οι μεν, κονσερβοκούτια (για να τιμούν τις παραδόσεις) οι δε, και οι αγγλοαμερικανοί να παίζουν το αποτέλεσμα στο χρηματιστήριο.
    Tωρα μιλάς σωστά.... και για να γυρίσουμε στο θέμα του θρεντ ακόμα πληρώνουμε τα παιχνίδια τους το 44-48 και την Κορέα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    ε Ας κάτσουμε να τηρήσουμε τη νομιμότητα και να είμαστε όλοι μίζερα ευτυχισμένοι

Μη με ρωτήσεις τι προτείνω, σίγουρα όχι εμφύλιο σίγουρα όχι να κάθομαι άπραγος και να κοιτάζω και ναι αν χρειαστεί θα ασκήσω βία.

Tωρα μιλάς σωστά.... και για να γυρίσουμε στο θέμα του θρεντ ακόμα πληρώνουμε τα παιχνίδια τους το 44-48 και την Κορέα.
    Και να'ταν μόνο αυτά.
    Κι όσο παίζουν αυτοί θα πληρώνουμε εμείς (κι όχι μόνο).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ...τι λετε ρε παιδια....
    Καλα σου λεει ο sniper ,αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
    Δεν λεω οτι και οι Ευρωπαιοι κατα καιρους δεν ητανε χειροτεροι.Οι καταστασεις που δημιουργουνε αυτα τα φαινομενα παγκοσμια ειναι ιδιες.Και παλι μπαλλα με τα κεφαλια θα παιξουμε αν δημιουργηθουνε οι ιδιες συνθηκες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Για να καταλάβω, συγκρίνεται κουλτούρες και πολιτισμούς ?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Ο γραφικός... θα ξέχασε να χτυπήσει καμία ινσουλίνη, δεν είναι τίποτα...

Παλαιό μέλος
    Για να καταλάβω, συγκρίνεται κουλτούρες και πολιτισμούς ?
    Ναι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Κάθε φορά που κλάνει ο Μπάνκαλοουζ τρέχουν να την πιούνε.

Ώρες ώρες απορώ αν είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία όπως το υπόλοιπο συνάφι ή απλά επαφίενται τα αφεντικά του στη μαλακία που τον δέρνει, οπότε τον έχουν αφήσει αμολητό μένοντας ήσυχοι ότι θα την κάνει από μόνος του τη δουλειά.

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ