Σελίδα 64 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Η κωλοτούμπα δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό.
    Πάμε για "ροντάτ φλικ φλακ σάλτο πίσω τεντωµένο µε διπλή πιρουέτα κι αµέσως σάλτο εµπρός, ροντάτ φλικ φλακ σάλτο πίσω τεντωµένο µε µιάµιση πιρουέτα σε βηµατισµό κι αµέσως ροντάτ φλικ φλακ και διπλό σάλτο πίσω".
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

καλα ρε babis βρηκες παραδειγμα... τι κοινο εχουμε με το ισραηλ απορω.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Η κωλοτούμπα δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό.
    Πάμε για "ροντάτ φλικ φλακ σάλτο πίσω τεντωµένο µε διπλή πιρουέτα κι αµέσως σάλτο εµπρός, ροντάτ φλικ φλακ σάλτο πίσω τεντωµένο µε µιάµιση πιρουέτα σε βηµατισµό κι αµέσως ροντάτ φλικ φλακ και διπλό σάλτο πίσω".
    Ama den kanei triplo louts den theoreitai kolotoumpa.

an kai sto in.gr diapseydetai ayti i eidisi

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παιδιά συμφωνώ σε ότι λέτε. Ειλικρινά μιλάω.
    Απλά το παράδειγμα φίλε μου με τους εβραίους είναι άστοχο.
    Έχετε δίκιο φυσικά που λέτε για έλλειψη σχεδίου.
    Δεν υπήρχε ποτέ.
    Δεν είχε σκοπό να υπάρξει λέω εγώ ο ελληναράς.
    Καλή δύναμη σε όλους.
    Τι θα πω στα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν; τι έκανες στον οικονομικό πόλεμο μπαμπά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    καλα ρε babis βρηκες παραδειγμα... τι κοινο εχουμε με το ισραηλ απορω.

ένας συμφορουμίτης ρώτησε για πόλεμο που κερδήθηκε επί του ασφαλούς.

δεν ξερω αν τρολαρει ο τυπος αλλα εχω γονατισει... Κωστοπουλε ζεις ακομα μας οδηγεις.

http://www.artinews.gr/%CE%BD%CE%B1-...D%CE%B1%CE%B91

Οι ανίκανοι μεταπολιτευτές μας οδήγησαν στην αγκαλιά ανίκανων σωτήρων κι αυτοί με τη σειρά τους στον ανίκανο επαναστάτη... Όποιος νομίζει ότι και ο λαός είναι άμοιρος ευθυνών (που του αρέσουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα) πλανάται πλάνην οικτρά
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ναι, και σε λίγο έρχεται και το zombie apocalypse.
    Δεν το εκλαμβάνω ως χιούμορ, μιας και ο άντρας της Κων/πούλου είναι φαν του zombie apocalypse αν κρίνω απ΄την συλλογή t-shirt που φοράει.

Στα υπόλοιπα, φαντάζομαι πως δεν περιμένεις να κάτσω να γράψω 20.000 λέξεις για να σου εξηγήσω πως δουλεύει η ελληνική οικονομία, αν και μου κάνει εντύπωση πως δεν αντιλαμβάνεσαι καν την διαφορά μεταξύ αρρώστου και νεκρού.

Να χαρέις με τις τράπεζες...τα επιχειρήματα του στύλ σου έδωσα τα λεφτά μου, που είναι τώρα? τα έχω γράψει 1000 φορές και εγώ και ο Ηλίας και όσοι είχαν υπομονή να απαντήσουν κατά καιρούς.
    Σαν να λέμε, οτι πάει σήμερα το Περού στο ΔΝΤ και του ζητάει τα λεφτά της συνδρομής του πίσω, και το ΔΝΤ του λέει σόρρυ μαν, τα έδωσα στους έλληνες και δεν...

Εν συντομία και με ένα απλό παράδειγμα, εσύ πας στην τράπεζα και της δίνεις 1.000€ κατάθεση για να πάρεις 5% πχ. Η τράπεζα δανείζει τα 800€ σου σε μένα με 10% (αλλιώς γιατί να στα πάρει?)...
    Εγώ είμαι ένας άτυχος άνθρωπος και δεν μπορώ να τα πληρώσω πίσω, άρα η τράπεζα έχει ένα κόκκινο δάνειο και δεν μπορεί να σου δώσει τα λεφτά πίσω. Άρα χρειάζεται ¨διάσωση" ή ανακεφαλαιοποίηση, διαφορετικά παίζει με κάτι πολύ σημαντικό στις συναλλαγές με χρήμα, που λέγεται εμπιστοσύνη.

Στην ελληνική πραγματικότητα, είχαμε 230 δις δάνεια με περίπου ίσες καταθέσεις. Οι καταθέσεις την έκαναν για άλλες πατρίδες και έμειναν 120 στο σύστημα, με τα δάνεια να παραμένουν 230, εκ των οποίων λόγω κρίσης ή λόγω σεισάχθειας έσκασαν τα 100...

Αντίο ζωή

ΥΓ.Κάπου το είχα ξαναγράψει παλιότερα, απλά τώρα είναι απτό και πιο κατανοητό. Μπορείς να θέλεις να κλείσουν οι κακές τράπεζες, μπορεί να θέλει να διορίσεις καλές ή κακές διοικήσεις, ΑΛΛΑ δεν μπορείς να μην έχεις τραπεζικό σύστημα. Το γιατί το βλέπεις αν κάνεις μια βόλτα έξω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Τρολ ον:

Για να διακωμωδησω λίγο την κατάσταση. Στείλαμε στην Ευρώπη τον Αλέξης και πήγε ανετός χωρίς γραβάτες και πολύ Κλάιν Μάιν.. Φανταζεστε πως θα αντιδράσουν αν ο επόμενος που θα τους στείλουμε θα είναι ο Θεοδωράκης;;; Αχαχα θα πάει με σακίδιο στην πλάτη και στα συμβούλια κορυφής θα είναι ο μόνος που θα σηκώνεται και θα φέρνει βόλτες γύρω απ το τραπέζι για να μιλήσει...

Ω ρε γέλια....

Τρολ οφ.
    τρολ ον τρολ οφ
    αλλά (και καθαρά από την εμφανισιακή άποψη) προεκλογικά οι συριζαίοι του έσερναν διάφορα του Θεοδωράκη για το θέμα σακίδιο αλλά μετεκλογικά που το σακίδιο το είχε (και έχει ακόμα στην πλάτη) το Βαρουφάκης και λέγανε κι όλοι για το πουκάμισο έξω ή τους γιακάδες οι ίδιοι βρίσκανε επιχειρήματα να τον δικαιολογήσουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    αν δεν αλλάξει το κείμενο, εγώ δε θα πάω να τραβηχτώ σε έξοδα για να ψηφίσω....

αν εξορθολογιστεί/εναρμονιστεί στα νέα δεδομένα (πράγμα που προυποθέτει ένα είδος προφορικής συμφωνίας πριν τις εκλογές) να πάω
    Το κείμενο είναι αυτό που ανακοινώσε ο Πρωθυπουργός της χώρας ζωντανά προς όλους τους Έλληνες.

Δεν αλλάζει. Οποιαδήποτε αλλάγη εκ μέρους της κυβερνήσεως αποτελεί λαϊκίστικα "κωλοτούμπα" και προδοσία προς όσους έλληνες ζήτησε να πουν "ΟΧΙ" και την πίστεψαν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Εν συντομία και με ένα απλό παράδειγμα, εσύ πας στην τράπεζα και της δίνεις 1.000€ κατάθεση για να πάρεις 5% πχ. Η τράπεζα δανείζει τα 800€ σου σε μένα με 10% (αλλιώς γιατί να στα πάρει?)...
    Εγώ είμαι ένας άτυχος άνθρωπος και δεν μπορώ να τα πληρώσω πίσω, άρα η τράπεζα έχει ένα κόκκινο δάνειο και δεν μπορεί να σου δώσει τα λεφτά πίσω. Άρα χρειάζεται ¨διάσωση" ή ανακεφαλαιοποίηση, διαφορετικά παίζει με κάτι πολύ σημαντικό στις συναλλαγές με χρήμα, που λέγεται εμπιστοσύνη.
    Βύρωνα, με 5 απλές λέξεις περιέγραψες όλο το σύστημα. Και εδώ βρίσκεται η εκ των βάθρων διαφωνία μας.

Αυτός ο τρόπος είναι έτσι επειδή "έτσι είναι". Τον θεωρείς λογικό και φυσιολογικό, τον θεωρώ παράλογο και "παρα φύση" (κάτι σαν αυτό που θα πάθουμε τώρα )

Επιφυλάσσομαι ότι μόλις τα πράγματα λίγο χαλαρώσουν (από το παρα φύση) θα έχω πολύυυυ χρόνο για να αναλύσω τι εννοώ.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    ένας συμφορουμίτης ρώτησε για πόλεμο που κερδήθηκε επί του ασφαλούς.
    Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω τί εννοείς όταν λες ότι ο πόλεμος των έξι ημερών είναι ο αγαπημένος σου....

Θα ήθελα να ρωτήσω πώς εννοείς "μικρούς" και καλά προετοιμασμένους τους Ισραηλινούς με μια 'Murica ΝΑ από πίσω....

Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται κάποιος να αναφέρει την εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας ως παράδειγμα, η οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί μια "ανοιχτή φυλακή" για τους ανθρώπους εκεί...

Αλλά τέσπα.
    Θα μπούμε σε επικίνδυνα μονοπάτια και προτιμώ να το αποφύγω.

Ας μείνουμε στο θέμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν το εκλαμβάνω ως χιούμορ, μιας και ο άντρας της Κων/πούλου είναι φαν του zombie apocalypse αν κρίνω απ΄την συλλογή t-shirt που φοράει.

Στα υπόλοιπα, φαντάζομαι πως δεν περιμένεις να κάτσω να γράψω 20.000 λέξεις για να σου εξηγήσω πως δουλεύει η ελληνική οικονομία, αν και μου κάνει εντύπωση πως δεν αντιλαμβάνεσαι καν την διαφορά μεταξύ αρρώστου και νεκρού.

Να χαρέις με τις τράπεζες...τα επιχειρήματα του στύλ σου έδωσα τα λεφτά μου, που είναι τώρα? τα έχω γράψει 1000 φορές και εγώ και ο Ηλίας και όσοι είχαν υπομονή να απαντήσουν κατά καιρούς.
    Σαν να λέμε, οτι πάει σήμερα το Περού στο ΔΝΤ και του ζητάει τα λεφτά της συνδρομής του πίσω, και το ΔΝΤ του λέει σόρρυ μαν, τα έδωσα στους έλληνες και δεν...

Στην ελληνική πραγματικότητα, είχαμε 230 δις δάνεια με περίπου ίσες καταθέσεις. Οι καταθέσεις την έκαναν για άλλες πατρίδες και έμειναν 120 στο σύστημα, με τα δάνεια να παραμένουν 230, εκ των οποίων λόγω κρίσης ή λόγω σεισάχθειας έσκασαν τα 100...

Αντίο ζωή

ΥΓ.Κάπου το είχα ξαναγράψει παλιότερα, απλά τώρα είναι απτό και πιο κατανοητό. Μπορείς να θέλεις να κλείσουν οι κακές τράπεζες, μπορεί να θέλει να διορίσεις καλές ή κακές διοικήσεις, ΑΛΛΑ δεν μπορείς να μην έχεις τραπεζικό σύστημα. Το γιατί το βλέπεις αν κάνεις μια βόλτα έξω.
    φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Τράπεζες. Τι να πεις και τι να γράψεις πρώτα.

Λέτε να μας σπρώχνουν σε εμφύλιο και εμείς να βοηθάμε σε αυτό;
    Τι κάθομαι και σκέφτομαι ργτ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω τί εννοείς όταν λες ότι ο πόλεμος των έξι ημερών είναι ο αγαπημένος σου....

Θα ήθελα να ρωτήσω πώς εννοείς "μικρούς" και καλά προετοιμασμένους τους Ισραηλινούς με μια 'Murica ΝΑ από πίσω....

Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται κάποιος να αναφέρει την εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας ως παράδειγμα, η οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί μια "ανοιχτή φυλακή" για τους ανθρώπους εκεί...

Αλλά τέσπα.
    Θα μπούμε σε επικίνδυνα μονοπάτια και προτιμώ να το αποφύγω.

Ας μείνουμε στο θέμα.
    Αχχχχ αναφέρθηκα στην αποτελεσματικότητα ενός θεσμού ας πούμε εαν έχει κάνει σωστή προετοιμασία.

Εσύ γιατί έπιασες όλη την ιστορία του τόπου τα τελευταία 70 χρόνια αδυνατώ ειλικρινά να καταλάβω.
    BTW υποστηρίζω την ανεξαρτησία της Παλαιστινής και το δικαίωμα των παλαιστινίων στην ελευθερία.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004