Διάβασα πώς το "ΟΧΙ" εκτός απο πρώτο , θα είναι για λόγους οικονομίας και "τσεκαρισμένο" .
Πάντως όσοι επιθυμούν το "ΝΑΙ" μπορούν να φέρουν μπλάνκο και στυλό απο το σπίτι τους..
Ζωή ....
To be or not to be?
Άλλο Ευρώπη, άλλο Ευρωζώνες, Ευρωπαϊκές ενώσεις, και τα φρύδια μας κουνιούνται.
Ξέρουν πολύ καλά πώς ηχεί το "Έξοδος από την ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!"
Και τον πανικό που δημιουργεί ξέρουν, και τα πάντα. Ούτε τυχαία το διαλέγουν αντί του ΕΕ, ούτε τους ξεφεύγει.
Ζητούν και το υπέδαφος και τον ορυκτό πλούτο;
Να δεις τι μου θυμίζει.
Σε λίγο θα ζητούν να τις γυναίκες μας την πρώτη νύχτα του γάμου.
μεγκα τρολ ο αντιπρόεδρος ....
Γκάμπριελ: Θα πρέπει να δούμε ποιος ωφελήθηκε από την καταστροφή αυτού του κράτους
Γκάμπριελ: Δεν πρέπει να αφήσουμε τους Έλληνες έρμαιο της κυβέρνηση τους
πουτσ@@@@@@@@@
αχεμμμ... τα λ7 του ΔΝΤ επί της ουσίας είναι sdrs (και θα μπει και ο κινέζος μέσα σύντομα) και δεν νομίζω να έρθουν οι Περουβιανοί με τα λάμα να ζητήσουν τα λεφτάκια τους
εγώ γιατί νόμιζα ότι λόγω liquidity gap ΟΛΕΣ οι τράπεζες παίζανε με interbanking commercial papers και τραπεζικά ομόλογα και σιντάκια;;
σωστά αλλά πρέπει να ελέγξεις τον τρόπο που δανείζει και δανείζεται η τράπεζα , επί της ουσίας αν δεις από την αρχή το σκηνικό με το ΔΝΤ με τα eurobonds και τις αλλαξωκολιές που κάνανε οι γάλλοι και οι γερμανοί και μετά ρίξανε ενα κούρεμα με το psi , μήπως το παιχνίδι ήταν τελείως στημένο και τρεχουμε σα μαλάκες ;;
![]()
Τελευταία τροποποίηση από catmaster; 01/07/2015 στις 14:11.
Μαλλον γιατι δεν εζησε κανεις τους ,για να μας πει αν θα το ξανακανε.
Εισαιι αδικος.Θα μπορουσα να ισχυρηστω ακριβως το αντιθετο.Αν ειχα λεφτα πχ βγαλμενα στο εξωτερικο,θα παρακαλουσα να υπερισχυσει το οχι,να γινουνε ολα κ@λος και σε δυο χρονια να αγορασω ολο το νομο Ιωαννινων τζαμπα.
Για να γινει αυτο,χρειαζεσαι δυνατη ηγεσια.Αν ειχαμε δυνατη ηγεσια και σχεδιο ,οι επιπτωσεις του οχι δεν θα ητανε τοσο δραματικες.Σε αυτη την περιπτωση θα ειχα κανει τατουαζ το οχι στο κουτελο μου.Εκτιμω ομως οτι λαος και ηγεσια ,αυτη τη στιγμη,ειμαστε για το γαιδαρο καβαλα.
Υποθεσεις κανουμε.Και ναι μας ηρεμει η αγκαλια της ΕΕ.Αγκαλια με αγκαθια ισως και ολιγη απο sex.Aν παρουμε ομως τον αλλο δρομο θα μας πει καποιος τι μας περιμενει?Γιατι αν ο δρομος ειναι στρωμμενος με ροδοπεταλα,τα καζανια ξεχειλιζουνε απο πιλαφι και με περιμενουνε καμμια δεκαρια παρθενες.....τοτε να το παρω αλλιως.
Σπυρε αστο παλικαρι μου.Οι λαοι κοιταζουνε τη δικη τους καμπουρα.Σιγα μην ιδρωσει το αυτι τους.Θα κανουνε καμμια συναυλια,θα μας στειλουνε κανα δυο νταλικες μακαρονια και θα γυρισουνε απο το αλλο πλευρο.
Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 01/07/2015 στις 14:27.