Σελίδα 7 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 287

Θέμα: Κάτι πρέπει να γίνει με τους μπινέδες με Xenon

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iconan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Ναι, στο 1050 δεν είχα πρόβλημα, υπήρχε ξεκάθαρο cutoff line.
    Για σωστή δουλειά παίζουν aftermarket HID projectors που μπαίνουν μέσα σε συμβατικά κάτοπτρα.
    Αλλά κοστίζουν...
    Για δώσε κανα λινκ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iconan Προβολή μηνύματος
    Για δώσε κανα λινκ!!!!
    http://www.theretrofitsource.com/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ! Απλά έτσι όπως το έγραψες παραπάνω νόμιζα ότι έχουν βγαλει προτζεκτορες που με καποιο τροπο μπαινουν στο φανάρι χωρις πατεντα και αντικαθιστουν τις λάμπες αλογονου και χάρηκα!!!!. Αυτό που μου δειχνεις είναι κλασικος προτζεκτορας που θελει κοψε ραψε να μπει στο φανάρι. Το έψαχνα καιρό γιατι έχω βάλει λάμπα BIXENON, μηπως εχει βγει καμια πατεντα γιαυτο σε ρωτησα. Thanks anyway! μάλλον σε κατι τετοιο θα καταλήξω. Το παράξενο βεβαια είναι ότι με τη bixenon που έχω βάλει και με τη ρυθμιση που εγω θεώρησα σωστή όσον αφορά για το πανω κατω της δεσμης, Βλέπω μια χαρά στο δρόμο κατα 80% καλυτερα απο τη λάμπα αλογονου, σε μεγαλύτερο τμημα του δρόμου, και δεν με έχει βρισει κανένας ούτε και μου εχουν παιξει τα φωτα ότι τους στραβώνω. Μάλιστα ρώτησα και δυο έναν με αυτοκινητο και έναν με μηχανή αν τους στράβωνα όσο είμουν πίσω τους στους καθρέφτες τους και μου είπαν πως όχι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ααααααα τώραΑΑΑ κατάλαααβααααα.....

Bixenon βάζουν οι μπινέδεςςςς

:rotflmao:

Πολύ σκοτάδι αδέρφια το Π Φάληρο !!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ααααααα τώραΑΑΑ κατάλαααβααααα.....

Bixenon βάζουν οι μπινέδεςςςς

:rotflmao:

Πολύ σκοτάδι αδέρφια το Π Φάληρο !!!!
    τελικά είσαι πολύ μλκς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iconan Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ! Απλά έτσι όπως το έγραψες παραπάνω νόμιζα ότι έχουν βγαλει προτζεκτορες που με καποιο τροπο μπαινουν στο φανάρι χωρις πατεντα και αντικαθιστουν τις λάμπες αλογονου και χάρηκα!!!!. Αυτό που μου δειχνεις είναι κλασικος προτζεκτορας που θελει κοψε ραψε να μπει στο φανάρι. Το έψαχνα καιρό γιατι έχω βάλει λάμπα BIXENON, μηπως εχει βγει καμια πατεντα γιαυτο σε ρωτησα. Thanks anyway! μάλλον σε κατι τετοιο θα καταλήξω. Το παράξενο βεβαια είναι ότι με τη bixenon που έχω βάλει και με τη ρυθμιση που εγω θεώρησα σωστή όσον αφορά για το πανω κατω της δεσμης, Βλέπω μια χαρά στο δρόμο κατα 80% καλυτερα απο τη λάμπα αλογονου, σε μεγαλύτερο τμημα του δρόμου, και δεν με έχει βρισει κανένας ούτε και μου εχουν παιξει τα φωτα ότι τους στραβώνω. Μάλιστα ρώτησα και δυο έναν με αυτοκινητο και έναν με μηχανή αν τους στράβωνα όσο είμουν πίσω τους στους καθρέφτες τους και μου είπαν πως όχι!
    Για δες και εδώ απο παλιά μου μετατροπή σε 929
    http://www.moto.gr/forums/showthread...929+projectors
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από banditgr Προβολή μηνύματος
    Για δες και εδώ απο παλιά μου μετατροπή σε 929
    http://www.moto.gr/forums/showthread...929+projectors
    Πολύ ωραία δουλειά εκανες με το φανάρι!

Πέραν των xenon υπερβολικά ενοχλητικό είναι xenon και προβολάκια ομίχλης μαζί.
    Μια νύχτα στην Κατεχάκη, σε κόκκινο φανάρι κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είπα στον τύπο πίσω μου, σε παρακαλώ κλείσε τα προβολάκια δεν βλέπω τίποτα.
    Αρχικά με κοίταξε σαν να ήμουν εξωγήινος έπειτα τα έσβησε.
    Υπάρχουν βέβαια, πέραν των αυτοκινήτων με τα υπέροχα φώτα και κάτι μηχανές, συνήθως bmw 1150-1200, αυτές οι ταξιδιάρικες για Αθήνα Παγκράτι(σορυ αλλά κάτι τέτοιους τύπους βλέπω να τις οδηγούν) με έξτρα προβολάκια επάνω που σε κάνουν να θες να βάλεις γυαλιά ηλίου τα μεσάνυχτα.
    Σε συνδυασμό xenon προβολάκια και μηχανή με προβολάκια θες το προστατευτικό για την οξυγονοκόλληση.
    If my wife would let me ride her as i ride my motorcycle...I`d be home home right now!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Τα σωστά ρυθμισμένα προβολάκια ομίχλης φωτίζουν χαμηλά, σε ευρεία γωνία και σε περιορισμένη απόσταση. Χλωμό να σε τύφλωσαν αυτά. Επίσης, λογικό να σε κοίταξε περίεργα ο τύπος αφού κατέβηκες από τ' αμάξι. Μπορούσες απλά να παίξεις τα φώτα στάθμευσης.
    Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 29/06/2013 στις 11:29.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    τα προβολάκια ρυθμίζονται για το που θα βαράνε και πολύ σωστά λες ουσιαστικά πως πρέπει να φωτίζουν χαμηλά, αλλά το δεξί δικό μου πχ βάραγε στο θεό προσπάθησα να το ρυθμίζω δε τα κατάφερα, το πήγα να το ρυθμίζουν δε τα κατάφεραν, κατάλαβα πως ενοχλώ και δε τα έχω ανοίξει ποτέ από τότε. Σημασία έχει να καταλαβαίνεις ο ίδιος αν γίνεσαι κουραστικός ή όχι. γενικά δεν έχω θέμα με τα φώτα αλλά πχ προχθές ένας φόραγε κάτι πού μέσα σε ένα λεπτό και ενώ ήταν από πίσω μου, ζαλίστηκα πολύ, δεν έβλεπα μπροστά μου, με έπιασε πονοκέφαλος και δάκρυζαν τα μάτια μου, φυσικά σταμάτησα δεξιά αλλά ο τύπος είναι κίνδυνος θάνατος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    τα προβολάκια ρυθμίζονται για το που θα βαράνε και πολύ σωστά λες ουσιαστικά πως πρέπει να φωτίζουν χαμηλά, αλλά το δεξί δικό μου πχ βάραγε στο θεό προσπάθησα να το ρυθμίζω δε τα κατάφερα, το πήγα να το ρυθμίζουν δε τα κατάφεραν, κατάλαβα πως ενοχλώ και δε τα έχω ανοίξει ποτέ από τότε. Σημασία έχει να καταλαβαίνεις ο ίδιος αν γίνεσαι κουραστικός ή όχι. γενικά δεν έχω θέμα με τα φώτα αλλά πχ προχθές ένας φόραγε κάτι πού μέσα σε ένα λεπτό και ενώ ήταν από πίσω μου, ζαλίστηκα πολύ, δεν έβλεπα μπροστά μου, με έπιασε πονοκέφαλος και δάκρυζαν τα μάτια μου, φυσικά σταμάτησα δεξιά αλλά ο τύπος είναι κίνδυνος θάνατος.
    Σκύραλε αναφερόμουν σε σωστά τοποθετημένα και ρυθμισμένα προβολάκια.

Σε αυτά που λες έχεις δίκιο και πραγματικά έκανες το αυτονόητο που για πολλούς όμως δεν είναι...

Όσον αφορά το τελευταίο, έχεις σκεφτεί να φοράς κίτρινα ελαφρά γυαλιά οδήγησης με φακούς polarized? Προσωπικά το σκέφτομαι πολύ τώρα τελευταία.

Κανουνε δουλεια, τα εχω δοκιμασει
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Τα σωστά ρυθμισμένα προβολάκια ομίχλης είναι για την ομίχλη. Αν δεν έχει ομίχλη στραβώνουν. Υπάρχει λόγος που απαγορεύεται απ' τον νόμο να είναι ανοιχτά όταν δεν έχει ομίχλη.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    επειδή έχουν ευρύ φάσμα τα προβολάκια ομίχλης βοηθάνε και σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους που χρειάζεται να βλέπεις αριστερά και δεξιά στα πρανή για κάνα ζώο. Φυσικά μέσα στην πόλη συνήθως άχρηστα είναι.

VASOS όχι δεν έχω σκεφτεί να βάλω τέτοια γυαλιά γιατί γενικά δε τα πάω καλά με τα γυαλιά, με αυτά τα γυαλιά θα με θεωρούσα γελοίο θέαμα και δε τα καταδέχομαι επειδή τα είχε φορέσει ο Σφακιανάκης pp

Πρέπει όντως κάτι να γίνει μερικοί είναι πολύ κουραστικοί με τα φώτα τους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Τα σωστά ρυθμισμένα προβολάκια ομίχλης είναι για την ομίχλη. Αν δεν έχει ομίχλη στραβώνουν. Υπάρχει λόγος που απαγορεύεται απ' τον νόμο να είναι ανοιχτά όταν δεν έχει ομίχλη.
    Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω ότι τα σωστά ρυθμισμένα προβολάκια ομίχλης στραβώνουν και να προσθέσω ότι συμβάλουν τα μέγιστα στην ασφαλή οδήγηση σε επαρχιακό μη φωτιζόμενο δρόμο.

Γνωρίζω ότι τα απαγορεύει ο νόμος σε συνθήκες μη ομίχλης, αλλά προτιμώ την ασφάλειά μου στις συνθήκες που προανέφερα.
    Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 29/06/2013 στις 16:33.

Σελίδα 7 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF