καλη φαση το ποδηλατο,προσωπικα δεν εχω ασχοληθει γιατι ειμαι τεμπελης να κανω πεταλι, κατα τα αλλα εξεταζουμε ανα περιπτωση, ομοιως παιρνει τα ρισκα του αυτος που δεν φοραει κρανος κανει σουζες κτλ... η παρουσα συζητηση θα μπορουσε απλα να ειναι μερικες σειρες στο "σε ειδα" και παμε παρακατω.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Απο ολα οσα εγραψες Μαρια,κραταω οτι οδηγουσες αναποδα...ετσι για λιγο και προσεκτικα...και σου φανηκε φυσιολογικο
Αυριο θα περνας και με κοκκινο προσεκτικα και παλι...αν δεν το εχεις κανει ηδη
Υστερα θα οδηγεις χωρις κρανος ..αν δεν το εχεις κανει κι αυτο
Με τα χρονια οταν θα κανεις και οικογενεια με το καλο, θα ανεβαζεις το παιδι στο ρεζερβουαρ για μια βολτα βρε αδερφε μεχρι τη γωνια, σιγα τωρα...
Κατα τα αλλα φταιει ο ποδηλατης...
J.T.R
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χα
Κάτι ξέρουν οι Σαουδάραβες εδώ κάτω που δεν αφήνουν τις γυναίκες να οδηγήσουν.............
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
sory αλλα δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες,υπαρχουν και αντρες που οτι σχεση εχει η jase Jane με την αγαμια εχουν και αυτοι με την οδηγηση.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα..![]()
Τελευταία τροποποίηση από SuperSonic; 17/07/2013 στις 22:48.
Φαντάζομαι στο www.ποδήλατο.gr να μπαίνει ο άλλος τύπος και να λέει ήταν που ήταν πήχτρα το κέντρο σήμερα, μου πετάγεται και μια με μηχανάκι αντίθετα σε μονόδρομο και με έστειλε και στο διάολο (τα υπόλοιπα δεν τα άκουσα) γιατί παραλίγο να με πατήσει. Τί βγαίνεις κυρά μου για βόλτα αφού έχει πορεία; Γιατί για βόλτα είχε βγει μάγκες, δεν είχε κανένα τσαντάκι πάνω της.
δεν θελω να το παιξω έξυπνος αλλα οκ! με προκαλείτε!
βαση νομου στην ελλαδα τα ποδήλατα επιτρέπετε να κυκλοφορούν μονο σε ποδηλατοδρομους,προαιρετικά με κρανος,ομως υποχρεωτικά πινακίδα, κλάξον (κορνα) , φως λευκό μπροστά και ανακλαστικό κόκκινο πισω. αυτα λενε οι νομοι.
οι νομοι επίσης λενε πως δεν παμε ανάποδα σε δρόμους.
ομως αν τύχει(αυτα δεν το λενε οι νομοι) και παρανομησουμε (ελαφρα,δηλαδη, κανα πεζοδρόμιο,λιγο αναποδα κτλπ κτλπ) ειμαστε 2 φορες πιο προσεκτικοί και ζητάμε συγνώμη.
αν και οι 2 παρανομούν δεν τσακωνόμαστε στον δρομο. λεμε ενα και "εσυ παρανομείς" και φεύγουμε. γιατι ενοχλούμε ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ .
τωρα οσο για το αν εχει δικαίωμα ή οχΙ ή αν ειναι επικίνδυνο, εχει δοθεί απάντηση απο αλλου που επισυνάπτω.
βρέθηκα και εγώ στην αθηνα σήμερα και παρανόμησα. αλλα ημουν πιο υπομονετικός με τους άλλους που τρώγαμε τα ιδια σκ@τ@ στο ιδιο σκ@τοσημειο. το διέρη και βασίλευε λειτουργεί αλλα είμαστε πολυ πτωχοί στο μυαλό να το καταλάβουμε. οπως δεν κατάλαβαν οι δημομπατσοι και τωρα τρέχουν. οπως δεν εκανα και εγω με το να τελειώσω την δουλειά μου και να παω μαζι τους να συνενωθούμε και να παλέψουμε μαζι και κάθομαι πισω απο το Η/Υ και λεω π@π@ρες βραδιάτικα και οπως αυριο δεν θα το εχει καταλάβει κανεις μας οταν ολοι θα είμαστε στριμωγμένοι για τα καλα.30/04/2013, 20:07
Viper4
θεμα : Χεράδες στο Mulholland
Δεν με κατάλαβες... δεν λέω ότι δεν έχει δικαίωμα να πάει εκεί ο ποδηλάτης. Βάση νόμου το έχει. Προσωπικά όμως με την καμία δεν θα πήγαινα!!
Αν είχα κόρη δεν θα την έστελνα τα μεσάνυχτα να πάει στην Ομόνοια να μου φέρει κάτι από το αμάξι που είχα ξεχάσει... Γιατί; δεν έχει δικαίωμα να πάει; έχει, αλλά γνωρίζει ότι θα θέσει το εαυτό της σε μεγάλο κίνδυνο.
(εκανα και το πολιτικο μου σχόλιο)
ίσως δεν υπάρχει λόγος να τραβάει τόσο πολύ κάτι τόσο προφανές....
σίγουρα όμως τα νεύρα μας τα αφήνουμε σπίτι μας όταν καβαλάμε. Άντρας - Γυναίκα δεν παίζει ρόλο. Η μαλακία πάει σύννεφο στον δρόμο και καραδοκεί για τους απρόσεχτους-μεθυσμένους-νευριασμένους (οτιδήποτε επιρεάζει την οδήγηση σου) κλ.π
Όλοι έχουμε βρεθεί στην θέση του ποδηλάτη και της κοπέλας.
Προσωπικά αν παρανομήσω, ευχαριστώ ευγενικά (με το χέρι ή ένα νεύμα με το κράνος αρκεί) και προχωράω. Αν με βρίσουν έχουν δίκιο, αν οχι δεν θα με επιβραβεύσω κιόλας επειδή έπεσα σε άνθρωπο με κατανόηση
bike away your everyday routine
+1000 σε σαπιλα!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
7 σελίδες για τον ποδηλάτη και τον παραβάτη! Τι να πώ; Με κάλυψε ο Άρης.....