Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 159

Θέμα: καταραμένα μηχανάκια, Νεφελιμ κλπ κλπ

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τι είναι πλάμπερ ρε συ????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagesPIRDJL1M.jpg 
Προβολές:	302 
Μέγεθος:	7,5 KB 
ID:	341594
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    νταξει ρε φιλε αυτοι είναι καραξεχασιάρηδες (γιατι να παίζει μια μεγαλη εταιρία τη φημη της για δυο κολοτακάκια δεν το βλέπω). ΕΣΥ, δεν έμαθες να βλέπεις αν έχεις φθαρμένα τακάκια????

το μηχανάκι δεν είναι αντε καβαλάμε και φύγαμε. Όλα τα εγχειρίδια χρήστη επιβάλουν ελέγχους καθε φορά πριν καβαλήσουμε και ένας απο αυτούς είναι να ελεγχουμε τα τακάκια. Δεν είναι μόνο δουλειά του συνεργείου, είναι και δικιά μας.

Σαν ένα τύπο 50 χρονών με τζιπ που με ρωταγε στο βενζινάδικο πόσα μπαρ παίρνουνε τα λάστιχα (ειπα να του πω 50 αλλα θα ταν κακό). Ασχοληθείτε, βοηθάει να δουλεύει και λίγο το μυαλό....
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 22/09/2015 στις 07:25.

μπουρδαbook.com/grplumer/posts/μπλαμπλα
    τι είναι πλάμπερ ρε συ????
    Υποθέτω ότι ο χρήστης το πάλαι ποτέ όταν είχε ανοίξει το προφίλ, δήλωνε "έλληνας υδραυλικός" στο ανορθόγραφο αγγλικό γιατί έχουμε μιά εργατική παράδοση να τιμήσουμε, ο Τσάκωνας είναι μορφή και έχουμε και χιούμορ για όποιον το καταλάβει. (Μπορεί να εννοεί και plumper το οποίο είναι χαρακτηρισμός που απευθύνεται σε "αφρατούλες" γυναίκες και να έψαχνε τέτοιες στο φατσοβιβλίο αλλά μετά να σοβαρεύτηκε ή ίσως εννοεί τον άλλο αργκό ορισμό της λέξης που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που πάει από την μία αποτυχία στην άλλη. Τι να καταλάβεις όταν ο άλλος δεν ξέρει τι γράφει).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    νταξει ρε φιλε αυτοι είναι καραξεχασιάρηδες (γιατι να παίζει μια μεγαλη εταιρία τη φημη της για δυο κολοτακάκια δεν το βλέπω).
    Το "ξεχασιάρηδες" δεν παίζει φίλε μου. Πονηροί απλά. Και άντε το ξέχασαν την πρώτη φορά. Όταν το ξαναπήγε; Και η εταιρία δεν παίζει τη φήμη της, το συνεργείο την παίζει και ακόμα και αν κινηθεί εναντίον τους την βλέπω να πληρώνει τη νύφη κανένας τριτοτέταρτο-βοηθός.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το "ξεχασιάρηδες" δεν παίζει φίλε μου. Πονηροί απλά. Και άντε το ξέχασαν την πρώτη φορά. Όταν το ξαναπήγε; Και η εταιρία δεν παίζει τη φήμη της, το συνεργείο την παίζει και ακόμα και αν κινηθεί εναντίον τους την βλέπω να πληρώνει τη νύφη κανένας τριτοτέταρτο-βοηθός.
    τίποτα δεν αποκλείεται, έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Και γι' αυτόν που θα την πληρώσει συμφωνώ. Στο δικαστήριο μπορεί να σταθεί ακόμα και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια ή ενδεχόμενο δόλο.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ποσο ισχυει! συνηθως ο χαμηλομισθος υπαλληλακος την πληρωνει. το αφεντικο θα πει "σου ειπα να τα αλλαξεις και δεν το εκανες, απολυεσαι" ασχετα αν δεν του ειχε πει τιποτα γιατι ηθελε να τσεπωσει τα λεφτα.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Όνομα:	12036432_448907245282237_5872750769191773032_n.jpg 
Προβολές:	242 
Μέγεθος:	58,1 KB 
ID:	341675

ανανήψαντας

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Καποιος tourist εφερε εδω το HP2 (τακουνατο κιολας). Πρωτη φορα το ειδα απο κοντα. Δεν τον βρηκα ακομα να ρωτησω εντυπωσεις και πως ακριβως το χρησιμοποιει. Παντως δεν εχει ιχνος σκονης επανω..
    Μου φανηκε παντως ανεκδοτο (συγνωμη αν διαβαζεις moto.gr ) σε σχεση με το 950 super enduro.
    Πως να πας χωμα με αυτο το πλοιο και τι παραπανω να κανεις απο οτι θα εκανες με το GS?? Αβυσος η ψυχη του adveturα..
    Τουλαχιστον παιρνεις το GS και δεν τρως τον αερα στα μουτρα..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Καποιος tourist εφερε εδω το HP2 (τακουνατο κιολας). Πρωτη φορα το ειδα απο κοντα. Δεν τον βρηκα ακομα να ρωτησω εντυπωσεις και πως ακριβως το χρησιμοποιει. Παντως δεν εχει ιχνος σκονης επανω..
    Μου φανηκε παντως ανεκδοτο (συγνωμη αν διαβαζεις moto.gr ) σε σχεση με το 950 super enduro.
    Πως να πας χωμα με αυτο το πλοιο και τι παραπανω να κανεις απο οτι θα εκανες με το GS?? Αβυσος η ψυχη του adveturα..
    Τουλαχιστον παιρνεις το GS και δεν τρως τον αερα στα μουτρα..
    Στο HP2 έχω ανέβει μόνο στατικά, αλλά νομίζω ότι δεν έχει καμμία σχέση με το GS.
    Είναι πολύ πιο ελαφρύ και το βάρος του δείχνει μαζεμένο χαμηλά. Έχει και κανονικό πιρούνι μπροστά.
    Νομίζω ότι είναι πολύ πιο κοντά στο στυλ των πρώτων GS (βλ. R80GS), σε σχέση με τα υπόλοιπα βαρίδια της BMW.

Το SE950 είναι άλλη ιστορία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Στο HP2 έχω ανέβει μόνο στατικά, αλλά νομίζω ότι δεν έχει καμμία σχέση με το GS.
    Είναι πολύ πιο ελαφρύ και το βάρος του δείχνει μαζεμένο χαμηλά. Έχει και κανονικό πιρούνι μπροστά.
    Νομίζω ότι είναι πολύ πιο κοντά στο στυλ των πρώτων GS (βλ. R80GS), σε σχέση με τα υπόλοιπα βαρίδια της BMW.

Το SE950 είναι άλλη ιστορία.
    Ναι μεν αλλα... Βγηκε ως ανταγωνιστης του 950.
    Με αρκετες εξωτερικες μετατροπες ισως να γινοταν ενα ωραιο desert racer σε στυλ madmax. Να κρατας σταθερα 140 σε φλαταδουρες και χωματοδρομους.
    παντως για τις ελληνικες συνθηκες το βρισκω ακυρο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Με αρκετες εξωτερικες μετατροπες ισως να γινοταν ενα ωραιο desert racer σε στυλ madmax. Να κρατας σταθερα 140 σε φλαταδουρες και χωματόδρομους.
    Και τα δύο νομίζω πως είναι κατάλληλα σαν εκδρομικά μηχανάκια παντός δρόμου.
    Καθαρόαιμο όμως, δεν είναι κανένα από τα δύο. Και ας λένε ότι θέλουν οι κατασκευαστές τους.

Η αλήθεια είναι πως με τα βυζ....., συγνώμη κυλίνδρους, να προεξέχουν, δεν είναι για πολλά στριμώγματα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Με αρκετες εξωτερικες μετατροπες ισως να γινοταν ενα ωραιο desert racer σε στυλ madmax. Να κρατας σταθερα 140 σε φλαταδουρες και χωματοδρομους.
    Που το είδες οτι βγηκε σαν ανταγωνιστής του KTM?
    Το HP2 εχει αλλο προσανατολισμό.

Δεν ειναι ακυρο το μηχανακι, μια χαρα την κανει την δουλειά του. Αλλο αν το εχουν και καποιοι ακυροι αναβατες.

Eπίσης στέκεται άνετα δίπλα στο 950 σε χρήση enduro και συμφωνα με πολλούς ειναι και πολύ καλύτερο.

http://advrider.com/index.php?thread...2#post-1788390

http://advrider.com/index.php?thread.../#post-1771974
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Που το είδες οτι βγηκε σαν ανταγωνιστής του KTM?
    Το HP2 εχει αλλο προσανατολισμό.

Δεν ειναι ακυρο το μηχανακι, μια χαρα την κανει την δουλειά του. Αλλο αν το εχουν και καποιοι ακυροι αναβατες.

Eπίσης στέκεται άνετα δίπλα στο 950 σε χρήση enduro και συμφωνα με πολλούς ειναι και πολύ καλύτερο.

http://advrider.com/index.php?thread...2#post-1788390

http://advrider.com/index.php?thread.../#post-1771974
    Oxι του 950 adv. Του 950 super enduro.
    Aφου ειχαν σκυλιασει αμφοτεροι ΚΤΜ και BMW να τα βαζουν σε αγωνες (Erzberg κλπ) να δουν πιο ειναι το καλυτερο μολις ειχαν πρωτοβγει. Ειχα διαβασει στον τυπο πολλα σχετικα αρθρα.

Ακυρο για τις ελληνικες συνθηκες οπου η φλαταδουρα ειναι ειδος πολυτελειας και οι πεδιαδες και οι ερημοι απλα δεν υπαρχουν.
    Που να το βαλει να το ευχαριστηθει καποιος;; Στο βουνο;;; Πρεπει να στιβει κυριολεκτικα πετρες με τα χερια για να το κουμανταρει. Ας παρει το xchallenge αν θελει sony και καλα προπελα. Πιο λογικο δεν ειναι;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Όνομα:	85745972_gettyimages-2672962.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	32,6 KB 
ID:	342305

Εγώ σας τα λέω αλλά εσείς δε μπιστευτε....
    ανανήψαντας

Όνομα:	85745972_gettyimages-2672962.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	32,6 KB 
ID:	342305

Εγώ σας τα λέω αλλά εσείς δε μπιστευτε....
    Αυτος πισω δεξια απο τον Χιτλερ εκανε σολαριουμ;;; Ή πηγε να μετρησει ρυπους;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χρηστηδες, Μανώληδες κλπ κλπ
    από Cpt. Haddock στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2009, 13:14
  2. idi trooper κλπ κλπ κλπ ΓΙΩΡΓΙΔΕΣ
    από EVI στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2009, 06:50
  3. θηκη για κινητο, pda, gps κλπ κλπ