νταξει ρε φιλε αυτοι είναι καραξεχασιάρηδες (γιατι να παίζει μια μεγαλη εταιρία τη φημη της για δυο κολοτακάκια δεν το βλέπω). ΕΣΥ, δεν έμαθες να βλέπεις αν έχεις φθαρμένα τακάκια????
το μηχανάκι δεν είναι αντε καβαλάμε και φύγαμε. Όλα τα εγχειρίδια χρήστη επιβάλουν ελέγχους καθε φορά πριν καβαλήσουμε και ένας απο αυτούς είναι να ελεγχουμε τα τακάκια. Δεν είναι μόνο δουλειά του συνεργείου, είναι και δικιά μας.
Σαν ένα τύπο 50 χρονών με τζιπ που με ρωταγε στο βενζινάδικο πόσα μπαρ παίρνουνε τα λάστιχα (ειπα να του πω 50 αλλα θα ταν κακό). Ασχοληθείτε, βοηθάει να δουλεύει και λίγο το μυαλό....
Τελευταία τροποποίηση από duke200; 22/09/2015 στις 07:25.
Υποθέτω ότι ο χρήστης το πάλαι ποτέ όταν είχε ανοίξει το προφίλ, δήλωνε "έλληνας υδραυλικός" στο ανορθόγραφο αγγλικό γιατί έχουμε μιά εργατική παράδοση να τιμήσουμε, ο Τσάκωνας είναι μορφή και έχουμε και χιούμορ για όποιον το καταλάβει. (Μπορεί να εννοεί και plumper το οποίο είναι χαρακτηρισμός που απευθύνεται σε "αφρατούλες" γυναίκες και να έψαχνε τέτοιες στο φατσοβιβλίο αλλά μετά να σοβαρεύτηκε ή ίσως εννοεί τον άλλο αργκό ορισμό της λέξης που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που πάει από την μία αποτυχία στην άλλη. Τι να καταλάβεις όταν ο άλλος δεν ξέρει τι γράφει).
Το "ξεχασιάρηδες" δεν παίζει φίλε μου. Πονηροί απλά. Και άντε το ξέχασαν την πρώτη φορά. Όταν το ξαναπήγε; Και η εταιρία δεν παίζει τη φήμη της, το συνεργείο την παίζει και ακόμα και αν κινηθεί εναντίον τους την βλέπω να πληρώνει τη νύφη κανένας τριτοτέταρτο-βοηθός.
Καποιος tourist εφερε εδω το HP2 (τακουνατο κιολας). Πρωτη φορα το ειδα απο κοντα. Δεν τον βρηκα ακομα να ρωτησω εντυπωσεις και πως ακριβως το χρησιμοποιει. Παντως δεν εχει ιχνος σκονης επανω..
Μου φανηκε παντως ανεκδοτο (συγνωμη αν διαβαζεις moto.gr) σε σχεση με το 950 super enduro.
Πως να πας χωμα με αυτο το πλοιο και τι παραπανω να κανεις απο οτι θα εκανες με το GS?? Αβυσος η ψυχη του adveturα..
Τουλαχιστον παιρνεις το GS και δεν τρως τον αερα στα μουτρα..
MADE IN JAPAN 日本製
Στο HP2 έχω ανέβει μόνο στατικά, αλλά νομίζω ότι δεν έχει καμμία σχέση με το GS.
Είναι πολύ πιο ελαφρύ και το βάρος του δείχνει μαζεμένο χαμηλά. Έχει και κανονικό πιρούνι μπροστά.
Νομίζω ότι είναι πολύ πιο κοντά στο στυλ των πρώτων GS (βλ. R80GS), σε σχέση με τα υπόλοιπα βαρίδια της BMW.
Το SE950 είναι άλλη ιστορία.
Και τα δύο νομίζω πως είναι κατάλληλα σαν εκδρομικά μηχανάκια παντός δρόμου.
Καθαρόαιμο όμως, δεν είναι κανένα από τα δύο. Και ας λένε ότι θέλουν οι κατασκευαστές τους.
Η αλήθεια είναι πως με τα βυζ....., συγνώμη κυλίνδρους, να προεξέχουν, δεν είναι για πολλά στριμώγματα.
Που το είδες οτι βγηκε σαν ανταγωνιστής του KTM?![]()
Το HP2 εχει αλλο προσανατολισμό.
Δεν ειναι ακυρο το μηχανακι, μια χαρα την κανει την δουλειά του. Αλλο αν το εχουν και καποιοι ακυροι αναβατες.
Eπίσης στέκεται άνετα δίπλα στο 950 σε χρήση enduro και συμφωνα με πολλούς ειναι και πολύ καλύτερο.
http://advrider.com/index.php?thread...2#post-1788390
http://advrider.com/index.php?thread.../#post-1771974
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Oxι του 950 adv. Του 950 super enduro.
Aφου ειχαν σκυλιασει αμφοτεροι ΚΤΜ και BMW να τα βαζουν σε αγωνες (Erzberg κλπ) να δουν πιο ειναι το καλυτερο μολις ειχαν πρωτοβγει. Ειχα διαβασει στον τυπο πολλα σχετικα αρθρα.
Ακυρο για τις ελληνικες συνθηκες οπου η φλαταδουρα ειναι ειδος πολυτελειας και οι πεδιαδες και οι ερημοι απλα δεν υπαρχουν.
Που να το βαλει να το ευχαριστηθει καποιος;; Στο βουνο;;; Πρεπει να στιβει κυριολεκτικα πετρες με τα χερια για να το κουμανταρει. Ας παρει το xchallenge αν θελει sony και καλα προπελα. Πιο λογικο δεν ειναι;;
MADE IN JAPAN 日本製