Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 101 από 101

Θέμα: Μετακίνηση για δουλειά στην Κηφισιά και διλήμματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Το μονο θεμα με Αγ.Στεφανο ειναι οτι καποια στιγμη θα βαλουν διοδια.

https://www.gocar.gr/news/feed/39355...avolh_ana.html
    Και ότι είναι Βόρεια Αττική και έχει ΑΛΛΟ κλίμα. -10 το χειμώνα +5 το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαίο που οι Αρχαίοι ΔΕΝ είχαν κατοικήσει εκεί. Το χειρότερο μέρος της Αττικής.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Να μη μετακομίσει δηλαδή στα βόρεια προάστια, επειδή δεν κατοικούσαν εκεί οι αρχαίοι;
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Να μη μετακομίσει δηλαδή στα βόρεια προάστια, επειδή δεν κατοικούσαν εκεί οι αρχαίοι;
    Άλλο ΒΠ (Χαλάνδρι, Μαρούσι, κλπ) άλλο Α. Στέφανος (Κιούρκα, Άνοιξη, Κρυονέρι, κλπ) και βάλε μέσα και τα καλώδια της Δεή
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IliasBr Προβολή μηνύματος
    Σε καθημερινή βάση χρησιμοποιώ ένα VW eco up! (δηλαδή Φυσικό Αέριο) το οποίο καίει 3,8-3,9€ ανά 100km
    Έχω μιλήσει και με άλλον που έχει τέτοιο αμάξι και απορώ πώς δεν έχει γεμίσει ο τόπος. Πρόκειται βέβαια για αμάξι, οπότε δεν γλιτώνεις χρόνο μετακίνησης που είναι το βασικό θέμα που συζητάμε στο νήμα, αλλά το κόστος του καυσίμου είναι σε επίπεδα παπιού.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Έχω μιλήσει και με άλλον που έχει τέτοιο αμάξι και απορώ πώς δεν έχει γεμίσει ο τόπος. Πρόκειται βέβαια για αμάξι, οπότε δεν γλιτώνεις χρόνο μετακίνησης που είναι το βασικό θέμα που συζητάμε στο νήμα, αλλά το κόστος του καυσίμου είναι σε επίπεδα παπιού.
    Και φυσικό αέριο που βρίσκεις;άλλο το υγραέριο άλλο το φυσικό αέριο,στην επαρχία δεν υπάρχει, ειδικά Πελοπόνησσο,έχω ακούσει.Ισχυει;

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Και ότι είναι Βόρεια Αττική και έχει ΑΛΛΟ κλίμα. -10 το χειμώνα +5 το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαίο που οι Αρχαίοι ΔΕΝ είχαν κατοικήσει εκεί. Το χειρότερο μέρος της Αττικής.
    Σιγά μην αλλάζεις και ζώνη ώρας ρε Τηλέγονε.
    Μαξ -3 τον Χειμώνα και το καλοκαίρι ανάποδα τα λες -3 το πρωί και -5 με 6 το βράδυ λόγω δέντρων .
    The Dirty Harry

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Μέσα στην Αττική έχει 8 πρατήρια και στην Θεσσαλονίκη 4.
    https://fisikon.gr/diktyo-pratirion/
    Στην Πελοπόννησο δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα καθώς έχει πρατήρια μόνο ο Ψαθόπυργος και η Πάτρα.
    Προσωπικά με βολεύει ο Ψαθόπυργος για ανεφοδιασμό και έτσι μπορώ να πάω άνετα ένα διήμερο στο χωριό μου που είναι στην χερσόνησο της Κυλλήνης χωρίς να χρειαστώ καθόλου βενζίνη.
    Αν τώρα έπρεπε να ταξιδεύω πχ προς Μάνη θα είχα θέμα καθώς το ρεζερβουάρ της βενζίνης είναι 10 λίτρα και στα 5 ανάβει λαμπάκι να σε αγχώσει.

Υ.Γ.: Από την προηγούμενη εβδομάδα το CNG έκανε μια αύξηση στην τιμή του περίπου 30% (Από 1,05€ πήγε στα 1,33€) πράγμα που ανεβάζει το καθημερινό κόστος σε σχέση με αυτό που έγραψα αντίστοιχα. Έχω το αυτοκίνητο 5 χρόνια και η τιμή τα 3 πρώτα ήταν εγγυημένη και σταθερή από την ΔΕΠΑ στο 0,834€/kg, πράγμα που σήμαινε πως έκανα ταξίδι με 2,5€/100km και έκαιγα εντός πόλης 3-3,1€/100km.
    No one told you when to run,
    you missed the starting gun

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IliasBr Προβολή μηνύματος
    Μέσα στην Αττική έχει 8 πρατήρια και στην Θεσσαλονίκη 4.
    https://fisikon.gr/diktyo-pratirion/
    Στην Πελοπόννησο δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα καθώς έχει πρατήρια μόνο ο Ψαθόπυργος και η Πάτρα.
    Προσωπικά με βολεύει ο Ψαθόπυργος για ανεφοδιασμό και έτσι μπορώ να πάω άνετα ένα διήμερο στο χωριό μου που είναι στην χερσόνησο της Κυλλήνης χωρίς να χρειαστώ καθόλου βενζίνη.
    Αν τώρα έπρεπε να ταξιδεύω πχ προς Μάνη θα είχα θέμα καθώς το ρεζερβουάρ της βενζίνης είναι 10 λίτρα και στα 5 ανάβει λαμπάκι να σε αγχώσει.

Υ.Γ.: Από την προηγούμενη εβδομάδα το CNG έκανε μια αύξηση στην τιμή του περίπου 30% (Από 1,05€ πήγε στα 1,33€) πράγμα που ανεβάζει το καθημερινό κόστος σε σχέση με αυτό που έγραψα αντίστοιχα. Έχω το αυτοκίνητο 5 χρόνια και η τιμή τα 3 πρώτα ήταν εγγυημένη και σταθερή από την ΔΕΠΑ στο 0,834€/kg, πράγμα που σήμαινε πως έκανα ταξίδι με 2,5€/100km και έκαιγα εντός πόλης 3-3,1€/100km.
    μονο με το αεριο,τι αυτονομια εχει μεχρι να μην μεινει σταγονα,με μια ΜΕΣΗ οδηγηση??

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Σιγά μην αλλάζεις και ζώνη ώρας ρε Τηλέγονε.
    Μαξ -3 τον Χειμώνα και το καλοκαίρι ανάποδα τα λες -3 το πρωί και -5 με 6 το βράδυ λόγω δέντρων .
    Το αυτό. Πόσες φορές στα νιάτα μου (sic) κατέβαινα από βόλτα εκεί για σπίτι, καλοκαιριάτικα και να τονΕ έχω δαγκώσει άγρια.
    (είπαμε, νιάτα, μυαλό εκτός κεφάλας, κάπου πιο χαμηλά.....)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    μονο με το αεριο,τι αυτονομια εχει μεχρι να μην μεινει σταγονα,με μια ΜΕΣΗ οδηγηση??
    Εντός πόλης (και μιλάμε για πολύ αστικό τοπίο) πάμε περίπου στα 250-270km αναλόγως της θερμοκρασίας. Συνήθως φουλάρεις με 10 κιλά, όταν έχει πιο δροσερό καιρό μπορεί να πάρει 11, όταν έχει κάτω από 0 έχω βάλει και 12 κιλά. Σε καύσωνα γεμίζεις στην καλύτερη 9 κιλά.
    Στα δικά μου χέρια πόδια εδώ και 90000χλμ εντός πόλης έχω μια μέση κατανάλωση στα 3,7kg/100km και η γυναίκα μου 4-4,1kg/100km
    Σε ταξίδι έχεις σχετικά εύκολα 300km (το αυτοκίνητο δεν κάνει για ταξίδια, αλλά δεδομένης της τρομακτικής οικονομίας το χρησιμοποιώ) καθώς η κατανάλωση πέφτει στα 3kg/100km με ταχύτητες γύρω από τα 120km/h (Είναι πολλά για την κλιμάκωσή του - αν ταξιδέψεις με 100 καίει πολύ λιγότερο).
    Αν ταξιδέψεις με ταχύτητες γύρω στα 140-150 ανεβαίνεις σε κατανάλωση στα 3,7-3,8 οπότε βλέπεις την αυτονομία που έχεις και εντός πόλης.

Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
    No one told you when to run,
    you missed the starting gun

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Και φυσικό αέριο που βρίσκεις;άλλο το υγραέριο άλλο το φυσικό αέριο,στην επαρχία δεν υπάρχει, ειδικά Πελοπόνησσο,έχω ακούσει.Ισχυει;
    Εδώ στην περιοχή έχει δύο πλέον,φαντάζομαι και αλλού θα υπάρχουν.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανικος για Ural στην Κρητη (και οχι μονο)
    από Lioulios στο forum Cruiser, custom, chopper, bobber
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2019, 18:27
  2. links για να μαθουμε τιποτα και εμεις ....
    από idi στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2006, 19:58
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 21:46
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:11
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 14:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε