Η Κύπρος έχει κάνει τραγικά διαπραγματευτικά λάθη, και θα βγει χαμένη πολλαπλά. Αν ήθελε να μπορεσει να διαπραγματευτεί με Ρώσους δεν θα έπρεπε να έχει ρίξει πόρτα στο Eurogroup. Οι Ρώσοι είναι η μόνη εναλλακτική που έχουν και θα το πληρώσουν αδρα στους Ρώσους.
Σχέδιο Β και τρία πουλάκια δεν υπάρχει, αφού θεωρούσαν οτι δεν θα περάσει το σχέδιο κουρέματος απ΄το ίδιο το Eurogroup. Βλέποντας και κάνοντας πηγαίνουν, και δεν ξέρουν και τι θα κάνουν αφού ακόμα και αν βρουν λεφτά απ΄τους Ρώσους, τα 10 δις του Eurogroup δεν είναι σίγουρο οτι θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν.
Συζητάνε να κρατικοποιήσουν τα 4,3 δις ευρώ των ταμείων, ώς τρόπο αποφυγής κουρέματος των καταθέσεων. Και γαμώ τις περήφανες νίκες το να κλέψουν τα ταμεία τους προκειμένου να μην φορολογήσουν τους Ρώσους...
Η γνώμη μου είναι οτι οι κουμπάροι τα έχουν κάνει σκατά.![]()
Ρε συ Γιώργη... τωρα σοβαρά δλδ νομίζεις ότι το τραπεζικό σύστημα εξαρτάται (σε μεγάλο βαθμό) στο αν θα κλείσει η Λαική κι η Κύπρου; Ή επειδή θα χάσουν κάποια χρήματα χ ρώσσοι μαφιόζοι και 500 ρωσσικές εταιρείες μ' εδρα το νησί;
Καλό το 6σφαιρο αλλά να χει και καμιά σφαίρα μέσα ε;
Το παιχνίδι είναι δύναμης. Πρέπει η Γερμανία, εν προκειμένω, να δείξει ότι κάνει ότι γουστάρει, χωρίς κόστος γι αυτήν (σκέψου να χάσει το 40% της συνολικής της ενέργειας που παίρνει από τη Ρωσσία). Είναι πόλεμος αλλά χωρίς στρατούς.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και λέω γω τώρα.........
τι θα τον χαλούσε τον Βλαδίμηρο, ένα καλό οικόπεδο, φάτσα-μπουγάτσα απέναντι από αυτό της RAF.....???
Με καμιά 10αριά δις (μόνο) παρκάρω τον Μέγα Πέτρο και τα Μικογιάν μου, και είμαι επιτόπου να προσέχω, και τα ρούβλια στο πλυντήριο,
και τους ΕβραιοΑραπάδες απέναντι.....καθότι διερχόμεθα καιρούς χαλαιπούς σύντροφοι.......!!!!!
ααα....και είμαι και δίπλα στα οικόπεδα με το γκάζι....μη τυχόν και αρχίζουν και βγάζουν παραπάνω οι άπληστοι, και μου ρίξουν και τις τιμές.....
Είπα γω τώρα....
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Στην Κύπρο όπως και σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα για να λέει τα πράγματα με το όνομα τους κι έτσι αυτά που ακούγονται είναι τα κλασσικά παντελώς βλακώδη και παραπλανητικά για "πατριωτισμούς" "ήρωες" "κακούς Γερμανούς" "σατανική Μέ ρκελ" και που παρουσιάζουν την συστημική κρίση ως καιρικό φαινόμενο...
Η συνεδρίαση της βουλής τους χθες, έδειξε καθαρά πως οι αστοί πολιτικάντηδες προστάτευσαν την τσέπη τους κι όχι τον Κυπριακό λαό τον οποίο τον έχουν χεσμένο όσο έχουν και οι δικοί μας τους φουκαράδες ψηφοφόρους τους.
Στην Κύπρο η καπιταλιστική ...ευημερίακαι η περίφημη "δημοκρατία & ελευθερία" :rotflmao: θα καταρρεύσει (όσο αφορά τον πολύ κόσμο) με μεγαλύτερο πάταγο και φτώχεια απ' ότι η δική μας.
Που πάτε ρε γατάκια Τροικανοί χωρίς την Όλγα και τον μανωλακι να περάσετε μέτρα;
Σκέτη η ναυτεμπορική δεν κάνει τίποτα... Εμείς έχουμε και Τσίμα , και Βενιζέλο και Δένδια για υποστήριξη με τους ακροδεξιούς ματατζήδες του
Εάν η Κύπρος θέλει να το παλέψει θα στραφεί στην Ρωσία.
Αλλά σε περίπτωση που θέλει να "σωθεί" ...εδώ είμαστε... Με άριστα μελετημένο σχεδιο προπαγάνδας,με χημικά απαγορευμένα ακόμα και σε εμπόλεμες ζώνες και προπάντων με ενα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να βαριέται να διαδηλώσει...
υγ. ΓιώργαρεΛάθος ρε μην βαράς ...
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
H αίσθησή μου είναι ότι θα περάσουν μνημόνιο τύπου αλά Γκρέκα με μια απ' όλα, και θα πουν και ευχαριστώ τα γειτονάκια, δυστυχώς...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ευκαιρία για τους Ρώσσους να αγορασουν μια δευτερη χώρα, ενα νησάκι για διακοπές το καλοκαίρι. Οχι οτι δεν ειναι δικο τους ηδη, αλλα να κανουν και τις απαραίτητες μεταβιβάσεις να ερθει στη κατοχή τους
Οι εμιρηδες ειναι ποιο μαγκες που αγοραζουν νησια δηλαδης?