ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εγώ για ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα διάβασα, το οποίο κατέληξε σε θάνατο
είδες να σφάζει κανείς κάποιον ή να πυροβολεί ;
αυτό συνιστά ενέργεια "κανονικού δολοφόνου"
και ναι, και για αυτούς που παρέθεσες στο link διαρρηγνύαμε τα ιμάτιά μας, και ακόμα περισσότερο για τους άλλους
ψαναψόφα φούστη γλάρε
..αυτοκινητιστικο ατυχημα που κατεληξε σε θανατο , λυπαμαι για εσενα τιποτα αλλο !
εντάξει, τι θες να σου πω δηλαδή ότι είμαι οπαδός του Γιακουμάτου ;
έχεις διαβάσει καθόλου τι γράφω τόσο καιρό ή πιάνεσαι από 2 λέξεις ;
για εμένα αυτό το εκτρωματικό πράγμα με τα παιδάκια 15 χρονών να σηκώνουν το χέρι φασιστικά στο γήπεδο στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου είναι 1000 φορές χειρότερο από το ότι ένας βουλευτής λιάρδα παρέσυρε έναν άνθρωπο και τον σκότωσε
πόσο πιο λιανά να το κάνω δηλαδή ;
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Από τα αυγά, φτάσαμε στο "Γιατί δε λέτε και για τους άλλους?" και στην πρέζα του Κεφαλογιάννη και τα κουμπούρια του Γιακουμάτου.
Είμαστε εγκάθετοι και θέλουμε να φύγει η χρυσή αυγή γιατί είναι αντισυστημική και τη φοβόμαστε, γι'αυτό.
Σαπούνι και κομπόστα , για παμε να βγάλουμε την Ελλάδα απο την κρίση !!
Δυστυχώς ο φασισμός - ρατσισμός εχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας και πολλοι δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν αυτό...
Θα σας πω ενα γεγονός που με προβλημάτισε ιδιαίτερα .
Αδελφός φίλης μου αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο στα παιδάκια του (δημοτικό) και το επωνυμό του λόγω της ρατσιστικης βίας που αντιμετώπιζαν τα 2 κοριτσάκια στο σχολείο απο τους συμμαθητές τους.
Συγκεκριμένα μου είπε... Εγω που δεν αντιμετώπισα ποτέ το ρατσισμό και βλέπω τώρα τα παιδιά μου να αντιμετωπίζονται έτσι.
Ο φίλος μας εχει μάνα Ελληνίδα και πατέρα αλλοδαπό που παντρεύτηκε και κατοικει στην Ελλάδα απο το 70 δλδ 4 δεκαετίες κοντά..
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..