Σελίδα 71 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071727374757681121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.065 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τσου. Σε επιχείρηση εμπορίας μοτό/ανταλλακτικών/αναλωσίμων.
    Life begins at 45°.

Το χειρότερο από το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ θα είναι να μην γίνει δημοψήφισμα…

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Και αν γινει ρε φιλε,θα ειναι εντελως κατευθυνομενο...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Εδω δεν μπορούνε να συμφωνήσουνε στον Σύριζα που λίγο πολύ έχουν τα ίδια μυαλά .. (Απ το πρωί περιμένω το διάγγελμα..)

Θα συμφωνήσουμε εμείς ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    αχεμμμ...
    Νομίζω οτι έχεις διάθεση να με τρολλάρεις φίλε.

1.Τα SDR's είναι το "νόμισμα" του IMF στο οποίο μετατρέπονται τα λεφτά του κάθε κράτους που συμμετέχουν στο IMF. Οι ισοτιμίες αλλάζουν καθημερινά, σύμφωνα με τις μεταβολές των υποκείμενων νομισμάτων στις αγορές. https://www.imf.org/external/np/fin/data/rms_five.aspx Δηλαδή θα βοηθούσε περισσότερο την απάντηση προς τον pipe, αν του έλεγα πως το Περού θα ζήταγε τα SDR's του απ΄το ΔΝΤ, το οποίο θα τα μετέτρεπε την ημέρα εκέινη σε πέσο βάσει της ισοτιμίας κλπ?

2. Δεν σε πιάνω τι θέλεις να πεις...Τι σχέση έχει το Liquidity gap, τα ομόλογα και τα υπόλοιπα ακρωνύμια στην κουβέντα? Αν νομίζεις οτι θα βοηθούσε να αναλυθεί η λειτουργία της Money Market αγοράς στα μέλη του moto.gr, άιντε κάντο ρε Ακη γιατί εγώ βαριέμαι πλέον.

Ασχετα με το τι πιστέυω (που το έχω γράψει όσο πιο ξεκάθαρα και τεκμηριωμένα μπορώ), η βοήθεια μου (ή η τρομοκρατία μου για κάποιους), αφορά στο να εξηγήσω το τεχνικό κομμάτι λειτουργίας του συστήματος και τι επηρεάζει όταν το "σκαλίζεις". Νοιώθω άσχημα να μην εξηγήσω πχ στον φίλο μου τον taisteal ότι όταν γράφει πως είναι στα @@ του οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, πως θα πάρει κυριολεκτικά τα @@ του όταν θα πάει να ζητήσει ένα ανταλλακτικό για το ΧΤ.

ΑΥτά, βαρέθηκα. Τα λέμε.
    και οταν θα παει να παρει κρεας,ψωμι,βενζινη ,ταμπον-η γυναικα του αν εχει- και ολα τα αλλα εισαγωμενα προιοντα που ειναι το 90 τοις εκατο της αγορας.
    Μερικοι ρε π@υστη μου εδω περα ειναι αλλου γι αλλου τι αλλο να πω δεν ξερω
    Και να πω οτι ειναι στην εφηβεια και δεν καταλαβαινουν , να το καταλαβω
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Και αν γινει ρε φιλε,θα ειναι εντελως κατευθυνομενο...
    Τηλε - κατευθυνόμενο... αν κρίνω από αυτά που δείχνουν στα γ@μωκούτι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Είτε γίνει - είτε δεν γίνει, πλέον το δημοψήφισμα και το ερώτημα (που έτσι κι αλλιώς ήταν εξ' αρχής προβληματικά) έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις... Τα τελευταία λεπτά βλέπω να παίζει μια είδηση που το συμβούλιο της Ευρώπης το κήρυξε "παράνομο" και ότι τελικά θα αποφασίσει για την διεξαγωγή του το Συμβ. της Επικρατείας...
    Εμένα αυτά μου λένε ότι ψάχνουν να βρούν έναν τρόπο να το ακυρώσουν σώζωντας τα προσχήματα... όχι ότι επί της ουσίας θα αλλάξει κάτι - επικοινωνιακό παιχνίδι παίζεται...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 01/07/2015 στις 16:22.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    και οταν θα παει να παρει κρεας,ψωμι,βενζινη ,ταμπον-η γυναικα του αν εχει- και ολα τα αλλα εισαγωμενα προιοντα που ειναι το 90 τοις εκατο της αγορας.
    Ακριβώς όπως το έγραψες... κρέας και ψωμί εισαγόμενα, ταμπόν εισαγόμενα, τα πάντα εισαγόμενα ( βεΤΖινα έτσι και αλλιώς όλοι από τους ίδιους ψωνίζουμε). Καιρός να αρχίσουμε να παράγουμε τα δικά μας... ναι και ταμπόν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι και το καλύτερο για πάρα πολλούς λόγους.

Αποτελεί παρωδία που πληγώνει τόσο τη δημοκρατία, όσο και τον ίδιο το θεσμό, αλλά και την ενότητα της χώρας.

1. Το θέμα του είναι άκυρο καθώς εξετάζει την αποδοχή ή όχι μιας πρότασης που όχι μόνο δεν βρίσκεται πια σε ισχύ αλλά ούτε καν αποτελεί επίσημο έγγραφο.
    2. Το θέμα του είναι ασαφές και έχει πολλαπλές ερμηνείες, η δε κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίζει επαρκώς το πραγματικό διακύβευμα.
    3. Ο χρόνος μέχρι το Δ/Ψ είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος.
    4. Είναι περιττό καθώς η χώρα έχει ήδη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση εξουσιοδοτημένη να απορρίψει ή να δεχτεί τη συμφωνία που της προτάθηκε.
    5. Είναι παράτυπο καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις του Συντάγματος που ρητά εξαιρεί τα δημοσιονομικά θέματα. Εκτός εάν τεκμηριωθεί επαρκώς ότι πρόκειται για εθνικό θέμα (π.χ. ναι ή όχι στην ευρωζώνη/ευρώπη) που καθόσον γνωρίζω αυτό δεν έχει γίνει.
    6. Είναι διχαστικό και αχρείαστο ως καταμέτρηση δυνάμεων που πολλοί της δίνουν το δίλλημα προδότης/προσκυνημένος ή όχι.
    7. Εάν έπρεπε να γίνει αυτό θα έπρεπε να γίνει πολύ πιο πριν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    BLiTzER
    nestormaxno
    skylaros

παίδες, δεν μπορώ να το κάνω, απλά γιατί δεν έχει νόημα να κάτσω να γράφω για nominal & intrinsic value, για premium σε derivatives, CDS, ETF + futures, swaps και ένα σωρό άσχετα πράγματα που αγνοεί o τυπάκος που το έγραψε. Η πραγματικότητα είναι πως οι οικονομολόγοι ακολουθούν την θεωρία κυρίως σε μακροοικονομικό επίπεδο ενώ οι αγορές κινούνται με τέτοιο τρόπο που αναγκάζουν τους τις οικονομίες να προσαρμοστούν στις αλλαγές που ΘΑ δείξει η μακροοικονομία. Δεν ξέρω αν το έγραψα καλά κιόλας...

Και κυρίως, επειδή κατέχουν και κατευθύνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λεφτά και όχι απόψεις, δεν παίζουν παιχνίδια, και δεν κινούνται by the book. Μια λάθος δήλωση, μια λάθος απόφαση είναι αρκετή, και η αντίδραση σε τέτοιο μέγεθος που δεν μπορεί (εκτός FED & ECB λόγω βάρους) καμμία κεντρική τράπεζα να αποτρέψει. Και δεν αναφέρομαι σε μικρές...είναι γνωστή η αδυναμία της Bank Of Japan να παρέμβει στις αγορές. Η παρέμβαση της είχε διάρκεια 5 λεπτων, ή η αδυναμία της Swiss Bank να αποτρέψει την ισχυροποίηση του ελβετικού φράγκου, παρόλο που μάζεψε όλο το € του πλανήτη.

Αν προσπαθούσα να περιγράψω τις διαφορές των οικονομολόγων και των αγορών για να με καταλαβει ο nestormaxno, είναι σαν να προσπαθεί ένας χημικός να καταλάβει τι κάνει ένας αλχημιστής.

Επαναλαμβάνω οτι δεν υπερασπίζομαι το σύστημα όπως δουλεύει, απλά προσπαθώ να σας το εξηγήσω. Για να μην έχετε απορία τι θα θέλουν από μας τα Vulture Funds όταν θα πλακώσουν.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 01/07/2015 στις 16:23.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    τρολ ον τρολ οφ
    αλλά (και καθαρά από την εμφανισιακή άποψη) προεκλογικά οι συριζαίοι του έσερναν διάφορα του Θεοδωράκη για το θέμα σακίδιο αλλά μετεκλογικά που το σακίδιο το είχε (και έχει ακόμα στην πλάτη) το Βαρουφάκης και λέγανε κι όλοι για το πουκάμισο έξω ή τους γιακάδες οι ίδιοι βρίσκανε επιχειρήματα να τον δικαιολογήσουν.
    Τι σχέση έχει ο συριζα ρε μαν; Και για αυτούς είπα για τις γραβάτες..

Ηρεμία δεν σου προσβαλαμε τον πρόεδρο.. Πλάκα κάνουμε να ηρεμήσει λίγο το κλίμα..

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Aυτο που δεν καταλαβαινετε (και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ) ειναι οτι ειμαστε προθυμοι να τα θυσιασουμε! ΟΛΑ!

Οχι βεβαια απλα για να βγουμε απο το ευρω ή να "σκισουμε" το μνημονιο (πραγματα που λιγη σημασια εχουν σε σχεση με το πως λειτουργει η κοινωνια).
    Για ιδανικα και αξιες. Για αυτα που πιστευουμε και για αυτο που θεωρουμε δικαιο.
    MADE IN JAPAN 日本製

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    και γιατι αραγε το 90% των προιοντων ειναι εισαγωμενα;;;;;;μηπως μια ΕΕ μας οδηγησε προς τα εκει;;;μηπως γιαυτο δεν μας φτανουν ουτε τα λεφτα μας ουτε τα προιοντα που παραγουμε;
    οπως βλεπεις εσυ οτι εγω πχ ειμαι αλλου για αλλου(και μακαρι ολοι να αντιδρουσαμε οπως στην εφηβεια να δεις μετα ποιος θα φοβοταν ποιον) για μενα μπορει αντιστοιχα εσυ να εισαι αλλου για αλλου...

υγ. ,ερικοι που ψηφισατε συριζα,για τον εναν η τον αλλο λογο,οταν ελεγε θα σκισουμε τα μνημονια(ναι μην σκισεις κανα καλτσον) και χαζογελαγατε,τωρα που τα απερριψε;;χεσμεντεν;;;;
    υγ2.απτην ευρωπαικη ενωση δεν βγαινουμε ετσι απλα,μην τα τρωτε ολα απο οσα σας λενε...
    μερικα φιλτρα μαλλον θελουν καθαρισμα σε πολλους συνανθρωπους μου...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    και γιατι αραγε το 90% των προιοντων ειναι εισαγωμενα;;;;;;μηπως μια ΕΕ μας οδηγησε προς τα εκει;;;μηπως γιαυτο δεν μας φτανουν ουτε τα λεφτα μας ουτε τα προιοντα που παραγουμε;
    οπως βλεπεις εσυ οτι εγω πχ ειμαι αλλου για αλλου(και μακαρι ολοι να αντιδρουσαμε οπως στην εφηβεια να δεις μετα ποιος θα φοβοταν ποιον) για μενα μπορει αντιστοιχα εσυ να εισαι αλλου για αλλου...

υγ. ,ερικοι που ψηφισατε συριζα,για τον εναν η τον αλλο λογο,οταν ελεγε θα σκισουμε τα μνημονια(ναι μην σκισεις κανα καλτσον) και χαζογελαγατε,τωρα που τα απερριψε;;χεσμεντεν;;;;
    υγ2.απτην ευρωπαικη ενωση δεν βγαινουμε ετσι απλα,μην τα τρωτε ολα απο οσα σας λενε...
    μερικα φιλτρα μαλλον θελουν καθαρισμα σε πολλους συνανθρωπους μου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι και το καλύτερο για πάρα πολλούς λόγους.

Αποτελεί παρωδία που πληγώνει τόσο τη δημοκρατία, όσο και τον ίδιο το θεσμό, αλλά και την ενότητα της χώρας.

1. Το θέμα του είναι άκυρο καθώς εξετάζει την αποδοχή ή όχι μιας πρότασης που όχι μόνο δεν βρίσκεται πια σε ισχύ αλλά ούτε καν αποτελεί επίσημο έγγραφο.
    2. Το θέμα του είναι ασαφές και έχει πολλαπλές ερμηνείες, η δε κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίζει επαρκώς το πραγματικό διακύβευμα.
    3. Ο χρόνος μέχρι το Δ/Ψ είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος.
    4. Είναι περιττό καθώς η χώρα έχει ήδη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση εξουσιοδοτημένη να απορρίψει ή να δεχτεί τη συμφωνία που της προτάθηκε.
    5. Είναι παράτυπο καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις του Συντάγματος που ρητά εξαιρεί τα δημοσιονομικά θέματα. Εκτός εάν τεκμηριωθεί επαρκώς ότι πρόκειται για εθνικό θέμα (π.χ. ναι ή όχι στην ευρωζώνη/ευρώπη) που καθόσον γνωρίζω αυτό δεν έχει γίνει.
    6. Είναι διχαστικό και αχρείαστο ως καταμέτρηση δυνάμεων που πολλοί της δίνουν το δίλλημα προδότης/προσκυνημένος ή όχι.
    7. Εάν έπρεπε να γίνει αυτό θα έπρεπε να γίνει πολύ πιο πριν.
    φίλε μου , απ αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες , αυτό που πληγώνει την δημοκρατία είναι το δημοψήφισμα?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004