Τσου. Σε επιχείρηση εμπορίας μοτό/ανταλλακτικών/αναλωσίμων.
Τσου. Σε επιχείρηση εμπορίας μοτό/ανταλλακτικών/αναλωσίμων.
Life begins at 45°.
Το χειρότερο από το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ θα είναι να μην γίνει δημοψήφισμα…
Εδω δεν μπορούνε να συμφωνήσουνε στον Σύριζα που λίγο πολύ έχουν τα ίδια μυαλά .. (Απ το πρωί περιμένω το διάγγελμα..)
Θα συμφωνήσουμε εμείς ?
και οταν θα παει να παρει κρεας,ψωμι,βενζινη ,ταμπον-η γυναικα του αν εχει- και ολα τα αλλα εισαγωμενα προιοντα που ειναι το 90 τοις εκατο της αγορας.
Μερικοι ρε π@υστη μου εδω περα ειναι αλλου γι αλλου τι αλλο να πω δεν ξερω
Και να πω οτι ειναι στην εφηβεια και δεν καταλαβαινουν , να το καταλαβω![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Είτε γίνει - είτε δεν γίνει, πλέον το δημοψήφισμα και το ερώτημα (που έτσι κι αλλιώς ήταν εξ' αρχής προβληματικά) έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις... Τα τελευταία λεπτά βλέπω να παίζει μια είδηση που το συμβούλιο της Ευρώπης το κήρυξε "παράνομο" και ότι τελικά θα αποφασίσει για την διεξαγωγή του το Συμβ. της Επικρατείας...
Εμένα αυτά μου λένε ότι ψάχνουν να βρούν έναν τρόπο να το ακυρώσουν σώζωντας τα προσχήματα... όχι ότι επί της ουσίας θα αλλάξει κάτι - επικοινωνιακό παιχνίδι παίζεται...
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 01/07/2015 στις 16:22.
Αυτό είναι και το καλύτερο για πάρα πολλούς λόγους.
Αποτελεί παρωδία που πληγώνει τόσο τη δημοκρατία, όσο και τον ίδιο το θεσμό, αλλά και την ενότητα της χώρας.
1. Το θέμα του είναι άκυρο καθώς εξετάζει την αποδοχή ή όχι μιας πρότασης που όχι μόνο δεν βρίσκεται πια σε ισχύ αλλά ούτε καν αποτελεί επίσημο έγγραφο.
2. Το θέμα του είναι ασαφές και έχει πολλαπλές ερμηνείες, η δε κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίζει επαρκώς το πραγματικό διακύβευμα.
3. Ο χρόνος μέχρι το Δ/Ψ είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος.
4. Είναι περιττό καθώς η χώρα έχει ήδη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση εξουσιοδοτημένη να απορρίψει ή να δεχτεί τη συμφωνία που της προτάθηκε.
5. Είναι παράτυπο καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις του Συντάγματος που ρητά εξαιρεί τα δημοσιονομικά θέματα. Εκτός εάν τεκμηριωθεί επαρκώς ότι πρόκειται για εθνικό θέμα (π.χ. ναι ή όχι στην ευρωζώνη/ευρώπη) που καθόσον γνωρίζω αυτό δεν έχει γίνει.
6. Είναι διχαστικό και αχρείαστο ως καταμέτρηση δυνάμεων που πολλοί της δίνουν το δίλλημα προδότης/προσκυνημένος ή όχι.
7. Εάν έπρεπε να γίνει αυτό θα έπρεπε να γίνει πολύ πιο πριν.
BLiTzER
nestormaxno
skylaros
παίδες, δεν μπορώ να το κάνω, απλά γιατί δεν έχει νόημα να κάτσω να γράφω για nominal & intrinsic value, για premium σε derivatives, CDS, ETF + futures, swaps και ένα σωρό άσχετα πράγματα που αγνοεί o τυπάκος που το έγραψε. Η πραγματικότητα είναι πως οι οικονομολόγοι ακολουθούν την θεωρία κυρίως σε μακροοικονομικό επίπεδο ενώ οι αγορές κινούνται με τέτοιο τρόπο που αναγκάζουν τους τις οικονομίες να προσαρμοστούν στις αλλαγές που ΘΑ δείξει η μακροοικονομία. Δεν ξέρω αν το έγραψα καλά κιόλας...
Και κυρίως, επειδή κατέχουν και κατευθύνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λεφτά και όχι απόψεις, δεν παίζουν παιχνίδια, και δεν κινούνται by the book. Μια λάθος δήλωση, μια λάθος απόφαση είναι αρκετή, και η αντίδραση σε τέτοιο μέγεθος που δεν μπορεί (εκτός FED & ECB λόγω βάρους) καμμία κεντρική τράπεζα να αποτρέψει. Και δεν αναφέρομαι σε μικρές...είναι γνωστή η αδυναμία της Bank Of Japan να παρέμβει στις αγορές. Η παρέμβαση της είχε διάρκεια 5 λεπτων, ή η αδυναμία της Swiss Bank να αποτρέψει την ισχυροποίηση του ελβετικού φράγκου, παρόλο που μάζεψε όλο το € του πλανήτη.
Αν προσπαθούσα να περιγράψω τις διαφορές των οικονομολόγων και των αγορών για να με καταλαβει ο nestormaxno, είναι σαν να προσπαθεί ένας χημικός να καταλάβει τι κάνει ένας αλχημιστής.
Επαναλαμβάνω οτι δεν υπερασπίζομαι το σύστημα όπως δουλεύει, απλά προσπαθώ να σας το εξηγήσω. Για να μην έχετε απορία τι θα θέλουν από μας τα Vulture Funds όταν θα πλακώσουν.
Aυτο που δεν καταλαβαινετε (και δεν μπορω να καταλαβω γιατι) ειναι οτι ειμαστε προθυμοι να τα θυσιασουμε! ΟΛΑ!
Οχι βεβαια απλα για να βγουμε απο το ευρω ή να "σκισουμε" το μνημονιο (πραγματα που λιγη σημασια εχουν σε σχεση με το πως λειτουργει η κοινωνια).
Για ιδανικα και αξιες. Για αυτα που πιστευουμε και για αυτο που θεωρουμε δικαιο.
MADE IN JAPAN 日本製
και γιατι αραγε το 90% των προιοντων ειναι εισαγωμενα;;;;;;μηπως μια ΕΕ μας οδηγησε προς τα εκει;;;μηπως γιαυτο δεν μας φτανουν ουτε τα λεφτα μας ουτε τα προιοντα που παραγουμε;
οπως βλεπεις εσυ οτι εγω πχ ειμαι αλλου για αλλου(και μακαρι ολοι να αντιδρουσαμε οπως στην εφηβεια να δεις μετα ποιος θα φοβοταν ποιον) για μενα μπορει αντιστοιχα εσυ να εισαι αλλου για αλλου...
υγ. ,ερικοι που ψηφισατε συριζα,για τον εναν η τον αλλο λογο,οταν ελεγε θα σκισουμε τα μνημονια(ναι μην σκισεις κανα καλτσον) και χαζογελαγατε,τωρα που τα απερριψε;;χεσμεντεν;;;;
υγ2.απτην ευρωπαικη ενωση δεν βγαινουμε ετσι απλα,μην τα τρωτε ολα απο οσα σας λενε...
μερικα φιλτρα μαλλον θελουν καθαρισμα σε πολλους συνανθρωπους μου...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....