Σελίδα 73 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παλαιό μέλος
    Και συ ρε μεγαλε αμαν!!! Αργύρη Ντινόπουλε ?
    Δε σε ειπε και καμπουρη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όλοι θα φύγουμε.
    Όλοι μας μια μέρα θα πεθάνετε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Μια πολύ ωραία ίδεα...
    [..]
    Παλια...

http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Haddock#Expletives

At the time of Captain Haddock's introduction to the series in 1940, the character's manners presented a problem to Hergé. As a sailor, Haddock would need to have a very colourful vocabulary, but Hergé could not use any swear words as he knew his audience included children. The solution reportedly came when Hergé recalled how around 1933, shortly after the Four-Power Pact had come into being, he had overheard a market trader use the word "four-power pact" as an insult.Struck by this use of an "irrelevant insult", Hergé hit upon the solution of the Captain using strange or esoteric words that were not actually offensive, but which he would project with great anger, as if they were very strong curse words. These words ranged across a variety of subject areas, often relating to specific terms within scientific fields of study. This behaviour would in later years become one of Haddock's defining characteristics.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Δεν είναι να απορείς λοιπόν...
    Δεν απορώ πλέον... θλίβομαι...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Και συ ρε μεγαλε αμαν!!! Αργύρη Ντινόπουλε ?
    Δε σε ειπε και καμπουρη.
    Αργύρης Καμπούρης ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δια χειρός xrysayghnet και σε συνέχεια για το θέατρο του παραλόγου που ανέφερα παραπάνω:
    - Αδόλφος Μιχαλολιάκος "Θα υπερασπιστούμε το Σύνταγμα με κάθε μέσο"
    - Ρουπακιάς στην απολογία του "εγώ ΚΚΕ είμαι"
    - Αποκάλυψη του xrysayghnet "δεν έγινε τίποτα το ιδιαίτερο, μια ποδοσφαιρική διαμάχη Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών κατέληξε σε έγκλημα"

http://www.defencenet.gr/defence/ite...8E%CE%BD%C2%BB
    http://www.defencenet.gr/defence/ite...BF%CF%85%CE%BD

Αύριο διαβάστε αποκλειστικά στο defencenet:

- Hλίας Κασιδιάρης, το άγνωστο δράμα του: Ναι, οι μπούκλες των μαλλιών μου έχουν ψαλίδα!!!
    - Πρώτος σε διαγωνισμό ορθογραφίας ο βουλευτής Λαγός: έγραψε ολόσωστα τη λέξη ΝΑΙ σε χρόνο-ρεκόρ 28 λεπτών.
    - Γιώργος Παππάς: Άγνωστες φωτογραφίες του βουλευτή της Χ.Α. από τον εκτοπισμό του στη Γυάρο επί επταετίας.
    - Συγκλονιστική επιστημονική ανακάλυψη ανατρέπει το Δαρβίνο: Ο πίθηκος προήλθε από τον χρυσαυγίτη.
    - Συνέντευξη Μπαρμπαρούση: Διάλεξα την κόμμωσή μου για να μοιάζω με τον Τρότσκι.
    - Ξανά-μανά κατεβαίνει και πάλι για άλλη μια φορά ο ρωσικός στόλος στη Συρία (αγαπημένο τους θέμα).
    - 250 F-15C παραχωρούν οι ΗΠΑ δωρεάν στην Ελλάδα με αντάλλαγμα σπιρουλίνα και κρόκο Κοζάνης.
    - Υποχρεωτική η απομνημόνευση των απάντων του Λένιν για τα νέα μέλη της Χ.Α.

Δωρεάν CD με τον Καιάδα να ψέλνει ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    - Πρώτος σε διαγωνισμό ορθογραφίας ο βουλευτής Λαγός: έγραψε ολόσωστα τη λέξη ΝΑΙ σε χρόνο-ρεκόρ 28 λεπτών.
    - Συνέντευξη Μπαρμπαρούση: Διάλεξα την κόμμωσή μου για να μοιάζω με τον Τρότσκι.
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Έλεος ρε τσαντίλα, έλεος

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Δια χειρός xrysayghnet και σε συνέχεια για το θέατρο του παραλόγου που ανέφερα παραπάνω:
    - Αποκάλυψη του xrysayghnet "δεν έγινε τίποτα το ιδιαίτερο, μια ποδοσφαιρική διαμάχη Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών κατέληξε σε έγκλημα"
    ρε συ αν δεν έδινες τα λινκ θα ορκιζόμουν ότι ήταν τρολιά (δική σου)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Αργύρης Καμπούρης ;
    Οχι ρε,αυτος ητανε καλο παιδι.

Παλαιό μέλος
    Κροκοδειλια δακρυα απο τους ηθικους αυτουργους.
    Φταιει για ολα η χρυση αυγη και κανεις αλλος.Τι λες?

Δεν φταινε οι πολιτικοι μας που δημιουργησαν τις συνθηκες για την ανοδο της.Ουτε και αυτοι που προσπαθουνε να κανουνε μοδα τις ακραιες μορφες εκφρασης ξεκινωντας απο τα δημοτικα.Δεν φταιει η δικαιοσυνη που ενω εχουνε γινει ΤΑ αισχη παιζουνε μπιριμπα.Ουτε η αστυνομια που ανεχεται διπλα της και μεσα της ομαδες ανθρωπων που τη βοηθανε στο εργο της βριζοντας,απειλωντας και πετωντας πετρες στους διαδηλωτες.

Οι ευρωπαιοι με τη σειρα τους αναρωτιουνται.Τι στα σκατα αναρωτιουνται ?Δεν εχουνε ιστορικους να τους ενημερωσουνε για τις συνεπειες των πραξεων τους?Ειναι δυνατον η εξαθλιωση ενος λαου να μην τον οδηγησει στα ακρα?Η εξαθλιωση και οι δυσβασταχτοι οροι που επεβαλε η δυση στους Γερμανους μετα τον α' παγκοσμιο γεννησαν τον δικο τους χιτλερ και το 3ο ραιχ.

Στο κοινοβουλιο πρεπει να εκπροσωπουνται ολες οι ιδεολογιες και οι αποψεις ,ακομη και οι πιο ακραιες ακομη και η χ.α.Ετσι ειναι η δημοκρατια.Δεν γινεται να το παιζουμε δημοκρατες και να λεμε οχι στην κοινοβουλευτικη εκπροσωπηση τους.

Υπαρχουνε ομως ορια και οταν αυτα τα ξεπερναει καποιος η δημοκρατια εχει τους μηχανισμους για να διορθωσει τα πραγματα.Δεν μπορει να επιβαλεις τη δημοκρατια επιλεκτικα.Ανοιγεις τα κεφαλια διαδηλωτων και αφηνεις ανενοχλητους τους τραμπουκους?
    Δεν φταινε οι χρυσαυγητες και οι υπολοιποι τραμπουκοι.Φταινε οι ανικανοι που δεν θελουνε να κανουνε αυτο που πρεπει.

Φταιμε και εμεις αλλα βαριεμαι να γραψω περισσοτερα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

http://www.defencenet.gr/defence/ite...8E%CE%BD%C2%BB
    http://www.defencenet.gr/defence/ite...BF%CF%85%CE%BD

Αύριο διαβάστε αποκλειστικά στο defencenet:

- Hλίας Κασιδιάρης, το άγνωστο δράμα του: Ναι, οι μπούκλες των μαλλιών μου έχουν ψαλίδα!!!
    - Γιώργος Παππάς: Άγνωστες φωτογραφίες του βουλευτή της Χ.Α. από τον εκτοπισμό του στη Γυάρο επί επταετίας.
    - Συγκλονιστική επιστημονική ανακάλυψη ανατρέπει το Δαρβίνο: Ο πίθηκος προήλθε από τον χρυσαυγίτη.
    - Ξανά-μανά κατεβαίνει και πάλι για άλλη μια φορά ο ρωσικός στόλος στη Συρία (αγαπημένο τους θέμα).
    - 250 F-15C παραχωρούν οι ΗΠΑ δωρεάν στην Ελλάδα με αντάλλαγμα σπιρουλίνα και κρόκο Κοζάνης.
    - Υποχρεωτική η απομνημόνευση των απάντων του Λένιν για τα νέα μέλη της Χ.Α.

Δωρεάν CD με τον Καιάδα να ψέλνει ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    προχτέ πιάσανε ένα γειτονάκι μου, καλό παιδί (αλλά πανέξυπνο δεν το λες) και του τα πανε στα νέτα και τα σκέτα...
    -Υπογράφεις ότι είσαι συμπαθούντας και μεροκάματο κάθε μέρα.

Αυτό στο χωριό μου το λένε
    ΡΟΥΣΦΕΤΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Στο κοινοβουλιο πρεπει να εκπροσωπουνται ολες οι ιδεολογιες και οι αποψεις ,ακομη και οι πιο ακραιες ακομη και η χ.α.Ετσι ειναι η δημοκρατια.
    Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία. Νοοτροπία είναι.

Και όχι, δε χωράει σε καμία δημοκρατία (γιατί ούτε και η δημοκρατία χωράει μέσα στο φασισμό), δε χωράει σε κανένα κοινοβούλιο, δε χωράει σε κανένα χώρο στον οποίο τηρούνται οι βασικοί κανόνες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πολλώ δε μάλλον στο χώρο στον οποίο πρέπει να πρεσβεύονται και να προωθούνται όσο σε ελάχιστους άλλους.

Ο φασισμός δε χωράει σε κανένα χώρο!
    Χωράει μόνο σε κανά υπόγειο που θα μαζευτούν οι φασίστες να πουν τις μαλακίες τους και να κοιτάνε την αφίσα με τη σβάστικα και τα καμμένα πτώματα στον τοίχο.

Ούτε πρέπει ούτε κι επιτρέπεται τον 21ο αιώνα να εκπροσωπούνται απόψεις περί ανωτερότητας της μίας φυλής έναντι της άλλης, περί του ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια και μάλιστα μεταδοτική, περί παρεξηγησιμότητας του Αδόλφου ως ιστορικό πρόσωπο και ένα κάρο άλλες επικίνδυνες μαλακίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Συνέλθετε ορισμένοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    προχτέ πιάσανε ένα γειτονάκι μου, καλό παιδί (αλλά πανέξυπνο δεν το λες) και του τα πανε στα νέτα και τα σκέτα...
    -Υπογράφεις ότι είσαι συμπαθούντας και μεροκάματο κάθε μέρα.

Αυτό στο χωριό μου το λένε
    ΡΟΥΣΦΕΤΙ

Κάτσε να ανέβει λίγο ακόμα το ποσοστό και να δεις πώς θα αλλάξει η πρόταση που θα κάνουν στο επόμενο γειτονάκι σου.
    Αυτό στο χωριό σου θα το λένε
    ΕΚΒΙΑΣΜΟ

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ