δυο τα λυπηρα
-ακομα και να αποδειχτει οτι υποκινει και ολοκληρωνει τετοιες ενεργειες, βασει συνταγματος ΔΕΝ μπορουν να την διωξουν απο την βουλη.(τοσο βολικα τα εχουν φτιαξει)
-και υπαρχει μια μεγαλη πλειοψηφια πολιτων που περιμενει τις εκλογες για να κανει την κινηση του για το καλο του τοπου(γιατι υπαρχει κατι αξιολογο τωρα πια;
)
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μπερδεύεστε....
Το να απαγορεύσουν ένα κόμα, ή να διώξουν τους βουλευτές, ή να τους βάλουν μέσα κλπ δεν λύνει το πρόβλημα αλλά τους κάνει μάρτυρες και πιθανώς να αυξήσει και την πελατεία τους.
Το πρόβλημα είναι να λυθεί το(α) θέμα(τα) που έστειλε το κόσμο στην κάλπη με το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο στο χέρι.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Η «λύση» για να ξαναφτάσει η ΧΑ σε ποσοστά 0,001% είναι να ξαναγυρίσουμε στις «καλές εποχές», να ξαναγυρίσουν οι «αγανακτισμένοι πολίτες» πίσω στα μεγάλα και καθώς πρέπει «μαντριά» και να μασουλανε ικανοποιημένοι δάνεια , ρουσφέτια , θεσούλες , «δουλειές» και σαπουνόπερα…
Έτσι βέβαια εξαφανίζεις την ΧΑ αλλά όχι και τον φασισμό…
Δεν τους συμφέρει να την διαλύσουν την ΧΑ και ως εκ τούτου δεν θέλουν. Ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ βολεύει η ύπαρξη της. Αυτό που γράφει ο ggs είναι πέρα για πέρα αληθινό... δεν ξέρω αν το σύνολο του 13% που τους ψήφισαν είναι ικανοί να μπήγουν και να στρίβουν μαχαίρια (μάλλον κακάκια θα έκαναν) αλλά ο φασισμός ως νοοτροπία σκέψης και ως έκφραση ανοχής σε τέτοιες ακρότητες πολύ φοβάμαι ότι είναι πολύ μεγαλύτερος στην χώρα μας.