ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρεεεε θα πλακωθείτε ή θα συνεχίσετε με τις καλλυντικές ανησυχίες του Βύρωνος..??
Υ.Γ.
Πες μΕ ότι το άρωμα το κουβαλάς πάντα μέσα στον κεφαλοθραύστη να με αποτελειώσεις..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τέλος ΟΚ;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τα ίδια ακριβώς λέει και ο καθεστωτικός ΠρωτοσάλτεΝα υποθέσω όμως οτι δεν είσαι επαρκώς ενημερωμένος Bύρωνα για το ΠΟΙΟΙ
διαδηλώνουν εδω και μέρες στις πόλεις της Τουρκίας
Για αυτό λοιπόν οι 2 παρακάτω αναρτήσεις που δείχνουν σε τί πιστεύουν οι εξεγερμενοι Τούρκοι...
το ξενοδοχείο αυτό που κάψανε οι διαδηλωτές στην Τουρκία είχε χρησιμοποιηθεί (μετά απο παραχώρηση του νεοχαλίφη erDOGan ) στους ισλαμοφασίστες του FSA για το συνέδριό τους όπου θα συζητούσαν πως θα “εκδημοκρατίσουν” την Συρία.
ΤΑ καρντάσια που είχαν κάνει ΠΟΛΛΕΣ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας(Οι εναλλακτικές της ενημέρωσης δεν το άκουσαν ) Βρήκαν την ευκαιρία και εξάγνισαν την ΦΑΣΙΣΤΙΛΑ που έβγαζε.
Turkish police vandalizing ATM machine, breaking in to store
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ovLwE3Nf0Gg
Οι προβοκάτορες του στυγνού φασιστικού καθεστώτος Ερντογάν… στα χνάρια των γερμανοτσολιάδων της Ελλαδας
Τι μου θυμίζει -βρε τι μου θυμίζει; Σας θυμίζει τίποτα εσάς ?
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Χέρι χέρι με τον Αμερικάνο σε βλέπω.
Όποιος βγαίνει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος ε?
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63838251
Λοιπόν θές να μου πείς ότι είναι κρίση εμπιστοσύνης πρός τους θεσμούς και την πολιτεία που μας κάνει να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές.
Αν σε βολεύει δεν με χαλάει σαν άποψη.
Το αποτέλεσμα πάντως είναι το ίδιο όποια και να είναι η αιτία.
Από την άλλη η πολιτεία εμείς είμαστε, εμείς ψηφίσαμε τον Ακη τους ποδοσφαιριστές τους ηθοποιούς τους μπασκετμολίστες τις μοντέλες τα παιδιά των μπαμπάδων τους
τους πιστολέρο να πάνε να τους δείρουν,
τους αριστερούς επαναστάτες που λένε μπάτσους την αστυνομία.
Εντοπίζεις το πρόβλημα στην πολιτεία, ενώ εγώ το εντοπίζω σε ΕΜΑΣ και την νοοτροπία μας.
Δηλαδή εάν νομίζεις ότι ο συφερτός που ψηφίζουμε θα διαπραγματεύτει με την τρόικα
θα νομοθετήσει κανόνες για χρηματιστήριο ,για τα λόμπι για τις τράπεζες, για φορολογικά και θα προκύψει κάτι καλό για το μέλλον...
Διάολε είμαστε πολύ αισιόδοξοι.
Ok, άμα ακούς φιλικές ως προς τους διαδηλωτές δηλώσεις από τις ΗΠΑ, τα πράγματα περιπλέκονται... μπορεί ο Ερντογάν και γενικά η Τουρκία να πάθουν έναν ξαφνικό "εκδημοκρατισμο" american style...
Το παλιό καλό σύνθημα σχετικά με το που είναι ο εχθρός σε Ελλάδα, Τουρκία και τα ρέστα, είναι αθάνατο τελικά.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι αμέσως τα συμβεβλημένα ΜΜΕ με τα υπόγεια του ελληνικού κράτους, είδανε κίνδυνο πολέμου, πυρηνική καταστροφή, αύξηση υδάτων, σχέδια κατά του έθνους, κίνδυνο εξισλαμισμού, κίνδυνο κίνδυνο κίνδυνο.......Ναι πράγματι υπάρχει κίνδυνος με τέτοιες εξελίξεις. Γι αυτούς και τα συμφέροντά τους.
Αυτό που δείχνουν τα καρντάσια είναι ότι ένα πολύ μεγάλο τμήμα τους όχι απλά είναι ευρωπαίοι (πιο πολύ και από εμάς), προοδευτικοί, με πολιτισμό και κουλτούρα αλληλεγγύης, αλλά ότι έχουν και μια πολιτική γνώμη που τους φτάνει μέχρι το δρόμο και η οποία κάθε άλλο παρά εθνικιστική είναι. Το εντελώς αντίθετο. Στο μυαλό τους έχουν εγνοια πως θα προοδεύσει η ρημάδα η κοινωνία τους, πως θα διώξουν απ το σβέρκο τους κάθε σατράπη, πως θα πάνε μπροστά όλοι μαζί, πως θα βρουν κοινούς τόπους. Είδε κανείς να καίνε εκκλησίες, να καίνε μοναστήρια, να κυνηγάνε χριστιανούς, να κυνηγάνε τις μειονότητες;;; Κατεβήκαν πάρα πολλά κομμάτια, όχι με όμοια κοινωνικά χαρακτηριστικά αλλά με αναγνωρισμένους κοινούς εχθρούς...
Εγώ πάντως Πορτοσάλτε γουστάρω ...Τα δύσκολα εκείνα πρωινά που το αλκοολ δε φεύγει εύκολα απ το στομάχι, ένα τεταρτάκι ΣΚΑΙ και μετά προκαλείται η απαραίτητη εκείνη αντίδραση...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.