Σελίδα 84 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Στη ΔΟΥ δεν πάω με τίποτα έχω παίξει χριστ.....γιες με τον υπάλληλο εκεί στις πινακίδες ,
    και έχω πάει να του βάλω το γραφείο στο κ..ο στο παρελθόν !! χαχαχαχαχα

Μάλλον για καμιά φθηνό ασφάλεια το κόβω γιατί 250 είναι πολλά

κοιτα αν παιζει και κεπ. αν και θαναι με αδεια ο υπαλληλος στην εφορια
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vrasidas Προβολή μηνύματος
    Παραβάτης είναι αυτός που κυκλοφορεί ανασφάλιστος και του βεβαιώνεται η παράβαση την στιγμή που παρανομεί ... Όχι αυτός που το όχημά του φέρει πινακίδες αλλά είναι σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο ... ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ το παρακράτος σκαρφίστηκε έναν ακόμα τρόπο για να κλέψει ...

Στην τελική αυτός είναι ο νόμος που ψηφίστηκε από εκπροσώπους που εμείς οι πολίτες τους ψηφίσαμε και πρέπει να σεβόμαστε τον νόμο. όποιος δεν τον σέβεται -όπως εγώ πολλές φορές- ας είναι προετοιμασμένος για τις συνέπειες.

.... θα έλεγα ότι στην τελική .... οι "εκπρόσωποι" ψηφίστηκαν για να ακολουθούν τις επιταγές του Συντάγματος ώς προς την νομιμότητα αυτών που "ψηφίζουν" ... και όχι για να υπογράφουν ότι τους έρχεται έτοιμο από τας ευρώπας ...
    Τι να σου πω, στην ελληνική επικράτεια παραβάτης είναι αυτός που περιέγραψα πιο πάνω.

Τώρα, αν ο καθένας θέλει να μεταφράζει τους νόμους όπως του αρέσει ή να τους φέρει στα
    δικά του δεδομένα ας είναι προετοιμασμένος για τις συνέπειες.

Όσο για τους εκπροσώπους, κάθε 1-2 χρόνια στην Ελλάδα γίνονται εκλογές, οι πολίτες ας κρίνουν
    έαν εξυπηρετούνται τα συμφεροντά τους ή τα συμφέροντα των Βρυξελλών/Ουάσιγκτον/Ισραήλ/Σείριου κτλ.
    Μέχρι να αλλάξει ο νόμος με αυτόν θα πορευόμαστε.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    13 σελίδες πριν στο thread.

Ειλικρινά δε βαρεθήκατε να λέτε για τ αυτονόητα;;;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ... τελείως άσχετο ... Τι σχέση έχει το να έχει τις πινακίδες του ένα όχημα το οποίο είναι ακινητοποιημένο σε ιδιωτικό χώρο, με τα όσα αναφέρεις ?? ...
    ενα οχημα ακινητοποιημενο σε ιδιωτικο χωρο εχει πινακιδες για 2 λογους
    1 γιατι ο ιδιοκτητης βαριεται να παρει τα ποδια του να παει στην εφορια να τις καταθεσει οποτε ας χρεωθει τη βαρεμαρα του
    2 γιατι σκοπευει να το κυκλοφορει στη ζουλα μειωνοντας τα εξοδα του εγω ομως αυτον δεν τον θελω στο δρομο μαζι μου
    δυστυχως σημερα πισω απο καθε εναν της πρωτης κατηγοριας καλυπτονται δεκα της δευτερης

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    13 σελίδες πριν στο thread.

Ειλικρινά δε βαρεθήκατε να λέτε για τ αυτονόητα;;;
    Τουλάχιστον τώρα που βγήκαν τα πρώτα πρόστιμα θα σταματήσει ο άλλος φαύλος κύκλος του thread:
    "Κάντε ασφάλεια, έρχονται πρόστιμα"/"Άμα δε δω να πέφτει όντως πρόστιμο δεν κάνω τπτ, δεν είμαι κορόιδο".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Nαι, αλλα εγω πχ, που εχω αφησει το παπι 4 μηνες στο γκαραζ και δεν ανανεωσα την ασφαλεια εφοσον δεν το χρησιμοποιω, τι επρεπε να κανω;; Να τρεχω στις εφοριες να καταθετω πινακιδες και να ξανατρεχω οταν γυρισω να τις ξαναπαιρνω ή να πληρωνω κερατιατικα κανα 50αρι ή ποσο ειναι τεσπα το 6μηνο για ενα μηχανακι που καθεται σε ενα γκαραζ..;;;;

πιστευεις οτι αξιζει να μανουριαζεσαι για την ασφαλεια ενος παπιου που δεν περπατησε 4 μηνες; συζηταμε δηλαδη για χασουρα 6-7 ευρω το μηνα;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ενα οχημα ακινητοποιημενο σε ιδιωτικο χωρο εχει πινακιδες για 2 λογους
    1 γιατι ο ιδιοκτητης βαριεται να παρει τα ποδια του να παει στην εφορια να τις καταθεσει οποτε ας χρεωθει τη βαρεμαρα του
    2 γιατι σκοπευει να το κυκλοφορει στη ζουλα μειωνοντας τα εξοδα του εγω ομως αυτον δεν τον θελω στο δρομο μαζι μου
    δυστυχως σημερα πισω απο καθε εναν της πρωτης κατηγοριας καλυπτονται δεκα της δευτερης
    .... προφανώς υπάρχει και τρίτος και τέταρτος λόγος, αλλά δεν βαριέσαι .... Έχω προ πολλού καταλάβει γιατί ΔΕΝ είναι τυχαίο ότι σε λίγα χρόνια κλείνουμε και επίσημα 2 αιώνες αποικιοκρατίας ...

Εξ' άλλου για να είναι κανείς πολίτης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατοικεί και σε κανονικό κράτος ...

Καλή συνέχεια με τα χαράτσια σας και τους κεφαλικούς σας φόρους διότι προφανώς αυτός ο λαός μόνο τέτοια αξίζει ...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    πιστευεις οτι αξιζει να μανουριαζεσαι για την ασφαλεια ενος παπιου που δεν περπατησε 4 μηνες; συζηταμε δηλαδη για χασουρα 6-7 ευρω το μηνα;
    6-7 απο 'δω, 6-7 απο 'κει, 10 απο την αλλη.. Oχι. Δεν μου περισευουνε.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις , πόσο είναι το μαλί για 1000 cc ? ξέρουμε ?
    τι 50cc τι 1000cc,εφοσον μιλαμε για μοτα,250 ευρω είναι η λυπητερη.
    αντιστοιχα,τι κι αν οδηγας yugo,τι κι αν οδηγας πορσε,εκει πλερώνεις 500αρικο

.... προφανώς υπάρχει και τρίτος και τέταρτος λόγος, αλλά δεν βαριέσαι .... Έχω προ πολλού καταλάβει γιατί ΔΕΝ είναι τυχαίο ότι σε λίγα χρόνια κλείνουμε και επίσημα 2 αιώνες αποικιοκρατίας ...

Εξ' άλλου για να είναι κανείς πολίτης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατοικεί και σε κανονικό κράτος ...

Καλή συνέχεια με τα χαράτσια σας και τους κεφαλικούς σας φόρους διότι προφανώς αυτός ο λαός μόνο τέτοια αξίζει ...
    γιατι δεν αναφερεις τους αλλους λογους;
    σε ενα κρατος που ξερει να παιρνει μονο εισπρακτικα μετρα ειναι μια απο τις λιγες περιπτωσεις που σου αφηνει επιλογη να καταθεσεις πινακιδες και να μην πληρωσεις τιποτα
    ουτε αυτο μας αρεσει;
    ειναι χαρατσι κατι που μπορεις να το μηδενισεις νομιμα κι απλα;
    εκτος αν σε χαλαει που δεν μπορεις να κυκλοφορησεις παρανομα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Νομιμα και απλα..;;;
    Εχεις μπλεχτει με υπουργειο μεταφορων και εφοριες..;;;;;
    Μονο την ωρα που θα χαραμισω στην ουρα με κανει να σκεφτομαι μηπως αξιζει να το πληρωσω..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    γιατι δεν αναφερεις τους αλλους λογους;
    σε ενα κρατος που ξερει να παιρνει μονο εισπρακτικα μετρα ειναι μια απο τις λιγες περιπτωσεις που σου αφηνει επιλογη να καταθεσεις πινακιδες και να μην πληρωσεις τιποτα
    ουτε αυτο μας αρεσει;
    ....προφανως δεν εχεις διαβασει ποτε το Συνταγμα της Ελλαδας για να εχεις αποψη τι σημαινει παρανομο - καταχρηστικο - αντισυνταγματικο- κτλ ...

... προφανως δεν διαβασες τους αρχικους λογους που ειχα γραψει πιο πριν (η' δεν τους καταλαβες ...

... προφανως σου αρεσει να βγαζεις συμπερασματα και να κολλας ταμπελες (πχ οτι με χαλαει που δεν μπορω να κυκλοφορω παρανομα) ...

Δεν με γνωριζεις καν, απο που πηγαζει αυτη η ευκολια να χαρακτηριζεις ??
    Τελευταία τροποποίηση από Vrasidas; 09/08/2016 στις 11:35.

ποιο Συνταγμα ρε φιλε;
    για πινακιδες κυκλοφοριας μιλαμε και για εγγραφα νομιμης κυκλοφοριας
    ή πληρωνεις και κυκλοφορεις με τα απαιτουμενα ή δεν πληρωνεις τιποτα και κανεις το μηχανακι ανακλιντρο
    ποσο πιο απλα;
    οσο για τους χαρακτηρισμους εσυ μιλησες για αποικιοκρατιες και κεφαλικους φορους

δεν σε πολυκαταλαβα............
    παντως το οχημα ειναι οχημα οταν φοραει πινακιδες και τοτε φυσικα δεν εχεις δικαιωμα να μην το εχεις ασφαλισμενο

ας μας εξηγησει επιτελους καποιος γιατι θελει την πινακιδα σε κατι που δεν κυκλοφορει και μενει αποθηκευμενο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Μα το θέμα δεν ειναι αυτος που θέλει να το σκεπάσει και να το ξανακυκλοφορήσει σε 5 χρόνια. Αυτος θα τις καταθέσει και το ξέρει.

Το πρόβλημα είναι γι αυτον που
    - μενει σε βουνο και για 4 μηνες το χρόνο, κάθε χρόνο, εχει χιόνια και δεν το βγάζει
    - έχει 2+ μηχανάκια και τα χρησιμοποιεί ελάχιστά
    - εχει ένα αλλά θέλει να το βγάζει 4 βόλτες το χρόνο
    - είναι ναυτικός και λείπει για 4-5-6-7-8 + μήνες (εγώ)
    - κλπ κλπ κλπ

απλά οπως τα κανανε τώρα, οι παραπάνω τύποι, θα πρέπει ή να τα ασφαλίζουν για όλο το χρόνο
    ή να είναι κάθε τρείς και λίγο στην εφορία

και ναι, μου είναι κόπος να πηγαίνω 2 φορες το χρόνο στην εφορία και να πληρώνω ολόκληρα τα τέλη, ενω πριν απλά ανανέωνα την ασφάλεια όταν επέστρεφα Ελλάδα
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων