Τι να σου πω, στην ελληνική επικράτεια παραβάτης είναι αυτός που περιέγραψα πιο πάνω.
Τώρα, αν ο καθένας θέλει να μεταφράζει τους νόμους όπως του αρέσει ή να τους φέρει στα
δικά του δεδομένα ας είναι προετοιμασμένος για τις συνέπειες.
Όσο για τους εκπροσώπους, κάθε 1-2 χρόνια στην Ελλάδα γίνονται εκλογές, οι πολίτες ας κρίνουν
έαν εξυπηρετούνται τα συμφεροντά τους ή τα συμφέροντα των Βρυξελλών/Ουάσιγκτον/Ισραήλ/Σείριου κτλ.
Μέχρι να αλλάξει ο νόμος με αυτόν θα πορευόμαστε.
13 σελίδες πριν στο thread.
Ειλικρινά δε βαρεθήκατε να λέτε για τ αυτονόητα;;;![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
ενα οχημα ακινητοποιημενο σε ιδιωτικο χωρο εχει πινακιδες για 2 λογους
1 γιατι ο ιδιοκτητης βαριεται να παρει τα ποδια του να παει στην εφορια να τις καταθεσει οποτε ας χρεωθει τη βαρεμαρα του
2 γιατι σκοπευει να το κυκλοφορει στη ζουλα μειωνοντας τα εξοδα του εγω ομως αυτον δεν τον θελω στο δρομο μαζι μου
δυστυχως σημερα πισω απο καθε εναν της πρωτης κατηγοριας καλυπτονται δεκα της δευτερης
.... προφανώς υπάρχει και τρίτος και τέταρτος λόγος, αλλά δεν βαριέσαι .... Έχω προ πολλού καταλάβει γιατί ΔΕΝ είναι τυχαίο ότι σε λίγα χρόνια κλείνουμε και επίσημα 2 αιώνες αποικιοκρατίας ...
Εξ' άλλου για να είναι κανείς πολίτης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατοικεί και σε κανονικό κράτος ...
Καλή συνέχεια με τα χαράτσια σας και τους κεφαλικούς σας φόρους διότι προφανώς αυτός ο λαός μόνο τέτοια αξίζει ...
γιατι δεν αναφερεις τους αλλους λογους;
σε ενα κρατος που ξερει να παιρνει μονο εισπρακτικα μετρα ειναι μια απο τις λιγες περιπτωσεις που σου αφηνει επιλογη να καταθεσεις πινακιδες και να μην πληρωσεις τιποτα
ουτε αυτο μας αρεσει;
ειναι χαρατσι κατι που μπορεις να το μηδενισεις νομιμα κι απλα;
εκτος αν σε χαλαει που δεν μπορεις να κυκλοφορησεις παρανομα
....προφανως δεν εχεις διαβασει ποτε το Συνταγμα της Ελλαδας για να εχεις αποψη τι σημαινει παρανομο - καταχρηστικο - αντισυνταγματικο- κτλ ...
... προφανως δεν διαβασες τους αρχικους λογους που ειχα γραψει πιο πριν (η' δεν τους καταλαβες...
... προφανως σου αρεσει να βγαζεις συμπερασματα και να κολλας ταμπελες (πχ οτι με χαλαει που δεν μπορω να κυκλοφορω παρανομα) ...
Δεν με γνωριζεις καν, απο που πηγαζει αυτη η ευκολια να χαρακτηριζεις ??
Τελευταία τροποποίηση από Vrasidas; 09/08/2016 στις 11:35.
ποιο Συνταγμα ρε φιλε;
για πινακιδες κυκλοφοριας μιλαμε και για εγγραφα νομιμης κυκλοφοριας
ή πληρωνεις και κυκλοφορεις με τα απαιτουμενα ή δεν πληρωνεις τιποτα και κανεις το μηχανακι ανακλιντρο
ποσο πιο απλα;
οσο για τους χαρακτηρισμους εσυ μιλησες για αποικιοκρατιες και κεφαλικους φορους
δεν σε πολυκαταλαβα............
παντως το οχημα ειναι οχημα οταν φοραει πινακιδες και τοτε φυσικα δεν εχεις δικαιωμα να μην το εχεις ασφαλισμενο
ας μας εξηγησει επιτελους καποιος γιατι θελει την πινακιδα σε κατι που δεν κυκλοφορει και μενει αποθηκευμενο
Μα το θέμα δεν ειναι αυτος που θέλει να το σκεπάσει και να το ξανακυκλοφορήσει σε 5 χρόνια. Αυτος θα τις καταθέσει και το ξέρει.
Το πρόβλημα είναι γι αυτον που
- μενει σε βουνο και για 4 μηνες το χρόνο, κάθε χρόνο, εχει χιόνια και δεν το βγάζει
- έχει 2+ μηχανάκια και τα χρησιμοποιεί ελάχιστά
- εχει ένα αλλά θέλει να το βγάζει 4 βόλτες το χρόνο
- είναι ναυτικός και λείπει για 4-5-6-7-8 + μήνες (εγώ)
- κλπ κλπ κλπ
απλά οπως τα κανανε τώρα, οι παραπάνω τύποι, θα πρέπει ή να τα ασφαλίζουν για όλο το χρόνο
ή να είναι κάθε τρείς και λίγο στην εφορία
και ναι, μου είναι κόπος να πηγαίνω 2 φορες το χρόνο στην εφορία και να πληρώνω ολόκληρα τα τέλη, ενω πριν απλά ανανέωνα την ασφάλεια όταν επέστρεφα Ελλάδα
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR